Hi! Cosa possiamo fare per te?

Sto cercando un hotel
Lingua
Valuta
hoteliers.com

Trova il tuo hotel

  1. Seleziona tema (opzionale)

Mer

 -  lug 08

Data partenza:

Giovedì 09 lug 2020

Posizione

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central, Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX, Den Bosch

Recensioni degli ospiti per Golden Tulip Hotel Central

Totale: 8.4 Servizio/Personale: 8.6 comfort: 8.0
  Posizione: 9.3 qualità/prezzo: 7.6
  Igiene: 8.4    

L'Hotel viene prenotato per:
  Tempo libero (85%)
  Business (15%)
ScorsoSuccessivo PrimaPrecedente ( 1 di 6 )
  • Parejas | Woerden, Paesi-Bassi | 27-06-2020
    Totale: 8.0 Servizio/Personale: 9 comfort: 8
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 5
    Igiene: 9    


     Personeel! Zeer vriendelijk en behulpzaam
     Het ontbijt viel tegen. Wij snappen dat in deze tijden ivm COVID 19 het lastig is. Maar de kwaliteit en keuze was geen twintig euro waard per persoon.

    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw genomen tijd een mooie review achter te laten. We waarderen het enorm wanneer gasten helpen onze service en/of product te verbeteren. Alle reviews worden dan ook intern besproken. Wat vervelend om te lezen dat uw ontbijt niet geheel naar wens is geweest. We willen graag iedere gast tevreden naar huis laten gaan en hadden dit dan ook graag tijdens uw ontbijt of bij het uitchecken gehoord zodat we direct een oplossing hadden kunnen bieden. We kunnen in deze tijd helaas geen uitgebreid buffet presenteren zoals gebruikelijk is. Desondanks hopen we u graag terug te zien! Met vriendelijke groet, Sophie

  • Adolescenti | Someren, Paesi-Bassi | 26-06-2020
    Totale: 8.0 Servizio/Personale: 9 comfort: 9
    Posizione: 6 qualità/prezzo: 7
    Igiene: 9    


     Locatie in het centrum vlak bij station. En de vriendelijkheid van het personeel
     De renovatie, echter is dit zeer netjes afgehandeld. Uitzicht vanuit raam was minder.

    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw mooie review score betreffende uw verblijf in Golden Tulip Hotel Central ’s-Hertogenbosch. We waarderen het als gasten de moeite nemen ons feedback te geven zodat we onze service naar een nóg hoger level kunnen tillen. Als reactie op uw opmerking kan ik u vertellen dat wij helaas slechts 15 kamers en suites met uitzicht op de markt hebben. Dit zijn de zogenaamde cityview rooms. Als u dit type boekt heeft u de volgende keer dit prettige uitzicht. Hopelijk heeft u een kopje koffie gedronken in onze Brasserie Cé waar u van dit prachtige weidse uitzicht alsnog kon genieten? Wij verwelkomen u graag weer! Met vriendelijke groet, Sophie
  • Parejas | Aalten, Paesi-Bassi | 22-06-2020
    Totale: 9.4 Servizio/Personale: 9 comfort: 9
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 10    


     Het is allemaal uitstekend, geen opmerkingen
     Nvt , behalve misschien de verbouwing

    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw prachtige review score. Wij zijn verheugd te lezen dat u zo genoten heeft tijdens uw verblijf in Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch.
    Wij delen onze reviews altijd intern dus uw complimenten over onze medewerkers zijn op de goede plek aangekomen.
    Momenteel zijn wij gefaseerd aan het verbouwen, zijn er al 45 (bad)kamers geheel vernieuwd en laatst zijn we gestart met het renoveren van de volgende 15 kamers.
    Neem a.u.b. vóór een volgende boeking contact met ons op zodat wij, bij beschikbaarheid, écht aan ál uw wensen kunnen voldoen. Graag tot dan!
    Hartelijke groet, Sophie

  • Parejas | Dongen, Paesi-Bassi | 14-03-2020
    Totale: 4.6 Servizio/Personale: 1 comfort: 5
    Posizione: 7 qualità/prezzo: 3
    Igiene: 7    


     Locatie
     De receptie was echt heel erg slecht. Ik had een reservering gedaan en daar kreeg ik geen bevestiging van, de betaling was wel voldaan. Wij moesten maar even wat anders gaan doen voordat we onze kamer in konden. Het leek onervaren personeel wat het begin van ons nachtje in Den Bosch wat absoluut niet leuk was. In een 4 sterren hotel verwacht je wel dat ze dat soort dingen direct voor je uitzoeken. Ook bleven ze gewoon zitten en vanachter een pc riep die meid af en toe wat. Dit was voor wat wij betaald hebben echt ongekende slechte service! Zekere geen aanrader en wij zullen ook niet nog eens dit hotel boeken!

    Commento dell'hotel: Wij vinden het vreselijk naar dat uw beleving zo negatief was en wat fijn dat u de moeite neemt om ons feedback te geven zodat wij onze service naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Wij delen onze reviews altijd intern en uw opmerking hebben we neergelegd bij de betreffende frontoffice dames en heer. Ze zijn geschokt. Helaas hebben zij ook tijdens het uitchecken uw onvrede niet opgemerkt en zij hebben dus ook niets ondernomen om dit gevoel bij u weg te nemen of te verlichten. Onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Sophie
  • Viajeros solos | Mainz, Germania | 06-03-2020
    Totale: 8.6 Servizio/Personale: 8 comfort: 7
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 9    



    Commento dell'hotel: Thank you for your review score about your stay in Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch.
    We do our utmost to let our guests feel at home and we appreciate your positive feedback. We look forward to welcome you again. Kind regards, Sophie

  • Parejas | Rotterdam, Paesi-Bassi | 29-02-2020
    Totale: 7.6 Servizio/Personale: 8 comfort: 7
    Posizione: 8 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 7    


     Ruime kamer, goed ontbijt, vriendelijkheid, in combinatie met de brasserie heeft het mooie allure
     Renovatie is nodig, wat verouderd, kamer met 2 bedden van 1.30 tegen elkaar dan liever een king size bed
  • Seniores | Duisburg, Germania | 29-02-2020
    Totale: 9.4 Servizio/Personale: 10 comfort: 9
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 9    



    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor deze prachtige review score. Wij zijn verheugd te lezen dat u op alle fronten genoten heeft tijdens uw verblijf in Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch. Met vriendelijke groet, Sophie


  • Parejas | Andelst, Paesi-Bassi | 29-02-2020
    Totale: 8.0 Servizio/Personale: 8 comfort: 7
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 8    



    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor deze mooie review score. Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft tijdens uw verblijf in Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch. Onze ligging midden in het bruisende centrum aan en met uitzicht op het historische marktplein kan gewoonweg niet 'Central'er en is volgens u 9 punten waard. Dank! Wij hopen u weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Sophie
  • Amigos | Assendelft, Paesi-Bassi | 28-02-2020
    Totale: 9.4 Servizio/Personale: 10 comfort: 8
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 10    



    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor jullie prachtige review score. Wij waarderen het als gasten de tijd en moeite nemen om positieve feedback te geven.
    Wij vinden het fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie bezoek aan Golden Tulip Hotel Central en wij verwelkomen u graag weer in ’s-Hertogenbosch. Met vriendelijke groet, Sophie

  • Parejas | Hanstedt, Germania | 21-02-2020
    Totale: 5.2 Servizio/Personale: 10 comfort: 3
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 2
    Igiene: 1    


     Die Freundlichkeit des Personals.
     Badewannendusche sehr Alternative und gefährlich! Schmutzige Bettwäsche und Haare auf dem Bett. Klimaanlage sehr laut. Das Hotel ist etwas in die Jahre gekommen und hat eher 80 er Charme. Ungemütliches Restaurant, hat eher Kantinen Charakter. Essen war ganz gut, die Auswahl etwas dürftig.

    Commento dell'hotel: Danke für ihre Reaktion. Wir bedauern dass Sie unsere Zimmer und Sauberkeit als mangelhaft empfunden haben.
    Dies entspricht nicht den Standards, die wir unseren Gästen bieten möchten. Wir entschuldigen uns aufrichtig. Wir haben voriges Jahr 30 von unseren Zimmern renoviert Wir haben 10 verschiedenen Zimmertypen und einige davon haben eine ebenerdige Dusche. Wir würden Sie gerne beraten bei einem nächsten Besuch.
    Wir begrüßen Sie gerne wieder.
    Mit freundlichem Grüß, Sophie

  • Viajeros solos | Waalre, Paesi-Bassi | 15-02-2020
    Totale: 8.0 Servizio/Personale: 8 comfort: 8
    Posizione: 8 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 8    


     Nette, open sfeer. Gewoon prima.
     Niet te veranderen: receptiezijde oogt niet echt uitnodigend.

