Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Zat

 -  mei 26

Vertrek:

Zondag 27 mei 2018

Locatie

Hotel Larende

Anne Frank Huis


Het Anne Frank Huis is een monument ter gedachtenis aan Anne Frank en haar familie. Het huis staat in Amsterdam aan de Prinsengracht 263-267. In de loop van 1942 werd begonnen met het inrichten van een schuilplaats op de eerste en tweede verdieping van het achterhuis, en op 6 juli dook het gezin Frank er onder. Op 13 juli volgde het gezin Van Pels (in het dagboek van Anne Frank de familie van Daan genoemd), en in augustus werd een draaikast aangebracht die de toegang tot de onderduikruimte moest verbergen. In november dook Fritz Pfeffer, een kennis van Otto Frank, er ook onder. Slechts enkele medewerkers van Opekta waren op de hoogte van de aanwezigheid van de onderduikers. Op de begane grond van het achterhuis bevond zich een magazijn, en de onderduikers moesten daarom overdag heel stil zijn om hun aanwezigheid niet te verraden.
Het Anne Frank Huis staat in de schaduw van de Westertoren. In Annes dagboek is te lezen welke belangrijke rol de toren in haar onderduikperiode heeft gespeeld. Op 4 augustus 1944 viel Oberscharführer Karl Silberbauer met vier Nederlandse helpers het pand binnen, na een telefonische tip. Er was sprake van verraad. Alle onderduikers werden gearresteerd, evenals twee helpers, Victor Kugler en Johannes Kleiman. Het dagboek van Anne Frank werd gered door Franks medewerksters Bep Voskuijl en Miep Gies.
Het museum trekt bijna 1 miljoen bezoekers per jaar waarvan de meesten uit het buitenland.

Hotel van de Week

Hotel Larende, Amsterdam

De Clercqstraat 115/HS, 1053 AJ, Amsterdam

Gastbeoordelingen voor Hotel Larende

Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9.4 Comfort: 8.4
  Locatie: 8.7 Prijs/kwaliteit: 8.5
  Hygiëne: 9.0    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (86%)
 Zakelijke doeleinden (14%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )
  • Vrienden | München, Duitsland | 01-05-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Reizigers alleen | SAINT-JACQUES DE LA LANDE, Frankrijk | 17-04-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Senioren | London, Verenigd Koninkrijk | 12-04-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 9
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Very clean, comfortable hotel with good tram stop.
     I booked 2 rooms as I was travelling with a friend who snores very, very loudly. I was told at reception I had only booked one room and was told there was no other room available. The next morning I was told that the second room had been booked and it was the hotel’s mistake and it was available. I did receive an apology but I don’t feel that it this was satisfactory. I had a sleepless night which spoilt my next day. I expected a refund or, at least, some discount for this very bad error. I did not want to demand this at the time as it would have embarrassed my friend who is not a frequent traveller. For this reason I do not feel I can give the hotel a good review on Tripadvisor and other websites.
  • Stellen | Louisville, Verenigde Staten | 06-04-2018
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


     Location on tram route was great
     Steep stairs but elevator worked well
  • Reizigers alleen | Glencoe, Verenigde Staten | 02-04-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     The staff was very friendly, the room was pretty clean and well-kept, breakfast was good, and the price and location were fantastic!
     My room was pretty small even for a single, the bathroom was dark, and the bed was very stiff. But other than that it was pretty much perfect!
  • Reizigers alleen | Köln, Duitsland | 29-03-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Sehr netter Empfang
     Balkon mit Zigarettenkippen
  • Stellen | MOSCOW, Rusland | 27-03-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Very positive atmosphere. Pleasant & helpful staff
     No
  • Groepen | Odivelas, Portugal | 14-03-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Saratoga Springs, Verenigde Staten | 10-03-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     The location was excellent and the staff were really great.
     The room was a little shabby and there were some small things that could be done that would improve ones stay like having two pillows on the bed and better quality toiletries and towels.
  • Stellen | Barcelona, Spanje | 27-01-2018
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     La cercanía y amabilidad del personal, la tranquilidad del barrio donde se ubica y la proximidad al centro de la ciudad. Es un hotel ideal si quieres estar como en casa.
     Ninguna. Todo fue perfecto.
  • Stellen | Norton Fitzwarren, Verenigd Koninkrijk | 25-01-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Really friendly welcome, lovely room, good loction, great breakfast.
     Couldn't get the safe to work (room 304) or the bathroom mirror to light up. Also, only 5 coat hangers was not enough - especially as there are no hooks on the back of the room door for coats (which there really should be). Once we had hung our coats, that left just three hangers! Lastly, the towel hooks and the shelf in the shower are WAY too high!!
  • Reizigers alleen | Cairo, Egypt | 11-01-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     It felt so cosy and its close location to tram that takes around 15-20 mins to city center
     Most of the time almost no toiletries were provided and I had to ask for them.
  • Reizigers alleen | Singapore, Singapore | 05-01-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Location is absolutely perfect, all staff is very friendly and the room is cozy and nice. I will definitely stay here again during my next trip to Amsterdam.
     Noise from the hallway can be heard quite easily when you are in your room. But luckily all guests were very well mannered, so this did not lead to any uncomfortable situations.
  • Stellen | Den helder, Nederland | 27-12-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Klantgerichtheid. Centraal gelegen en Dichtbij bij OV
     Geen
  • Stellen | Málaga, Spanje | 24-12-2017
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Den Haag, Nederland | 20-12-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Uitstekende kamer, aardig personeel, verzorgd ontbijt.
     Bij ontbijt was ei koud. Broodkeuze mag wel iets breder (bv. verse broodjes). Was verder netjes verzorgd.
  • Reizigers alleen | Sint-Oedenrode, Nederland | 19-12-2017
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Ligging, prijs, kwaliteit. Gratis upgrade van kamer bij aankomst, gratis welkomstdrankje. Vriendelijk personeel.
     Verwarming stond erg warm, maar dat ik de verwarmingsknop niet kon vinden wijt ik aan mezelf.
  • Stellen | Arese, Italie | 09-12-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Reizigers alleen | Peniche, Portugal | 03-12-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Confortable.
     Sometimes the room was a little bit noisy because of the trams outside. But, of course, is not your fault :)
  • Stellen | Mulhouse, Frankrijk | 30-11-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


  • Stellen | Curitibs, Brazil | 19-11-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Reizigers alleen | EBINA, Japan | 14-11-2017
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Fun stay at the small hotel.
  • Reizigers alleen | Hagen, Duitsland | 13-11-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Excellent service
  • Stellen | ATHENS, Griekenland | 09-11-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Vrienden | Saint Paul, Verenigde Staten | 03-11-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     The staff was so welcoming and friendly when we arrived. Their love for Amsterdam was addictive and made us very excited to explore the city!
     My only complaint is that the mattress was a bit uncomfortable, but the hotel room itself was overall a comfortable place to stay.
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken