Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Sam

 -  Nov. 23

Abreise:

Sonntag 24 Nov 2019

Lage

Hotel Galamadammen

Yachthafen Galamadammen

Hotel-Restaurant Galamadammen liegt entlang der Fahrtroute über den Johan-Willem-Friso-Kanal. Mit einer idealen Lage zwischen den Seen Morra und Fluessen sowie ganz in der Nähe des IJsselmeers, ist der Yachthafen ein idealer Ausgangspunkt für herrliche Tage auf dem Wasser.
Der Yachthafen Galamadammen verfügt über 210 Liegeplätze für Boote von 6 bis 17 Metern und einem maximalen Tiefgang von 1,70 Meter. Der Hafen hat eine Reihe von Gastliegeplätzen, aber auch Saison- Jahresliegeplätze.

Hotel Galamadammen, Koudum

Galamadammen 1-4, 8723 CE, Koudum

Gästebewertungen für Hotel Galamadammen

Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8.5 Komfort: 8.0
  Lage: 9.0 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7.7
  Sauberkeit: 8.1    

Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (94%)
  Geschäftsreisenden (6%)
Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 4 )
  • Familien | Doorwerth, Niederlande | 08-11-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Fijne sfeer goed en fijn personeel en lokatie is prachtig
  • Paare | Den Haag, Niederlande | 08-11-2019
    Gesamt: 7.2 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 7    


  • Paare | Hörstel, Deutschland | 01-11-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


  • Paare | Düsseldorf, Deutschland | 01-11-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Die Lage
  • Paare | Voorhout, Niederlande | 05-10-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Ligging en restaurant en zwembaad
     -
  • Paare | Nieuwegein, Niederlande | 15-09-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 7    


     Ruime kamer, met balkon! Fantastisch uitzicht bij havenzicht kamer. Prijzen horeca prima. Heel vriendelijk personeel. Ontbijt was uitstekend.
     Sauna tegen betaling (waren wij niet van op de hoogte) Zwembad iets verouderd. 2 eenpersoonsbedden i.p.v. 1 twee persoonsbed.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw leuke review. Fijn dat u uw verblijf in ons hotel goed heeft ervaren. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen begroeten! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.


  • Familien | Madrid, Congo | 27-08-2019
    Gesamt: 7.0 Service / Personal: 8 Komfort: 5
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 6    



    Kommentar des Hotels: Many thanks for you're review.
    We are so sorry to hear about our rooms.
    We have made a note and we will pass it on to our Management.
    We hopefully seeing you again!

    Kind regards,
    Team Galamadammen

  • Senioren | Werkendam, Niederlande | 23-08-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 8    


     Locatie, vriendelijk, gastvrij
     Alles prima, vrezen dat u met de aangekondigde aanpassingen (zoals bestellen via een tablet) niet meer aansluit bij wensen van vele seniore bezoekers. Natuurlijk moet het hotel zich vernieuwen en blijven ontwikkelen. Maar voor ons is het nu prima!
  • Freunde | Harfsen, Niederlande | 23-08-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 9    


     Service
     Geen badjas,geen kluisje, tissues waren op en werden niet aangevuld ondanks dat we het gemeld hadden.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.
    Wat vervelend om te horen dat er niks is gedaan met uw feedback. We zullen hier in het vervolg beter op letten. Badjassen zijn op aanvraag verkrijgbaar bij onze receptie en ook de gastenkluisjes zijn ook aanwezig bij onze receptie. Wellicht tot de volgende keer!

    Met vriendelijke groet,

    Team Galamadammen

  • Paare | Bodegraven, Niederlande | 17-08-2019
    Gesamt: 7.2 Service / Personal: 6 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 8    


     Goede ligging, grote kamer met goed bed
     Er ontbreekt een kluis en een minibar op de kamer. Met warm weer mis je waarschijnlijk ook de airco. Het bestellen van de maaltijden in het restaurant met een tablet was een afknapper. Biedt geen ruimte voor aanvullende wensen. De functie van de ober wordt verlaagd tot loopjongen. Je verwacht dat een ober je kan adviseren en informeren over het menu. Dit bleek helaas niet het geval. Dit systeem pas misschien in een tapas restaurant maar niet hier. Dit systeem is niet de wens van de klanten die wij gesproken hebben. Dit gaat jullie zeker klanten kosten. Snel stoppen met de proef voordat het te laat is. De kaart was trouwens erg beperkt. Het eten was het enige dat wel goed was.
  • Jugendliche | Kirn, Deutschland | 16-08-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 8    


  • Paare | Kontich, Belgien | 15-08-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 8 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Wij vinden het spijtig dat het restaurant afgeschaft is, want dat was vroeger zeer goed. Zolang dat niet in ere hersteld wordt komen wij niet meer terug.
  • Familien | Strasbourg, Frankreich | 14-08-2019
    Gesamt: 5.2 Service / Personal: 5 Komfort: 5
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 4
    Sauberkeit: 4    


     Jolie vue Emplacement idéal pour visiter la région du Friesland
     Piscine assez vétuste, les parties communes ainsi que les chambres demanderaient un peu de décoration plus moderne Fréquentation de l’hotel plutôt par des retraités
  • Familien | Tiel, Niederlande | 10-08-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 7    


     Ligging en vriendelijkheid personeel en ruime kamer
     Er was geen airconditioning op de kamer. "Gelukkig" was het geen warm weer tijdens ons verblijf, maar airco is zeker van deze tijd.. Ook geen koelkast of minibar op onze kamer. (Suite..!!??). Dit is wat ons betreft een vereiste, zeker in een suite.
  • Paare | Assen, Niederlande | 04-08-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Goede service bij receptie
     

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review, wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent!

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,

    Team Galamadammen

  • Paare | Heemskerk, Niederlande | 02-08-2019
    Gesamt: 6.8 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 6 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 7    


     Grote parkeerplaats ook om boot te stallen, mooie boothelling
     Nee

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,

    Team Galamadammen

  • Paare | Noord-Scharwoude, Niederlande | 26-07-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Fijn aan het water en rustig in de nacht.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,

    Team Galamadammen

  • Paare | Oegstgeest, Niederlande | 25-07-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Ik was zeer onder de indruk van de gastvrijheid, vriendelijkheid en de flexibiliteit van het personeel. Het was de warmste dag van het jaar, iedereen werkte keihard, maar bleef tot 's avonds laat zo vriendelijk en gastvrij naar de gasten en naar elkaar. Echt heel bijzonder om te merken hoe perfect jullie als team samenwerken om het de gasten naar de zin te maken. De horeca, de receptie, bootverhuur, iedereen. Een voorbeeld in de hotelwereld.
     Het was erg warm. We krijgen steeds warmere zomers. Wellicht eens nadenken over hoe de kamers wat koeler kunnen worden/blijven.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw attente review.
    We hebben uw tip m.b.t. de warmte doorgegeven aan het management.
    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!


    Met vriendelijke groet,


    Team Galamadammen

  • Paare | Wageningen, Niederlande | 24-07-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Locatie, erg mooi terras

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,

    Team Galamadammen

  • Familien | Woking, Vereinigtes Königreich | 14-07-2019
    Gesamt: 9.6 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     Locatie, ruime kamers, personeel, zwembad, heerlijk eten, ruimte, parkeren.
     De badkamer leek een beetje ouderwets maar dat was het enige.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,
    Team Galamadammen

  • Paare | Stekene, Belgien | 09-07-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Prachtige kamer met uitzicht en terras, heel vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. In restaurant de keuze voor grote of kleine eters!
     De keuze in het restaurant was voor ons nogal beperkt! Had graag ook een lekkere pasta of simpele kippenfilet met rijst of zo.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.
    We hebben uw tips doorgegeven aan het management.
    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,
    Team Galamadammen

  • Senioren | Groningen, Niederlande | 07-07-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 10    


     Goede bedden, geen last van buren. Goed uitzicht, mooi terras.
     Het is duurder geworden na de renovatie. Verder kan ik niets bedenken.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,
    Team Galamadammen

  • Paare | Olst, Niederlande | 06-07-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Prettige ongedwongen sfeer
     Vond bijv. het trappenhuis en de gangen wel gedateerd

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,
    Team Galamadammen

  • Familien | Alkmaar, Niederlande | 06-07-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 8 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


  • Paare | Rotterdam, Niederlande | 28-06-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    



    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor uw review.

    We hopen u nogmaals te mogen begroeten!

    Met vriendelijke groet,
    Team Galamadammen

Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 4 )

Hotels und Preise werden gesucht