Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Din

 -  okt. 16

Vertrek:

Woensdag 17 okt 2018

Locatie

Landhotel de Greune Weide

Buurserzand

Landhotel de Greune Weide ligt vlakbij het schitterende plaatsje Haaksbergen, dat bekend staat om zijn schitterende natuur. Het Buurserzand (329 ha.) is eigendom van Natuurmonumenten. Het is een gebied met heidevelden, bos en vennen. De beschermde jeneverbes komt hier veel voor, maar ook beenbreek, addertong, parnassia en diverse orchideën. Het grootste ven – het Buursermeertje – is een geliefde plek, de boerderij Bommelas een goed bewaard gebleven voorbeeld van een zogenaamd 'los hoes' waar mensen en vee in één ruimte leefden.

Hotel van de Week

Landhotel de Greune Weide, Eibergen

Lutterweg 1, 7152 CC, Eibergen

Gastbeoordelingen voor Landhotel de Greune Weide

Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8.8 Comfort: 7.6
  Locatie: 9.1 Prijs/kwaliteit: 8.0
  Hygiëne: 8.5    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (84%)
 Zakelijke doeleinden (16%)
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )
  • Stellen | Werchter, Belgie | 04-10-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk personeel, rustige sfeer en omgeving. Lekker eten. Heerlijk ontspannen.
     Nee

    Reactie van het hotel: Geachte meneer Tirez,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Reizigers alleen | OLESA DE MONTSERRAT, Duitsland | 02-10-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     EL TRATO FAMILIAR, LA UBICACION EN UN SITIO TRANQUILO Y EL MUY NUEN SERIVIIO
     No poder pagar con todo tipo de trajetas

    Reactie van het hotel: Dear mister Frias,
    Thank you very much for your review.
    It was very nice to see you again, although it was short.
    Kind regards from Yolande as well.
    W.K.R.
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Leiden, Nederland | 28-09-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


  • Senioren | Malden, Nederland | 17-09-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Geachte meneer Rutgers,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Blaricum, Nederland | 20-08-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Senioren | Uden, Nederland | 17-08-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Geachte meneer Martens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Utrecht, Nederland | 10-08-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     De ligging, het prettige contact met het personeel, de rust, goede wifi.
     Druppende douchekraan op kamer 17, niet werkende tv op kamer 18.

    Reactie van het hotel: Geachte mevr. Anker,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Vrienden | Gelsenkirchen, Duitsland | 04-08-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Geachte heer Arens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Alphen aan den Rijn, Nederland | 03-08-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Geachte heer Bultje,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Dongen, Nederland | 27-07-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Kleinschalig, rust en gezelligheid

    Reactie van het hotel: Geachte mevr. Lauf
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Reizigers alleen | Rijnsburg, Nederland | 21-07-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Het lag op de fietsroute welk ik aan het maken was, en zag er erg gezellig en gemoedelijk uit op de site. na aankomst werd dat ook zeker waargemaakt. omdat ik voor het ontbijt wilde vertrekken werd er nog aangeboden om een ontbijt pakketje klaar te maken. ik waardeer dit soort dingen heel erg, gewoon meeleven en een oplossing zoeken voor je gasten. gewoon top!!
     -

    Reactie van het hotel: Geachte heer de Mooij,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Amersfoort, Nederland | 15-07-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Heerlijk gelegen de rust
     Nee alleen miste de airconditioning

    Reactie van het hotel: Geachte heer Vermeer,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Families | Hengstdijk, Nederland | 14-07-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Geachte mevr. Vervaeck,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Reizigers alleen | Amsterdam, Nederland | 12-07-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Hele vriendelijke personen, heel netjes en super mooi gelegen. Een echte aanrader!

    Reactie van het hotel: Geachte heer Sewcharan,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Veenendaal, Nederland | 09-07-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Prachtige ligging, mooie eetzaal, goede kok!
     Er waren 's nachts muggen. Door het draairaam was het niet mogelijk een hor te plaatsen.

    Reactie van het hotel: Geachte mevr. van Hardeveld- Hoekstra,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Vinkeveen, Nederland | 05-07-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Gemoedelijke sfeer, heerlijk eten en mooi opgediend, Prachtige kamer
     Geen

    Reactie van het hotel: Geachte mevr. Veth,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Castricum, Nederland | 30-06-2018
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Lekker rustig gelegen en de service was heel vriendelijk! Het eten was heel goed en onze hond mocht mee en kreeg zelfs een lekkernij!
     Lastig te zeggen! Maar misschien iets meer privacy op het terras van het appartement!

    Reactie van het hotel: Geachte heer van der Kort,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Het is fijn te lezen dat u het naar de zin heeft gehad bij ons.
    Wij zien u graag nog eens bij ons terug.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Ruinen, Nederland | 30-06-2018
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Het hotel heeft een heerlijk terras, goede bedden en een fijne badkamer

    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw te Loo,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Het is inderdaad een heerlijk plekje, wij genieten ook echt van het terras en de omgeving.
    Grrag tot een volgende keer.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Elsloo, Nederland | 28-06-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 6 Comfort: 5
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Geachte mevr. Drent,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Zoals in de directe mail reeds aangegeven heeft u geslapen in een bed van 2.10 mtr. Zo staat het ook op de site. Alleen onze studio heeft een bed van 2.20 mtr.
    Onze excuses voor de medewerkster die u zei dat we alleen 2mtr bedden hebben. Dit is dus niet zo. We hebben nogmaals een interne mailing eruit gedaan met de lengtes van de bedden.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Families | Oeffelt, Nederland | 20-06-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Het personeel was erg gastvrij en vriendelijk. De driepersoons comfort kamer was gezellig ingericht en was netjes verzorgd.
     -

    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw Veekens,
    Hartelijk dank voor uw review.
    We zijn blij dat u de inrichting gezellig vond.
    Graag tot ziens.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Senioren | Andijk, Nederland | 19-06-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Rust,natuur

    Reactie van het hotel: Geachte meneer Wester,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Families | Amsterdam, Nederland | 09-06-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Beuningen, Nederland | 09-06-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Ligging, dan het personeel, de rust die het uitstraalde
     Het ontbijt was eigenlijk te druk om negen uur. Maar dat doen de logees

    Reactie van het hotel: Geachte meneer Kooi,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Reizigers alleen | Hank, Nederland | 08-06-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Aardige, vriendelijke gastheer en gastvrouw, alsmede het personeel. Netjes verzorgde en schone kamer. En een geweldige omgeving.
     Nee.

    Reactie van het hotel: Geachte heer Peerboom,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Wij stellen het zeer op prijs en zien u graag nogmaals tegemoet.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

  • Stellen | Rotterdam, Nederland | 21-05-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Geachte heer en mevrouw Sterenborg,
    Hartelijk dank voor uw review.
    Zou u ons kunnen verellen wat er naast de glazen 's avonds nog meer rommelig is? Dan kunnen wij daar op letten.
    Met gastvrije groet,
    Gea Huurneman
    Team De Greune Weide

LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken