Sprache
Währung
Reservierung: +31(0)20 531 33 32
Montag bis Freitag von 09:00 - 17:30 Uhr
hoteliers.com

Finden Sie Ihr Hotel

  1. Thema auswählen (optional)

Fre

 -  Juni 21

Abreise:

Samstag 22 Jun 2019

Lage

Hostel Roots

Oliemeulen

Haben Sie immer eine Schlange mit zwei Köpfen gewesen, Hunde oder Streu Stinktiere fliegen gerne sehen? Zahlen Sie einen Besuch in der Oliemeulen, vielleicht bekommen Sie die Chance, eine Schlange oder Tarantel während einer Demonstration zu berühren!

Hostel Roots, Tilburg

Stationsstraat 41, 5038 EC , Tilburg

Gästebewertungen für Hostel Roots

Gesamt: 8.6 Service / Personal: 9.0 Komfort: 8.0
  Lage: 9.3 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8.2
  Sauberkeit: 8.6    

Das Hotel wird besucht von:
  Freizeitreisenden (77%)
  Geschäftsreisenden (23%)
Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 7 )
  • Alleinreisende | Alicante, Spanien | 12-06-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Very friendly and multilingual staff.

    Kommentar des Hotels: Dear guest,

    Thanks for your awesome review!! Hope to see you soon :)

    Greetings,

    Team Hostel Roots

  • Alleinreisende | Umeå, Sweden | 11-06-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 8    



    Kommentar des Hotels: Dear Erica,

    Thanks for your awesome review!! Hope to see you soon :)

    Greetings,

    Team Hostel Roots

  • Familien | Newark, Vereinigte Staaten | 09-06-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Eigen cultuur en atmospfeer. Unique layout en opzet Goede bedden/matrassen - lekker geslapen
     Temperatuur controle in kamer
  • Alleinreisende | Wien, Oesterreich | 04-06-2019
    Gesamt: 9.6 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


  • Alleinreisende | Budapest, Hungary | 20-05-2019
    Gesamt: 8.8 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    



    Kommentar des Hotels: Dear Julia,

    Thank you for your review :) It was amazing having you here.

    Best,

    Catarina, Hostel Roots

  • Paare | Amersfoort, Niederlande | 18-05-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 9    


     Goede sfeer, geweldige ligging.
     Wat lawaai van mensen die terugkwamen van stappen. Muziek in de entree is wel wat luid 's ochtends en hoor je ook op de kamer.
  • Alleinreisende | Groningen, Niederlande | 17-05-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Vriendelijk personeel, goede bedden en goede prijs

    Kommentar des Hotels: Beste Deliana, bedankt voor het achterlaten van deze t-o-p review! :) We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij Hostel Roots!

    Groet, Catarina Hostel Roots

  • Alleinreisende | Mulhouse, Frankreich | 15-05-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 9    


     Well located, clean and quite comfy.
     The big windows which leads directly to the showers room. Breakfast not included, and no place to cook. (Both were explicit behore booking, so it was no surprise)

    Kommentar des Hotels: Dear Loïc, thank you for leaving us such a nice review! :) We are aware of the big window next to the showers.. We will try to do something about this as soon as possible. Thank you for your feedback :)

    Best, Catarina Hostel Roots

  • Alleinreisende | Warnsveld, Niederlande | 09-05-2019
    Gesamt: 9.0 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 9 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


     Super aardig personeel, fijne locatie, schone kamers, comfortabele bedden, ik kom hier wel vaker voor concerten en heb nooit echt een probleem gehad hier
     Nee

    Kommentar des Hotels: Hi Zoe,

    Bedankt voor je fijne review! Wij hopen je nog eens te mogen verwelkomen (met of zonder concert :)).

    Groetjes,

    Catarina, Hostel Roots

  • Freunde | Malmo, Sweden | 03-05-2019
    Gesamt: 7.4 Service / Personal: 10 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 5    


     Near city
     Bathrooms with no toilet paper

    Kommentar des Hotels: Dear Martin, thank you for leaving us a review. Please next time when this happens come to the reception so we can fix this right away :)We hope to welcome you in the future again.

    Best,

    Catarina, Hostel Roots

  • Freunde | Airdrie, Vereinigtes Königreich | 02-05-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     Easy to find, close to bars and cafes and train station. Friendly staff

    Kommentar des Hotels: Dear John,

    Thanks for the great review and good to hear that you had a great stay at Hostel Roots we hope to welcome you again sometime.

    Greetings Team Hostel Roots

  • Paare | Amsterdam, Niederlande | 01-05-2019
    Gesamt: 8.2 Service / Personal: 9 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Zeer gunstige ligging, bijzonder pand, erg vriendelijk personeel en leuke bar.
     Het hostel heeft een leuk sfeertje, maar de kamer was wel erg basic ingericht. Had wat sfeervoller en iets minder goedkoop mogen ogen. Kussens waren heel dun, we kregen wel een extra kussen maar ik hou wel meer van een kussen met wat structuur.

    Kommentar des Hotels: Hi Sienna,

    Bedankt voor je fijne review! Wij hopen je nog eens te mogen verwelkomen en gaan de slag met je feedback

    Groetjes,

    Catarina, Hostel Roots

  • Alleinreisende | Houston, Vereinigte Staaten | 30-04-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 8    


     It was perfectly located near the train station and within walking distance of a couple of sights and good coffee shops. A very low stress logistical choice for my stay.
     The elevator was staff only and I was up on the third floor (technically 4th) so I had to lug my bags up and then down the stairs. When I didn’t have my bags it was fine. So I unfortunately can’t recommend this hostel to anyone with mobility issues or something that could prevent them from hiking 4 flights of stairs a minimum of twice a day.

    Kommentar des Hotels: Dear Rachel,

    Thanks for your great review and good to here that you had a good stay. On the elevator part we are working we will get a new elevator very soon and then it is available again for everybody. Cheers Team Hostel Roots

  • Gruppe | Villeneuve-d'Ascq, Frankreich | 26-04-2019
    Gesamt: 7.6 Service / Personal: 7 Komfort: 9
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 9    


     Très bon hôtel, un peu cher
     Respect de horaires Fermeture à 22h30 du portail de parking en fait fermé à 22h15 Petit dej à 8h30 prêt en fait à 8h45

    Kommentar des Hotels: Dear Veronique,
    thanks for the review! We are also happy with the feedback and try to doing even better next time. Always things to improve :) Cheers, Catarina, Hostel Roots

  • Alleinreisende | Kerkwerve, Niederlande | 23-04-2019
    Gesamt: 8.6 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 10    


     Leuke ervaring om te overnachten in een Tiny House! Je betaald er dan misschien wat meer voor, maar het is zeker leuk om eens gedaan te hebben.
     De locatie was super omdat het zo dicht bij het centrum en het station was. Echter, zat het ook direct aan de straatkant en omdat het zo opvalt kijken mensen constant bij je naar binnen. Echt lekker relaxt op het terras zitten, gaat hem hier niet worden.

    Kommentar des Hotels: Beste Noah,

    Bedankt voor je geweldige review! Wij hopen je in de toekomst nog eens te kunnen verwelkomen bij ROOTS :)

    Groet, Catarina Hostel Roots

  • Alleinreisende | Brussels, Belgien | 19-04-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     Everything
     None

    Kommentar des Hotels: Dear Marius,

    Thanks for the perfect review! We appreciate it a lot and hope to welcome you back sometime at Hostel Roots. Cheers Sam Hostel Roots

  • Paare | Groningen, Niederlande | 07-04-2019
    Gesamt: 7.0 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 8 Preis- Leistungs- Verhältnis: 5
    Sauberkeit: 7    


     Goede service en voorzieningen.
     Hier en daar ziet het er wat verlopen uit.

    Kommentar des Hotels: Beste Harm, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wij horen graag wat je gemist hebt tijdens je verblijf zodat wij aan de slag kunnen! :) We hopen je nog eens te kunnen verwelkomen in de toekomst. Groet, Catarina Hostel Roots
  • Paare | Kampen, Niederlande | 01-04-2019
    Gesamt: 7.4 Service / Personal: 6 Komfort: 9
    Lage: 7 Preis- Leistungs- Verhältnis: 6
    Sauberkeit: 9    


     Verzorgde en unieke accomodatie. Veel opbergruimte en alles in huis. Ook de biertjes die we erbij kregen was een erg leuke verrassing.
     Wel wat betreft de service. Online gezien dat we gratis konden parkeren bij hostel roots, dit bleek daar niet waar te zijn. Vervolgens werd ons verteld dat we aan de straat voor het Tiny house voor 1 euro per uur tot 22.00 uur konden parkeren. Dit was onjuist, het kostte maarliefst 4 euro per uur en tot 24.00 uur. Dus toen maar de auto verderop bij de Wibra gezet, gratis parkeren vanaf 15.00 uur. Tiny house, zeker een aanrader!

    Kommentar des Hotels: Beste Laura,

    Bedankt voor je review van ons Tiny House. Wat betreft het parkeren onze excuses hier is wat mis gegaan in de communicatie. Het is namelijk gewoon mogelijk om bij het hostel te parkeren. We hopen je nog een keer te mogen ontvangen in ons Tiny House en dan zorgen we ervoor dat je gratis kan parkeren. Mvg team Hostel Roots

  • Alleinreisende | Enschede, Niederlande | 26-03-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


     De mooie grote warmhartige vriendelijkheid en gastvrijheid, ontzettend behulpzaam, openhartig vol compassie, Jezus Christus allerliefste zegen voor jullie allen van Roots. Warmhartige lieve groet Vincent

    Kommentar des Hotels: Beste Vincent,

    Bedankt voor je geweldige review! Wij zijn blij dat je een goed verblijf hebt gehad in Hostel Roots en hopen je in de toekomst nog vaker te mogen ontvangen. Mvg Team Hostel Roots

  • Alleinreisende | Emmeloord, Niederlande | 22-03-2019
    Gesamt: 10.0 Service / Personal: 10 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 10    


  • Paare | Enkhuizen, Niederlande | 21-03-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 9 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 10
    Sauberkeit: 9    


     De atmosfeer, het internationale karakter, het jonge, frisse, enthousiaste personeel. Het mooie gebouw (mooie strakke en comfortabel uitgevoerd vormgeving en gezellig rommelige inrichting. Het prachtige uitzicht vanuit kamer 11, en nog meer...
     Dat alle kamers van beneden tot boven rond de centrale hal gesitueerd zijn is vooral heel gezellig en geeft een veilig gevoel. Hahaha! Dat is dus ook positief.
  • Alleinreisende | Athens, Griechenland | 20-03-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 10 Komfort: 9
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 9    


  • Alleinreisende | Nijmegen, Niederlande | 13-03-2019
    Gesamt: 9.2 Service / Personal: 10 Komfort: 8
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 8
    Sauberkeit: 10    


     Prettige sfeer, heel schoon en mooi.
     Iets gehorig en geen bureautje aanwezig in de kamer.
  • Alleinreisende | Zoetermeer, Niederlande | 19-02-2019
    Gesamt: 8.0 Service / Personal: 8 Komfort: 7
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 7
    Sauberkeit: 8    


     Helpfulness staff by first arrival. Possibility to change room type was offered, creating more options for me (in the end also more suitable options). Bed was comfortable, good lighting in the room.
     Check out procedures were not really explained clearly.

    Kommentar des Hotels: Dear Donna,

    Thanks for your review and your feedback we gonna work on it and hope to see you back in the future.

    Greetings, Sam Team Hostel Roots.

  • Paare | Lüneburg, Deutschland | 18-02-2019
    Gesamt: 9.4 Service / Personal: 8 Komfort: 10
    Lage: 10 Preis- Leistungs- Verhältnis: 9
    Sauberkeit: 10    


     Very nicely furnitured, staff 24/7, clean, good beds
     Bathrooms separated for different gender, but showers not... and there was a big window that everyone could look through from the outside into the showers...

    Kommentar des Hotels: Dear Natalia,

    Thanks for your review and your feedback we gonna work on it and hope to see you back in the future.

    Greetings, Sam Team Hostel Roots.

Letzteweiter Erstezurück ( 1 von 7 )

Hotels und Preise werden gesucht