    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw mooie review score voor uw verblijf bij Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch. Momenteel zijn wij gefaseerd aan het verbouwen, zijn er al 30 (bad)kamers geheel vernieuwd en zijn we van start gegaan met het renoveren van de volgende 45 kamers. De binnenzijde van de receptie komt t.z.t. ook aan bod maar aan de buitenzijde is, zoals u al aangeeft, die verandering niet te zien. Wij begroeten u graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Sophie
  • Seniores | Haarlem, Paesi-Bassi | 15-02-2020
    Totale: 8.2 Servizio/Personale: 8 comfort: 8
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 8    


     Heerlijk hotel met ruime kamer op een prima locarie.

    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor deze mooie review score. Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft tijdens uw verblijf in Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch. Onze ligging midden in het bruisende centrum áán en met uitzicht op het historische marktplein kan gewoonweg niet 'Central'er.
    Wij hopen u weer te mogen verwelkomen.
    Met vriendelijke groet, Sophie


  • Parejas | Purmerend, Paesi-Bassi | 14-02-2020
    Totale: 9.2 Servizio/Personale: 9 comfort: 10
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 9    


     Centrale ligging, bekend hotel, luxe
     Prijs ontbijt

    Commento dell'hotel: Wat fijn om te lezen dat uw verblijf bij Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch u zo goed bevallen is. We vinden het fijn om feedback van onze gasten te ontvangen zodat we waar nodig onze producten en/of service kunnen aanpassen. Alle reviews worden dan ook intern besproken, zo ook uw opmerking over de prijs van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sophie
  • Parejas | Tienen, Belgio | 14-02-2020
    Totale: 9.0 Servizio/Personale: 9 comfort: 9
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 9    



    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw mooie reviewscore! We delen al onze reviews intern, dus uw complimenten over onze medewerkers (9 punten!) komen op de juiste plek terecht! Heel graag tot ziens! Hartelijke groet, Sophie
  • Parejas | Swolgen, Paesi-Bassi | 31-01-2020
    Totale: 9.0 Servizio/Personale: 9 comfort: 9
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 9    


     Gastvrij en erg klantvriendelijk. Mooie locatie
     Nee

    Commento dell'hotel: Wat fijn om te lezen dat uw verblijf bij Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch u zo goed bevallen is. We worden beloond met een 9! Wat een prachtige waardering voor alle medewerkers. Heel hartelijk dank. Wij verwelkomen u graag weer. Met vriendelijke groet, Sophie
  • Parejas | Corcelles-Payerne, Svizzera | 28-01-2020
    Totale: 9.2 Servizio/Personale: 10 comfort: 8
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 10    


     Sehr gut gelegen inkl. Parkmöglichkeit
     Das Frühstück ist relativ teuer

    Commento dell'hotel: Dankeschön für Ihre gute Bewertung. Wir freuen uns dass es Ihnen in unserem Haus gefallen hat und Begrüßen Sie gerne bald wieder. Mit freundlichem Gruß, Sophie
  • Parejas | Leiden, Paesi-Bassi | 25-01-2020
    Totale: 8.4 Servizio/Personale: 10 comfort: 5
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 7
    Igiene: 10    


     Locatie en personeel
     Wc papier is net schuurpapier, veel te hard. Het onderlaken is vermoedelijk beschermend voor het matras, maar daardoor niet comfortabel; lichaamswarmte wordt niet geleid. De douche werd plots heeeeeel erg heet en de batterijen van de televisie waren leeg

    Commento dell'hotel: Bedankt voor uw mooie reviewscore. Onze staff en housekeeping medewerkers zijn verheugd over de excellente score van 10 punten. Fantastisch! Zoals u gemerkt heeft overtreffen zij graag uw verwachtingen en staan zij 24/7 voor u klaar om te adviseren en u van dienst te zijn door in uw geval bijvoorbeeld batterijen te verwisselen omdat dit helaas niet eerder gemeld is. Onze welgemeende excuses hiervoor en wij verwelkomen u graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Sophie
  • Parejas | Venray, Paesi-Bassi | 24-01-2020
    Totale: 8.4 Servizio/Personale: 8 comfort: 8
    Posizione: 8 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 10    



    Commento dell'hotel: Thank you for your excellent review score about your stay in Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch.
    We do our utmost to let our guests feel at home and we appreciate your positive feedback. We look forward to welcome you again. Kind regards, Sophie

  • Parejas | Zwolle, Paesi-Bassi | 18-01-2020
    Totale: 8.4 Servizio/Personale: 9 comfort: 8
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 8    


     Erg prettige ontvangst, enthousiaste man aan de balie, veel info over de stad. we voelden ons meteen erg welkom. hartelijk dank
     Nvt

    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw mooie review score voor uw verblijf bij Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch. Wij zijn verheugd te lezen dat u op alle fronten zo tevreden bent over uw bezoek! Wij verwelkomen u graag een volgende keer weer! Vriendelijke groet, Sophie
  • Familias | Alphen aan den Rijn, Paesi-Bassi | 17-01-2020
    Totale: 9.4 Servizio/Personale: 9 comfort: 10
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 9    


     Gunstige ligging, vriendelijke mrnsen
     Absoluut niet

    Commento dell'hotel: Wat fijn om te lezen dat uw verblijf bij Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch u zo goed bevallen is. We worden beloond met negens en tienen! Wat een prachtige waardering voor alle medewerkers. Heel hartelijk dank. Wij verwelkomen u graag weer. Met vriendelijke groet, Sophie
  • Amigos | Budel, Paesi-Bassi | 10-01-2020
    Totale: 9.0 Servizio/Personale: 9 comfort: 8
    Posizione: 10 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 9    


     Nee

    Commento dell'hotel: Wat fijn om te lezen dat uw verblijf bij Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch u zo goed bevallen is. We worden beloond met veel negens en een 10! Wat een prachtige waardering voor alle medewerkers. Heel hartelijk dank. Namens het hele team verwelkomen wij u graag weer. Met vriendelijke groet, Sophie
  • Parejas | Venlo, Paesi-Bassi | 31-12-2019
    Totale: 9.0 Servizio/Personale: 9 comfort: 9
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 9
    Igiene: 9    


     Er was niets negatiefs!
     Nee

    Commento dell'hotel: Een 9 voor Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch! Fantastisch! Enorm bedankt voor deze excellente reviewscore en graag tot ziens! Hartelijke groet, Sophie
  • Viajeros solos | Honselersdijk, Paesi-Bassi | 27-12-2019
    Totale: 8.6 Servizio/Personale: 8 comfort: 9
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 9    



    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw mooie review score voor uw verblijf bij Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch. Wij zijn verheugd te lezen dat u op alle fronten zo tevreden bent over uw bezoek! Wij verwelkomen u graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Sophie
  • Familias | WESTKNOLLENDAM, Paesi-Bassi | 25-12-2019
    Totale: 8.0 Servizio/Personale: 7 comfort: 8
    Posizione: 9 qualità/prezzo: 8
    Igiene: 8    


     Personeel van de receptie en ontbijtrestaurant
     Personeel van de brasserie

    Commento dell'hotel: Dank voor uw feedback. Het is prettig om te lezen dat onze medewerkers over het algemeen hoog scoren. Het spijt ons te horen dat het misverstand in onze brasserie niet goed opgepakt is door ons. Vandaar uw terechte opmerking. Dit houdt ons team scherp om ervoor te zorgen dat onze service en kwaliteit elke dag op niveau blijft. Ik heb natuurlijk navraag gedaan en ik begrijp dat u dit ook heeft aangegeven bij het uitchecken en dat u aan uw review score te zien toch met een goed gevoel de deur bent uitgegaan. Wij verwelkomen u heel graag weer! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Sophie
  • Viajeros solos | Vlissingen, Paesi-Bassi | 24-12-2019
    Totale: 7.6 Servizio/Personale: 8 comfort: 8
    Posizione: 8 qualità/prezzo: 6
    Igiene: 8    



    Commento dell'hotel: Hartelijk dank voor uw review score. We waarderen het als gasten de moeite nemen ons feedback te geven zodat we onze service naar een nóg hoger level kunnen tillen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sophie
ScorsoSuccessivo PrimaPrecedente ( 1 di 6 )

Busy hotel e ricerca prezzi