Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Maa

 -  feb. 19

Vertrek:

Dinsdag 20 feb 2018

Locatie

Arlequin Hotel

St. Catherine's buurt

De St. Catherine's buurt, vol met restaurants, is een paar meter afstand van het hotel en de gotische Grote Markt is ook net om de hoek van het hotel.

Hotel van de Week

Arlequin Hotel, Brussel

Rue de la Fourche 17-19, B-1000, Brussel

Gastbeoordelingen voor Arlequin Hotel

Totaal: 8.3 Service / Personeel: 8.3 Comfort: 7.6
  Locatie: 9.4 Prijs/kwaliteit: 8.0
  Hygiëne: 7.9    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (69%)
 Zakelijke doeleinden (31%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )
  • Stellen | FRASNE, Frankrijk | 13-02-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Petit déjeune et emplacement

    Reactie van het hotel: Cher AUDRIC,
    Au nom de toute l'équipe de l'Hôtel Floris Arlequin Grand Place veuillez
    accepter nos sincères remerciements pour votre agréable commentaire.
    Notre équipe se fera un plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel comme client de marque.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Stellen | Rhenen, Nederland | 10-02-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Ligging in de binnenstad
     Trap kwam niet uit op een logische plek. Er was blijkbaar een tweede uitgang, maar die was niet open

    Reactie van het hotel: Beste Liset Nieuwenhuis-Ottens,
    Allereerst willen we u danken tijd vrij te maken ons hotel te beoordelen. De inbreng en opmerkingen van al onze gasten zijn van vitaal belang en we willen altijd aan de verwachtingen van de gasten voldoen en deze overtreffen.
    We kijken er alvast naar uit u een volgende keer te mogen ontmoeten.
    Met vriendelijke groeten, Guest Relations

  • Stellen | Saint-Florent-des-Bois, Frankrijk | 05-02-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     TRES BON EMPLACEMENT DE L HOTEL PERSONNEL TRES ACCUEILLANT
     INSONORISATION DES CHAMBRES

    Reactie van het hotel: Chère Madame catherine BERTRET,
    Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre établissement.
    Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Reizigers alleen | ANGERS, Frankrijk | 31-01-2018
    Totaal: 5.8 Service / Personeel: 5 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 4    



    Reactie van het hotel: Dear SEVERINE ROBINEAU,
    Thank you very much for your score!
    We will be glad to welcome you some other time.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Angers, Frankrijk | 31-01-2018
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 4
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


     Emplacement, calme
     Les chambres de l hôtel auraient besoin d un rafraîchissement. Réservé une chambre supérieure, et j ai pourtant eu une petite chambre avec lit 1place. Douche avec rideau !

    Reactie van het hotel: Chère Madame Anne Sophie CHARTIER,
    Merci beaucoup d'avoir pris le temps de nous faire part de vos remarques.
    Votre avis ainsi que les recommandations de tous nos clients sont très importantes à nos yeux, notre objectif étant d'offrir la plus grande satisfaction et dépasser les attentes de nos visiteurs.
    Au plaisir de vous accueillir à l'hôtel dans un futur proche.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Senioren | Antwerpen, Belgie | 28-01-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De strategische ligging en het ontbijtrestaurant boven Brussel
     De accommodatie geraakt een beetje gedateerd. Een facelift zou het hotel zeker aantrekkelijker maken.

    Reactie van het hotel: Beste Jef Caremans,
    Allereerst willen we u danken tijd vrij te maken om ons over uw ongelukkige ervaring te vertellen.
    We appreciëren altijd de opmerkingen van onze klanten, zodat we u beter van dienst kunnen zijn. We zullen het probleem van uw bezorgdheid bekijken en deze met uiterste prioriteit behandelen.
    We kijken er alvast naar uit u een volgende keer te mogen ontmoeten.
    Met vriendelijke groeten, Guest Relations

  • Reizigers alleen | Azambuja, Portugal | 28-01-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Attendance

    Reactie van het hotel: Dear Jose Leiriao, Thank you for your review and good score for the hotel. Looking forward to welcome you again in the future. Warm regards, Guest Relations 
  • Vrienden | Rungis, Frankrijk | 27-01-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Dear thierry guennec,
    Thank you very much for your great score!
    We will be glad to welcome you again soon!
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Châtillon, Frankrijk | 26-01-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Petit déjeuner Vue depuis la salle du petit déjeuner
     Salle de bain un peu trop vintage

    Reactie van het hotel: Chère Sandrine,
    Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre établissement.
    Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Reizigers alleen | Roma, Italie | 16-01-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Kindness of the staff, closeness to Central Station and city center, relative closeness to European area
     The prices vary too much during the year: in some dates they are so high that I have to choose a different hotel.

    Reactie van het hotel: Dear Sir/Madame,
    Thank you very much for taking the time to review our property.
    Your input and the feedback from all our guests is vitally important to us and we always want guest expectations to be met and exceeded.
    We hope to welcome you back again some other time.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Azambuja, Portugal | 16-01-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Professional attendance

    Reactie van het hotel: Dear Mr. José Leirião,
    Thank you for taking the time to review your stay again.
    I am very pleased to hear that our staff made your stay pleasant.
    Looking forward to seeing you again soon.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Moscow, Rusland | 14-01-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 6    


     Location, friendly staff
     Towels were not completely washed.

    Reactie van het hotel: Dear Igor Shchekotin,
    Thank you very much for your comment. For us it is very important to satisfy our customers and we are always working to improve our services and to offer a comfortable stay.
    We will gladly welcome you again on your next visit to Brussels.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Vrienden | Montigny-lès-Metz, Frankrijk | 07-01-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Situation, literie confortable, petit déjeuner copieux et varié
     Néant

    Reactie van het hotel: Cher Gilles Zerez,,
    Au nom de toute l'équipe de l'Hôtel Floris Arlequin Grand Place veuillez
    accepter nos sincères remerciements pour votre agréable commentaire.
    Notre équipe se fera un plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel comme client de marque.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Reizigers alleen | Oegstgeest, Nederland | 04-01-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     De locatie is top: heel centraal en toch in de luwte. Restaurantjes, supermarkt en centraal station op loopafstand. Mooie ontbijtruimte met een geweldig uitzicht.
     Ik miste een koffie-/theezetfaciliteit.

    Reactie van het hotel: Beste Mevr Marianne Leyfeldt,
    Allereest willen we u danken tijd vrij te maken om ons hotel te beoordelen. De inbreng en opmerkingen van onze gasten zijn van vitaal belang. Wij trachten steeds aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen en te overtreffen.
    We kijken er alvast naar uit u een volgende keer te mogen ontmoeten.
    Met vriendelijke groeten, Guest Relations

  • Stellen | Zaandam, Nederland | 02-01-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Locatie is perfect, midden in centrum.
     Kamers enigszins verouderd. Personeel niet heel vriendelijk.

    Reactie van het hotel: Beste Mevr. Marielle Bakker
    Hartelijk bedankt om de tijd te nemen ons te laten weten hoe uw ervaring in ons hotel is verlopen. Het spijt ons te horen dat niet alles naar wens was. Ons hotel streeft er steeds naar onze gasten zo goed mogelijk te kunnen accomoderen. Uw klacht wordt zeker met de hoogste prioriteit behandeld om zo verdere bezoeken een optimale ervaring aan te kunnen bieden.
    Wij danken u nogmaals voor uw feedback en hopen u alsnog ondere betere omstandigheden te kunnen ontvangen.
    Met vriendelijke groeten,
    Guest Relations

  • Vrienden | Hasselt, Belgie | 31-12-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Heel goede ligging, toffe misschien ietwat gedateerde kamer maar alle comfort en lekker warm.
     Soms wat gedateerd maar nog steeds tof en comfortabel.

    Reactie van het hotel: Beste Mevr Kim Evraerts,
    Wij danken u van harte voor uw lieve woorden en zijn blij dat u een goed verblijf heeft kunnen genieten in onze zaak. Wij hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn.
    Met vriendelijke groeten,
    Guest Relations

  • Stellen | Ath, Belgie | 30-12-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     Situation centrale
     Le bruit

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur Pascal Papegay,
    Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre établissement.
    Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Reizigers alleen | Brooklyn, Verenigde Staten | 30-12-2017
    Totaal: 5.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 1    


     Location and value
     My room was not clean and there was a foul odor

    Reactie van het hotel: Dear Mr. Levent Akizil,
    Thank you for sharing your experience with us! After investigating the case we found out that a "do not disturb" sign was put on your room. Since we respect the guest wishes, our housekeeping staff did not enter in the room. We hope to welcome you again in the future and offer you more comfortable stay.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Families | Mâcon, Frankrijk | 28-12-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    


     Très bon emplacement.
     Peut-être pourriez vous améliorer la qualité gustative de ce qui est proposé au petit déjeuner

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur Florence Fichet,
    Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre établissement.
    Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Stellen | Strasbourg, Frankrijk | 27-12-2017
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Personnel très sympathique et disponible, hôtel très propre, magnifique vue pour le petit déjeuner et très bon emplacement pour profiter du centre de Bruxelles. Excellente adresse, nous y reviendrons sans doute.

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur Stéphane Poussardin,
    Au nom de toute l'équipe de l'Hôtel Floris Arlequin Grand Place veuillez
    accepter nos sincères remerciements pour votre agréable commentaire.
    Notre équipe se fera un plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel comme client de marque.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Stellen | Cervera, Spanje | 23-12-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Location
     All ok

    Reactie van het hotel: Dear Núria Burgos,
    Thank you very much for taking your time to review our property!
    We will be glad to welcome you back again in the near future.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Salperwick, Frankrijk | 22-12-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 7    


     Proche du centre ville. Très bon rapport qualité prix
     Salle de douche très froide

    Reactie van het hotel: Cher Nathalie Lothe,
    Merci d'avoir choisi notre hôtel pour votre séjour à Bruxelles.
    Je suis heureuse d'apprendre que votre séjour chez nous a été mémorable.
    Dans l’attente de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Reizigers alleen | Athy, Ierland | 20-12-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     Excellent location.

    Reactie van het hotel: Dear Kieran Daly,
    Thank you very much for sharing your review and great score with us.
    Looking forward to welcome you back again soon!
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Families | Dottignies , Belgie | 16-12-2017
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 5 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Central
     Fort bruyant pour les chambres côté rue

    Reactie van het hotel: Cher Pascal Eggermont,
    Merci de nous avoir fait part de votre avis. Nous regrettons profondément que vous n’ayez pas passé un bon moment parmi nous eut égard aux tapages sonores. Notre hôtel est situé sur une des rues les plus fréquentées à Bruxelles par de nombreux touriste, ce qui fait de lui un établissement très prisé du fait de son emplacement. Nous serions très heureux de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Bien cordialement,
    Service des relations clients

  • Reizigers alleen | Azambuja, Portugal | 12-12-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Everything in the room 014 was perfect
     No

    Reactie van het hotel: Dear Mr.José Leirião,
    Thank you for the wonderful review! We are very happy that you enjoyed the stay in Floris Arlequin Grand Place. Looking forward to welcome you again in the near future.
    Warm regards,
    Guest Relations

LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken