Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Don

 -  feb. 22

Vertrek:

Vrijdag 23 feb 2018

Locatie

Landhotel de Greune Weide

Buurserzand

Landhotel de Greune Weide ligt vlakbij het schitterende plaatsje Haaksbergen, dat bekend staat om zijn schitterende natuur. Het Buurserzand (329 ha.) is eigendom van Natuurmonumenten. Het is een gebied met heidevelden, bos en vennen. De beschermde jeneverbes komt hier veel voor, maar ook beenbreek, addertong, parnassia en diverse orchideën. Het grootste ven – het Buursermeertje – is een geliefde plek, de boerderij Bommelas een goed bewaard gebleven voorbeeld van een zogenaamd 'los hoes' waar mensen en vee in één ruimte leefden.

Hotel van de Week

Landhotel de Greune Weide, Eibergen

Lutterweg 1, 7152 CC, Eibergen

Gastbeoordelingen voor Landhotel de Greune Weide

Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9.0 Comfort: 7.5
  Locatie: 9.0 Prijs/kwaliteit: 7.9
  Hygiëne: 8.5    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (93%)
 Zakelijke doeleinden (8%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 8 )
  • Reizigers alleen | Hilversum, Nederland | 25-01-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     De bediening was top, vriendelijk en beleeft. Ontbijt was netjes geregeld, voldoende keus.
  • Reizigers alleen | Etten-Leur, Nederland | 11-01-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk personeel
     Moet veel onderhoud hebben
  • Groepen | Nuenen, Nederland | 27-12-2017
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Gastvrij. Rustig. Vriendelijk. Groene omgeving.
     Gedateerde kamers.
  • Senioren | Meerlo, Nederland | 14-12-2017
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Gastvrijheid
     Ontbrekende onderdelen aan termostaatkraan douche; slechte tv ontvangst
  • Reizigers alleen | Seneffe, Belgie | 13-12-2017
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Heel goed ontvangen, prima restaurant, prima ontbijt, heel rustig gelegen
  • Stellen | Arnhem, Nederland | 24-11-2017
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Gezellig, warm . Aardig personeel. Prachtige ligging.
     Toilet was niet goed schoon(vonden dat toch wat lastig om te zeggen ) Interieur gedateerd. (vloerbedekking, tegels)
  • Stellen | Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland | 26-10-2017
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    


     Super lekker eten, aardige bediening, kleinschalig en mooie ligging.
     "Comfort kamer" is gewoon eenvoudig enigszins gedateerd en behoeft onderhoud.

    Reactie van het hotel: Beste Albert Snoei,

    Graag laat ik u weten dat wij de hotelkamers hebben gecatoriseerd op een aantal punten. De kamer die u heeft geboekt, heeft een toeslag op de standaard kamer omdat deze meer m2 heeft en een bad.
    Wij hebben direct actie ondernomen in de badkamer en uw genoemde gebreken hersteld.
    Wij vinden het erg fijn om te horen dat u ook tijdens dit verblijf weer heeft genoten van het eten en laten uw review ook graag lezen aan ons team!

    Met vriendelijke groet,

    Martin & Gea Huurneman

  • Reizigers alleen | Almere, Nederland | 24-10-2017
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Goed ontbijt
     Krakende vloer (zolder) waardoor je andere hotelgasten hele tijd hoorde lopen en veel te zachte matras.
  • Senioren | Bodegraven, Nederland | 13-10-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Alles was prima in orde. Na aankomst voel je je direct in een vertrouwde omgeving. Een degelijk ontbijt en 's avonds een uitstekend diner. Vriendelijke en gastvrije bediening.
     Geen !!
  • Families | Sassenheim, Nederland | 16-09-2017
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Senioren | Heemskerk, Nederland | 02-09-2017
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ongedwongen, vriendelijke sfeer
     Badkamer gedateerd
  • Senioren | Vlaardingen, Nederland | 22-08-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Personeel was zeer klantvriendelijk
     "KLACHT" ik had geboekt vis VVVlekerweg en de cadeaubon kon ik niet invullen op de site, gebeld met uw hotel en met VVV lekkerweg en beide zijden dat het hotel de bon ter plekke zou verzilveren. bij het afrekenen kon ik de bon niet verzilveren en moest de totale rekening betalen en het personeel wist dit niet op te lossen. ik hoor graag van u hoe we dit nu gaan oplossen.

    Reactie van het hotel: Beste meneer Joosten, Allereerst bedankt voor de positieve recensie, dit waarderen wij zeer. Wij vinden het erg jammer dat de uitcheck niet is verlopen zoals wij hadden gehoopt. Het klopt inderdaad dat ons hotel VVV lekkerweg cadeaukaarten accepteert, alleen zoals verteld bij uitcheck gaat dit via Bookit. Wij accepteren wel VVV cadeaubonnen, onze medewerker had begrepen dat u deze bon bedoelde wat voor miscommunicatie heeft gezorgd. Wij vinden het erg jammer voor u dat het zo is gelopen en hopen dat u begrijpt wat er mis is gegaan. Uiteraard bent u van harte welkom de VVV lekker weg kaart alsnog te verzilveren (via Bookit) en willen u dan ook graag een drankje van het huis aanbieden. Ik hoop u bij deze genoeg uitleg te hebben gegeven en vind het nogmaals spijtig voor de manier waarop dit is gelopen. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op. Gastvrije groet, Laura
  • Families | Alkmaar, Nederland | 26-07-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Vrienden | Nottuln, Duitsland | 25-06-2017
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Das Hotel ist urgemütlich, hat einen eigenen Scharm
     Die sanitären Anlagen sind nicht mehr auf der Höhe der Zeit, unter anderem mit Schimmel in der Dusche

    Reactie van het hotel: Sehr geehrte Peter Ledig,

    Vielen Dank für Ihr Feedback zu unserem Hotel. Wir finden es sehr schön zu lesen, dass Sie als angenehm empfunden.
    Wir entschuldigen uns für das Vorhandensein von Schimmel im der Dusche, wir haben Maßnahmen ergriffen, unmittelbar nach dem Lesen dieser Nachricht und die Form entfernen. Hier schauen wir uns noch besser, wenn die Reinigung der Zimmer, weil das wirklich nicht mehr in der Fortsetzung sein sollte.
    Wir hoffen, dass Sie wieder in unserem Haus begrüßen zu dürfen!

    Mit freundlichen Grüßen,

    Martin & Gea Huurneman

  • Senioren | Weert, Nederland | 17-06-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De ligging, de beantwoording van mijn vragen via e-mail, de ruimte op het terras(voor eenieder plaats, en voldoende privacy)
     Het was in het begin nogal zoeken naar een bepaalde zende op de TV, de handleiding was niet al te duidelijk !!!!

    Reactie van het hotel: Beste Geert Goeree,

    Bedankt voor uw feedback, wij waarderen het enorm dat u hiervoor de tijd hebt genomen. Wij gaan de handleiding nog eens bekijken en proberen deze te verduidelijken.

    Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel zodat u weer lekker kunt genieten op ons ruime terras.

    Met vriendelijke groet,

    Martin & Gea Huurneman

  • Senioren | Houten, Nederland | 03-06-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     De gastvrouw en haar medemerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Alles zag er verzorgd uit.
     Geen
  • Senioren | Dordrecht, Nederland | 15-04-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Gastvrijheid, pima keuken, ligging
     Geen
  • Stellen | Zwolle, Nederland | 07-04-2017
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Gemoedelijkheid is heel fijn, kleinschaligheid, gastvrijheid, landelijk, midden in de natuur, mogelijkheid om fietsen te huren, direct wandel-en fietspaden
     Ik heb geboekt vanwege bovenstaande punten. Het enige nadeel was dat onze kamer direct boven het rookgedeelte buiten was. Ik ben een niet roker en vind de stank van sigaretten smerig. Zou daarom volgende keer een andere kamer willen.
  • Stellen | Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland | 17-02-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Rust, gemoedelijkheid en aardige mensen.
     Geen
  • Senioren | Drogeham, Nederland | 03-09-2015
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De ligging lekker rustig .
     Geen
  • Senioren | Drimmelen, Nederland | 18-09-2013
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Ligging rustig en ruime vertrekken.
     Wifi, gedateerd.
  • Stellen | Gelsenkirchen, Duitsland | 31-08-2013
    Totaal: 4.6 Service / Personeel: 4 Comfort: 3
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 4    


  • Stellen | Enkhuizen, Nederland | 02-08-2013
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Prachtige locatie en heel gastvrij personeel waarvoor niets teveel is om het de gast naar de zin te maken.
  • Stellen | Termunterzijl, Nederland | 08-07-2013
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Mooie omgeving.
  • Senioren | Castricum, Nederland | 08-06-2013
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 4    


     Ligging fantastisch.
     In huisje: koelkast niet schoon, schimmel in de badkamer, kraan in keuken zit los, gat in het plafond kunststof schrooten 1e verdieping, slecht zittende bank in de woonkamer.
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 8 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken