Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Die

 -  Aug. 20

Abreise:

Mittwoch 21 Aug 2019

Lage

Hotel Restaurant De Roosterhoeve

De Roosterhoeve

* 60 Zimmer, verteilt auf die Roosterhoeve und die Maaslandburcht.

* A la carte-Restaurant "In Den Hook"

* Mehrere Tagungsräume.

* Räumlichkeiten verschiedener Größe für Abendessen, Feiern und Hochzeiten.

* Bar "de Ruif" mit 2 Kegelbahnen.

* Weinkeller mit einer großen Auswahl an französischen Weinen.

* Lounge mit Blick auf den Innenhof und die Terrassen.

* WLAN-Internet.

Hotel Restaurant De Roosterhoeve, Roosteren

Hoekstraat 29, 6116, Roosteren

Gästebewertungen für Hotel Restaurant De Roosterhoeve

Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8.6 Komfort: 7.7
  Lage: 8.5 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7.9
  Sauberkeit: 8.4    

Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (73%)
  Geschäftsreisenden (27%)
Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 4 )
  • Senioren | Tilburg, Niederlande | 26-07-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 7    


     Ik heb niets geen negatieve dingen gezien. Positief was zeker de invalide kamer 12
     Absoluut helemaal niets!!
  • Paare | Aalter, Belgien | 22-07-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 9 Komfort: 6
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Slechts 1 kleine handdoek in de badkamer en geen washandje. Voor een hotel vond ik dit toch minder

    Kommentar des Hotels: Beste gast, bedankt voor uw review. Fijn om te zien dat u ons zulke goede cijfers gegeven hebt. Wat vervelend dat u maar 1 handdoek had, dat is niet de service waar wij voor staan. Mocht dit in de toekomst nogmaals voorkomen willen wij u aanraden om dit meteen bij aankomst door te geven, dan kunnen wij extra handdoeken voorzien. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Paare | Alkmaar, Niederlande | 13-07-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 6
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     De kamer en vriendelijkheid
     Het bed. Dat kraakte bij iedere beweging

    Kommentar des Hotels: Beste gast, bedankt voor uw beoordeling. Hartelijk dank voor het compliment over de kamer en de vriendelijkheid van ons personeel. Wij zullen uw opmerking over het bed nakijken en oplossen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Paare | Essen, Belgien | 06-07-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 8 Komfort: 6
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Prijs/ kwaliteit was in orde. Lekker ontbijt. Mooie omgeving. Voldoende parking
     Kamer was veel te warm. Gordijnen laten te veel licht door.
  • Alleinreisende | Tilburg, Niederlande | 06-07-2019
    Gesamt: 6.2 Service / Personal: 8 Komfort: 6
    Lage: 4 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 7    


     De buitenkant van het gebouw ziet er goed en aantrekkelijk uit
     Dat het afgelegen ligt en het is een beetje oudbollig
  • Paare | Leidschendam, Niederlande | 05-07-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Vriendelijk, behulpzaam personeel. Prachtige en goed gelegen locatie. Voor de deur gratis parkeren. Uitstekende keuken. We gaan hier zeker nog een keer terugkomen.
     Ontbreken van airco.
  • Paare | Burgh-Haamstede, Niederlande | 15-06-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     Vriendelijk personeel, snelle service.
     Inrichting is wellicht wat oubollig, er was 's avonds laat nog een feestje waar we enigszins last van hadden.

    Kommentar des Hotels: Beste gast, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij met uw compliment over ons vriendelijk personeel en de snelle service. Wij zullen dit zeker doorgeven aan onze medewerkers. De Roosterhoeve is ingericht in de nostalgische stijl van onze hoeve. Onze comfortkamers hebben echter een luxere en modernere inrichting. Wij hopen u graag nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Familien | Mülheim an der Ruhr, Deutschland | 09-06-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 5    


     When I tried to move the small bed table, there were a lot of dust behind it.

    Kommentar des Hotels: Dear guest, Thank you for your review. We hope you enjoyed your stay in our hotel. We are very sorry for the dust behind the bed table. We hope to see you again sometimes. Kind regards, Team Roosterhoeve
  • Alleinreisende | Andoain, Spanien | 27-05-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Meeting rooms. Relaxed environment.
     The decoration of the rooms are a bit outdated.

    Kommentar des Hotels: Dear guest, thank you for your review. Thank you for your compliments about our meeting rooms and relaxed environment. For a more modern decoration, you can book ourluxury comfort rooms. We hope to see you again. Kind regards, Team Roosterhoeve.
  • Paare | Oisquercq, Belgien | 18-05-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Prachtige en rustige ligging, ruime kamer, mooi uitzicht vàit de kamer.
     Ontbreken van tegels net boven de lavabo. Een aantal spinewebben in de badkamer. Onderhoud buitenzijde van ramen en deuren. Algemeen onderhoud van de tuin en terras aan de kamer.

    Kommentar des Hotels: Beste gast, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u genoten heeft van onze prachtige en rustige ligging, de ruime kamer en het mooie uitzicht. Wij werken hard aan de renovatie van ons hotel. Ook het onderhoud aan de buitenkant staat al ingepland. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Alleinreisende | RUDDERVOORDE, Belgien | 06-05-2019
    Gesamt: 9.8 Service / Personal: 9 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Prachtige locatie rustig gelegen makkelijk bereikbaar
     Voor die2 overnachtingen die wij bij u verbleven , kan ik niets negatiefs vermelden

    Kommentar des Hotels: Beste gast, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van onze prachtige locatie. Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest. Graag hopen wij u nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve.
  • Paare | Breugel, Niederlande | 04-05-2019
    Gesamt: 9.8 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     De ligging, de kamer met grandioos uitzicht, de sfeer in het hotel qua inrichting (geen moderne poespas), zeer vriendelijk personeel. Wat opviel was de hygiëne in het gehele hotel (geen stofje te zien) chapeau voor uw schoonmakers!!
     Het onderhoud buitenkant (kozijnen, zwembad). De koffie bij het ontbijt (geen machine of pot koffie maar op aanvraag).
  • Alleinreisende | Vettre, Norway | 30-04-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Proximity to Maasbracht. Quiet neighbourhood. Restauant.
     Lack of possibility to adjust temperature in room.

    Kommentar des Hotels: Dear guest, thank you very much for your nice review. We are happy to hear that you like our neighbourhood and restaurant. We are happy to announce that our inside temperature is regulated by the temperature outside in order to do our best for the environment. We hope to see you again in our hotel. Kind regards, Team Roosterhoeve
  • Paare | Binau, Deutschland | 22-04-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 7    


     Freundliches Personal Gutes Essen
     Für uns war alles perfekt

    Kommentar des Hotels: Sehr geehrte Gast, herzlichen Dank für Ihre Rezension. Wir freuen uns zu hören das alles perfekt war. Gerne bus zum nächsten Mal. Mit freundlichen Grüssen, Team Roosterhoeve
  • Paare | Capelle a/d IJssel, Niederlande | 20-04-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Locatie en vriendelijk personeel

    Kommentar des Hotels: Beste gast, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij met deze goede cijfers. Bedankt voor het compliment over ons vriendelijk personeel en onze prachtige locatie. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Jugendliche | Schieren, Luxemburg | 20-04-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Ruhige Lage,gratis Parkplätze
     /

    Kommentar des Hotels: Sehr geehrte Gast, herzlichen Dank für Ihre Rezension und die gute Noten. Wir freuen uns zu hören das alles perfekt war. Gerne bus zum nächsten Mal. Mit freundlichen Grüssen, Team Roosterhoeve
  • Senioren | SINT JANSTEEN, Niederlande | 19-04-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 8 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Erg vriendelijk personeel waarvoor niets teveel was en alles regelden. Goed ontbijt met voldoende keuze. Kamer was groot met goed bed en fijne badkamer. Zitje buiten bij de kamer met mooi uitzicht.
     Restaurant van het hotel viel tegen. Personeel (2 obers) wat geen idee had van wat er in een menu zat. Voor hotelgasten was er een speciaal menu. 2e dag konden we ook kiezen uit het menu voor gasten die niet in het hotel logeerden. Hotel menu was beperkt en erg zout, andere menu was wat uitgebreider. Bij de tournedo werd specifiek gevraagd om er één door te bakken maar van alle drie de personen kwam deze a la keuze van de kok op het bord. Glaasje rode wijn werd pas na vragen beantwoord met Merlot, en op de vraag of het Franse was riep de ober "natuurlijk". Restaurant profileert zich als klasse restaurant maar is voor verbetering vatbaar. Locatie (gebied is goed, zeker het uitzicht achter. Hotel zelf heeft veel zaaltjes en is gedateerd.

    Kommentar des Hotels: Beste gast, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het ontbijt goed bevallen is en hartelijk dank voor het compliment over ons vriendelijk personeel. Wij vinden het erg jammer dat uw ervaring in ons restaurant minder goed is. Dit is niet de kwaliteit waar wij voor staan.Wij hopen u graag terug te zien in ons hotel. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Alleinreisende | Ochten, Niederlande | 19-04-2019
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Zelf attent gemaakt op een aanbieding
     Geen idee

    Kommentar des Hotels: Beste gast, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze aanbieding waardeert en bedankt voor de goede beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Senioren | Amsterdam, Niederlande | 05-04-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 8    


     Locatie, sfeer en service
     Nee, helemaal niet

    Kommentar des Hotels: Beste gast, bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm. Wij zijn blij om te horen dat u genoten heeft van onze sfeer, locatie en service. Wij hopen u graag snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, team Roosterhoeve.
  • Alleinreisende | Hvalstad, Norway | 31-03-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Location. Did not have time to eat during this visit, but the restaurant is excellent.

    Kommentar des Hotels: Dear guest, thank you for your review. Thank you for the compliments about our restaurant and our location. We hope to see you again in our hotel. Kind regards, Team Roosterhoeve.
  • Paare | Oirschot, Niederlande | 29-03-2019
    Gesamt: 7.0 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 4
    Sauberkeit: 8    


     5 minuten lopen na een avondje super eten; ligging op het pelgrimspad; heerlijke tuin, mooi uitzicht op de maasuiterwaarden
     We vonden 2 x € 14 bovenop de kamerprijs voor het ontbijt buffet echt te veel geld en gingen dus een beetje met een kater weg

    Kommentar des Hotels: Beste gast, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van onze locatie, onze groene omgeving en het prachtige uitzicht. Wij zullen uw opmerking over het ontbijt zeker meenemen.Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Paare | Sittard, Niederlande | 26-01-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Sfeer, vriendelijkheid van het personeel, grootte van de kamer, aanwezigheid van een zwembad
     Vanwege al de vertrekken van restaurant en hotel ben ik op weg van en naar de kamer of het zwembad soms de oriëntatie kwijtgeraakt.

    Kommentar des Hotels: Beste gast, bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat zo positief bent over de sfeer in ons hotel, de vriendelijkheid van ons personeel, de grootte van de kamer en de aanwezigheid van het zwembad. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Paare | Zoetermeer, Niederlande | 19-01-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 9 Komfort: 9
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    



    Kommentar des Hotels: Beste gast, hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Wij waarderen dit cijfer enorm. Graag hopen wij u een volgende keer weer te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Paare | Vlaardingen, Niederlande | 28-12-2018
    Gesamt: 7.4 Service / Personal: 7 Komfort: 7
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Erg netjes en opgeruimd hotel(kamer). Eten erg goed. Sfeer in het hotel erg prettig.
     Personeel is niet altijd aanwezig, bij bijvoorbeeld de bar of ontbijt moet er weleens gewacht worden. Tevens is het personeel wel heel vriendelijk maar soms te amicaal. Bedden (kamer 55) kraakt erg.
  • Familien | Monster, Niederlande | 26-12-2018
    Gesamt: 8.4 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     De goede service De mooie kamers Het lekkere eten in het restaurant
     Het zwembad was ijskoud Kamer 22 was kouder dan kamer 21 en eigenlijk te fris.
Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 4 )

Hotels und Preise werden gesucht