Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Maa

 -  okt. 14

Vertrek:

Dinsdag 15 okt 2019

Locatie

Hotel Park Plantage

Artis Dierentuin

Vlakbij Hotel Alfa Plantage vind je Artis. Artis werd opgericht in het jaar 1838. De Amsterdamse dierentuin is de eerste van Nederland. Voluit is de naam: Natura Artis Magistra. Dat is Latijn voor: de natuur is de leermeesteres van de kunst. Het betekent dat de natuur zó mooi is, dat iedereen die een kunstwerk wil maken het beste kan kijken naar de vormen en kleuren van dieren en planten. In de begintijd waren er in Artis alleen een paar apen, herten en papegaaien te zien. In de loop der jaren werd de dierentuin steeds groter en kwamen er steeds meer diersoorten bij.

In al die jaren is er veel veranderd. Vroeger wilde men graag veel dieren laten zien. Men zette liefst een mannetje en een vrouwtje bij elkaar, zodat je een verschil tussen deze twee goed kon zien. Over het leven van de dieren in de natuur was nog maar weinig bekend. Tegenwoordig weet men veel meer. Dieren die in bomen leven, krijgen takken en klimpalen in het verblijf, en dieren van de open vlakte krijgen een wijds uitzicht. De zebra's in Artis leven bijvoorbeeld op de grote nagemaakte Afrikaanse savanne, maar de reeën hebben een bosachtig verblijf. Van ieder dier is bekend welk voedsel ze nodig hebben. Dat is voor alle dieren anders.

Hotel van de Week

Hotel Park Plantage, Amsterdam

Plantage Middenlaan 26, 1018 DE, Amsterdam

Gastbeoordelingen voor Hotel Park Plantage

Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7.9 Comfort: 7.3
  Locatie: 8.1 Prijs/kwaliteit: 6.5
  Hygiëne: 7.1    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (89%)
  Zakelijke doeleinden (11%)
  • Vrienden | Villers-lès-Nancy, Frankrijk | 15-07-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


  • Vrienden | Bristol, Verenigd Koninkrijk | 24-03-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Dear Guest,

    Thank you for taking the time to give us a rating. We appreciate your feedback. We hope to host you again in the future.

  • Stellen | Paris, Frankrijk | 08-02-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 6 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Great location, really nice room.
     The shutter in the bathroom is broken.

    Reactie van het hotel: Dear Guest,

    Thank you for your review. We will address this directly.

  • Stellen | Galway, Ierland | 22-01-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 5    


  • Jongeren | Borken, Duitsland | 02-10-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Lage war super, Zimmer zwar klein aber ausreichend und sauber, Personal war sehr freundlich

    Reactie van het hotel: Dear Guest,

    Thank you for your valuable feedback. Everyday we continue strive to offer a better service. We appreciate your business. We look forward to your next visit!

    Warm Regards,

    Park Plantage Team

  • Reizigers alleen | Copenhagen, Denmark | 13-09-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Thank you for your valuable feedback! We look forward to your return in the future.
  • Families | Venlo, Nederland | 21-07-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 10    


     Mooie kamer
     Trage internet verbinding en slecht beeldkwaliteit tv
  • Families | Abu Dhabi , United Arab Emirates | 14-07-2018
    Totaal: 1.6 Service / Personeel: 1 Comfort: 1
    Locatie: 4 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     It was horrible. I attempted to cancel my reservation because my husband had a medical emergency. As it turned out I had erroneously made a non-refundable reservation. I attempted on multiple occasions to communicate an arrangement with your staff. They offered to change the date. I told them repeatedly I could not do this as I have no idea if or when my husband can travel again and begged them to cancel or provide me with a credit. They never responded to this request. I also informed them multiple times that I was unable to cancel my reservation online and asked for their assistance. Again my many request were outright ignored. I also asked for the contact information for the supervisor. Again my many requests were ignored. I have never experienced such deplorable, incompassionate, insensitive, and simply horrible service as I have with your staff. My husband lays still in dire circumstances and yet your staff continues to ignore my emails and has only added to what has been an incredibly stressful time. I can assure you that I will NEVER STAY with you and your reviews will be unfavorable. You have left a hugely negative mark on the service that I used to associate with Amsterdam. Unbelievable.
     All of it was less positive. Your website is difficult to navigate and to make changes. Your ads are misleading in terms of advertised price and the price you actually pay in the end. Also, your staff is the most insensitive group I have ever come across. You should really be ashamed. I am so frustrated and disappointed.
  • Reizigers alleen | Littlehampton, Verenigd Koninkrijk | 28-05-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 6 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     It was SO close to the zoo, and on the tram line.

Bezig hotels en prijzen te zoeken