Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Vri

 -  jul. 19

Vertrek:

Zaterdag 20 jul 2019

Locatie

Floris Ustel Midi Hotel

Markt op zondag

x

Hotel van de Week

Floris Ustel Midi Hotel, Brussel

Square de lAviation 6-8, B-1070, Brussel

Gastbeoordelingen voor Floris Ustel Midi Hotel

Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8.4 Comfort: 7.6
  Locatie: 8.3 Prijs/kwaliteit: 8.0
  Hygiëne: 7.6    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (76%)
  Zakelijke doeleinden (24%)
  • Groepen | Forel, Zwitserland | 20-06-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for taking the time to share your feedback.
    We look forward to welcoming you soon in our hotel.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Senioren | Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, Frankrijk | 17-04-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Calme, très proche de la gare brussels midi

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci d'avoir choisi notre hôtel pour votre séjour à Bruxelles.
    Je suis heureuse d'apprendre que votre séjour chez nous a été mémorable.
    Dans l’attente de vous accueillir à nouveau dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Families | Bangkok, Thailand | 16-04-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Officer (Staffs) is very excellent.

    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you for taking the time to review your stay with us.
    I am very pleased to hear that our staff made your stay pleasant.
    Looking forward to seeing you again soon.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Wibrin, Belgie | 12-04-2019
    Totaal: 6.0 Service / Personeel: 6 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 7    


     Le petit-déjeuner

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur, Chère Madame,
    Merci d’avoir pris le temps de nous faire part de votre avis.
    Dans l'attente et au plaisir de vous accueillir prochainement dans notre hôtel.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Senioren | Columbus, Verenigde Staten | 06-04-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Staff was very helpful. Everything worked neat and clean
     Homeless on main street

    Reactie van het hotel: Dear Sir, Madam,
    Thank you for taking the time to share about your experience in our hotel. We hope to have the chance to welcome you again in the future.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Berlin, Duitsland | 21-01-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Reception was still open at 23:00 pm.
     The bed could be better.

    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you for taking the time to share about your experience in our hotel. We will definitely take your comment into consideration. Hope to have the chance to welcome you again in the future.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Paris, Frankrijk | 08-01-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you for the feedback! We really appreciate it. Looking forward to welcome you again in the near future.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Rotterdam, Nederland | 08-09-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Clean and very affordable
     There is no safe car parking next to the hotel. We had to walk a few minutes which normally isn't any problem, but we went to a wedding and with our best clothes we felt uncomfortable walking through the neighbourhood.

    Reactie van het hotel: Dear Karolijn van Oeveren,
    Thank you very much for your comment. For us it is very important to satisfy our customers and we are always working to improve our services and to offer a comfortable stay.
    We will gladly welcome you again on your next visit to Brussels.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Luxembourg , Luxemburg | 29-06-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    


     Location+ clean sheets + fan
     Paint needs to be redone

    Reactie van het hotel: Dear Constance Piat,
    Thank you very much for taking the time to review our property.
    Your input and the feedback from all our guests is vitally important to us and we always want guest expectations to be met and exceeded.
    We take this opportunity to invite you to visit us again, hoping to exceed your expectations and receive a new and more positive feedback.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Wenduine , Belgie | 08-05-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    


     Goede ligging en ontbijt
     Ietwat verouderde kamer

    Reactie van het hotel: Beste Dominique Van de Velde,
    Allereerst willen we u danken tijd vrij te maken ons hotel te beoordelen. De inbreng en opmerkingen van al onze gasten zijn van vitaal belang en we willen altijd aan de verwachtingen van de gasten voldoen en deze overtreffen.
    We kijken er alvast naar uit u een volgende keer te mogen ontmoeten.
    Met vriendelijke groeten, Guest Relations

  • Reizigers alleen | FGURA, Malta | 30-01-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     On check-in, receptionist was very helpful (unfortunately, I forgot his name. It was about 8pm.) Well done. On check-out, the receptionist, I believe her name is Wanda, was again very helpful. Do keep up the good service.

    Reactie van het hotel: Dear Anthony Spiteri,
    Thank you for taking the time to review your stay with us.
    I am very pleased to hear that our staff made your stay pleasant.
    Looking forward to seeing you again soon.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Cádiz, Puerto Real, Spanje | 17-01-2018
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 5    


     Bed confortable, good breakfast

    Reactie van het hotel: Dear Luis Miguel,
    Thank you for the nice review!
    We are very happy that you enjoyed your stay with us and liked our breakfast. Looking forward to welcome you again in the future.
    Warm regards,
    Guest Relations

  • Families | Bobigny, Frankrijk | 22-12-2017
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 2    


     Pas loin du centre villes quartier calme restaurant à proximité
     Le petit déjeune les baignoires de la salle de bains à changé

    Reactie van het hotel: Chère MARIE MANE,
    Merci beaucoup d'avoir pris le temps de nous faire part de vos remarques.
    Votre avis ainsi que les recommandations de tous nos clients sont très importantes à nos yeux, notre objectif étant d'offrir la plus grande satisfaction et dépasser les attentes de nos visiteurs.
    Suite à vos remarques nous avons pris les mesures nécessaires afin d’empêcher qu'une telle situation se reproduise.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Reizigers alleen | Kyiv, Ukraine | 12-12-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Facilities+location vs room rate
     No

    Reactie van het hotel: Dear Mr. Vadym Yashenkov,
    Thank you for the great review! We really appreciate your nice feedback and looking forward to welcome you again in the near future.Warm regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Dunton Bassett, Verenigd Koninkrijk | 09-12-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Location very good ,great value for money
     First impression from outside not great

    Reactie van het hotel: Dear STUART GLOVER,
    Thank you very much for your comment. For us it is very important to satisfy our customers and we are always working to improve our services and to offer a comfortable stay.
    We will gladly welcome you again on your next visit to Brussels.
    Warm Regards,
    Guest Relations

  • Stellen | Niderviller, Frankrijk | 01-12-2017
    Totaal: 5.2 Service / Personeel: 6 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 4    


     Emplacement
     Chambre vieillotte pour un 3 étoiles salle de bain défraîchie froid dans la chambre bruits de l'ascenceur

    Reactie van het hotel: Chère Orlane Tholé,
    Merci d’avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience dans notre hôtel.
    Nous prenons en compte chaque remarque et suggestion de nos clients afin d'améliorer la qualité de nos services.
    L'objet de votre plainte sera traité en priorité afin de vous garantir un séjour sans tracas si vous décidiez de séjourner à nouveau dans notre hôtel à l'avenir.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Stellen | Antony, Frankrijk | 11-11-2017
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Très bien situé
     Rafraichissement des chambres souhaitable (sanitaires)

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur Patrick LHOSTIS,
    Nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience lors de votre séjour dans notre hôtel.
    Nous prenons en compte chaques remarques et suggestions de nos clients afin d'améliorer la qualité de nos services.
    L'objet de votre plainte sera traité en priorité afin de vous garantir un séjour sans tracas si vous décidiez de séjourner à nouveau dans notre hôtel à l'avenir.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Families | Montluçon, Frankrijk | 24-10-2017
    Totaal: 2.8 Service / Personeel: 4 Comfort: 3
    Locatie: 1 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 3    


     Peu de points peuvent être mis en avant au vue du vol que nous avons subi au sein de votre établissement , j envisage de faire connaitre ce qui m est arrivé chez vous a tous les sites de vente en lignes de chambres d hôtel ; je suis révolté et mon épouse traumatisé qu une tel chose puisse arrivé dans un lieu qui se devrait nous garantir la sécurité des biens et des personnes séjournant comme clients
     On as volé le sac de mon épouse dans la salle du petit déjeuner se sont des délinquants venus de l extérieur se faisant passer pour des clients ;aucun contrôlé de la part du personnel ni système de contrôle à l entrée de l hôtel vous avez un système de filtrage a la porte d entrée mais il n est pas activé au moment des petits déjeuner ,j ai déposé une plainte a la police belge contre les auteurs de ce vol . j envisage a l heure actuelle avec mon avocat qui est prévenu de vous attaquer en justice pour manquement a vos obligation envers vos clients ,si vous désirez régler cette affaire sans passer par la justice je vous demanderai de bien vouloir me contacter au 0699395516 .la police de Bruxelles a la vidéo de ce vol .d ici 15jours je me verrais dans l obligation de d activer mon dépôt de plainte par l'intermédiaire de mon avocat .en espérant que vous prendrez connaissance de ce vol et que nous puissions le régler a l amiable ;cordialement michel dauphin

    Reactie van het hotel: Cher Monsieur Michel Dauphin,
    Merci d’avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience. Le Management de l'hôtel a été en contact avec vous. Nous avons fait tout possible à vous aider pour coopérer avec la police. Mais comme vous savez le lobby et la salle de petit déjeuner sont des espaces publics et chaque invité est responsable pour ses affaires. Malgré le fait qu'aucune excuse ne pourra effacer ce que vous vécu, je voudrais au nom de toute notre équipe vous exprimer nos regrets suite à cette situation. En espérant que cela ne vous fera pas renoncer à séjourner dans notre hôtel dans le futur.
    Sincères salutations,
    Responsable Relations clients

  • Vrienden | Istres france, Frankrijk | 13-08-2017
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 7    


     Dichtbij de gare du midi,en de prijs De kamers zijn sober ingericht,maar er is alles wat je nodig hebt en het ontbijt is voortreffelijk ik ben in ieder geval tevreden geweest
     Ja,de vele daklozen voor het hotel,geeft de gasten een angstig gevoel. Begrijp me goed, ik vindt het erg dat er nog daklozen zijn in 2017 Maar Brussel zou beter met dit probleem om moeten gaan.

    Reactie van het hotel: Beste Gilbert
    Allereest willen we u danken tijd vrij te maken om ons hotel te beoordelen. De inbreng en opmerkingen van onze gasten zijn van vitaal belang. Wij trachten steeds aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen en te overtreffen.
    Wij hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn.
    Met vriendelijke groeten,
    Guest Relations

  • Reizigers alleen | Diksmuide, Belgie | 07-08-2017
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Een grote kamer voor één persoon, aan een zeer gunstige prijs en het ontbijt was zoals gewoonlijk in orde. De locatie vlakbij het station Brussel-Zuid is ideaal om een reis aan te vatten met de trein. Een vriendelijk onthaal.
     Met de grote kermis en de daarbij horende ambiance vlakbij de kamer kwam de rustige sfeer in het hotel niet helemaal tot zijn recht.

    Reactie van het hotel: Beste Philip,
    Allereest willen we u danken tijd vrij te maken om ons hotel te beoordelen. De inbreng en opmerkingen van onze gasten zijn van vitaal belang. Wij trachten steeds aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen en te overtreffen.
    Wij hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn.
    Met vriendelijke groeten,
    Guest Relations

  • Stellen | Croydon, Verenigd Koninkrijk | 27-07-2017
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Great location with nice and friendly staff.
     The eggs at the breakfast were really bad. Also, vegetables weren't offered at the breakfast on weekends which seemed odd.

    Reactie van het hotel: Dear Christian Joseph,
    Thank you for taking the time to tell us about your experience in our hotel.
    We always appreciate comments from our customers so we can serve you better. We will look into the problem caused your concern and take it with utmost priority.
    For us will be a pleasure to welcome you again and offer you better experience.
    Warm Regards,
    Guest Relations

Bezig hotels en prijzen te zoeken