Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Sam

 -  März 28

Abreise:

Sonntag 29 Mär 2020

Lage

Landhotel de Greune Weide

Buurserzand

Das Landhotel De Greune Weide liegt nahe der Stadt Haaksbergen, die für ihre beeindruckende Natur berühmt ist. Das Gebiet Buurserzand umfasst 400 Hektar Heideland, Sandverwehungen, Wald und Wasserflächen. Die geschützten Wacholderbüsche blühen hier in voller Pracht und teilen sich das Gebiet mit anderen seltenen Pflanzen und Tierarten.
Der größte See - das Buurser Mere - ist ein beliebter Ort für jedermann. Der 'Bommelas'-Bauernhof ist ein gut erhaltenes Beispiel eines 'los hoes' oder Fachwerkbauernhofs, der einst von Menschen und Vieh gleichzeitig bewohnt wurde.

Landhotel de Greune Weide, Eibergen

Lutterweg 1, 7152 CC, Eibergen

Gästebewertungen für Landhotel de Greune Weide

Gesamt: 8.4 Service / Personal: 8.8 Komfort: 7.8
  Lage: 8.9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8.1
  Sauberkeit: 8.4    

Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (94%)
  Geschäftsreisenden (6%)
Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 4 )
  • Paare | Nieuwer Ter Aa, Niederlande | 12-09-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Kleinschalig, landelijk en rustig.
  • Paare | Leusden, Niederlande | 11-09-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 7    


  • Senioren | Hoensbroek, Niederlande | 02-09-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 7    


  • Senioren | Voorschoten, Niederlande | 24-08-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte heer Verbeek,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wat fijn te lezen dat u nog een keer weer wilt komen bij ons. We hebben uw tips genoteerd en gaan er gezamenlijk naar kijken.
    Tot ziens in de Achterhoek
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide.

  • Senioren | Tiel, Niederlande | 18-08-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     Gastvrijheid
     Kleine reparaties sanitair

    Kommentar des Hotels: Geachte meneer de Bie,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wat fijn te lezen dat u het wederom naar uw zin heeft gehad bij ons. Het sanitair is alweer nagekeken, kleine dingen doen we graag direct.
    We zien u graag weer terug bij ons in de Achterhoek.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Freunde | Putten, Niederlande | 13-08-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Vriendelijk personeel schone kamers
     Buiten mag het wel iets beter bij gehouden worden

    Kommentar des Hotels: Geachte heer van Zeumeren,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Ik ben het helemaal met u eens. Onze verhuurder heeft bedacht de tuin aan te pakken, maar is halverwege gestopt en laat ons met de rommel zitten in het hoogseizoen.
    Ik hoop dat u de binnenkant wel kon waarderen, daar zijn we jaarlijks druk met opknappen.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Wweide

  • Senioren | Heemskerk, Niederlande | 12-08-2019
    Gesamt: 9.6 Service / Personal: 9 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     Honden zijn toe gestaan ook tijdens ontbijt en diner
     Geen

    Kommentar des Hotels: Geachte meneer van Gestel,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Het doet ons goed te lezen dat u een fijne tijd bij ons heeft gehad.
    We zien u graag nogmaals bij ons in de Achterhoek.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Paare | Ouderkerk aan de Amstel, Niederlande | 10-08-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 7    


     Prachtige omgeving. Studio was heerlijk ruim met fantastisch vrij uitzicht over weide en bos. Heel aardige en behulpzame gastvrouw/eigenaar. Vriendelijk personeel. Heerlijk rustig, ruim restaurant en prettig terras.
     Bed was erg zacht, evenals de bank.

    Kommentar des Hotels: Geachte heer Brinkman,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Ik begrijp dat u niet van traagschuim matrassen houdt.
    Deze zijn inderdaad zachter dan bijvoorbeeld de normale boxspring matrassen maar vormen zich naar uw lichaam.
    We vinden het fijn te lezen dat u het naar de zin heeft gehad.

  • Senioren | Utrecht, Niederlande | 06-08-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 6
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte mevrouw Heerens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We hebben de douchestang weer bevestigd en tegen de muggen gespoten.
    We hopen u nogmaals weer te zien in Eibergen.
    Tot ziens bij De Greune Weide

  • Familien | Woerden, Niederlande | 03-08-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte meneer Haarman,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We gaan aankomende winter weer verder met opknappen, en hopen dan alle kamers af te hebben.
    Graag tot ziens bij De Greune Weide
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Ede, Niederlande | 03-08-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    



    Kommentar des Hotels: Geachte meneer Posthuma,
    Hartelijk dank voor uw review.
    U heeft gelijk de tuin heeft te lijden gehad van de droogte en de nieuwe aanleg.
    Vegen/bladblazen gebeurt minimaal 2 x per week. Soms is dit inderdaad niet genoeg. Er valt zoveel blad van de bomen/struiken.
    De tip van de bloembakken gaan we zeker naar kijken. Wellicht een goed idee voor volgend jaar.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Alleinreisende | Nijmegen, Niederlande | 01-08-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 9 Komfort: 6
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    



    Kommentar des Hotels: Geachte heer Janssen,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wellicht tot een volgende keer.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Paare | Gemmenich, Belgien | 28-07-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Gemoedelijke sfeer, vriendelijk personeel, absolute rust in een groene omgeving, perfect ontbijt.
     Geen

    Kommentar des Hotels: Geachte heer Siebens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wat ontzettend fijn om te lezen. We lopen vandaag allemaal met een grote glimlach rond.
    Dit is waar we het voor doen.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Paare | Twisk, Niederlande | 27-07-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Was warm op de kamer, misschien een hor voor het raam tegen de muggen.

    Kommentar des Hotels: Geachte meneer Wagemaker,
    Hartelijk dank voor uw review.
    U heeft helemaal gelijk. Met temperaturen tot 43 graden is het inderdaad warm op de kamer. Ik hoop dat u iets heeft gehad aan de ventilator. Wat betreft de hor, die kunnen bij deze ramen helaas niet geplaatst worden. We hebben dit aangegeven bij onze verhuurder. Onze excuses voor het ongemak.
    We vonden u gezellige gasten en zien u graag terug.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Paare | Ermelo, Niederlande | 26-07-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte meneer Macare,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We vinden het fijn dat u dat u een paar mooie dagen bij ons heeft gehad, en zien u graag weer terug bij De Greune Weide.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Paare | Oeffelt, Niederlande | 19-07-2019
    Gesamt: 9.8 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Het is fijn gemoedelijk hotel, ik had wat problemen met het onderlaken van het bed vanwege mijn allergie, is de volgende dag meteen vervangen door een ander en geen probleem meer gehad
     Nee helemaal niet

    Kommentar des Hotels: Geachte mevrouw Kerstens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wat fijn te lezen dat u een fijne tijd bij ons heeft gehad.
    We zien u graag volgend jaar weer tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Oss, Niederlande | 18-07-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 10    



    Kommentar des Hotels: Geachte heer van der Peet,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Het spijt ons dat u last heeft gehad van onze gesprekken.
    Ik snap uw opmerking over de prijs niet, omdat wij goedkoper zijn dan de eetcafe's rond om ons heen.
    Naar mijn beleving is een hoofdgerecht voor 17,50 goedkoop. Heeft u een andere prijs gehad? Ik zie uw antwoord graag tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Middelie, Niederlande | 16-07-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte mevrouw Hameleers,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Kwam het lawaai voor u van boven of van de zijkant?
    Wij zien graag uw reactie dan weten wij waar we naar kunnen kijken voor een oplossing.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurenman
    Team De Greune Weide

  • Paare | Benschop, Niederlande | 13-07-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte mevrouw van der Panne,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Mocht u nog een keer bij ons geven mag u aangeven dat u graag een harder bed heeft, dan kunnen wij proberen daar rekening mee te houden.
    Wij hebben namelijk verschillende soorten bedden.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | 7511AD, Niederlande | 02-07-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 10    


     Vriendelijk en een uitstekende ontvangst.
     Geen.

    Kommentar des Hotels: Geachte heer van der Wiel,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We vinden het fijn te lezen dat u het naar de zin heeft gehad, en zien u graag een keer terug in de Achterhoek.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Familien | Mijdrecht, Niederlande | 27-06-2019
    Gesamt: 7.4 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Gezellig
     Nee

    Kommentar des Hotels: Geachte mevrouw Wahlen,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We vinden het fijn te lezen dat u het naar de zin hebt gehad, en zien u graag weer een keer terug in de Achterhoek.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Alleinreisende | Baexem, Niederlande | 20-06-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte mevrouw Beens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite hiervoor heeft genomen, en zien u graag weer terug bij De Greune Weide.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Freunde | Edegem, Belgien | 08-06-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte heer Deneckere,
    Hartelijk dank voor review.
    We gaan direct kijken wat we aan de mankementen kunnen doen.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman

  • Senioren | Sint-Katelijne-Waver, Belgien | 03-06-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 6 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Geachte heer Haderman, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt me dat mijn excuus bij u niet is overgekomen. Ik had me voor het eerst in 13 jaar verslapen en dat moest net in uw vakantie gebeuren, dat spijt me. Wat betreft uw arrangement, ik dacht dat ik bij de incheck had verteld hoe laat de aanvang van het diner was en dat het lunchpakket voor u klaar zou worden gezet op de 2de dag. Het spijt me dat ik dit niet duidelijk genoeg heb gezegd. Het stond voor u in de koeling tot u het mee wilde nemen. U hoefde dit alleen maar even aan te geven. Het informatiepakket lag inderdaad niet voor u klaar, dat spijt me. Ik hoop dat u er alsnog iets aan heeft gehad. Vond u het boekje met knooppuntenroutes in Nederland mooi? Ik hoop dat u verder wel mooie dagen heeft gehad. Met gastvrije
  • Freunde | Vantaa, Finland | 30-05-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 7    


Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 4 )

Hotels und Preise werden gesucht