Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Woe

 -  jul. 18

Vertrek:

Donderdag 19 jul 2018

Locatie

The Duke Boutique Hotel

Stadhuis

Het project voor het stadhuis 's Hertogenbosch bestaat uit twee gebouwen: het bestuurscentrum en het stadskantoor.
Het bestuurscentrum sluit aan op het oude, monumentale stadhuis. De expressie wordt bepaald door een zwijgzame compositie van bijna-witte natuursteen en glas. De opzet van het stadskantoor volgt de historisch dubbelzinnige structuur van kavels en hofbebouwing. De rivier de Dieze is in het plan opgenomen.
Het stadskantoor gaat aan de buitenzijde schuil achter formele, stedelijke gevels van reeds bestaande bouwdelen. Bij de binnenzijde maken glazen gevels de verschillende bouwdelen tot een transparante eenheid. In het interieur is een virtueel, flexibel kantoorconcept doorgevoerd met een hoge graad van comfort.
Na oplevering is aansluitend het monumentaal stadhuis gerestaureerd.

Hotel van de Week

The Duke Boutique Hotel, Den Bosch

Kerkstraat 69, 5211 KE, Den Bosch

Gastbeoordelingen voor The Duke Boutique Hotel

Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8.8 Comfort: 8.8
  Locatie: 9.4 Prijs/kwaliteit: 8.1
  Hygiëne: 8.8    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (80%)
 Zakelijke doeleinden (20%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )
  • Stellen | Oldenzaal, Nederland | 07-07-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Hoorn, Nederland | 04-07-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Zeer verrassend hotel; met op verdieping receptie was voor ons een nieuwe ervaring. Maar alles uitstekend en zeer vriendelijke ontvangst. Heerlijk ontbijt met ook weer een leuke ontvangst en bediening. Ga zo door.
     Wij moesten wennen aan de wat donkere uitstraling (veel zwart) in de kamer. Maar wij begrijpen ook dat het bij de stijl van dit hotel hoort. En daar wen je ook weer heel snel aan.
  • Reizigers alleen | Iver, Verenigd Koninkrijk | 01-07-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Always friendly and helpful
     The street outside is very noisy at night so the windows have to remain closed
  • Reizigers alleen | Mursley, Verenigd Koninkrijk | 25-06-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Zwaag, Nederland | 23-06-2018
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Lopik, Nederland | 22-06-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Vrienden | Utrecht, Nederland | 31-05-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Mooie locatie, modern interieur
  • Reizigers alleen | Venray, Nederland | 24-05-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Ligt perfect centraal
     Niet van toepaasing
  • Stellen | Enschede, Nederland | 20-05-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Super aardig personeel! Behulpzaam. Mooie locatie, ondanks dat je in jet centrum zit bijna geen geluidsoverlast.
     Nee
  • Vrienden | Antwerpen, Belgie | 17-05-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Arnhem, Nederland | 11-05-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Prachtige kamers, heel vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt.
     Hotel ligt in uitgaansgebied. Dat hoor je ook snachts, maar met gesloten is het heel goed te doen.
  • Stellen | Wateringen, Nederland | 11-05-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     IN het centrum, heerlijke bedden!
  • Vrienden | Ouderkerk aan de Amstel, Nederland | 10-05-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Persoonlijk ontvangst, super klantgericht! Kamer is prima in orde en prachtig ingericht. Ontbijt heerlijk!
  • Families | Bilzen, Belgie | 10-05-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 6 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Moderne, industriële vormgeving pal in het centrum van de stad. Kleinschalig dus heel rustig. Kwaliteitselektronica op de kamer. Goed bed.
     Onvoldoende badkamerproducten (niets aan de wastafel, geen bodylotion). Enkel eenmalig melk en suiker op de kamer. Verstopte douchekranen (vaker ontkalken). Personeel beter inlichten (waar vind je internationale postzegels en een brievenbus?)

    Reactie van het hotel: Bedankt voor de review, wij waarderen de feedback!
    Leuk dat ons interieur jullie zo aansprak.
    Wij hebben het gelijk doorgegeven aan onze housekeeping, bedankkt voor het melden.

