Language
Currency
Book: +31(0)20 531 33 32
Monday to Friday 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Find your hotel

  1. Select theme (optional)

Tue

 -  May 21

Departure:

Wednesday 22 May 2019

Location

Apart Hotel Randwyck

Area Information

Hotel Randwyck is situated at the edge of the Heuvelland and all public transport is conveniently within walking distance. You can reach the city centre within 5 minutes by bus.

Apart Hotel Randwyck, Maastricht

Endepolsdomein 30, 6229 EM, Maastricht

Guest reviews for Apart Hotel Randwyck

Total: 7.4 Service / staff: 7.9 Comfort: 7.3
  Location: 7.6 Value for money: 6.9
  Hygiene: 7.5    

This hotel is visited by:
  Leisure (80%)
  Business (20%)
LastNext FirstPrevious
123
( 1 of 3 )
  • Couples | Achterveld, Netherlands | 10-05-2019
    Total: 8.2 Service / staff: 9 Comfort: 7
    Location: 7 Value for money: 9
    Hygiene: 9    


     Goede prijs-kwaliteit. uiterst vriendelijk personeel.

    Comment of the hotel: Beste Menno,

    Bedankt voor je super mooie review.

    Wij hopen je snel weer te zien in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Solo travellers | Rijswijk, Netherlands | 25-04-2019
    Total: 6.6 Service / staff: 7 Comfort: 7
    Location: 8 Value for money: 4
    Hygiene: 7    


     Bed en locatie bij mumc
     Ongezellig, bar/zitruimte nodigt niet uit er gebruik van te maken (en was onbemand), op kamer alleen vieze thee (kamille oid), douche wel erg spaarzaam met water, ontbijtruimte klein en druk, spaarzame verlichting op kamer.

    Comment of the hotel: Hartelijk dank voor je review over je verblijf in ons hotel.
    In verband met de Green Key eisen gebruiken wij spaarlampen in ons hotel.
    Onze receptionsite verzorgt ook je drankje aan de bar.
    Je had altijd andere thee kunnen vragen aan de balie.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Families | Ermelo, Netherlands | 19-04-2019
    Total: 5.4 Service / staff: 6 Comfort: 3
    Location: 7 Value for money: 4
    Hygiene: 7    


     Locatie
     (te) Smalle bedden en erg warm op de kamer. Hotel is gedateerd. Voorheen altijd Nh en eenmaal gekozen voor apart hotel maar zal dit niet weer doen.

    Comment of the hotel: Beste Klaas,
    Hartelijk dank voor je review. Jammer dat je verblijf niet helemaal naar wens was.
    Wellicht kun je in de toekomst nog eens gebruik maken van ons hotel.
    Vriendelijke groet
    Frans Wiggers
    directeur

  • Solo travellers | Campinas, Brazil | 07-04-2019
    Total: 6.8 Service / staff: 6 Comfort: 7
    Location: 10 Value for money: 6
    Hygiene: 5    


     Good breakfast
     The study table in the room needs an outlet for a laptop and better Light. also you defenatly need to hyginise ( or change) the elevator walls

    Comment of the hotel: Dear Caio,
    Thank you very much for your nice review.
    We will inform the housekeeping to clean the elevator.
    Kind regards,
    Frans Wiggers
    director

  • Families | Velserbroek, Netherlands | 02-04-2019
    Total: 8.4 Service / staff: 10 Comfort: 9
    Location: 8 Value for money: 7
    Hygiene: 8    


     Zeer mooie en grote kamer , handig ingericht. Wij kwamen met een baby en er was een mooie hoek in de kamer waar zijn bedje kon staan Mooie locatie vlakbij het MECC
     Niet wat betreft het hotel, ik vond de website wat onduidelijk.

    Comment of the hotel: Beste Miriam,

    Bedankt voor je super mooie review. Fijn dat jullie zoontje het ook naar zijn zin heeft gehad.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Solo travellers | Dublin, Ireland | 22-03-2019
    Total: 7.8 Service / staff: 6 Comfort: 10
    Location: 7 Value for money: 6
    Hygiene: 10    


     Location for the MECC
     A terrible breakfast. The scrambled eggs were dry. The butter was poor but that might just me being used to Irish butter. I was sure that for €18 I would get a full English breakfast and thought that is what I had booked. Oddly enough, I could not find the main light in the room. It was only the next day in the daylight I noticed it was attached to something else. Weird design You should have a map for customers with the hotel in the centre and the location of the nearest restaurants

    Comment of the hotel: Dear Brendan,
    Thank you very much for your review. We will evaluate our breakfast with our team.
    Hope to see you next time in our hotel.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Couples | Eindhoven, Netherlands | 14-01-2019
    Total: 7.8 Service / staff: 7 Comfort: 8
    Location: 9 Value for money: 7
    Hygiene: 8    


     Ligging tov MUMC
     Parkeren was even een zoekplaatje en de ruimte achter het hotel is beperkt.

    Comment of the hotel: Bedankt voor je mooie review.
    Graag tot zien in ons Apart otel Randwyck.
    Vriendelijke groet,
    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Kleve, Germany | 28-12-2018
    Total: 6.8 Service / staff: 9 Comfort: 5
    Location: 5 Value for money: 8
    Hygiene: 7    


     Parking

    Comment of the hotel: Dear Marco,
    Thanks for your review.
    Hope to see you again soon in our hotel.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Senior citizens | Raalte, Netherlands | 14-12-2018
    Total: 8.2 Service / staff: 9 Comfort: 8
    Location: 8 Value for money: 8
    Hygiene: 8    


     Vriendelijk personeel, de kamers waren netjes en schoon en de liggen was goed met een treinstation in de buurt.
     Het ontbijt was schrikbarend duur!!!!

    Comment of the hotel: Geachte heer Segbers,
    hartelijk dank voor uw mooie review over uw verblijf in ons hotel.Wij hopen u ook in 2019 te mogen ontvangen bij ons.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Westervoort, Netherlands | 01-12-2018
    Total: 7.4 Service / staff: 8 Comfort: 7
    Location: 7 Value for money: 7
    Hygiene: 8    


     Teveel gasten om te kunnen ontbijten. Te weinig parkeerkaarten.

    Comment of the hotel: Beste Willie,
    Bedankt voor je mooie review.
    Wij splitsen de ontbijt gasten in twee sessies in het weekend om het capaciteit probleem op te lossen.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Hoornaar, Netherlands | 03-11-2018
    Total: 8.8 Service / staff: 9 Comfort: 9
    Location: 9 Value for money: 9
    Hygiene: 8    


     Omdat wij een activiteit hadden in de MECC was dit heel dicht bij. En ook de binnenstad is goed te berijken.
     Geen

    Comment of the hotel: Geachte heer Klasens,
    Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | De Meern, Netherlands | 19-10-2018
    Total: 8.0 Service / staff: 8 Comfort: 8
    Location: 8 Value for money: 8
    Hygiene: 8    


     Rustige sfeer
     Nee

    Comment of the hotel: Beste Ron,

    Bedankt voor je mooie review.
    Wij hopen je snel weer te mogen begroeten in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Stedum, Netherlands | 29-09-2018
    Total: 8.6 Service / staff: 10 Comfort: 7
    Location: 10 Value for money: 8
    Hygiene: 8    


     Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht, vriendelijk personeel, nette en schone kamer, goede prijs
     Geen gegarandeerde gratis parkeergelegenheid bij de kamer, gedateerd uiterlijk van vooral de bovenverdiepingen (donkere hallen, witte bakstenen, donkere deuren, Sporthuis Centrum anno 1980 gevoel)

    Comment of the hotel: Beste Jaco,
    Bedankt voor je mooie review.
    Wij hopen je snel weer te zien in ons hotel.
    Vriendelijke groet,
    Frans Wiggers
    directeur


  • Solo travellers | Plantation, United States | 09-09-2018
    Total: 9.0 Service / staff: 10 Comfort: 10
    Location: 10 Value for money: 5
    Hygiene: 10    


     Location to the school
     Rates for breakfast are too high; MSM Students should always be given the lowest rate despite the number of days staying.

    Comment of the hotel: Dear Cesar,
    Thank you very much for your very nice review.
    We do hope to meet you again soon in our Apart Hotel Randwyck.
    Kind regards,
    Frans Wiggers
    director

  • Friends | Sliedrecht, Netherlands | 08-09-2018
    Total: 7.0 Service / staff: 8 Comfort: 6
    Location: 7 Value for money: 7
    Hygiene: 7    


     Ligging tov mecc, maar ver van het centrum
     Er waren geen mindere kanten aan het hotel.

    Comment of the hotel: Beste Edwin,
    Bedankt voor je mooie review.
    Graag tot snel ziens in ons Apart Hotel Randwyck.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Woerden, Netherlands | 04-08-2018
    Total: 8.8 Service / staff: 9 Comfort: 9
    Location: 8 Value for money: 9
    Hygiene: 9    


     Loopafstand van station
     Door de hitte "moesten" de ramen zo ver mogelijk open, dan komt er toch nogal veel geluid van buiten! Maar gelukkig kunnen we het weer niet beinvloeden

    Comment of the hotel: Beste Andre,
    Hartelijk dank voor je mooie review.
    Graag tot spoedig ziens in ons Apart Hotel Randwyck.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Albergen, Netherlands | 21-07-2018
    Total: 6.6 Service / staff: 7 Comfort: 7
    Location: 6 Value for money: 7
    Hygiene: 6    


     Net hotel en een goed ontbijt
     Stompe messen bij ontbijt,en we misten een afvalbakje op tafel bij het ontbijt

    Comment of the hotel: Beste Johan,
    Bedankt voor je review over je verblijf in ons hotel.
    Ik laat de scharensliep komen voor de messen. Een afvalemmertje is wel een goede suggestie.
    Vriendelijke groet en graag tot spoedig ziens.

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Trinity Beach, Australia | 21-07-2018
    Total: 7.2 Service / staff: 7 Comfort: 7
    Location: 10 Value for money: 5
    Hygiene: 7    


     Most facilities OK.
     Didn't get the room type we booked which turned out not comfortable. Filfy balcony with dirty cigarette butts.

    Comment of the hotel: Dear Mr. Berghuis,
    Thank you very much for taking the time to give a review over your stay in our hotel. We gave you a double room instead of a twin room.
    We let housekeeping clean the balcony.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Couples | Mönchengladbach, Germany | 20-07-2018
    Total: 9.2 Service / staff: 8 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 10
    Hygiene: 9    


     De prima ligging, de parkeermogelijkheid en het openbaar vervoer voor de deur (bus en trein), prima ontbijt en de rustige omgeving direct in de stad
     Info over spoorverbindingen naar Maastricht niet optimaal

    Comment of the hotel: Beste Ferdi,

    Hartelijk dank voor je super review! Ik hoop je snel weer te zien in ons Apart Hotel Randwyck.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    Directeur

  • Solo travellers | Leiden, Netherlands | 11-07-2018
    Total: 7.2 Service / staff: 8 Comfort: 7
    Location: 8 Value for money: 5
    Hygiene: 8    


     Goede ligging ten opzichte van MECC
     Bij het douchen wordt de hele badkamer NAT! Constructiefout. Dat moet toch echt anders kunnen!

    Comment of the hotel: Beste Wynandus,
    Hartelijk bedankt dat je ervaring met ons wilde delen.

    Wij laten onze technische man kijken naar de douche.
    Graag tot snel ziens in ons Apart Hotel Randwyck.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    Directeur

  • Couples | Monnickendam, Netherlands | 07-07-2018
    Total: 6.4 Service / staff: 9 Comfort: 7
    Location: 7 Value for money: 4
    Hygiene: 5    


     Ontvangt aardig personeel, keurig ontbijt
     Niet alles was even schoon, de kamer was in orde. Verhoogde prijs in verband met Andre Rieu concert.

    Comment of the hotel: Beste Rene,

    Hartelijk dank voor je review over je verblijf in ons hotel.
    Wij geven je opmerkingen door aan onze huishoudelijke dienst.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Hoorn, Netherlands | 06-07-2018
    Total: 4.0 Service / staff: 8 Comfort: 4
    Location: 1 Value for money: 1
    Hygiene: 6    


     Erg gehorig en afgelegen en geen mogelijkheid tot eten

    Comment of the hotel: Beste Richard,
    Bedankt voor je review over je verblijf in ons hotel.
    Wellicht geef je ons nog een tweede kans bij een volgend bezoek aan ons hotel.

    vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Aberdeen, United Kingdom  | 06-07-2018
    Total: 8.2 Service / staff: 10 Comfort: 8
    Location: 7 Value for money: 8
    Hygiene: 8    


     Welcoming, friendly helpful staff.
     Lack of air conditioning. Drinking water should be provided in rooms free of charge.

    Comment of the hotel: Dear David,

    Thank you very much for your nice review. Thank you for your tip concerning the water. We will discuss this with our staf.
    Kind regrds,

    Frans Wiggers
    director

  • Couples | Dieren, Netherlands | 06-07-2018
    Total: 6.8 Service / staff: 6 Comfort: 7
    Location: 7 Value for money: 6
    Hygiene: 8    


     Ligging
     Deuren slaan hard dicht Prijs ontbijt hoog Kingsize bed waren 2 bedden tegen elkaar

    Comment of the hotel: Beste Adriana,
    Bedankt voor je review over je verblijf in ons hotel. Bij een volgend bezoek kun je vragen om een double bed, deze hebben wij namelijk ook beschikbaar.
    Ik laat onze technische man even je deur controleren.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Couples | Utrecht, Netherlands | 04-07-2018
    Total: 9.0 Service / staff: 10 Comfort: 10
    Location: 7 Value for money: 8
    Hygiene: 10    



    Comment of the hotel: Beste Herman,

    Bedankt voor je super review over je verblijf in ons hotel. Graag tot een volgende keer.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

LastNext FirstPrevious
123
( 1 of 3 )

Now searching hotels and prices