Language
Currency
Book: +31(0)20 531 33 32
Monday to Friday 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Find your hotel

  1. Select theme (optional)

Sun

 -  May 26

Departure:

Monday 27 May 2019

Location

Hotel Nederheide

The beautiful Stippelberg

Nederheide hotel is located in the Stippelberg, one of the most scenic areas of the Peel covering an area of 1000 ha. Besides beautiful vast forests, you'll find a variety of pools, sand dunes, moors and stately avenues. 

Hotel Nederheide, Milheeze

Kaak 11, 5763 PK , Milheeze

Guest reviews for Hotel Nederheide

Total: 8.8 Service / staff: 8.9 Comfort: 8.5
  Location: 9.1 Value for money: 8.5
  Hygiene: 8.8    

This hotel is visited by:
  Leisure (73%)
  Business (27%)
LastNext FirstPrevious
12
( 1 of 2 )
  • Couples | Eastbourne, United Kingdom  | 19-05-2019
    Total: 9.4 Service / staff: 10 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 9    


     The lovely staff. Everyone so helpful and welcoming. The food. Having a swim in a warm good sized pool was a bonus.
     The wifi kept dropping off. I dislike having to log on each time I want to use it.
  • Senior citizens | Kerkrade, Netherlands | 20-04-2019
    Total: 9.0 Service / staff: 9 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 8
    Hygiene: 9    


     Wat niet.....
     Bij ons niet

    Comment of the hotel: Bedankt voor de positieve review. Graag tot een volgende keer.
  • Couples | OSS, Netherlands | 16-04-2019
    Total: 9.6 Service / staff: 10 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 10    


     Liggend in een prachtig wandelgebied, en het binnen zwembad en strandbad.
     Het enige mindere zijn de Prijzen in het restaurant, waardoor wij maar een keer gedineerd hebben in het hotel. Meer groenten in plaats van een beetje sla is ook een aanrader.

    Comment of the hotel: Bedankt voor uw nuttige review. Elke maand hebben we een nieuw Maand-Menu. Hopelijk zit er de volgende keer wel wat voor u tussen waardoor u graag opnieuw bij ons eet. Graag tot ziens.
  • Solo travellers | Den Haag, Netherlands | 17-03-2019
    Total: 7.2 Service / staff: 9 Comfort: 5
    Location: 6 Value for money: 8
    Hygiene: 8    


     Location is good to rest and nice view. Nice and kind staff, clean hotel room.
     Little bit far from public transportation. Room has only bathtub no shower and it is impossible to have bath while standing. First time I experienced knee-shower in your hotel.

    Comment of the hotel: Dear guest, thank you for your review. We also provide rooms with a shower. We would like to welcome you again in our hotel.
  • Solo travellers | Vogelenzang, Netherlands | 06-03-2019
    Total: 10.0 Service / staff: 10 Comfort: 10
    Location: 10 Value for money: 10
    Hygiene: 10    


     Locatie, rust, comfort, personeel
     Nee, vandaar alleen maar tienen in de beoordeling
  • Families | Wateringen, Netherlands | 02-02-2019
    Total: 10.0 Service / staff: 10 Comfort: 10
    Location: 10 Value for money: 10
    Hygiene: 10    


     Verhouding prijs-kwaliteit, prachtige ligging direct aan mooi wandelgebied, rust, zwembad
     Geen
  • Solo travellers | Wassenaar, Netherlands | 29-01-2019
    Total: 8.0 Service / staff: 8 Comfort: 8
    Location: 8 Value for money: 8
    Hygiene: 8    


  • Friends | Helmond, Netherlands | 19-01-2019
    Total: 9.8 Service / staff: 10 Comfort: 10
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 10    


     De ligging,kwaliteit van de kamers. prijs kwaliteitverhouding
     De kwaliteit van de koffie
  • Families | Brielle, Netherlands | 27-10-2018
    Total: 7.6 Service / staff: 8 Comfort: 7
    Location: 8 Value for money: 7
    Hygiene: 8    


     Hotel is gewoon
     Ligbad in plaats van een douche, ligbad ook nog vervelend geplaatst
  • Couples | Mierlo, Netherlands | 15-09-2018
    Total: 7.4 Service / staff: 8 Comfort: 7
    Location: 8 Value for money: 6
    Hygiene: 8    


     Mooi natuurgebied. Eten en drinken in restaurant uitstekend.
     Alleen de prijs.
  • Senior citizens | Eygelshoven, Netherlands | 11-09-2018
    Total: 8.2 Service / staff: 8 Comfort: 8
    Location: 9 Value for money: 8
    Hygiene: 8    


     Zeer mooie locatie, moderne inrichting, mooi zwembad extra, goed personeel.
     Na half tien kun je alleen nog op de hotelkamer verblijven. Personeel sluit dan bar/restaurant.
  • Solo travellers | Genk, Belgium | 21-08-2018
    Total: 9.4 Service / staff: 10 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 9    


     Fijne rustige ligging. Kleinschalig. Heel klantvriendelijk personeel, zowel frontdesk, restaurant en house-keeping. Van iedereen een "goedemorgen' is tekenend voor de goede sfeer. Heerlijk groot zwembad, geschikt om baantjes te trekken. Fijn restaurant met zeer redelijke prijzen en supervriendelijke bediening. Kamers comfortabel en efficiënt, maar niet super luxe. En heel positief: men is teruggekomen op de feedback die ik vorige keer heb gegeven, daar wordt dus echt aandacht aan besteed. Mooi !
     Nauwelijks. Indien kamer nog mini-bar/koelkastje en safe zouden hebben helemaal perfect. Wel vervelend iets , buiten schuld hotel om: vorige gast vond het blijkbaar grappig kauwgum in de stoel te plakken waar ik in ben gaan zitten ... grap voor hen misschien geslaagd, ik vond het niet zo lollig ..
  • Solo travellers | Genk, Belgium | 15-08-2018
    Total: 9.4 Service / staff: 10 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 9    


  • Families | Heesch, Netherlands | 31-07-2018
    Total: 9.0 Service / staff: 8 Comfort: 8
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 10    


     De ligging, De ambiance,De sfeer,het eten Allemaal heel erg goed Zelfs een inpandig mooi en schoon zwembad!
     Ja helaas wel mijn inziens was de kamer te klein voor 2gasten . Kamer 5 Beter voor 1persn. Dan voor 2persn Je stootte geregeld je hoofd aan de schuine kant. Ik zou voorstellen zet die kamer voor 1persn op uw site voor minder geld,dan is er niks aan de hand!
  • Senior citizens | Noordwolde, Netherlands | 26-05-2018
    Total: 8.4 Service / staff: 9 Comfort: 8
    Location: 9 Value for money: 7
    Hygiene: 9    


     Prachtige locatie
  • Solo travellers | Lübeck, Germany | 23-05-2018
    Total: 9.2 Service / staff: 9 Comfort: 8
    Location: 10 Value for money: 10
    Hygiene: 9    


     Sehr schön gelegen - sehr ruhig! Genügend Parkplätze. Prima Schwimmbad mit professionellen Umkleiden - sehr großes Becken.
     Das Geländer der Schwimmbadtreppe ist zwar aus "Edelstahl", aber sicherlich nicht aus V4A - hier gibt es leichten Rostansatz uns es sollte gewechselt werden. Anzahl der Fernsehsender ist etwas bescheiden. Ansonsten gibt es nichts zu meckern!
  • Couples | Tildonk, Belgium | 06-05-2018
    Total: 9.0 Service / staff: 9 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 8    


     Algemene rust de omgeving en het lekkere eten.
     Naar ons mening niet.
  • Solo travellers | Illkirch-Graffenstaden, France | 11-04-2018
    Total: 8.4 Service / staff: 9 Comfort: 8
    Location: 8 Value for money: 8
    Hygiene: 9    


     La situation et le calme
  • Senior citizens | Kerkrade, Netherlands | 31-03-2018
    Total: 9.0 Service / staff: 9 Comfort: 9
    Location: 9 Value for money: 9
    Hygiene: 9    


     Ligging, kleinschalig, vriendelijkheid personeel. De geweldige kamers
     In onze beleving totaal niet.
  • Senior citizens | Scherpenzeel, Netherlands | 28-02-2018
    Total: 7.8 Service / staff: 8 Comfort: 7
    Location: 8 Value for money: 7
    Hygiene: 9    


     Prachtige Ligging. Het geheel niet helemaal te beoordelen i.v.m. het jaargetijde
     Voor de Badkamer (douchcel) is er geen zeepbakje, dit is lastig
  • Couples | Helmond, Netherlands | 14-12-2017
    Total: 10.0 Service / staff: 10 Comfort: 10
    Location: 10 Value for money: 10
    Hygiene: 10    


     Bijna alles
     Grand Suite heeft geen tv op slaapkamer en weinig aflegmogelijkheden in badkamer
  • Senior citizens | Ede, Netherlands | 18-10-2017
    Total: 7.2 Service / staff: 7 Comfort: 7
    Location: 8 Value for money: 7
    Hygiene: 7    


     Locatie en personeel
     De keuken is minimaal
  • Couples | Alphen aan den Rijn, Netherlands | 09-10-2017
    Total: 8.0 Service / staff: 8 Comfort: 7
    Location: 9 Value for money: 7
    Hygiene: 9    


     De locatie en de omgeving is schitterend. Wij waren op zoek naar rust en dat vonden we mede dankzij de periode waarin wij kwamen. De kamer was netjes en comfortabel.
     Het restaurant liet op het gebied van bereiding van het eten af en toe te wensen over: de pasta met kalfsvlees was niet warm, het vlees wat droog; satésaus was volgens mij aangemaakt en vlak van smaak en de spareribs waren niet krokant. Het overige eten was goed en smaakvol. De verlichting in de kamer was absoluut onvoldoende om 's avonds lekker te kunnen lezen. Meer lampen of een paar verplaatsbare schemerlampen zou een oplossing kunnen zijn.
  • Couples | Eindhoven, Netherlands | 29-09-2017
    Total: 9.2 Service / staff: 8 Comfort: 10
    Location: 10 Value for money: 10
    Hygiene: 8    


     Ruime kamer. Rustige ligging. Goed ontbijt
     Douchen in bad was niet makkelijk vanwege schuine wand boven het bad
  • Couples | Castricum, Netherlands | 23-09-2017
    Total: 9.2 Service / staff: 9 Comfort: 9
    Location: 10 Value for money: 9
    Hygiene: 9    


     Rust,prachtige suite, mooie uitklapbalkons, zeer schoon
LastNext FirstPrevious
12
( 1 of 2 )

Now searching hotels and prices