    Jammer om dit terug te lezen. We hebben inderdaad aangegeven waar jullie de internationale postzegels kunnen vinden, deze hadden wij inderdaad niet meer. We zorgen er zeker voor dat onze voorraad weer aangevuld is!

    Goed om te zien dat jullie goede overnachting hebben gehad. Wij hopen dat we jullie nogmaals mogen ontvangen @ The Duke!

    Met gastvrije groet,

    The Duke Family

  • Stellen | Kootwijkerbroek, Nederland | 10-05-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Hartelijke ontvangst, perfecte locatie, leuk interieur
     Gehorig vanwege uitgaanspubliek

    Reactie van het hotel: Bedankt voor de review! Wij waarderen de feedback.
    Leuk om te zien dat ons concept jullie zo aanspreekt!
    We doen er alles aan om het geluid buiten te houden. Maar aangezien we midden in het centrum zitten kan dit wel eens voorkomen. De locatie is top he! Leuk dat jullie hier van genoten hebben.

    We hopen jullie nogmaals te mogen ontvangen @ The Duke!

    Met gastvrije groet,

    The Duke Family

  • Stellen | Hippolytushoef, Nederland | 10-05-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Direct in de binnenstad van Den Bosch, dichtbij eetgelegenheden en echt een kamer van nu!
     Nee, ons verblijf was prima in orde!
  • Stellen | Oegstgeest, Nederland | 09-05-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Hoge servicegraad waardoor gevoel van welkom
     ?
  • Families | HEERHUGOWAARD, Nederland | 04-05-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     De locatie
     Niet echt. Mijn dochter vond het wel iets anders hebben dan andere hotels. vandaar uitgeprobeerd. Prettig verrast
  • Stellen | Muiden, Nederland | 28-04-2018
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 7    


     Top locatie
     Interieur 10 jaar oud boutique stijl
  • Stellen | Groningen, Nederland | 28-04-2018
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 6 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 7    


     Ligging
     Beloofde badjassen ontbraken, koffieapparaat kapot en niet vervangen, fouten in service (geen mededeling dat ontbijt niet incl was; personeel later aanwezig dan beloofd: zou half 7 's morgens zijn)

    Reactie van het hotel: Beste Benno,

    Bedankt voor je recensie we waarderen de feedback.
    Het klopt dat er geen badjassen aanwezig zijn in onze Comfort Rooms, deze zijn alleen aanwezig bij onze suites.
    Wat vervelend dat het koffie apparaat het niet deed. Mijn collega heeft dit gelijk opgepakt zondagmiddag, zodat deze gemaakt kan worden.Bedankt voor het doorgeven.
    Klopt, wij serveren het ontbijt in de weekenden van 08.00 tot 12.00uur. Hierdoor zijn wij in de weekenden vanaf 07.30uur aanwezig in het hotel. Tot die tijd is onze security te bereiken uiteraard.
    Wij hebben dit vermeld staan op onze check-in kaartjes en onze website/ reserveringsbevestiging. Alsnog vinden wij het vervelend dat hier verwarring over is ontstaan.
    Hopelijk hebben jullie verder een prettig verblijf gehad.

    We hopen jullie nogmaals te mogen ontvangen @ The Duke!

    Met gastvrije groet,

    The Duke Family

  • Stellen | Rotterdam, Nederland | 27-04-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Moderne kamer met goede voorzieningen. Perfecte locatie.
     Geen.
  • Stellen | Beuningen, Nederland | 14-04-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De ligging, sfeer en erg gastvrij. Ook het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Fijn dat we onze bagage na het uitchecken konden achterlaten zodat we nog konden winkelen.
     Het was erg warm op de kamer
  • Stellen | DPO, Verenigde Staten | 08-04-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Location, decor, cleanliness, amenities, and breakfast.
     35 euro dog fee was a bit higher than we've seen in comparable hotels.
  • Stellen | Apeldoorn, Nederland | 07-04-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 9    


     The staff was polite, service orientated and well instructed... or just good people for this occupation by nature... ;-)
     Although nice & good etc., a one night stay for > 170,- in quite high....
  • Stellen | Slough, Verenigd Koninkrijk | 01-04-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Great service and very friendly staff
     None
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken