Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Woe

 -  nov. 14

Vertrek:

Donderdag 15 nov 2018

Locatie

Sebastians

Service at it’s best

Hotel/bar Sebastian’s – vernoemd naar de zoon van de eigenaren Petra en Eric Toren – heeft dezelfde filosofie als hun nabijgelegen viersterren-designhotel The Toren (Keizersgracht 164). Die filosofie draait om het bieden van uitstekende service door betrokken en gemotiveerd personeel. Personeel dat er alles aan doet om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. En dat alles in een verrassende inrichting en voor een betaalbare prijs. Daarmee wordt Sebastian’s een driesterrenhotel met viersterrenservice. Een service die zich niet alleen beperkt tot in het hotel zelf. Een theatervoorstelling, concert of restaurant boeken? Vraag het ons en het wordt geregeld!

Met zijn centrale ligging, de prima service van enthousiast personeel en zijn betaalbare, fraaie kamers en jazzy bar is Sebastian’s hét hotel voor iedereen die Amsterdam niet alleen wil bezoeken, maar ook wil beleven.

The bar: meet the locals

Sebastian’s is niet alleen voor hotelgasten the place to be. De aantrekkelijke, trendy bar van het hotel trekt buurtbewoners van de grachtengordel, moderne zakenmensen, young creatives en artiesten. Je kunt er tot in de late uurtjes terecht. Sebastian’s: een plek waar je elkaar graag ontmoet in een hippe, relaxte atmosfeer!

Eten en drinken

Hoewel hotel/bar Sebastian’s geen ‘eigen’ restaurant heeft, kun je er uitstekend terecht voor gerechten van de uitgebreide lunchkaart, een lekkere verse dagsoep of een van de vele borrelgarnituren.

Hotel van de Week

Sebastians, Amsterdam

Keizersgracht 15, 1015 CC, Amsterdam

Gastbeoordelingen voor Sebastians

Totaal: 9.5 Service / Personeel: 9.8 Comfort: 9.5
  Locatie: 9.7 Prijs/kwaliteit: 8.9
  Hygiëne: 9.7    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (93%)
 Zakelijke doeleinden (7%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 16 )
  • Families | Vincennes, Frankrijk | 31-10-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Britwell Salome, Verenigd Koninkrijk | 30-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Staff, location
  • Senioren | Troinex (GE), Zwitserland | 24-10-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | London, Verenigd Koninkrijk | 23-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Staff were so helpful, friendly, professional, lovely.
     No complaints
  • Families | Köln, Duitsland | 22-10-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Die Bar und das Frühstück und das besonders nette Personal.
  • Families | Borne, Nederland | 21-10-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Perfect double room and very nice personal.
     No, really nothing.
  • Families | Chapel Hill, Verenigde Staten | 16-10-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Camarillo, Verenigde Staten | 16-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Everything was positive, The staff made me feel i was at home my entire stay and they were so friendly!! I will be back shortly on business and staying at sebastian!
  • Stellen | Barnesville, Verenigde Staten | 15-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Everyone was so nice
  • Stellen | Broseley, Verenigd Koninkrijk | 15-10-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Perfect location for visiting the city.
  • Vrienden | Meridian, Verenigde Staten | 12-10-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     Friendly helpful staff. Nicely located within easy 10 minute walk from Central Station. Lovely safe neighborhood. Rooms small but well appointed. Beds very comfortable. Bathrooms clean and provisioned with everything you need. Staff had great restaurant suggestions. Overall a terrific base from which to explore Amsterdam.
  • Families | Kiev, Ukraine | 11-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Galway, Ierland | 10-10-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     It was in a great location, near to where I was working and the staff were very friendly. It was very clean and the room was very comfortable.
     I have no complaints.
  • Vrienden | Bethlehem, Verenigde Staten | 07-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Friendly, helpful staff all around from front desk to bar. Quiet room, very comfortable bed. Great location.
  • Stellen | Emmaus, Verenigde Staten | 07-10-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Liverpool, Verenigd Koninkrijk | 04-10-2018
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Great location, wonderful staff, tasteful décor.
  • Reizigers alleen | Chicago, Verenigde Staten | 04-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     The staff was wonderful - friendly and eager to help with suggestions for dining and other activities.
     Not much. Really a delightful experience overall.
  • Stellen | Isa Town, Bahrain | 29-09-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     We come every year this is our second home we love the staff and it's their warmth that makes us come back every time
     All is so good
  • Stellen | Søgne, , Norway | 26-09-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     The location and a very friendly staff.
  • Families | Markham, Canada | 26-09-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Reizigers alleen | Norfolk, Verenigde Staten | 25-09-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | San Diego, Verenigde Staten | 25-09-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Gorgeous hotel, great location, wonderful staff, great bar, staff listens to needs and desires and does everything to comply.
     Nothing negative to say...
  • Stellen | CLARKSVILLE, Verenigde Staten | 24-09-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     The staff were SO friendly and helpful. The women at the desk were so kind with helping us with directions and so forth. I can't say enough good things about your property. The updated bathroom was a pleasant surprise. We so appreciate the champagne for our anniversary. Overall, my husband and I were very, very impressed with your hotel.
  • Stellen | Baltimore, Verenigde Staten | 22-09-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     The location is excellent. We were able to walk to everything we wanted to do, and we felt like we were away from the hustle and bustle. Loved the view of the canal from our room.
  • Stellen | North Bethesda, Verenigde Staten | 20-09-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 16 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken