Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Din

 -  nov. 12

Vertrek:

Woensdag 13 nov 2019

Locatie

Spinoza Suites
Hotel van de Week

Spinoza Suites, Amsterdam

Spinozastraat 45, 1018 HJ, Amsterdam

Gastbeoordelingen voor Spinoza Suites

Totaal: 9.7 Service / Personeel: 9.9 Comfort: 9.7
  Locatie: 9.7 Prijs/kwaliteit: 9.4
  Hygiëne: 9.9    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (87%)
  Zakelijke doeleinden (13%)
  • Stellen | Sofia, Bulgaria | 14-10-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     A really great place! Stylish, homey and comfortable with every detail. Very personal service from Patrik with great recommendations for all one needs and nice complementary drinks and snacks, replenished daily! Sparking clean. I highly recommend this place.

    Reactie van het hotel: Thank you Diana for the great review and compliments! Hope we can be your home in Amsterdam for your periodical visits ;-)
    All the best, Patrick
    Spinoza Suites

  • Reizigers alleen | London, Verenigd Koninkrijk | 29-09-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Vrienden | Roma, Italie | 18-09-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Patrick,and so quiet room

    Reactie van het hotel: Thank you for the compliment Wladimir! Was very nice having you as our guests, I enjoyed our talks and hope to see you back.
    Regards, Patrick
    Spinoza Suites

  • Stellen | Roosendaal, Nederland | 13-07-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Het uiterlijk van de suite, de hapjes en drankjes, locatie en de gastvrijheid.
     Het gordijn bij het raam in de buurt van de bank sluit niet goed aan waardoor er 's ochtends licht de kamer in valt.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor de complimenten Sanne! Goed om te horen dat jullie het fijn hebben gehad. We zullen naar het gordijn kijken en hopen jullie nog een keer terug te zien.
  • Stellen | Stockholm, Sweden | 06-06-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Love the room, beautiful design! Generous with everything that was included in the room and very nice service!
     None :)

    Reactie van het hotel: Thank you very much Karolina! Your welcome and glad you liked the design and looks of the Garden Suite!
  • Stellen | Düsseldorf, Duitsland | 23-05-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     - quite and beautiful place - Patrick the landlord is a very helpful, pleasant and cool guy - only two rooms of very high standard and beautiful design
     Nothing to complain at all

    Reactie van het hotel: Dear Tim, great to hear your wonderful feedback and thanks for the compliment :) Hope to welcome you back sometime! Regards, Patrick Spinoza Suites
  • Stellen | Gauting, Duitsland | 19-05-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Die Suite ist wunderbar, sehr stylish, harmonisch und qualitätvoll, mit viel Sinn fürs Detail eingerichtet. Man schläft sehr gut. Der Manager ist freundlich, hilfsbereit und gibt gute Tipps. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Lage ist optimal, es ist ruhig und dennoch zentral und sehr verkehrsgünstig. Das Haus liegt in einem besonders schönen Teil der Stadt.
     Es wäre schön, wenn es eine Kofferablage gäbe und vielleicht einen weiteren Schrank. Schade, dass es kein Frühstück gibt, aber wir sind nicht verhungert, denn in der Nähe gibt es genügend Cafés.

    Reactie van het hotel: Vielen Dank für Ihre sehr positive Bewertung. Wir freuen uns, dass Ihnen Stil, Lage und Einrichtung der Suite gefallen haben.

    Wir prüfen Ihren Rat für die Kofferaufbewahrung. Wir hoffen, Sie ein weiteres Mal begrüßen zu dürfen, um Amsterdam weiter zu entdecken.

    Herzliche Grüße, Patrick

  • Stellen | Nantes, Frankrijk | 17-05-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     The warn welcome from the owner. The design of each room, the quality of the bed and the furniture. It was furnished with really reallu good taste.
     Nothing. Don’t change anything.

    Reactie van het hotel: Dear Loris, thank you for your kind words. It was a pleasure to have you as our guests and we hope to see you again sometime!
    Regards, Patrick
    Spinoza Suites

  • Reizigers alleen | Ntb, Verenigde Staten | 08-05-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Prachtige Kamer, jammer dat ik er maar zo kort was. Ik kom zeker terug.
     Nee

    Reactie van het hotel: Bedankt Carla voor je positieve review! Ik vond het ook erg gezellig je als onze gast te mogen ontvangen. Hoop je snel weer terug te zien.
    Groet, Patrick
    Spinoza Suites

  • Stellen | Nürnberg, Duitsland | 18-04-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Gorinchem, Nederland | 08-04-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Prachtige suite, zeer mooi interieur! prachtige afgewerkt, top luxe!! welkoms drankje champagne, zeer lekker, en een goed gevulde mini bar, en veel lekkers , en heerlijke nespresso koffie.En de Amstel om de hoek Met het Koninklijk Theater Carré ( loop afstand) en mooie restaurants in de buurt, Dus genieten maar!
     Geen

    Reactie van het hotel: Beste Robert, fijn om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. En helemaal goed dat jullie het design van de suites en de inhoud van de minibar konden waarderen, daar doen we het voor!
    Groet, Patrick
    Spinoza Suites

  • Stellen | Amsterdam, Nederland | 24-03-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


      Overnachten in de Spinoza Suites was een werkelijk verademing! De suite (canal view) is niet alleen high-end en luxueus ingericht, maar is bovenal zeer sfeervol met een grandioos oog voor details. Een persoonlijke welkomsboodschap en een glaasje champagne bij aankomst, zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden. Het is overduidelijk dat de eigenaren het gastheerschap zeer serieus nemen en tot in de puntjes beheersen. Gelegen in een rustige doodlopende straat in het centrum van Amsterdam, was de Spinoza Suite voor ons de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de rest van de stad, zoals de levendige Utrechtsestraat en het Tropenmuseum. Slapen in de Spinoza Suites is een ware aanrader voor iedereen die ondergedompeld wil worden in zowel rust als luxe, en het onpersoonlijke van een hotel wil vermijden. We komen heel graag nog een keer terug! Matthieu - Nederland

    Reactie van het hotel: Beste Matthieu, ontzettend bedankt voor jullie waardering en complimenten! We zijn erg blij dat jullie zo hebben genoten van de suites en de persoonlijke aandacht. Graag tot een volgende keer!
    Groet, Patrick
    Spinoza Suites

  • Stellen | Hamburg, Duitsland | 21-03-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Wunderschöne Materialien und Liebe zum Detail, die Lage war ruhig und trotzdem zentral, sehr herzlicher Gastgeber
     - Bad wird schnell feucht/Spiegel beschlagen

    Reactie van het hotel: Liebe Cathrin, vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir werden die absaugung im Badezimmer verbessern, danke für diesen Tipp.
  • Stellen | Hove, Verenigd Koninkrijk | 14-03-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Quality and very good service with a fantastic personal touch from the host. Very nice provision of drinks on arrival.
     None
  • Reizigers alleen | Amsterdam, Nederland | 08-02-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Ik werd heel hartelijk met champagne ontvangen. Ik was één van de eerste gasten, alles was gloednieuw en goed over nagedacht. De sfeer in de kamer was heel warm, heerlijk geslapen, goede bedden. Vanuit de inloopdouche kun je de kamer in kijken, één van de leuke details. Een aanrader en ik kom zeker nog eens terug.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor uw positieve en leuke review. We hopen u snel weer als onze gast te te ontvangen!
    Groet, Patrick Brand
    Spinoza Suites

Bezig hotels en prijzen te zoeken