Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Don

 -  feb. 21

Vertrek:

Vrijdag 22 feb 2019

Locatie

Landhotel de Greune Weide

Buurserzand

Landhotel de Greune Weide ligt vlakbij het schitterende plaatsje Haaksbergen, dat bekend staat om zijn schitterende natuur. Het Buurserzand (329 ha.) is eigendom van Natuurmonumenten. Het is een gebied met heidevelden, bos en vennen. De beschermde jeneverbes komt hier veel voor, maar ook beenbreek, addertong, parnassia en diverse orchideën. Het grootste ven – het Buursermeertje – is een geliefde plek, de boerderij Bommelas een goed bewaard gebleven voorbeeld van een zogenaamd 'los hoes' waar mensen en vee in één ruimte leefden.

Hotel van de Week

Landhotel de Greune Weide, Eibergen

Lutterweg 1, 7152 CC, Eibergen

Gastbeoordelingen voor Landhotel de Greune Weide

Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8.8 Comfort: 7.7
  Locatie: 9.0 Prijs/kwaliteit: 8.1
  Hygiëne: 8.5    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (87%)
 Zakelijke doeleinden (13%)
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )
  • Stellen | Lisse, Nederland | 17-01-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ligging en het personeel
     Geen

    Reactie van het hotel: Geachte heer en mevrouw Schmidt,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Het is fijn te lezen dat u het bij ons naar de zin heeft gehad. We zien u graag in mei terug.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Heerlen, Nederland | 27-12-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     Rustige ligging, leuke sfeer
     Nee

    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw Janssen,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen uw feedback zeer op prijs, en zien u graag terug bij De Greune Weide.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune WEide

  • Families | Hoogvliet Rotterdam, Nederland | 22-12-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Vriendelijk personeel. Ruime kamer. Prijs kwaliteit zeer goed
     Geen
  • Stellen | Fluitenberg, Nederland | 18-12-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Geachte heer Bosman,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We vinden het fijn te lezen dat u het naar de zin heeft gehad bij ons.
    Mocht u nogmaals komen, geeft u het dan even door dat u graag een stevige matras heeft? Dan kunnen wij dat verstevigen voor u.
    Wij wensen u fijne feestdagen.
    Graag tot in 2019.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Hengelo, Nederland | 13-12-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Het was er gezellig

    Reactie van het hotel: Geachte heer Kleinluchtenbeld,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We vinden het fijn te lezen dat u het weer naar uw zin heeft gehad bij ons en zien u graag volgend jaar weet.
    Prettige feestdagen en een goed en gezond 2019.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Reizigers alleen | De Wijk, Nederland | 18-11-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw Hesselink,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij vinden het fijn te lezen dat u het naar de zin heeft gehad bij ons en horen graag van u wat u minder schoon vond op uw kamer.
    We zien uw antwoord graag tegemoet.
    Tot ziens bij De Greune Weide.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Families | Waalwijk, Nederland | 17-11-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Zie boven, lift, driepersoonskamer en een open haard! Dat zochten wij!! Persoonlijke benadering!
     Erg moeilijk te bereiken met openbaar vervoer!

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw Leeuwenberg Luske,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Mocht u nog een keer bij ons komen mag u altijd bellen als u met de bus in Eibergen aangekomen bent.
    Indien mogelijk halen we u graag op.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | HUIZEN, Nederland | 17-11-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Rust en lekker eten plus de gezellige informele sfeer
     Geen

    Reactie van het hotel: Geachte meneer Schuurman,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij vinden het fijn te lezen dat u het naar de zin heeft gehad bij ons en zien u graag nogmaals.
    Tot ziens bij De Greune Weide.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Families | Zaandam, Nederland | 09-11-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Families | Düsseldorf, Duitsland | 05-11-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Lage und Umgebung
     Gar nicht

    Reactie van het hotel: Dear mister Pisarevskiy,
    Thank you very much for your review.
    We're very pleased your satisfied with our hotel and hope to see you again in the future.
    With kind regards,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Bloemendaal, Nederland | 21-10-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ontbijt zo vroeg goed geregeld met koffie op kamer en klaargemaakt en klaargezet op balie. Vriendelijke persoonlijke ontvangst. Mooie rustgevende omgeving.

    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw Vellekoop,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Families | 's-Gravendeel, Nederland | 20-10-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Geachte heer en mevrouw Venderloo,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Jammer dat u niet geheel tevreden bent.
    Onze verhuurder weet er van. Wij proberen alles zo mooi mogelijk aan te kleden. We hopen in de toekomst dat ook het sanitair wordt aangepast.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Delft, Nederland | 19-10-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Uiterst vriendelijk personeel. Ontbijt en wildmenu waren goed. Hotel straalt een gezellige sfeer uit.
     Kleine , gehorige kamer met - voor ons - te zachte matrassen.

    Reactie van het hotel: Geachte heer Hagen,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Het spijt ons te lezen dat u uw kamer klein vond, echter snap ik dat wel. Maar, de maten staan bij ons op de site en een grotere kamer kost maar 5,00 p.p.p.n. extra. Wellicht is dat iets voor een volgende keer. Als u dan gelijk door geeft dat u graag een harder bed heeft regelen wij dat graag voor u.
    We vinden het fijn te lezen dat lekker gegeten heeft bij ons en een paar fijne dagen heeft gehad.
    Graag tot een volgende keer.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Kockengen, Nederland | 19-10-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Mooie landelijke omgeving, rustiek geheel.
     Geen

    Reactie van het hotel: Geachte heer van Aggele,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We vinden het erg fijn te lezen dat u een paar heerlijke dagen heeft gehad, en zien u graag nog eens in de greune weide.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Werchter, Belgie | 04-10-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk personeel, rustige sfeer en omgeving. Lekker eten. Heerlijk ontspannen.
     Nee

    Reactie van het hotel: Geachte meneer Tirez,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Reizigers alleen | OLESA DE MONTSERRAT, Duitsland | 02-10-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     EL TRATO FAMILIAR, LA UBICACION EN UN SITIO TRANQUILO Y EL MUY NUEN SERIVIIO
     No poder pagar con todo tipo de trajetas

    Reactie van het hotel: Dear mister Frias,
    Thank you very much for your review.
    It was very nice to see you again, although it was short.
    Kind regards from Yolande as well.
    W.K.R.
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Leiden, Nederland | 28-09-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


  • Senioren | Malden, Nederland | 17-09-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Geachte meneer Rutgers,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Blaricum, Nederland | 20-08-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Senioren | Uden, Nederland | 17-08-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Geachte meneer Martens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Utrecht, Nederland | 10-08-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     De ligging, het prettige contact met het personeel, de rust, goede wifi.
     Druppende douchekraan op kamer 17, niet werkende tv op kamer 18.

    Reactie van het hotel: Geachte mevr. Anker,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Vrienden | Gelsenkirchen, Duitsland | 04-08-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Geachte heer Arens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Alphen aan den Rijn, Nederland | 03-08-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Geachte heer Bultje,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Dongen, Nederland | 27-07-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Kleinschalig, rust en gezelligheid

    Reactie van het hotel: Geachte mevr. Lauf
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Reizigers alleen | Rijnsburg, Nederland | 21-07-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Het lag op de fietsroute welk ik aan het maken was, en zag er erg gezellig en gemoedelijk uit op de site. na aankomst werd dat ook zeker waargemaakt. omdat ik voor het ontbijt wilde vertrekken werd er nog aangeboden om een ontbijt pakketje klaar te maken. ik waardeer dit soort dingen heel erg, gewoon meeleven en een oplossing zoeken voor je gasten. gewoon top!!
     -

    Reactie van het hotel: Geachte heer de Mooij,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken