Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Zat

 -  sep. 21

Vertrek:

Zondag 22 sep 2019

Locatie

Golden Tulip Hotel Central

Over Den Bosch

Een bijzondere stad vol bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en Bourgondische restaurantjes. Of wat dacht u van een stadswandeling door de historische binnenstad? Of een heerlijke fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Ook een bezoek aan de beroemde Sint Jans kathedraal, dé trots van 's-Hertogenbosch, is zeker de moeite waard. Naast de vele bezienswaardigheden is het centrum van 's-Hertogenbosch uitermate geschikt voor een dagje winkelen. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de terrasjes die de stad rijk is.

Het vaarseizoen is weer begonnen! U kunt weer heerlijk gaan genieten van vaartochten op de Binnendieze in het historische 's-Hertogenbosch, de stad van Jeroen Bosch. Een bijzondere manier om de stad eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Er zijn diverse vaartochten in en rondom de stad mogelijk. Een vaartocht geheel in het teken staat van de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch of toch liever varen langs de vesting over de Dommel? Er is voor ieder wat wils....!

Hotel van de Week

Golden Tulip Hotel Central, Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX, Den Bosch

Gastbeoordelingen voor Golden Tulip Hotel Central

Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8.7 Comfort: 8.0
  Locatie: 9.3 Prijs/kwaliteit: 7.5
  Hygiëne: 8.4    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (83%)
  Zakelijke doeleinden (17%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 5 )
  • Senioren | Munstergeleen, Nederland | 14-09-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Douche gordijn en smal bad niet meer van deze tijd..onaangenaam douchen ..gordijn plekke tegen het lijf aan.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! Momenteel zijn we aan het renoveren, de eerste 30 kamers zijn bijna gereed.
    Op een deel van de badkamers is het bad ingewisseld voor een ruime inloopdouche en de kamers waarbij het bad behouden blijft wordt een glazen douchewand geplaatst.
    We zien u graag terug! Hartelijke groet Ellen

  • Stellen | Gorinchem, Nederland | 07-09-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Prachtige locatie, zeer vriendelijke frontdeskmedewerkers en een gevulde minibar.
     De barmedewerkers waren vriendelijk maar hadden het te druk met bedienen in een naastgelegen zaal waardoor drankjes wat langer op zich lieten wachten. Een douchegordijn ipv een scherm is nogal ouderwets.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review. We waarderen het als gasten ons feedback geven zodat we onze service kunnen verbeteren. Onze excuses dat u wat langer heeft moeten wachten op de drankjes.
    Momenteel zijn we gefaseerd aan het renoveren, alle badkamers worden of voorzien van ruime inloopdouche of een bad met glazen douchewand. Van de gordijnen gaan we afscheid nemen. Heel graag tot een volgende keer! Hartelijke groet Ellen

  • Jongeren | Abcoude, Nederland | 06-09-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Location and parking
     Low water pressure in room, dirty bathroom

    Reactie van het hotel: Thank you for your review. We are going to check the procedure to find out why the bathroom was not clean, our apologies for the inconvenience. We wish we knew during your stay so we could have moved you to another room. We look forward to welcome you again. Kind regards Ellen
  • Senioren | Geulle, Nederland | 06-09-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw reviewscore, graag tot ziens. Hartelijke groet Ellen
  • Stellen | Harderwijk, Nederland | 31-08-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Locatie

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review, heel graag tot ziens! Hartelijke groet Ellen
  • Stellen | Hauwert, Nederland | 10-08-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     De ligging was fantastisch, het personeel was zeer vriendelijk, de kamers waren heel compleet en erg netjes en schoon. Heel fijn dat we in de parkeergarage aan de overkant konden parkeren en gebruik konden maken van het laadpunt voor de elektrische auto.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review en mooie waardering! Super leuk om te lezen dat het u zo goed bevallen is bij ons in Central. Heel graag tot ziens! Hartelijke groet Els
  • Stellen | Zaandam, Nederland | 02-08-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk personeel. Oplaadplekken in de garage Restaurant en bar in het hotel Prima ontbijt
     Er werd net verbouwd en daar kwamen wij pas vlak voor aanvang achter. Niet erg veel last van gehad overigens. Putje in de douche (net aangelegd) liep wel slecht door.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! Momenteel zijn wij bezig met de laatste details op de 30 gerenoveerde kamers, waaronder ook een controle. Dank voor uw tip over het douche putje. Graag tot een volgend verblijf! Hartelijke groet Els
  • Stellen | Oldebroek, Nederland | 31-07-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Zeer uitgebreid ontbijt, airco op de kamer
     Nee

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review en mooie waardering. Fijn om te lezen dat u zo genoten heeft! Graag tot een volgende keer, hartelijke groet Els
  • Vrienden | Bodegraven, Nederland | 25-07-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Bijzonder mooie locatie met prima faciliteiten en uitstekend service gerichte medewerkers

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! We vinden het leuk om te lezen dat u zo'n fijn verblijf heeft gehad, heel graag tot ziens! Hartelijke groet Els
  • Stellen | Bolsward, Nederland | 20-07-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Uiterst vriendelijke medewerkers, centrale ligging, prima kamers, goed ontbijt en goede parkeervoorziening.
     Wat mij betreft zijn er geen minder positieve kanten aan het hotel!

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! We vinden het leuk om te lezen dat u zo'n fijn verblijf heeft gehad, heel graag tot ziens! Hartelijke groet Ellen
  • Reizigers alleen | Wilnis, Nederland | 19-07-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor deze mooie reviewscore! Hartelijke groet Ellen
  • Stellen | Rosmalen, Nederland | 13-07-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw reviewscore! Hartelijke groet Ellen
  • Stellen | Oudheusden, Nederland | 11-07-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw reviewscore! Hartelijke groet Ellen
  • Senioren | Eindhoven, Nederland | 09-07-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Centraal in den Bosch gelegen en het interieur was prachtig. De manager heeft zijn best gedaan de best mogelijke opties te kiezen voor mijn invalide vader. De mindervalide kamer werd gerenoveerd en mijn ouders kregen toen een familiekamer met voldoende ruimte voor rolstoel en rollator.
     Mijn ouders kregen een familiekamer. Helaas was het bed keihard verder een prima kamer. Suggestie: Is het mogelijk in de toekomst van een po-stoel gebruik te kunnen maken of desnoods er een te huren en in het hotel te laten plaatsen?

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! We zijn momenteel 30 kamers aan het renoveren, waaronder de mindervalide kamer. Bij een volgend verblijf hopen we deze weer beschikbaar te hebben voor u. Of er een po-stoel gehuurd kan worden kunnen we dan meteen met u overleggen. Graag tot ziens! Hartelijke groet Ellen
  • Stellen | Middelharnis, Nederland | 30-06-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Ligging
     De herrie bij start bouwvakkers

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! We doen ons uiterste best om de overlast van onze renovatie te beperken. Wat vervelend dat u hier toch hinder van heeft gehad. We zullen dit bespreken met hen, dank voor uw feedback! Hartelijke groet Ellen
  • Reizigers alleen | Schoonhoven, Nederland | 22-06-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Thank you for your reviewscore! Kind regards, Ellen
  • Reizigers alleen | Clarks Summit, Verenigde Staten | 16-06-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw reviewscore! Graag tot ziens, hartelijke groet Ellen
  • Stellen | NEER, Nederland | 08-06-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw reviewscore! Graag tot ziens! Hartelijke groet Ellen
  • Reizigers alleen | Louisville, KY, Verenigde Staten | 05-06-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 9    


     Staff was outstanding. Very kind and helpful.
     The room was outdated and small.

    Reactie van het hotel: Thank you for your review! With our staff we do our utmost to delight our guests, we are happy to read that you have experienced that. We look forward to welcome you again. Kind regards Ellen
  • Groepen | Eemnes, Nederland | 31-05-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Vriendelijk en positief personeel en er hangt een goede vibe, het ontbijt in de oude kelder is geweldig!
     De gesloten ingang aan de voorzijde, de te gebruiken ingang geeft een soort kruipdoor sluipdoor gevoel

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! De 14e Eeuwse gewelvenkelder heeft al vele functies gehad, van postkantoor tot gevangenis van de lokale politie. De ingang aan de marktzijde is vanwege veiligheid 's nachts gesloten. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet Ellen
  • Families | Dilbeek, Belgie | 30-05-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Ontbijt , ligging ..top
     Bij het inchecken verkeerde kamer gekregen. Dit gaan melden maar mocht deze behouden. Toen ik s'avonds naar mijn kamer ging waren mijn spullen weg. Verplaatst naar een andere kamer. Voor de rest niets aan te merken.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! Wat vervelend dat het niet helemaal goed was gegaan met de kamer. We hopen u graag nogmaals te verwelkomen! Hartelijke groet Ellen
  • Reizigers alleen | Fremont, Verenigde Staten | 27-05-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     The staff members were very friendly and helpful. They recommended a restaurant within walking distance that provided an excellent fish dinner. The view of the market square was enjoyable. The room was very clean and comfortable. The desk provided a very good working space. I would stay here again when I return to Den Bosch.
     There was a bit of noise from the square when I had the window open, but the noise was eliminated once the window was closed.

    Reactie van het hotel: Thank you for your review! We are happy to read that the dinner recommodation was good. We look forward to welcome you again! Kind regards, Ellen
  • Stellen | Venlo, Nederland | 25-05-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    


     Vriendelijk personeel. Ligging
     Hotel inrichting is gedateerd. Kamers ook zeer gedateerd

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review. Over 3 weken starten we met de renovatie van de hotelkamers met badkamers, dit wordt gefaseerd gedaan. Bij een volgend verblijf laten we u graag een van de nieuwe kamers zien. Graag tot ziens! Hartelijke groet Ellen
  • Stellen | Uedem, Duitsland | 25-05-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     Das Zimmer war bei Ankunft um 11:00 Uhr bereits frei. Beide Restaurants waren sehr schön eingerichtet. Das Frühstücks-Buffet war sehr ansprechend und reichhaltig.
     Der Frühstücksraum war zu kalt. Für das im Gepäckraum gelagerte Gepäck wurde kein Abhol-Bon ausgegeben (Sicherheit). Die Frühstücks-Brote und -Brötchen haben uns nicht gut geschmeckt.

    Reactie van het hotel: Thank you for your review! We are going to find out if it's an option for using tickets for the luggage storage. Thank you for this feedback!
    We look forward to welcome you again. Kind regards, Ellen

  • Families | Hoofddorp, Nederland | 19-05-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Uitstekende service, prima kamer (lekker ruim) met uitzicht op de markt. Middenin het centrum.
     Douchegordijn in bad, maar dat wordt binnenkort vervangen door douchescherm.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review! De douchegordijnen worden inderdaad vervangen, in een deel van de hotelkamers komen ruime inloopdouches en de kamers die nog wel een bad hebben krijgen een scherm. Graag tot ziens! Hartelijke groet Ellen
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 5 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken