Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Vri

 -  nov. 16

Vertrek:

Zaterdag 17 nov 2018

Locatie

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Regio met vele mogelijkheden

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in het hart van Nederland, nog geen 15 kilometer van Utrecht. De omgeving biedt u tal van mogelijkheden: De bossen van Lage Vuursche nodigen u uit voor een mooie wandeling of een verfrissende fietstocht. In Soest kunt u bijvoorbeeld gaan paardrijden, langs Paleis Soestdijk rijden (zie foto) of gebruik maken van één van de squashbanen.

In de nabije omgeving treft u prachtige natuurgebieden aan met een veelzijdigheid aan diersoorten en oude kastelen en landhuizen waarvan enkele te bezichtigen zijn, zoals het kasteel Groeneveld met z'n prachtige park. Ook kunt u een kijkje nemen in Hoeve Ravenstein, een boerderij die op natuurlijke wijze zijn producten vervaardigd.

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt tevens op een steenworp afstand van Hilversum, Blaricum en Laren. Plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn. Of wat dacht u van een gokje in het splinternieuwe Holland Casino te Utrecht. Wie weet verdient u daar uw overnachting terug. De mogelijkheden in de regio zullen u verrassen!

Hotel van de Week

Hotel Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder

Soestdijkerweg 10 b, 3734 MH, Den Dolder

Gastbeoordelingen voor Hotel Ernst Sillem Hoeve

Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8.6 Comfort: 8.1
  Locatie: 8.7 Prijs/kwaliteit: 8.0
  Hygiëne: 8.4    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (70%)
 Zakelijke doeleinden (30%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 11 )
  • Senioren | Enschede, Nederland | 09-11-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Goed hotel goede ligging ten opzchte van de randstad als je in het oosten woont
     Nieuwe restaurant wat groot ogend. Meer planten?
  • Senioren | Sint-Oedenrode, Nederland | 03-11-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijkheid medewerkers en de accommodatie. Ook het restaurant is top!
     Geen

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze hotelfaciliteiten en de vriendelijkheid van het personeel heeft gewaardeerd. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Stellen | Gorredijk, Nederland | 03-11-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Locatie erg goed, mooie ligging met mooi fiets/wandelgebied in nabije omgeving in combi met bijvoorbeeld Hilversum om te shoppen
     N v t

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf en de mooie omgeving. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen.

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Stellen | Gorredijk, Nederland | 03-11-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Locatie erg goed, mooie ligging met mooi fiets/wandelgebied in nabije omgeving in combi met bijvoorbeeld Hilversum om te shoppen
     N v t

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze hotelfaciliteiten en mooie omgeving. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Senioren | Schiedam, Nederland | 02-11-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     De ligging en de rust in het weekend.
     De kamers zijn prima ingericht, maar aan de kleine kant.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u genoten heeft van de rust. Het spijt ons te lezen dat de kamer kleiner is dan u had verwacht. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Stellen | Bunschoten-Spakenburg, Nederland | 02-11-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Mooie omgeving en goed diner + ontbijt met zeer vriendelijk personeel. Zwembad en sauna waren prima!

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze hotelfaciliteiten en de vriendelijkheid van het personeel heeft gewaardeerd. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Stellen | VILVOORDE, Belgie | 02-11-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Abbekerk, Nederland | 28-10-2018
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Families | Spaarndam Gem. Haarlem, Nederland | 23-10-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Goede bedden, fijn zwembad, lekker ontbijt, mooie omgeving, fijne sfeer, vriendelijke service.
     ‘s ochtends vroeg (06:00) geluiden van buiten; rolkoffers, laden/lossen?

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij te lezen dat u heeft genoten van onze hotelfaciliteiten en de prachtige omgeving. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Stellen | IJsselstein, Nederland | 23-10-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


  • Families | Dortmund, Duitsland | 22-10-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Personal sehr freundlich, zuvorkommend. Hotel abgeschieden jedoch sehr gut!
     Frühstück zwar gut, hätte aber abwechslungsreicher sein können!
  • Stellen | Zaamslag, Nederland | 20-10-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Leuke locatie, goede bar en prima restaurant Zeker voor herhaling vatbaar
     Maar één kussen, wat te dik was. Dik en dun kussen zou handiger zijn

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij te lezen dat u wederom bij ons zou willen overnachten! Wij hebben naast de standaard kussens op de kamer ook dunnere kussens beschikbaar. Onze receptie informeert u de volgende keer graag. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen.

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Vrienden | Oisterwijk, Nederland | 19-10-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Hele goede prijs/kwaliteit verhouding
     Geen
  • Vrienden | Hoorn, Nederland | 19-10-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, mooie hotelkamers
     N.v.t.
  • Vrienden | 's-Heerenbroek, Nederland | 13-10-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Mooie ligging en locatie

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve review! We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen.

    Met vriendelijke groet,
    Team hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Families | Alblasserdam, Nederland | 13-10-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     De ligging.Voor fietsers wandelaars heel fijn.
     Via de foto's op de website wordt een vertekend beeld gegeven.Je verwacht een sfeervol, warme, gezellige sfeer (ambiance), maar we zagen een zakelijke kleine hotelkamer en een modern ogend restaurant. Het woord "hoeve" geeft andere verwachtingen.Wel jammer, omdat wij juist voor die sfeer dit hotel gekozen hadden.
  • Stellen | De Lier, Nederland | 12-10-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Het ligt in de bossen.
     Wij hebben ze niet kunnen ontdekking.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen.

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Groepen | Amsterdam, Nederland | 05-10-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Mooie ligging en comfortabele kamers. Wat vooral opviel, is het zeer vriendelijke personeel en de zorg voor details, zoals het continue aanvullen van koffie, thee en lekkers, het soepele in- en uitchecken en verloop van ondersteuning van het zakelijke bezoek (verzorging van verschillende ruimtes en lunch/diner).

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te lezen dat u heeft genoten van de hotelfaciliteiten en dat u de vriendelijkheid van het personeel heeft gewaardeerd! We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen.

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Reizigers alleen | Deventer, Nederland | 05-10-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Valkenburg, Nederland | 05-10-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Hulsberg, Nederland | 29-09-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Goed ontbijt, ligging, vriendelijk personeel.
     Op de badkamer lag veel stof op t sanitair! Kraan was niet schoon. Kussens zijn veel te dik.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te lezen dat u de vriendelijkheid van ons personeel heeft gewaardeerd. Onze excuses voor de stof op het sanitair en de kraan die niet schoon was. We nemen uw opmerking zeer serieus en zullen dit bespreken met de huishouding. Wij beschikken over verschillende soorten kussens. De receptie helpt u een volgende keer graag! We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen.

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Reizigers alleen | Vaals, Nederland | 22-09-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Super ligging , zeer rustig gelegen. Het ontbijt was voortreffelijk. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam
     Kamer en badkamer kon iets groter zijn.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Reizigers alleen | Amstelveen, Nederland | 21-09-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Professionele, servicegerichte medewerkers, allen even behulpzaam en vriendelijk.
     Ik heb gebruik gemaakt van de kamers die ter beschikking waren gesteld als kolf ruimte. Dit was prima geregeld, echt heel fijn. Op een van de twee kamers lag er echter een vies, stoffig luchtrooster los in de badkamer. Dit had van tevoren even opgeruimd kunnen worden.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en de behulpzaamheid van het personeel heeft gewaardeerd. Onze excuses voor het stoffige luchtrooster dat los in de badkamer lag, dit had daar niet mogen liggen. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

  • Reizigers alleen | Neede, Nederland | 21-09-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Mooi hotel, veel faciliteiten en heerlijk eten!

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in Hotel Ernst Sillem hoeve.

    Met gastvrije groet,
    Team ESH

  • Groepen | Voorburg, Nederland | 21-09-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Mooie ligging, alles nieuw en goed verzorgd!
     Met openbaarvervoer minder goed bereikbaar. Buffet diner wat onsamenhangend, niet duidelijk welke gerechten bij elkaar horen.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij te lezen dat alles goed verzorgd was. Wij nemen uw opmerking over de duidelijkheid van de gerechten tijdens het diner zeer serieus en zullen dit bespreken met de desbetreffende afdeling. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

    Met gastvrije groet,
    Team Hotel Ernst Sillem Hoeve

LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 11 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken