Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Mit

 -  Juni 26

Abreise:

Donnerstag 27 Jun 2019

Lage

Apart Hotel Randwyck

Umgebung

Hotel Randwyck liegt am Rande wunderschöner Hügellandschaften und öfftenlichte Verkehrsmittel gibt es direkt um die Ecke. Das Stadtzentrum ist mit dem Bus in nur 5 Minuten erreichbar.

Apart Hotel Randwyck, Maastricht

Endepolsdomein 30, 9229 EM, Maastricht

Gästebewertungen für Apart Hotel Randwyck

Gesamt: 7.5 Service / Personal: 7.9 Komfort: 7.3
  Lage: 7.6 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6.9
  Sauberkeit: 7.5    

Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (79%)
  Geschäftsreisenden (21%)
Letzteweiter Erstezurück
123
( 1 von 3 )
  • Paare | Achterveld, Niederlande | 10-05-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Goede prijs-kwaliteit. uiterst vriendelijk personeel.

    Kommentar des Hotels: Beste Menno,

    Bedankt voor je super mooie review.

    Wij hopen je snel weer te zien in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Alleinreisende | Rijswijk, Niederlande | 25-04-2019
    Gesamt: 6.6 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 4
    Sauberkeit: 7    


     Bed en locatie bij mumc
     Ongezellig, bar/zitruimte nodigt niet uit er gebruik van te maken (en was onbemand), op kamer alleen vieze thee (kamille oid), douche wel erg spaarzaam met water, ontbijtruimte klein en druk, spaarzame verlichting op kamer.

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor je review over je verblijf in ons hotel.
    In verband met de Green Key eisen gebruiken wij spaarlampen in ons hotel.
    Onze receptionsite verzorgt ook je drankje aan de bar.
    Je had altijd andere thee kunnen vragen aan de balie.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Familien | Ermelo, Niederlande | 19-04-2019
    Gesamt: 5.4 Service / Personal: 6 Komfort: 3
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 4
    Sauberkeit: 7    


     Locatie
     (te) Smalle bedden en erg warm op de kamer. Hotel is gedateerd. Voorheen altijd Nh en eenmaal gekozen voor apart hotel maar zal dit niet weer doen.

    Kommentar des Hotels: Beste Klaas,
    Hartelijk dank voor je review. Jammer dat je verblijf niet helemaal naar wens was.
    Wellicht kun je in de toekomst nog eens gebruik maken van ons hotel.
    Vriendelijke groet
    Frans Wiggers
    directeur

  • Alleinreisende | Campinas, Brazil | 07-04-2019
    Gesamt: 6.8 Service / Personal: 6 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 5    


     Good breakfast
     The study table in the room needs an outlet for a laptop and better Light. also you defenatly need to hyginise ( or change) the elevator walls

    Kommentar des Hotels: Dear Caio,
    Thank you very much for your nice review.
    We will inform the housekeeping to clean the elevator.
    Kind regards,
    Frans Wiggers
    director

  • Familien | Velserbroek, Niederlande | 02-04-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Zeer mooie en grote kamer , handig ingericht. Wij kwamen met een baby en er was een mooie hoek in de kamer waar zijn bedje kon staan Mooie locatie vlakbij het MECC
     Niet wat betreft het hotel, ik vond de website wat onduidelijk.

    Kommentar des Hotels: Beste Miriam,

    Bedankt voor je super mooie review. Fijn dat jullie zoontje het ook naar zijn zin heeft gehad.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Alleinreisende | Dublin, Ireland | 22-03-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 6 Komfort: 10
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 10    


     Location for the MECC
     A terrible breakfast. The scrambled eggs were dry. The butter was poor but that might just me being used to Irish butter. I was sure that for €18 I would get a full English breakfast and thought that is what I had booked. Oddly enough, I could not find the main light in the room. It was only the next day in the daylight I noticed it was attached to something else. Weird design You should have a map for customers with the hotel in the centre and the location of the nearest restaurants

    Kommentar des Hotels: Dear Brendan,
    Thank you very much for your review. We will evaluate our breakfast with our team.
    Hope to see you next time in our hotel.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Paare | Eindhoven, Niederlande | 14-01-2019
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 7 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Ligging tov MUMC
     Parkeren was even een zoekplaatje en de ruimte achter het hotel is beperkt.

    Kommentar des Hotels: Bedankt voor je mooie review.
    Graag tot zien in ons Apart otel Randwyck.
    Vriendelijke groet,
    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Kleve, Deutschland | 28-12-2018
    Gesamt: 6.8 Service / Personal: 9 Komfort: 5
    Lage: 5 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 7    


     Parking

    Kommentar des Hotels: Dear Marco,
    Thanks for your review.
    Hope to see you again soon in our hotel.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Senioren | Raalte, Niederlande | 14-12-2018
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Vriendelijk personeel, de kamers waren netjes en schoon en de liggen was goed met een treinstation in de buurt.
     Het ontbijt was schrikbarend duur!!!!

    Kommentar des Hotels: Geachte heer Segbers,
    hartelijk dank voor uw mooie review over uw verblijf in ons hotel.Wij hopen u ook in 2019 te mogen ontvangen bij ons.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Westervoort, Niederlande | 01-12-2018
    Gesamt: 7.4 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Teveel gasten om te kunnen ontbijten. Te weinig parkeerkaarten.

    Kommentar des Hotels: Beste Willie,
    Bedankt voor je mooie review.
    Wij splitsen de ontbijt gasten in twee sessies in het weekend om het capaciteit probleem op te lossen.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Hoornaar, Niederlande | 03-11-2018
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 8    


     Omdat wij een activiteit hadden in de MECC was dit heel dicht bij. En ook de binnenstad is goed te berijken.
     Geen

    Kommentar des Hotels: Geachte heer Klasens,
    Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | De Meern, Niederlande | 19-10-2018
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Rustige sfeer
     Nee

    Kommentar des Hotels: Beste Ron,

    Bedankt voor je mooie review.
    Wij hopen je snel weer te mogen begroeten in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Stedum, Niederlande | 29-09-2018
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht, vriendelijk personeel, nette en schone kamer, goede prijs
     Geen gegarandeerde gratis parkeergelegenheid bij de kamer, gedateerd uiterlijk van vooral de bovenverdiepingen (donkere hallen, witte bakstenen, donkere deuren, Sporthuis Centrum anno 1980 gevoel)

    Kommentar des Hotels: Beste Jaco,
    Bedankt voor je mooie review.
    Wij hopen je snel weer te zien in ons hotel.
    Vriendelijke groet,
    Frans Wiggers
    directeur


  • Alleinreisende | Plantation, Vereinigte Staaten | 09-09-2018
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 10    


     Location to the school
     Rates for breakfast are too high; MSM Students should always be given the lowest rate despite the number of days staying.

    Kommentar des Hotels: Dear Cesar,
    Thank you very much for your very nice review.
    We do hope to meet you again soon in our Apart Hotel Randwyck.
    Kind regards,
    Frans Wiggers
    director

  • Freunde | Sliedrecht, Niederlande | 08-09-2018
    Gesamt: 7.0 Service / Personal: 8 Komfort: 6
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 7    


     Ligging tov mecc, maar ver van het centrum
     Er waren geen mindere kanten aan het hotel.

    Kommentar des Hotels: Beste Edwin,
    Bedankt voor je mooie review.
    Graag tot snel ziens in ons Apart Hotel Randwyck.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Woerden, Niederlande | 04-08-2018
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Loopafstand van station
     Door de hitte "moesten" de ramen zo ver mogelijk open, dan komt er toch nogal veel geluid van buiten! Maar gelukkig kunnen we het weer niet beinvloeden

    Kommentar des Hotels: Beste Andre,
    Hartelijk dank voor je mooie review.
    Graag tot spoedig ziens in ons Apart Hotel Randwyck.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Albergen, Niederlande | 21-07-2018
    Gesamt: 6.6 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 6 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 6    


     Net hotel en een goed ontbijt
     Stompe messen bij ontbijt,en we misten een afvalbakje op tafel bij het ontbijt

    Kommentar des Hotels: Beste Johan,
    Bedankt voor je review over je verblijf in ons hotel.
    Ik laat de scharensliep komen voor de messen. Een afvalemmertje is wel een goede suggestie.
    Vriendelijke groet en graag tot spoedig ziens.

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Trinity Beach, Australia | 21-07-2018
    Gesamt: 7.2 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 7    


     Most facilities OK.
     Didn't get the room type we booked which turned out not comfortable. Filfy balcony with dirty cigarette butts.

    Kommentar des Hotels: Dear Mr. Berghuis,
    Thank you very much for taking the time to give a review over your stay in our hotel. We gave you a double room instead of a twin room.
    We let housekeeping clean the balcony.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Paare | Mönchengladbach, Deutschland | 20-07-2018
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 8 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     De prima ligging, de parkeermogelijkheid en het openbaar vervoer voor de deur (bus en trein), prima ontbijt en de rustige omgeving direct in de stad
     Info over spoorverbindingen naar Maastricht niet optimaal

    Kommentar des Hotels: Beste Ferdi,

    Hartelijk dank voor je super review! Ik hoop je snel weer te zien in ons Apart Hotel Randwyck.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    Directeur

  • Alleinreisende | Leiden, Niederlande | 11-07-2018
    Gesamt: 7.2 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 8    


     Goede ligging ten opzichte van MECC
     Bij het douchen wordt de hele badkamer NAT! Constructiefout. Dat moet toch echt anders kunnen!

    Kommentar des Hotels: Beste Wynandus,
    Hartelijk bedankt dat je ervaring met ons wilde delen.

    Wij laten onze technische man kijken naar de douche.
    Graag tot snel ziens in ons Apart Hotel Randwyck.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    Directeur

  • Paare | Monnickendam, Niederlande | 07-07-2018
    Gesamt: 6.4 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 4
    Sauberkeit: 5    


     Ontvangt aardig personeel, keurig ontbijt
     Niet alles was even schoon, de kamer was in orde. Verhoogde prijs in verband met Andre Rieu concert.

    Kommentar des Hotels: Beste Rene,

    Hartelijk dank voor je review over je verblijf in ons hotel.
    Wij geven je opmerkingen door aan onze huishoudelijke dienst.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Hoorn, Niederlande | 06-07-2018
    Gesamt: 4.0 Service / Personal: 8 Komfort: 4
    Lage: 1 Preis- Leistungs- Verhältnis: 1
    Sauberkeit: 6    


     Erg gehorig en afgelegen en geen mogelijkheid tot eten

    Kommentar des Hotels: Beste Richard,
    Bedankt voor je review over je verblijf in ons hotel.
    Wellicht geef je ons nog een tweede kans bij een volgend bezoek aan ons hotel.

    vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Aberdeen, Vereinigtes Königreich | 06-07-2018
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Welcoming, friendly helpful staff.
     Lack of air conditioning. Drinking water should be provided in rooms free of charge.

    Kommentar des Hotels: Dear David,

    Thank you very much for your nice review. Thank you for your tip concerning the water. We will discuss this with our staf.
    Kind regrds,

    Frans Wiggers
    director

  • Paare | Dieren, Niederlande | 06-07-2018
    Gesamt: 6.8 Service / Personal: 6 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 8    


     Ligging
     Deuren slaan hard dicht Prijs ontbijt hoog Kingsize bed waren 2 bedden tegen elkaar

    Kommentar des Hotels: Beste Adriana,
    Bedankt voor je review over je verblijf in ons hotel. Bij een volgend bezoek kun je vragen om een double bed, deze hebben wij namelijk ook beschikbaar.
    Ik laat onze technische man even je deur controleren.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Paare | Utrecht, Niederlande | 04-07-2018
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 10    



    Kommentar des Hotels: Beste Herman,

    Bedankt voor je super review over je verblijf in ons hotel. Graag tot een volgende keer.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

Letzteweiter Erstezurück
123
( 1 von 3 )

Hotels und Preise werden gesucht