Taal
Valuta
Reserveer bel +31 (0)20 - 531 33 32
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Maa

 -  okt. 23

Vertrek:

Dinsdag 24 okt 2017

Locatie

Hotel des Arts

Rembrandtplein & Leidseplein

Rembrandtplein en het leidseplein zijn de plaatsen die u wilt bekijken in de avond of in het nacht leven van Amsterdam. Op deze pleinen vind u een aantal leuke restaurants en bars waar u een heerlijke maaltijd kunt eten of een lekker drankje aan de bar drinken.

Hotel van de Week

Hotel des Arts, Amsterdam

Rokin 154-156, 1012 LE, Amsterdam

Gastbeoordelingen voor Hotel des Arts

Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8.1 Comfort: 7.1
  Locatie: 9.6 Prijs/kwaliteit: 7.3
  Hygiëne: 8.6    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (84%)
 Zakelijke doeleinden (16%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 4 )
  • Families | Trieste, Italie | 31-05-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Location, positive reviews in booking.com, but i finally booked through the web page of the hotel. The breakfast was also great, as written in the reviews.
     Everything was positive!
  • Vrienden | Welwyn Garden City, Verenigd Koninkrijk | 30-05-2017
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Its location is excellent and the size of the rooms
     The breakfast provision was very disappointing and showed little attention to any detail. Also although there was a kettle in the room, there was no provision of tea/coffee or any offers made. Also the staff made no effort to be interested in our visit, ask about any assistance or recommendations that could be made.
  • Vrienden | Nice, Frankrijk | 25-05-2017
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 5 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Vrienden | Mjölby, Sweden | 20-04-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Paasloo, Nederland | 06-04-2017
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk personeel, prima ligging. Schone kamer met schoon sanitair. Late uitcheck mogelijk, gratis bagage opslag. Fijne rustige sfeer in hotel.
     Veel vloerbedekking heeft niet mijn persoonlijke voorkeur ivm hygiene. Veel traplopen zeker als je de zolderkamer boekt. Maar dat kan je van te voren weten als je de specificaties van het hotel leest. Vreemde inrichting in met name ontbijtzaal.
  • Senioren | Grubbenvorst, Nederland | 21-03-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Mooie inrichting, alles schoon, heerlijk bed!
     Lastig dat er geen lift was.
  • Groepen | Ibi, Spanje | 10-03-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


  • Jongeren | Albany, Verenigde Staten | 01-01-2017
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 5
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 7    


     The location and friendly staff
     Prices and comfort
  • Jongeren | Reckange, Luxemburg | 16-12-2016
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Lage war top, Betten waren sehr komfortabel, Personal freundlich
     Frühstück könnte vielfältiger sein
  • Stellen | HAIFA, Israel | 17-11-2016
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Location Service Perfect for couples
  • Stellen | GREENOCK, Verenigd Koninkrijk | 30-09-2016
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


  • Vrienden | CORK, Ierland | 08-09-2016
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 10    


     Location was very good 10 min walk from dam square.Very central to most things.Cosy little hotel.Had fridge in room.
     Only down side was cost paid for a double and single room for 4 nights.
  • Vrienden | Lille, Frankrijk | 08-08-2016
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


  • Vrienden | Ebsdorfergrund, Duitsland | 28-07-2016
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 4
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Die Lage.
  • Families | Napoli, Italie | 20-07-2016
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


     Posizione.
  • Stellen | Ipswich, Verenigd Koninkrijk | 11-07-2016
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Ideal location, friendly atmosphere, a building of character.
     Teabags were not automatically provided in the room (a very small quibble!)
  • Stellen | Münster, Duitsland | 25-04-2016
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Sehr zentral, sehr freundliches Personal.
     Eine unbequeme Matratze, sonst alles super!
  • Reizigers alleen | Calgary, Canada | 10-03-2016
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 3 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Location and very cute room.
     No hot water on my first night and not so friendly staff that didn't believe me that I didn't have hot water. After complaining a second time he came up to check and was totally surprised I was right. Taking a 23 kilo suitcase up and down to the 4th floor was not nice. Luckily I left my suitcase downstairs as I couldn't check in yet and the service guy had brought it up for me while I was away. Down I just let it slide but no fun and not much help from staff. Maybe mention on website you don't have a elevator. Staff was not very impressive.
  • Stellen | Santo Stefano di Magra, Italie | 25-02-2016
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 5 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Posizione.
     Colazione scarsa, ricambio accessori bagno scarso.
  • Families | Djursholm, Sweden | 19-12-2015
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Fabulous location and kind staff.
     Internet. :)
  • Families | Singapore, Singapore | 30-09-2015
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 7    


     Cosy.
     No wifi and lift.
  • Reizigers alleen | Tbilisi, Georgia | 10-09-2015
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 10    


     .
     Please pay attention to Internet. I'd doe's not work's at all. Please ask to IT make different frequency in all AP. And make correct planing
  • Families | Salzburg, Oostenrijk | 26-07-2015
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Really nice Hotel in best location, nice team, no serious complaints, if you want to stay in an old house besides the grachts choose this hotel, dont know why there are only two stars
     No soap at the last day, thats all
  • Vrienden | Aberdeen, Verenigd Koninkrijk | 23-05-2015
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 5 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 6    


     Price was good for young travelers.
     Bit of a dirty feel in the rooms and bathroom. Location not the greatest.
  • Groepen | Amriswil, Zwitserland | 14-05-2015
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Super Lage.
     Alles bestens.
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 4 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken