Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Fre

 -  Juli 19

Abreise:

Samstag 20 Jul 2019

Lage

Bizar Bazar

Bizar Bazar, Arnheim

Spoorwegstraat 10, 6828 AS, Arnheim

Gästebewertungen für Bizar Bazar

Gesamt: 8.6 Service / Personal: 8.9 Komfort: 8.1
  Lage: 9.1 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8.3
  Sauberkeit: 8.7    

Gastbewertungen nach Gastgruppen anzeigen:
Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (85%)
  Geschäftsreisenden (15%)
Letzteweiter Erstezurück
12
( 1 von 2 )
  • Freunde | Heiloo, Niederlande | 13-07-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     De entourage
     Alleen open toilet/badkamer was een beetje ongemakkelijk als je niet met je partner gaat. En jammer dat er geen raam open kan..;-)
  • Paare | Breda, Niederlande | 06-07-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     De kamers zijn fantastisch en de locatie buitengewoon
     Nee
  • Paare | 's-Gravenhage, Niederlande | 05-07-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 8 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Prachtige locatie, heerlijke bedden, vriendelijk personeel
     De niet afsluitbare wc / open ruimte
  • Paare | Amsterdam, Niederlande | 27-06-2019
    Gesamt: 9.8 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     De locatie,een kerk,is eigenlijk adembenemend. De "zwevende kamers" verstoren het beeld van de kerk niet. Heb dit eigenlijk nog nooit gezien. Personeel was uiterst vriendelijk zodat je je echt welkom voelde.
     Persoonlijk had ik het toilet iets anders geplaatst in de kamer. Het stond er nu eigenlijk vrij open. Het ontbijt was zeer goed verzorgd. Het enigste minpuntje hierbij was dat als je een 2de kopje koffie of zo wilde je er even naartoe moest lopen aangezien er niemand kwam vragen of je nog koffie of zo wilde. Heeft een beetje te maken met de plaatsing van de keuken, dan een grote bar en dan pas de ontbijtruimte. Neemt niet weg dat wij dit als een geweldige ervaring hebben beleefd en mijn kritische noten zijn eigenlijk peanuts in het geheel.
  • Paare | Wateringen, Niederlande | 21-06-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Bijzondere locatie
     Geen afgeschermd toilet
  • Alleinreisende | Amsterdam, Niederlande | 15-06-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


  • Paare | Zeist, Niederlande | 11-06-2019
    Gesamt: 6.6 Service / Personal: 6 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 6    


     Mooie locatie, fijn bed en heerlijk bad. Airco op de kamer.
     Ongemakkelijk ontvangst in de keuken, wij voelden ons niet geheel welkom. Kamer was stoffig en koffiecups ontbraken. Wc papier werd helaas niet aangevuld maar na vragen werd dit goed opgelost. Een wc rol houder op de kamer was ook fijn geweest. Ondanks aangegeven op de website was er geen kluisje op de kamer aanwezig.
  • Paare | Almere, Niederlande | 30-05-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Zeer vriendelijk personeel! Lekker ontbijtje en een zeer goede kok, het eten was fantastisch. Hier komen wij zeker nog eens terug!
     Nee
  • Paare | Lowton, Vereinigtes Königreich | 21-05-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     Quirky place to stay. Easy booking and great service. Fantastic value for money.
     Rooms a little too hot. One light did not work and one shower not draining properly. These minor maintenance issues were dealt with immediately
  • Paare | Arnhem, Niederlande | 16-05-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Sfeervol, midden in centrum, voldoende parkeer gelegenheid, vriendelijk personeel, schone kamers, frisse handdoeken en beddengoed, anders dan andere hotels, erg leuk
     Nee
  • Alleinreisende | Amsterdam, Niederlande | 14-05-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Personeel / de kames
     - waar kan ik parkeren - ontbijt pas vanaf 8:00 - bad ipv douche niet handig voor de snelle wasbeurt ‘s ochtends
  • Freunde | Arnhem, Niederlande | 14-05-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     De bijzondere locatie en opzet.
     Nee
  • Paare | Beverwijk, Niederlande | 10-05-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Alles maakt het hotel net iets aparter dan andere hotels, bijzondere plek van het hotel, bijzondere hotelkamer met uitzicht in de kerk, vriendelijk en behulpzaam personeel, top ontbijtje wat geserveerd word, de gehele sfeer in het restaurant en heerlijk gegeten
     Nee helemaal niets
  • Alleinreisende | Rotterdam, Niederlande | 09-05-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     De ambiance, de centrale ligging, de prijs en de buitengewoon hartelijke ontvangst
     Geen
  • Paare | Utrecht, Niederlande | 05-05-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Spectaculaire locatie, fijne ontvangst en bediening, heerlijk gegeten met super wijntjes
     Niet leuk dat we 2 kamers boeken inclusief ontbijt en er dan geen ontbijt voor ons geregeld bleek te zijn.
  • Paare | Malden, Niederlande | 04-05-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 10    


     Complimenten voor de gemoedelijke sfeer het personeel is heel erg vriendelijk no nonsens maar toch heel correct. Precies wat je verwacht als je een avondje uit gaat "het gast gevoel". Entourage is prachtig.
     Klein detail: douchegel (shampoo ontbrak) zou wat hipper kunnen of een eigen lijn wat er nu stond kwam heel goedkoop over in vergelijking met de rest.
  • Paare | Bunnik, Niederlande | 26-04-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 7 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Super locatie tegen t centrum, unieke sfeer en heerlijk eten. Top hotel. Een belevenis.
     Kamer in de kosterswoning zijn best gehorig en tweepersoons bed was door losse toppers niet helemaal super.
  • Paare | Medemblik, Niederlande | 20-04-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     We hebben onwijs genoten van ons verblijf, ook in de avond aan de bar was het nog gezellig! Natuurlijk spande de bijzondere uitstraling de kroon!
     Er waren een paar dingen die ik minder goed/hygienisch vond. Ik ben enerzijds een groot voorstanden van geen dingen weggooien en ben tegen verspilling. Maar op onze kamer stonden gebruikte kleine zeep flesjes, en tijdens het ontbijt kregen we een klein potje jam welke al was gebruikt. Je weet natuurlijk niet wie eerst zijn/haar mes heeft gebruikt en hem daarna in het potje heeft gestopt. Minder fris. Maar het was wel een lekker ontbijtje!!
  • Paare | Gent, Belgien | 19-04-2019
    Gesamt: 9.6 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     Heel bijzondere setting, alle details kloppen. Mooie kamers, leuke sfeer
  • Familien | Beek, Niederlande | 09-04-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 8 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Zeer bijzonder, heel uniek en mooi. En zeer voor herhaling vatbaar. Hotelkamer mooi en zeer netjes.
     Niks.
  • Paare | Amsterdam, Niederlande | 09-04-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 9 Komfort: 6
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Ligging, sfeer restaurant
     Onpraktische kamerinrichting, open toilet en badkamer zij niet duidelijk op foto’s. Ondoordachte verlichting, tv was niet geinstalleerd, lawaaiige afvoer andere kamers hoorbaar, door open douche sta je op kletsnatte vloer in de badkamer, spiegel veel te laag, koffiemachine en waterkoker op veel te klein tafeltje in onhandige hoek. Kortom: leuk plaatje, maar geen praktische hotelkamer.
  • Paare | Voorst Gem Voorst, Niederlande | 07-04-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Unieke locatie en sfeer
     Warme kamer (we hadden toch de airco moeten gebruiken...)
  • Paare | Zuidwolde, Niederlande | 06-04-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Erg mooi aangekleed, bijzonder uitstraling, gewoon prachtig.
  • Paare | Zwolle, Niederlande | 05-04-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Originele entourage. Unieke sfeer dn plek
     Tv was nog niet klaar. Toilet en douche niet gescheiden van de kamer. Douchesherm wenselijk
  • Paare | Munstergeleen, Niederlande | 03-04-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 8    


     Bijzondere locatie,centraal gelegen,nieuw altijd prettig,aardig personeel
     Ingang Hotel slecht aangegeven
Letzteweiter Erstezurück
12
( 1 von 2 )

Hotels und Preise werden gesucht