Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Zat

 -  jan. 19

Vertrek:

Zondag 20 jan 2019

Locatie

Hotel de Looier

Location

De Amsterdamse Jordaan is ongetwijfeld de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijk van Nederland. Ooit aangelegd als wijk voor de minder bedeelde, vandaag de dag is het een favoriete wijk voor studenten, artiesten en jonge ondernemers.

Het hotel is gemakkelijk met de bus te bereiken vanaf Schiphol. Wanneer u bus 370 van Schiphol naar het hotel neemt zal het hotel uw buskaartje naar het hotel vergoeden (€3,20). Vanaf de halte 'Elandsgracht' is het alleen 2 minuten lopen naar het hotel.

Hotel van de Week

Hotel de Looier, Amsterdam

3e Looiersdwarsstraat 75, 1016 VD, Amsterdam

Gastbeoordelingen voor Hotel de Looier

Totaal: 7.1 Service / Personeel: 8.3 Comfort: 6.5
  Locatie: 8.0 Prijs/kwaliteit: 6.3
  Hygiëne: 6.6    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (94%)
 Zakelijke doeleinden (6%)
LaatsteVolgende EersteVorige
12
( 1 van 2 )
  • Groepen | Oviedo, Spanje | 06-12-2018
    Totaal: 5.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 5
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 2
    Hygiëne: 5    


  • Stellen | Béthisy-Saint-Pierre, Frankrijk | 28-11-2018
    Totaal: 5.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 5
    Locatie: 5 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 4    


      L'hôtel est bien placé dans Amsterdam
      J'étais dans la chambre 25 au rez-de-chaussée . La chambre est très bruyante nous attendions le personnel de l'accueil travailler et discuter
  • Reizigers alleen | Paris, Frankrijk | 26-11-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Proximité quartier calme
     A priori non
  • Families | Knoxville, Verenigde Staten | 21-11-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     We arrived early after an overnight flight and were able to get into a room immediately which allowed us to take a short nap and a shower before hitting the town! Beds were comfy. Centrally located for easy access to various attractions.
     We were on the first floor and the shower was very slow draining and would flow out into the bathroom floor due to the design.
  • Reizigers alleen | Kesteren, Nederland | 18-11-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Schoon, comfortabel genoeg voor een nachtje, prima douche, prima ontbijt voor het geld!
     Gehorige kamer, sommige zaken wat gammel (lampjes, stopcontacten, bed laag en matras niet al te dik). Receptionist aardig maar hij wist dat ik strak rond 7 uur moest ontbijten en vertrekken, en dat ik de factuur wilde, waarom legt hij deze dan niet klaar en moet ik er in de haast nog een keer om vragen?
  • Vrienden | CONWY, Verenigd Koninkrijk | 12-11-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Warm and clean, good-sized room. Plenty of choice at breakfast and food was fresh. Friendly and helpful staff. Lift was always working!
     Our room was a bit run down, stained carpet, missing ceiling tiles, broken bedside light, etc. There was grafitti on the bathroom door! Very thin walls through which we could hear our neighbour's music and, sadly, the sound of him throwing up when he came back in the early hours.
  • Stellen | Rotselaar, Belgie | 28-10-2018
    Totaal: 3.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 1
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     Foto's op site zijn misleidend. Alsook de kamer die je door het raam kan zien vanop straat. Onze kamer was slechts een heel zwak aftreksel hiervan. Tapijt is onhygiënisch, volgens ons ook niet gestofzuigd. Muren waren vies, plafond viel bijna eruit, badkamer enorm verouderd en niet proper! Water liep door over heel de badkamer doordat 'blokje' loslag en gebarsten was. (Wat volgens ons diende om het water normaal tegen te houden. Daarnaast was de badkamer zo klein dat je met je knieën tegen de deur zat tijdens toiletgebruik, je in de douche tegen de muur geperst stond en aan de andere kant de gordijn tegen je lijf plakt (wat enorm vies is!). Kortom niet proper, niet hygiënisch en zeer teleurstellend na het zien van jullie website en de prijs die je er toch voor betaald hebt.
  • Stellen | Dallas, Verenigde Staten | 09-10-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 6    


     Fantastic location, friendly staff, great price
     The room was a bit dingy, but for what we paid, it was fine
  • Families | Tel Aviv, Israel | 08-09-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 9    


  • Families | Crofton, Verenigde Staten | 04-09-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     They were wonderfully accommodating, friendly and helpful. What a really nice experience.
  • Jongeren | Antwerpen, Belgie | 28-08-2018
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 6    


     De ligging was goed, rustig. De 24 uur service was zeker een pluspunt.
     Er waren haren van de vorige gasten in onze lavabo. De kamer was klein (kleinste op de 1e verdieping). Het wc-papier hing achter de wc, dit was niet zo handig.
  • Senioren | Worpswede, Duitsland | 30-07-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 5
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    


     Good position, friendly personell.
     Not all rooms have standard 3 Stars. Asked for another room, which I became. First room needed renovation, second beter.
  • Stellen | Bullengarook , Australia | 10-07-2018
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Location, good breakfast, reception was open when we arrived just before midnight
     Breakfast lady always smoking near breakfast room Our room had 2 chairs that were badly stained & not enough room in our bedroom for suitcases to be placed Room was very warm
  • Families | Moscow , Rusland | 30-05-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Amazing breakfast
     Room was very basic. Shower drain was clogged (but fixed after notifying staff)
  • Stellen | EYZIN PINET, Frankrijk | 11-05-2018
    Totaal: 6.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 6    


     Dans un quartier hors des touristes mais proche axes touristiques
     Chambre petite. Matelas trop mou.la douche pas pratique .
  • Groepen | Warstein, Duitsland | 01-04-2018
    Totaal: 6.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 3
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 5    


     Das Zimmer war für 2 Personen viel zu klein. Auch der Frühstücksraum war nicht für eine große Anzahl an Personen gedacht. Das Personal dort wirkte überfordert.
  • Stellen | Nijmegen, Nederland | 27-03-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Prijs/kwaliteit verhouding Kleinschalig Ligging in nabijheid van de negen weggetjes
  • Senioren | Roma, Italie | 24-03-2018
    Totaal: 5.0 Service / Personeel: 6 Comfort: 4
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 3    


     Durante la notte, nel letto, sono stata punta sul collo da qualche insetto che mi ha provocato bolle, gonfiore diffuso, prurito e nei giorni seguenti infiammazione con pus. Inoltre la camera all'ingresso al piano terra non offre nessuna privacy, si è in vetrina senza neanche poter aprire la finestra.
  • Vrienden | Madrid, Spanje | 25-02-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Vrienden | New York, Verenigde Staten | 21-02-2018
    Totaal: 3.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 1
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     The images are not even remotely reflective of the actual hotel. The hotel looks nice and comfortable online. Don't be deceived, however, because when you enter the room you are greeted by what seems to be a converted decrepit office space that was then poorly converted into a hotel room. The ceilings are comprised of false ceiling tiles that you see in office buildings, and the lights are also what you would expect to see in an office. The carpets and chair in the room had gross stains and the overall ambiance of the room felt musky and gross. I seriously feel unfairly taken advantage of as the images showed a far nicer room. False advertising is unfair. I could have stayed in a gorgeous room in a better location for 20 euros more per night. I suggest everyone does this. I assume this wont go on a public review site, but I genuinely believe I deserve a refund given how absurdly overvalued and falsely advertised this establishment was. I will likely contact booking.com as soon as possible if not.
  • Stellen | Talavera de la Reina, Spanje | 12-12-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Los ruidos
  • Vrienden | Milano, Italie | 07-12-2017
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 3    


     L'accoglienza e la posizione
     Abbiamo segnalato la presenza di un paio di slip femminili di non nostra appartenenza all'interno della stanza; il personale si è scusato ma non ha provveduto alla rimozione degli stessi. Infine, non abbiamo usufruito dello sconto del 5% che ci era stato riservato in fase di prenotazione sul sito dell'hotel.
  • Stellen | Bruxelles, Belgie | 06-12-2017
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     Bien situé.
     Chambre pas en bon état. Porte, certains murs étaient dégradés. Chambre très petite comme la salle-de-bain
  • Stellen | Silves, Portugal | 04-12-2017
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 5    


  • Vrienden | Marino, Italie | 21-08-2017
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 5    


     Posizione, staff cordiale
     Pulizia
LaatsteVolgende EersteVorige
12
( 1 van 2 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken