Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Don

 -  nov. 21

Vertrek:

Vrijdag 22 nov 2019

Locatie

Hotel de Schildkamp

Omgeving

Asperen ligt langs rivier de Linge, dit is de langste stromende rivier in Nederland. De Linge begint bij Pannerden en stroomt door de Betuwe naar Gorinchem. Het verval van de oorsprong naar Gorinchem is ongeveer 10 meter. Het is een regenrivier die een grote oppervlakte regen en koelwater afvoert. Voor fietsers is er een Lingeroute gemaakt, die u door een prachtig gebied voert, vooral in de bloesemtijd wanneer de Betuwe op zijn mooist is. Daarnaast zijn er in onze omgeving veel historische stadjes, zoals Heukelum, Leerdam, Gorinchem, Zaltbommel, etc.
Kastelen zijn er in dit gebied ook te vinden, waarvan Slot Loevestein het meest bekend is. Fort Asperen is één van de bekendste overblijfselen van de Hollandse waterlinie. Naast de bestaande fiets- en wandelroutes, hebben wij ook zelf een aantal fietstochten uitgezet. Sinds kort zijn wij een toeristisch steunpunt,waardoor wij erg veel informatie over de omgeving en over toeristische attracties ter beschikking hebben.

Hotel van de Week

Hotel de Schildkamp, Asperen

Leerdamseweg 44, 4147 BM, Asperen

Gastbeoordelingen voor Hotel de Schildkamp

Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8.4 Comfort: 7.9
  Locatie: 8.2 Prijs/kwaliteit: 7.9
  Hygiëne: 8.4    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (68%)
  Zakelijke doeleinden (32%)
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )
  • Senioren | Den Haag, Nederland | 02-11-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Het zag er zeer verzorgd uit, alles was schoon en onze gehandicaptenkamer was zeer ruim, waardoor het manoeuvreren met de rolstoel geen enkel probleem was. De badkamer was ook zeer ruim. En prima bedden! Erg fijn
     Af en toe hoorden we een waterleiding 'aanslaan' met een soort piepend geluid; dit bleef totdat de kraan weer uitgezet werd. 's nachts hebben we daar overigens geen last van gehad.

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    We zijn erg blij met uw review! U geeft het verblijf een 8, wat erg positief is. Fijn dat u ook positief bent over de kamer! Het piepend geluid bij de waterleiding is aangegeven bij de technische dienst en inmiddels verholpen. De volgende keer zult u hier dus geen last meer van hebben. Nogmaals bedankt voor het plaatsen van deze review en we zien u graag nog eens terug in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Huissen, Nederland | 21-10-2019
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 5
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 7    


     Ontbijt was erg lekker, vers warm brood :-)
     De vegetarische opties op het menu waren beperkt, risotto is geen klomp witte rijst die aan elkaar geplakt is met wat kaas :-( ik had bij de reservering aangegeven dat ik een bad wilde (volgens de instructies van de eigen website) dit bleek niet geregeld te zijn

    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw,

    Hartelijk dank voor uw review. Helaas is uw verblijf niet helemaal naar verwachting geweest en dat spijt ons.
    Wat betreft de menukaart, dit gaan we in ons team zeker bespreekbaar maken. Wat betreft het bad, dat is een erg vervelende ervaring want ik zie de notitie van het bad inderdaad in uw reservering staan. Waarschijnlijk is dat door ons over het hoofd gezien. De eventuele volgende keer kunt u dit gerust aangeven bij de receptie, we zullen u dan alsnog een kamer mét bad kunnen toewijzen.
    We hopen dat dit niet vaker zal gebeuren en zullen hier dan ook echt ons best voor doen. Gelukkig heeft u wel genoten van het ontbijt!

    Nogmaals bedankt voor het plaatsen van de review en graag tot ziens.

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Roderesch, Nederland | 08-10-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Flexibele uitchecktijd Prima ontbijt Ideaal voor beurs evenementenhal gorinchem

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor de tijd die u heeft gestoken in het plaatsen van een review. Als het dan ook nog mooie cijfers en positieve woorden zijn, zijn we natuurlijk helemaal blij. We zien u graag nog eens terug bij ons!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Chicago, Verenigde Staten | 30-09-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Location, bed very comfortable and good breakfast
     Someone was sick in the room next to me on my last night. I understand this person was feeling very bad , but it got very noisy and then emergency care was called and a lot of people (including hotel staff) was staying in the hallway and talking loudly by my door. It was between 22 and 23h, so I couldn’t sleep. I opened the door and someone from the hotel staff told me to stay in my room, without apologizing or anything and they continued to speak by my door. Not very nice. I understand that the guy was sick and needed help, that’s not the point, but would have appreciated not having 3 people chatting by my door since phonic insulation is not very good between rooms and hallway.

    Reactie van het hotel: Dear Mrs,

    Thank you for taking the time to post a review. Also thank you very much for the nice numbers you have linked to your stay, despite the unpleasant experience you have had with a sick hotel guest. It's good that you shared the story with us. For us it is a learning point to take more account of other hotel guests in the future.

    We look forward to seeing you back at our hotel!

    Kind regards,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Venlo, Nederland | 17-09-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Grand cafe was niet open sávonds

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor het feit dat u ons heeft geholpen aan een review, daar zijn we erg blij mee!

    Wel vervelend dat u last heeft gehad van het feit dat het Grand café niet open was 's avonds. Normaal is dat ook niet het geval en we verwachten daarom ook dat u hier in het vervolg geen last meer van zult hebben.

    Gelukkig heeft u aan uw verblijf prachtige cijfers gehangen. We zien u daarom ook graag nog eens terug in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Diessen, Nederland | 31-08-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk, gemoedelijk en gastvrij personeel. Voelt als thuis.
     Weinig informatie over wandelroutes vanaf het hotel of vanuit Asperen

    Reactie van het hotel: Geacht heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor uw review. We zijn erg blij dat u hier de moeite voor heeft willen nemen!
    Ook vinden we het fijn dat u benoemt weinig informatie te hebben gekregen over wandelroutes. Voor ons weer een punt waar we ons op kunnen richten.
    Graag zien we u nog eens bij ons 'thuis'!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Würselen, Duitsland | 28-08-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Sehr geehrter Herr,

    Vielen Dank für die wunderbare Rezension. Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

    Mit freundlichen Grüßen,

    Team De Schildkamp

  • Senioren | Essen, Belgie | 24-08-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     De propere kamers
     Geen mini bar en balkon

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Fijn dat u zulke hoge cijfers aan uw verblijf in ons hotel heeft gehangen! Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Inderdaad heeft alleen de luxere kamer een mini bar.

    We zien u graag nog eens terug in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Dongen, Nederland | 23-08-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 6 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Lokatie, prima ontbijt
     Bezetting restaurant de 1e avond

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor uw review! Vervelend dat u last heeft gehad van de lage bezetting in het restaurant. We willen u daarvoor onze excuses aanbieden en hopen dat dit niet nogmaals zal gebeuren.
    Gelukkig was de rest van uw verblijf goed, gezien de cijfers! We zien u daarom graag nog eens terug in ons hotel.

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Oosterwolde, Nederland | 21-08-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Prima kamer, vriendeljk personeel. Goed eten
     Klein minpuntje, wij hadden een kamer aan de achterkant, de harde muziek van het Health center

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor uw review en natuurlijk voor de prachtige cijfers! We hebben evenals u genoten van jullie aanwezigheid. Helaas hangt er ook een minpuntje aan het verblijf door de muziek van het Health Center. We gaan dit punt meenemen en hopen dat u hier de eventuele volgende keer niet weer last van zult hebben. Een tip: geef bij het maken van een volgende reservering gerust aan een kamer aan de andere kant te willen.

    We zien jullie graag nog eens terug in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Heidelberg, Duitsland | 15-08-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    U heeft prachtige cijfers gelinkt aan uw verblijf in ons hotel, hartelijk dank hiervoor. We zien u graag nog eens terug!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Diemen, Nederland | 14-08-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     De locatie

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor het plaatsen van een review! Zoals we kunnen zien heeft u een aangenaam verblijf gehad. We hopen u daarom ook snel nog een keer te zien in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Winsum, Nederland | 12-08-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor de mooie cijfers die u het hotelverblijf heeft gegeven. We zien u dan ook graag nog eens terug in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Vrienden | Purmerend, Nederland | 10-08-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Fietsenwinkel Betuwe met name langs de Linge
     Alles was ons naar de zin

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor de positieve woorden en mooie cijfers. We zien jullie graag nog eens terug in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Groepen | Deurne, Nederland | 08-08-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Geachte heer,

    Hartelijk dank voor de mooie cijfers die u aan de hand van uw verblijf heeft gegeven.
    We kijken uit naar een eventuele volgende keer in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Bergeijk, Nederland | 08-08-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Alles
     Keien liggen los en omhoog Best gevaarlijk Luide muziek van sportschool

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Wat leuk dat u een review heeft geplaatst! Hartelijk dank hiervoor.
    We gaan uw feedback zeker meenemen.

    Graag tot ziens!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Broek op Langedijk, Nederland | 03-08-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Ligging mooie omgeving
     Jammer dat de bar op zondagavond al voor 9 uur dicht ging.

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om een review te plaatsen. Helemaal omdat u het verblijf mooie cijfers heeft gegeven!

    U geeft als feedback aan dat de bar zondagavond al voor 21:00 uur dichtging. Het spijt ons dat u hier last van heeft gehad. Dit komt een enkele keer voor als de bezetting van het hotel erg laag is. We hopen dat u hier de volgende keer niet weer tegenaan loopt en tevens hopen we op een 'tot ziens' in ons hotel.

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Yerseke, Nederland | 28-07-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Nee hebben nog een week langer geboekt i.v.m. werk

    Reactie van het hotel: Geachte heer en mevrouw,

    Hartelijk bedankt voor de mooie cijfers die jullie ons hotel hebben gegeven! Tevens erg bedankt voor jullie gezelligheid gedurende het verblijf. Zoals we net al zeiden bij het uitchecken, 'graag tot ziens!'

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Senioren | Turnhout, Belgie | 22-07-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Na onze heerlijke fietsuitstappen langs de Linge en wijde omgeving, was het een 'verademing' om - tijdens de hittegolf - achteraf en 's nachts verkoeling te vinden in onze kamer mét airconditioning. Uiteraard hebben we elke morgen ook genoten van het royale en verzorgde ontbijt. De Schildkamp ... een aanrader !

    Reactie van het hotel: Geachte heer en mevrouw,

    Hartelijk bedankt voor deze prachtige review! Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Evenals u vonden we het ook erg gezellig dat jullie er waren. We kijken uit naar een eventuele volgende keer!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Sneek, Nederland | 20-07-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Centrale ligging, ruime schone kamers, prima ontbijt, vriendelijk personeel
     Geen

    Reactie van het hotel: Geachte heer,

    Hartelijk bedankt voor de prachtige review! Heel fijn dat u het bij ons naar uw zin heeft gehad en we hopen dan ook zeker op een 'tot ziens' in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Stellen | Halsteren, Nederland | 07-07-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Ruime kamer schoon en een fijn ontvangst.
     Geen

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Wat fijn dat uw overnachting een positieve indruk heeft achtergelaten! Ons doel is ten slotte om mensen een onvergetelijk ervaring mee te geven.
    Tevens bedankt dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

    We zien u graag nog eens terug in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Puurs, Belgie | 29-06-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Afrekening was verkeerd

    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw,

    Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen.
    Wat betreft de afrekening, zou u hier meer informatie over kunnen mailen naar info@schildkamp.nl? Wellicht kunnen we het oplossen of uitleggen.

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Apeldoorn, Nederland | 29-06-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 6 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Fijne kamers, goed ontbijt
     Bij de middagpauze beide koffieapparaten niet gebruiksklaar en hierdoor niet de mogelijkheid om een kop koffie te nuttigen.

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Bedankt voor de positieve woorden, maar óók voor de negatieve feedback. We gaan hier in het vervolg rekening mee proberen te houden!

    We zien u graag weer terug in ons hotel.

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Enschede, Nederland | 29-06-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Ik was er voor een seminar, dus kon mooi op locatie blijven slapen. restaurant en bar aanwezig, dus alles was er. Kamer die ik had had airco, was mooi ruim en zeer stil.
     Wellness sloot vroeg, dus geen gebruik van kunnen maken. Restaurant heeft slechte bediening(onderbezet?). En de porties waren zo extreem klein dat je echt een voor en nagerecht erbij moet nemen. Hier had iedereen last van! Bedden schuiven uit elkaar, dus samen slapen is echt geen optie.

    Reactie van het hotel: Geachte heer/ mevrouw,

    Bedankt voor de mooie cijfers die u het verblijf in ons hotel heeft gegeven. Ook zijn we erg blij met de vele positieve woorden.

    U had bij ons een hotelkamer geboekt in het weekend waardoor de openingstijden van het Health Center inderdaad aangepast zijn. Deze tijden kunnen wij helaas niet aanpassen. Ook schrijft u dat de bedden uit elkaar schuiven waardoor samen slapen geen optie is. Bij een eventuele volgende overnachting kunt u vragen om een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed want die hebben we sinds kort ook! De prijs hiervoor is gewoon hetzelfde.
    Tot slot nemen we de negatieve feedback van het restaurant mee, daar kunnen we tenslotte alleen maar beter van worden.

    Graag ontmoeten we u/jullie nog eens in ons hotel!

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

  • Reizigers alleen | Eefde, Nederland | 29-06-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Ik was mijn telefoonlader vergeten. Na contact had ik hem de volgende dag al in huis.
     Nee, eigenlijk niet.

    Reactie van het hotel: Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen een review te plaatsen. Helemaal fijn als deze ook nog positief is! We zien u graag nog eens terug.

    Met gastvrije groet,

    Team De Schildkamp

LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken