Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Mit

 -  Juni 26

Abreise:

Donnerstag 27 Jun 2019

Lage

Hotel Nederheide

Mitten im wunderschönen Stippelberg Naturgebiet

Hotel Nederheide liegt mitten in dem Stippelberg, einer der landschaftlich schönsten Gebiete der Peel, mit einer Fläche von 1000 ha. Neben schönen weiten Wäldern finden Sie eine Vielzahl von Pools, Sanddünen und Heiden.. In diesem Gebiet brüten satte achtzig Vogelarten, aber auch schottische Hochländer, Eichhörnchen, Rehe, Hasen und Füchse.

Hotel Nederheide, Milheeze

Kaak 11, 5763 PK , Milheeze

Gästebewertungen für Hotel Nederheide

Gesamt: 8.8 Service / Personal: 8.9 Komfort: 8.5
  Lage: 9.1 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8.5
  Sauberkeit: 8.8    

Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (69%)
  Geschäftsreisenden (31%)
Letzteweiter Erstezurück
12
( 1 von 2 )
  • Alleinreisende | Namborn, Deutschland | 17-06-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Schöne ruhige Lage, angenehme Zimmer, freundliches Personal

    Kommentar des Hotels: Viele dank für Ihre Review!

    Mit Freundlichen GrüBen,
    Hotel Nederheide
    Veerle

  • Paare | Breda, Niederlande | 15-06-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Zeer gastvrij, in alles wordt meegedacht, echt top
     Erg warm in kamer

    Kommentar des Hotels: Hartelijk dank voor deze mooie reactie! We nemen de tip mee!

    Met zonnige groet,
    Hotel Nederheide

  • Paare | Eastbourne, Vereinigtes Königreich | 19-05-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     The lovely staff. Everyone so helpful and welcoming. The food. Having a swim in a warm good sized pool was a bonus.
     The wifi kept dropping off. I dislike having to log on each time I want to use it.
  • Senioren | Kerkrade, Niederlande | 20-04-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Wat niet.....
     Bij ons niet

    Kommentar des Hotels: Bedankt voor de positieve review. Graag tot een volgende keer.
  • Paare | OSS, Niederlande | 16-04-2019
    Gesamt: 9.6 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     Liggend in een prachtig wandelgebied, en het binnen zwembad en strandbad.
     Het enige mindere zijn de Prijzen in het restaurant, waardoor wij maar een keer gedineerd hebben in het hotel. Meer groenten in plaats van een beetje sla is ook een aanrader.

    Kommentar des Hotels: Bedankt voor uw nuttige review. Elke maand hebben we een nieuw Maand-Menu. Hopelijk zit er de volgende keer wel wat voor u tussen waardoor u graag opnieuw bij ons eet. Graag tot ziens.
  • Alleinreisende | Den Haag, Niederlande | 17-03-2019
    Gesamt: 7.2 Service / Personal: 9 Komfort: 5
    Lage: 6 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Location is good to rest and nice view. Nice and kind staff, clean hotel room.
     Little bit far from public transportation. Room has only bathtub no shower and it is impossible to have bath while standing. First time I experienced knee-shower in your hotel.

    Kommentar des Hotels: Dear guest, thank you for your review. We also provide rooms with a shower. We would like to welcome you again in our hotel.
  • Alleinreisende | Vogelenzang, Niederlande | 06-03-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Locatie, rust, comfort, personeel
     Nee, vandaar alleen maar tienen in de beoordeling
  • Familien | Wateringen, Niederlande | 02-02-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Verhouding prijs-kwaliteit, prachtige ligging direct aan mooi wandelgebied, rust, zwembad
     Geen
  • Alleinreisende | Wassenaar, Niederlande | 29-01-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


  • Freunde | Helmond, Niederlande | 19-01-2019
    Gesamt: 9.8 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     De ligging,kwaliteit van de kamers. prijs kwaliteitverhouding
     De kwaliteit van de koffie
  • Familien | Brielle, Niederlande | 27-10-2018
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Hotel is gewoon
     Ligbad in plaats van een douche, ligbad ook nog vervelend geplaatst
  • Paare | Mierlo, Niederlande | 15-09-2018
    Gesamt: 7.4 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 8    


     Mooi natuurgebied. Eten en drinken in restaurant uitstekend.
     Alleen de prijs.
  • Senioren | Eygelshoven, Niederlande | 11-09-2018
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Zeer mooie locatie, moderne inrichting, mooi zwembad extra, goed personeel.
     Na half tien kun je alleen nog op de hotelkamer verblijven. Personeel sluit dan bar/restaurant.
  • Alleinreisende | Genk, Belgien | 21-08-2018
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Fijne rustige ligging. Kleinschalig. Heel klantvriendelijk personeel, zowel frontdesk, restaurant en house-keeping. Van iedereen een "goedemorgen' is tekenend voor de goede sfeer. Heerlijk groot zwembad, geschikt om baantjes te trekken. Fijn restaurant met zeer redelijke prijzen en supervriendelijke bediening. Kamers comfortabel en efficiënt, maar niet super luxe. En heel positief: men is teruggekomen op de feedback die ik vorige keer heb gegeven, daar wordt dus echt aandacht aan besteed. Mooi !
     Nauwelijks. Indien kamer nog mini-bar/koelkastje en safe zouden hebben helemaal perfect. Wel vervelend iets , buiten schuld hotel om: vorige gast vond het blijkbaar grappig kauwgum in de stoel te plakken waar ik in ben gaan zitten ... grap voor hen misschien geslaagd, ik vond het niet zo lollig ..
  • Alleinreisende | Genk, Belgien | 15-08-2018
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


  • Familien | Heesch, Niederlande | 31-07-2018
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     De ligging, De ambiance,De sfeer,het eten Allemaal heel erg goed Zelfs een inpandig mooi en schoon zwembad!
     Ja helaas wel mijn inziens was de kamer te klein voor 2gasten . Kamer 5 Beter voor 1persn. Dan voor 2persn Je stootte geregeld je hoofd aan de schuine kant. Ik zou voorstellen zet die kamer voor 1persn op uw site voor minder geld,dan is er niks aan de hand!
  • Senioren | Noordwolde, Niederlande | 26-05-2018
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Prachtige locatie
  • Alleinreisende | Lübeck, Deutschland | 23-05-2018
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     Sehr schön gelegen - sehr ruhig! Genügend Parkplätze. Prima Schwimmbad mit professionellen Umkleiden - sehr großes Becken.
     Das Geländer der Schwimmbadtreppe ist zwar aus "Edelstahl", aber sicherlich nicht aus V4A - hier gibt es leichten Rostansatz uns es sollte gewechselt werden. Anzahl der Fernsehsender ist etwas bescheiden. Ansonsten gibt es nichts zu meckern!
  • Paare | Tildonk, Belgien | 06-05-2018
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 8    


     Algemene rust de omgeving en het lekkere eten.
     Naar ons mening niet.
  • Alleinreisende | Illkirch-Graffenstaden, Frankreich | 11-04-2018
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     La situation et le calme
  • Senioren | Kerkrade, Niederlande | 31-03-2018
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Ligging, kleinschalig, vriendelijkheid personeel. De geweldige kamers
     In onze beleving totaal niet.
  • Senioren | Scherpenzeel, Niederlande | 28-02-2018
    Gesamt: 7.8 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Prachtige Ligging. Het geheel niet helemaal te beoordelen i.v.m. het jaargetijde
     Voor de Badkamer (douchcel) is er geen zeepbakje, dit is lastig
  • Paare | Helmond, Niederlande | 14-12-2017
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Bijna alles
     Grand Suite heeft geen tv op slaapkamer en weinig aflegmogelijkheden in badkamer
  • Senioren | Ede, Niederlande | 18-10-2017
    Gesamt: 7.2 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 7    


     Locatie en personeel
     De keuken is minimaal
  • Paare | Alphen aan den Rijn, Niederlande | 09-10-2017
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     De locatie en de omgeving is schitterend. Wij waren op zoek naar rust en dat vonden we mede dankzij de periode waarin wij kwamen. De kamer was netjes en comfortabel.
     Het restaurant liet op het gebied van bereiding van het eten af en toe te wensen over: de pasta met kalfsvlees was niet warm, het vlees wat droog; satésaus was volgens mij aangemaakt en vlak van smaak en de spareribs waren niet krokant. Het overige eten was goed en smaakvol. De verlichting in de kamer was absoluut onvoldoende om 's avonds lekker te kunnen lezen. Meer lampen of een paar verplaatsbare schemerlampen zou een oplossing kunnen zijn.
Letzteweiter Erstezurück
12
( 1 von 2 )

Hotels und Preise werden gesucht