Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Woe

 -  mei 27

Vertrek:

Donderdag 28 mei 2020

Locatie

Floris Karos Hotel Brugge

Brugge

Brugge is niet zomaar een stad. Door haar indrukwekkend kunsthistorisch en cultureel patrimonium verwierf het Europese faam als kunststad en toeristisch centrum.
De historische binnenstad van Brugge werd in 2000 door UNESCO opgenomen op de lijst van het werelderfgoed. Het middeleeuwse stratenpatroon, de kronkelende reien en groene vestingen maken van Brugge een unieke trekpleister die jaarlijks menig bezoeker in vervoering brengt.
Met comfortabele hotelaccommodatie in historische panden, haar alom gewaardeerde keuken en kwalitatief hoogstaand recreatief aanbod heeft Brugge alles in zich om haar gerenommeerde reputatie van congres- en verblijfstad waar te maken.
Een troef van de Brugse museumcollectie is haar grote verscheidenheid: van Vlaamse Primitieven tot actuele kunsten, van de klassieke ‘schone kunsten’ tot archeologische objecten, meubelen, zilver, folklore ... Voor elk wat wils, dus.

Hotel van de Week

Floris Karos Hotel Brugge, Brugge

Hoefijzerlaan 37, B-800, Brugge

Gastbeoordelingen voor Floris Karos Hotel Brugge

Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9.4 Comfort: 8.4
  Locatie: 8.8 Prijs/kwaliteit: 8.4
  Hygiëne: 8.8    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (99%)
  Zakelijke doeleinden (1%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 4 )
  • Stellen | Soumagne, Belgie | 18-01-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Prêt du centre ville , sa piscine , parle très bien le français
     Le parking manque de place

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre établissement.
    Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Families | Croydon, Verenigd Koninkrijk | 29-12-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     The location was superb. The staff were very friendly and helpful especially when family members fell ill. The pool was an added bonus
     They ran out of blankets which meant bumping up the heating in the room which then made it too hot. Also no tea/coffee making fascilities in the room which most hotels have. People (esp English guests) want to come back to their rooms and unwind with a cuppa.

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for the great review and comment for our staff, pool and location. We appreciate it. Regarding the tea and coffee facilities we provide them only in our executive room types. If you stay in a different room type, you can request a kettle upon availability at the reception. Will be a pleasure to welcome you again. Warm regards, Guest Relations

  • Stellen | Méré, Frankrijk | 27-12-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Aucun
     No

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for the great score. Looking forward to welcome you again.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Families | Haworth, Verenigde Staten | 27-12-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Excellent front desk staff
     Noise from dining room right below our room woke us at 8:45. Not a big deal as we were riding anyway

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you very much for the review! We are happy that you had an overall pleasant stay with us. Will be great to welcome you again.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Families | Pantin, Frankrijk | 21-12-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     La piscine et la gentillesse de l’accueil
     Le petit dej est moyen

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci d'avoir choisi notre hôtel pour votre séjour à Bruges.
    Je suis heureuse d'apprendre que votre séjour chez nous a été mémorable.
    Dans l’attente de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Families | Livry-Louvercy, Frankrijk | 13-12-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Très joli, accueillant, personnels agréables et serviables, bien situé.
     Les places de parking sont très étroites

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you very much for choosing our hotel for your last stay. Extremely glad that you liked Floris Hotel Bruges in general. For us it is very important to satisfy our customers and we are always working to improve our services and to offer a comfortable stay.
    We will be delighted to welcome you again very soon.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Vrienden | Loughrea Galway , Ierland | 04-12-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Staff were so nice Breakfast fantastic Lovely room and bathroom

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for the wonderful review!
    We truly appreciate your words and your trust in us.
    It is a pleasure to read that our employees and service met your needs and expectations.
    Looking forward to welcome you back in the near future.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Brugge, Belgie | 28-11-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for taking the time to share your feedback. It is of a great importance to us.
    We look forward to welcoming you soon in our hotel.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Drunen, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Super ligging, goed personeel, goed ontbijt, mooie kamer
     Bedden iets aan de harde kant. Maar dat is dan ook echt het enige

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thanks for your comment.
    We are pleased to note that your stay at Floris Hotel Bruges has lived up to your expectations.
    However, we will do our best to grow and improve our service day after day and for that we thank you once again for your feedback. Your opinion is extremely important for the continuous improvement of our work.
    We look forward to welcoming you again on your next visit to Bruges in the hope of making you even more satisfied with the quality of our services.
    Sincerely,
    Guest Relations


  • Stellen | Liepvre, Frankrijk | 12-11-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     L'emplacement, le calme, le confort, propreté, personnels agréables, choix petit déjeuner
     Rien à ma connaissance

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci d'avoir choisi notre hôtel pour votre séjour à Bruges.
    Je suis heureuse d'apprendre que votre séjour chez nous a été mémorable.
    Dans l’attente de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Stellen | COURCELLES LES GISORS, Frankrijk | 10-11-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for the top score! We really appreciate it. Looking forward to welcome you again in the near future.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Families | Château-Thierry, Frankrijk | 09-11-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Petit dejeuner, piscine, emplacement de l hotel, proprete,

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci pour votre commentaire et la bonne note pour notre hôtel. Au plaisir de vous accueillir dans le futur.
    Sincères salutations,
    Responsable relations clients

  • Stellen | Venlo, Nederland | 07-11-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     De vriendelijkheid personeel
     Matrassen zijn oud

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for taking the time to review your stay with us.
    I am very pleased to hear that our staff made your stay pleasant.
    In addition, we want to assure you that we pay special attention to everything you have written.
    Looking forward to seeing you again soon.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Pacy-sur-Eure, Frankrijk | 01-11-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     L'hôtel est plutôt bien situé. Assez proche pour tout faire à pieds, et assez loin pour éviter la foule. Beaucoup d'espaces de vie dans cet hôtel, c'est très plaisant. L'hôtel nous a conseillé de très bons restaurants
     Nous aurions apprécié que l'eau de la piscine soit vraiment plus chaude.

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    We welcome your feedback and appreciate your feedback regarding your stay.
    Your opinion is a great support for the improvement of our services.
    We were pleased that the hotel has met your expectations and hope to improve and surprise you on your next visit.
    Moreover, your feedback in relation to the pool temperature will be taken into consideration for future improvements.
    We are at your disposal for whatever you need.
    Sincerely,
    Guest Relations


  • Stellen | Rosny-sous-Bois, Frankrijk | 29-10-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Proche centre ville Amabilité du personnel Disponibilité Piscine
     Le parking n’était pas gratuit Il faut se garer à 800m gratuitement

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you very much for your comment. For us it is very important to satisfy our customers and we are always working to improve our services and to offer a comfortable stay.
    We will gladly welcome you again on your next visit to Bruges.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Hoevenen, Belgie | 28-10-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Zwembad, goede bedden, heerlijk ontbijt
     Afwerking van de kamers, uitzicht op een wat troosteloze binnentuin

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Bedankt voor je feedback. We geven je opmerking zeker mee aan het team!
    Met vriendelijke groeten,
    Guest Relations


  • Families | Le Plessis-Robinson, Frankrijk | 27-10-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Piscine salle de sport proximité centre ville petit-déjeuner copieux
     Lits un peu durs Parking

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre établissement.
    Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients


  • Stellen | Langerak, Nederland | 24-10-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Goede ontvangst, viendelijk personeel. Afstand tot centrum
     Het was erg warm in het hotel, zowel de kamers als de ontbijtruimte

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you very much for taking the time to review our property. We are more than happy that you liked our staff and location.
    Your input and the feedback from all our guests is vitally important to us and we always want guest expectations to be met and exceeded.
    We will look into the problem caused your concern and take it with utmost priority.
    Looking forward to welcoming you again.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Families | Östringen, Duitsland | 23-10-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     The pool was great, especially for our baby
     The windows were not 100% tight. no window in the bathroom

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you very much for your comment that you send us about your stay at our hotel. Extremely glad that you enjoyed our pool.
    We want to assure you that we pay special attention to everything you have written.
    We will be delighted to welcome you again in the near future.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Families | Erlenbach, Zwitserland | 13-10-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Family room was very nice and comfortable. Pool downstairs was clean and attractive. Breakfast very good. Staff were all very nice and helpful.
     No - we will come back

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for the wonderful review!
    We truly appreciate your words and your trust in us.
    It is a pleasure to read that our employees and service met your needs and expectations.
    Looking forward to welcome you back in the near future.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Attert, Belgie | 21-09-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for the great score! We really appreciate it. Looking forward to welcome you again in the near future.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Families | Lörrach, Duitsland | 15-09-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Personal Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft. Die Lage war zentral jedoch ruhig.

    Reactie van het hotel: Lieber Gast,
    Im namen des gesamten Teams des Floris Hotel Bruges möchten wir uns herzlichst bei Ihnen für die gute Bemerkung bedanken. Wir freuen uns, Sie bald wieder als unseren geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.
    Mit freundlichen Gruessen,
    Guest Relations

  • Families | ROTTERDAM, Nederland | 14-09-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for taking the time to share your feedback.
    For us it is very important to satisfy our customers and we are always working to improve our services and to offer a comfortable stay.
    We look forward to welcoming you soon in our hotel.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Weert, Nederland | 05-09-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Fijn personeel, warm ontvangen. Goede service, nette kamers en als bonus ook nog een zwembad om een baantje te trekken

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Wij danken u van harte voor uw lieve woorden en zijn blij dat u een goed verblijf heeft kunnen genieten in onze zaak. Wij hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn.
    Met vriendelijke groeten,
    Guest Relations

  • Families | Herve, Belgie | 27-08-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Piscine intérieure
     Beaucoup trop chaud. impossible d’ouvrir les fenetres donc pas d’air

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre établissement.
    Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 4 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken