Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Son

 -  Mai 26

Abreise:

Montag 27 Mai 2019

Lage

Golden Tulip Alkmaar

Alkmaar

Das Golden Tulip Hotel Alkmaar liegt in mehr als einer Hinsicht perfekt: Am Rande Alkmaars, nur 8km vom Strand, den Dünen und dem Meer. Amsterdam und der Flughafen Schiphol liegen 25 Minuten vom Hotel, das sowohl mit dem eigenen Wagen als auch mit den öffentlichen Verkehrsmitteln leicht zu erreichen ist.

Golden Tulip Alkmaar, Alkmaar

Arcadialaan 6, 1813 KN, Alkmaar

Gästebewertungen für Golden Tulip Alkmaar

Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8.7 Komfort: 8.1
  Lage: 7.9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8.0
  Sauberkeit: 8.2    

Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (80%)
  Geschäftsreisenden (20%)
Letzteweiter Erstezurück
12
( 1 von 2 )
  • Familien | Hellevoetsluis, Niederlande | 02-05-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Op loopafstand van het hotel en gratis parkeren. De familiekamer die we in eerste instantie geboekt hadden, viel qua inrichting wat tegen. Maar dit is netjes opgelost doordat we twee andere kamers met een tussendeur aangeboden kregen. En vanwege het vieren van onze trouwdag een fles wijn gekregen. Het ontbijt was netjes verzorgd.
  • Paare | Haarlem, Niederlande | 21-04-2019
    Gesamt: 7.2 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 8    


     Interieur is wat gedateerd. Verder fijn hotel.
  • Alleinreisende | Fountain, Vereinigte Staaten | 05-04-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Clean rooms, nice location and value for the money
     Wifi reception in 3rd floor room was very poor. Sometimes could not even get service to connect
  • Paare | Dronryp, Niederlande | 05-04-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Prima hotel, vriendelijk personeel. lekker ontbijt.
     Lawaai van andere gasten hielden me uit de slaap.
  • Familien | Caprarica di Lecce, Italien | 29-03-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Cortesia del personale e posizione.
     No
  • Paare | Selfkant, Deutschland | 19-03-2019
    Gesamt: 6.2 Service / Personal: 6 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 6    


     Ligging
     Stoffig. Vloerbedekking op de gang vies. Ontbijt is goed maar kan minder en dan voor lagere prijs, lokatie (kelder)is slecht. Twee keer ontbijt voor €29 is geen juiste verhouding tot de kamerprijs, dat zou een goede prijs zijn voor passanten. Hotelgasten zouden niet meer als €10 moeten betalen, iets minder uitgebreid buffet mag best.
  • Alleinreisende | Castenray, Niederlande | 16-02-2019
    Gesamt: 7.4 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 7    


     Dr bar onder was heel goed gezellig was het hebben echt genoten
     Toen wij het hotel binnen kwamen ruimte het naar of iemand had gepoept was niet prettig hebben gelijk de raam open gezet dat was niet zo prettig om binnen te komen op de kamer
  • Paare | Rijssen, Niederlande | 15-02-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     De service voor mijn partner met allergieën. Goed overleg mogelijk, aan alle wensen is tegemoet gekomen. Bij het ontbijt werd meegedacht.
     Vrij standaard inrichting
  • Paare | Julianadorp, Niederlande | 23-01-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     Prima prijs/kwaliteit verhouding, prima ontbijt, aardig en behulpzaam personeel, prima bedden.
     Nee, alles was prima in orde!
  • Paare | Alkmaar, Niederlande | 12-01-2019
    Gesamt: 6.4 Service / Personal: 5 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 7    


     Het was een heerlijk bed en het is fijn dat de kamers een bad hebben.
     Bij aankomst werd er ontbijt bij gerekend terwijl ik dit niet had besteld. Kamers waren erg gehorig, werd in de ochtend wakker door andere hotelgangers. Wij wilde om 12 uur uitchecken en hadden dit ook aangegeven, echter werden we om 11.30 gebeld dat we de kamer uit moesten. Ik vond het sowieso een heel raar iets dat je op de kamer gebeld werd (was al tweede keer), je schrikt je een ongeluk. Niet heel tevreden over!
  • Senioren | Alkmaar, Niederlande | 12-01-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 6 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 8    


     ONTBIJT1
     Redelijk veel geluid in de slaapkamer.
  • Familien | Gorinchem, Niederlande | 03-01-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 7    


     Kleine wellness
  • Paare | West-Graftdijk, Niederlande | 03-01-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Goede service en reservering
     Hoewel met Ideal afgerekend, staat de factuur nog gereserveerd op mijn credit card
  • Familien | Rosmalen, Niederlande | 27-12-2018
    Gesamt: 4.8 Service / Personal: 7 Komfort: 6
    Lage: 6 Preis- Leistungs- Verhältnis: 4
    Sauberkeit: 1    


     Vriendelijk en behulpzaam personeel
     Kamer was vies, rook stoffig en het was in het hotel veel te warm. Ontbijtbuffet te duur voor wat het was...
  • Paare | Bilzen, Belgien | 22-12-2018
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 10    


     Prijs. Goede reviews.
     Niet ontdekt
  • Alleinreisende | Nootdorp, Niederlande | 15-12-2018
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Vriendelijk personeel en hotel was rustig. Althans ik kon na een avonddienst te hebben gewerkt goed slapen.
     De snoep automaat op tweede verdieping had niet zoveel keuzes, was bijna leeg.
  • Alleinreisende | Chicago, Vereinigte Staaten | 09-12-2018
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Friendly staff
     Need to add more items to the breakfast buffet. Can you add hot oatmeal with toppings for us to add to it? Need more bananas and other fresh fruits and vegetables.
  • Paare | Dirksland, Niederlande | 01-12-2018
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


  • Paare | Huissen, Niederlande | 01-12-2018
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Ligging
  • Paare | HAASTRECHT, Niederlande | 16-11-2018
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 8    


     Welness en beauty mogelijkheid
     Niet van toepassing
  • Alleinreisende | Portogruaro, Italien | 14-11-2018
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     All, very nice and friendly staff
  • Alleinreisende | Comeilles, Frankreich | 29-10-2018
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 7    


  • Paare | Korbeek-lo, Belgien | 25-10-2018
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     Zie boven goed restaurant met vriendelijke bediening eigen parking
     Neen

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Wij waarderen de hoge scores die u ons gegeven heeft. Uw complimenten over de bediening zullen met het team gedeeld worden, ze zullen het erg leuk vinden dit te horen. Wij kijken er naar uit om u binnekort bij ons terug te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Rianne Borst Guest Relations
  • Paare | Muxia, Spanien | 20-10-2018
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 7    


     Tuve un problema en la reserva y me ayudaron a solucionarlo via email, muy amables. Ademas habitación extra amplia.

    Kommentar des Hotels: Thank you kindly for sharing your experience with us. We do our utmost to create a delightful stay for all our guests. We were therefore very happy that we were able to assist you with your booking. We would be pleased to welcome you back to our hotel any time soon. With kind regards, Rianne Borst Guest Relations
  • Familien | Rotterdam, Niederlande | 19-10-2018
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Geld van 2e nacht retour gehad ivm 2 zieke kinderen. Erg netjes afgehandeld

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw complimenten. Wij doen altijd ons uiterste best om onze gasten volledig tevreden te stellen. In dit geval vonden wij het een erg vervelende situatie voor u en begrijpelijk dat u niet langer kon blijven. Hier houden wij dan ook rekening mee. Hopelijk mogen wij u een andere keer terug verwelkomen voor een volledig weekend. Met vriendelijke groet, Rianne Borst Guest Relations
Letzteweiter Erstezurück
12
( 1 von 2 )

Hotels und Preise werden gesucht