Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Maa

 -  feb. 19

Vertrek:

Dinsdag 20 feb 2018

Locatie

Hotel Gosset

Ontdek Brussel en omgeving

Het Gosset Hotel ligt op wandelafstand van Brussels Kart en Brussels Kart Expo.
Ontdek ook de Thermen van Dilbeek of geniet als hotelgast van 15% korting bij Waer Waters.

Hotel van de Week

Hotel Gosset, Groot Bijgaarden

A. Gossetlaan 52, B -1702, Groot Bijgaarden

Gastbeoordelingen voor Hotel Gosset

Totaal: 8.3 Service / Personeel: 9.0 Comfort: 7.9
  Locatie: 7.7 Prijs/kwaliteit: 8.1
  Hygiëne: 9.0    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (26%)
 Zakelijke doeleinden (74%)
  • Stellen | Merksem, Belgie | 09-02-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Prima ligging, net en verzorgd, goed ontbijt.
     Bed was eerder klein voor twee personen.
  • Reizigers alleen | Capelle aan den IJssel, Nederland | 17-01-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Families | Lier, Belgie | 13-01-2018
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Wervik, Belgie | 09-12-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Nottwil, Zwitserland | 17-11-2017
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 4 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Vielsalm, Belgie | 11-11-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Chambre propre et complète Excellente insonorisation par rapport à l'extérieur. Petit dejeuner copieux
     Dommage que les postes en français sauf un ne fonctionnent pas

    Reactie van het hotel: Cher André, merci pour votre commentaire. Nous sommes très heureux d'entendre que vous avez eu un bon séjour chez nous. Cordialement, Jana De Quick, Guest Relations.
  • Reizigers alleen | 's-Hertogenbosch, Nederland | 25-10-2017
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


  • Vrienden | Gullegem, Nederland | 19-10-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Overpelt, Belgie | 12-10-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Kinross, Verenigd Koninkrijk | 14-09-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Staff and food are great
     Rooms are small, shower sometimes overspills, desk area very small

    Reactie van het hotel: Dear guest, thank you for your feedback. We are happy to hear you have had a nice stay with us. Looking forward to welcome you again during your next visit to Brussels. Kind regards, Jana De Quick, Guest Relations
  • Reizigers alleen | 3172, Zwitserland | 11-09-2017
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


      friendly staff
      limited choice of easy menus in restaurant

    Reactie van het hotel: Dear guest, thank you for your feedback. We are happy to hear you could appreciate our staff. Could you please provide us more information of what you would like to have in the restaurant? We can improve the choices when we know what are guests looking for. Kind regards, Jana De Quick, Guest Relations
  • Reizigers alleen | DAMME, Belgie | 05-09-2017
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Ligging
     Neen

    Reactie van het hotel: Beste gast, hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het fijn dat u een aangenaam verblijf gehad heeft. Tot een volgende keer in Brussel? Met gastvrije groeten, Jana De Quick, Guest Relations
  • Reizigers alleen | Son en Breugel, Nederland | 21-08-2017
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, nette en schone kamers.
     Kamers zijn compact, douche had een tikje breder gemogen, er zit een handvat beneden waardoor je net niet vrij kunt draaien. Fles water kost €6, terwijl op dag 1 is aangegeven dat deze gratis zijn.
  • Reizigers alleen | ANTONY, Frankrijk | 17-08-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Reizigers alleen | Steinsel, Luxemburg | 27-06-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Bourgoin-Jallieu, Frankrijk | 12-06-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 5 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Les chambres, la restauration, la salle de bain, les produits d'hygiène, la literie, l'hygiène, l'accueil...très agréable
     L'accès en transport en commun devrait plus explicite

    Reactie van het hotel: Bonjour, merci pour votre commentaire. Nous sommes très heureux d'entendre que vous avez eu un bon séjour chez nous. Cordialement,
    Jana, Guest Relations.

  • Reizigers alleen | Zwolle, Nederland | 11-06-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk personeel, fijn werkende douche, goed bed.
     Lawaaierige deuren hotelkamers (van andere gasten), gemis van commerciële (Nederlandstalige) zenders op TV.

    Reactie van het hotel: Beste gast, hartelijk dank voor uw review. We vinden het fijn te horen dat u het personeel, de kamer en badkamer naar waarde kon schatten. Wat de deuren betreft, neem ik dit op zodat dit probleem naar de toekomst aangepakt wordt. De TV zenders worden binnenkort vernieuwd bij de komst van nieuwe TV's op de kamer. Met gastvrije groeten, Jana Guest Relations
  • Stellen | Diksmuide, Belgie | 09-06-2017
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Beesd, Nederland | 07-06-2017
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Heel vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam. Locatie is dicht bij kantoor en op loopafstand van een aantal retaurants.
     Syntetisch beddegoed. Dat vind ik verschrikkelijk. Locatie op industrieterrein is niet bijzonder. Inrichting kamer is erg eenvoudig.

    Reactie van het hotel: Beste gast, bedankt voor uw review. We vinden het fijn te horen dat u het personeel naar waarde kon schatten. Wat de locatie betreft, klopt het dat we een goede ligging hebben qua bereikbaarheid naar bedrijven toe, maar ook het centrum van Brussel is vlot bereikbaar. Met gastvrije groeten, Jana, Guest Relations
  • Reizigers alleen | Saint-Nicolas, Belgie | 06-05-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Position, confort

    Reactie van het hotel: Dear guest, thank you for your review. We are happy to hear you have had a pleasant stay with us. Kind regards, Jana, Guest Relations
  • Reizigers alleen | Hardenberg, Nederland | 29-03-2017
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 8    


     Netjes en vezorgd, vriendelijk personeel. dicht bij het beursgebouw. Makkelijk te bereiken
     Kamer was klein, prijs was aan de forse kant. Te klein bed aangezien ik 2 meter 6 ben en geen stopcontact aan weerszijden van het bed

    Reactie van het hotel: Beste Alfred, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het fantastisch te horen dat u het personeel en de ligging naar waarde kon schatten. Wat de prijs betreft, fluctueert deze afhankelijk van vraag en aanbod in de buurt. Gezien er een beurs georganiseerd werd, zal u gemerkt hebben dat de kamerprijzen van de Brusselse hotels de hoogte in gegaan zijn. Wat de stopcontacten betreft, geef ik dit door aan onze technische dienst. Met gastvrije groeten, Jana De Quick, Guest Relations
  • Reizigers alleen | Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk | 29-03-2017
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Very helpful reception staff
     Dinner service was slow

    Reactie van het hotel: Dear guest, thank you for your feedback. We are happy to hear you have had a nice stay with us. We will investigate the service of the dinner service. Kind regards, Jana De Quick, Guest Relations
  • Reizigers alleen | Trebur, Duitsland | 22-02-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


Bezig hotels en prijzen te zoeken