Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Woe

 -  mei 27

Vertrek:

Donderdag 28 mei 2020

Locatie

Crown Inn Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven heeft een mooi stadscentrum met veel parken en neogotische architectuur. De stad kent ook indrukwekkende hoogbouw, met een aantal moderne woontorens die de skyline sieren. In de nabije omgeving vindt men de Strabrechtse heide, een natuurgebied van ongeveer 1500 hectare en Nationaal Park de Groote Peel.
Ons nieuwe trendy restaurant "First Floor Dinner & Drinks" bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de eerste etage van hotel Crown Inn boven de Carrousel. Hier kunt u genieten van het uitzicht over de markt onder het genot van een bijzondere maaltijd met een bijpassend wijntje, in een sfeervolle ambiance.

Hotel van de Week

Crown Inn Eindhoven, Eindhoven

Markt 35, 5611 EC, Eindhoven

Gastbeoordelingen voor Crown Inn Eindhoven

Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8.2 Comfort: 7.0
  Locatie: 9.0 Prijs/kwaliteit: 7.2
  Hygiëne: 7.5    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (70%)
  Zakelijke doeleinden (30%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 5 )
  • Jongeren | Almere, Nederland | 20-12-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 6    


     Het was een echte bang voor de buck. Ik heb voor de twee kamers niet uitermate veel betaald maar heb wel hele goede kamers gekregen. De bedden lagen lekker en het was redelijk schoon. Daarnaast ligt het hotel op een prachtige locatie midden in het centrum van Eindhoven.
     Het uitzicht van de kamers was niet bestaand. Door de ramen keek je uit op een gebouw 2/3 meter van het raam af. Verder was de douche niet adequaat. Het ging van heet naar koud als je aanpassingen maakte. En de douchekop hing redelijk los.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank voor deze review en de complimenten over de prijs en locatie. Excuses dat de douche van warm naar koud ging. Ondertussen hebben we dit laten repareren.Daarnaast onze excuses dat het uitzicht niet aan uw verwachtingen voldeed. U kunt altijd aangeven dat u een kamer wenst met een mooi uitzicht.

    Met vriendelijke groet,
    Crown Inn Eindhoven

  • Senioren | San Fernando de Henares, Spanje | 09-12-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    



    Reactie van het hotel: Dear guest,

    Thank you for the nice compliments about our hotel and staff.

    We hope to welcome you again in our hotel.

    With kind regards,
    Lisanne
    Crown Inn

  • Stellen | Rotterdam, Nederland | 06-12-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 7    


     De lokatie en de uitchecktijd

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank voor de complimenten over onze locatie en de uitchecktijd! We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in Crown Inn.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Vrienden | Bunschoten-Spakenburg, Nederland | 23-11-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk personeel we konden eerder inchecken, top locatie
     De afzuiger in de badkamer was erg slecht veel stoom die niet weg kon ( kamer 106 ) verder geen punten

    Reactie van het hotel: Beste gast,

    Hartelijk dank voor de mooie complimenten over onze service en het personeel. Vervelend om te lezen dat de afzuiger in deze kamer niet goed werkte. We hebben dit doorgegeven aan onze Technische dienst. We zullen ervoor zorgen dat dit wordt opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,
    Lisanne
    Crown Inn


  • Stellen | Zoetermeer, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De locatie!
     Nee
  • Groepen | Lisboa, Portugal | 21-11-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 1
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Location and staff
     Confort

    Reactie van het hotel: Dear guest,

    Thank you for the compliments about the staff and location from our hotel. We are sorry to read that you didn't like the comfort from the hotel.

    With kind regards,
    Lisanne
    Crown Inn

  • Reizigers alleen | Lisboa, Portugal | 21-11-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you for filling out the guest review and especially for the compliments on our location and staff.
    We do hope to welcome you again in the near future.
    With best regards
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Stellen | Sofia, Bulgaria | 15-11-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 6    


     The location end the staff is very careful
     The hygiene

    Reactie van het hotel: Dear guest,

    Thank you for your nice comppliments about our staff and the location.

    We are very sorry to read about the hygiene. We will make sure that the hygiene are up to speed next time.

    We apologize for the inconvenience.

    With kind regards,
    Lisanne
    Crown Inn

  • Stellen | BOVENKARSPEL, Nederland | 10-11-2019
    Totaal: 5.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 3
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 6    


     Ligging
     Donkere kamer met een paar kleine raampjes bovenin Erg gehorig Een wastafel die niet doorliep Een douchekop die dienst weigerde Gewekt worden doordat het brandalarm ( per ongeluk) afging

    Reactie van het hotel: Beste gast,

    hartelijk dank voor uw feedback over de kamer en over de ligging van ons hotel. Onze excuses voor de wastafel en het brandalarm.

  • Vrienden | Huissen, Nederland | 01-11-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 6    


     Locatie
     De hygiëne mag wat meer aandacht krijgen.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank voor het compliment over onze locatie en verdere terugkoppeling over uw kamer.
    Onze excuses voor het feit dat uw kamer niet geheel schoon was. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Reizigers alleen | Katwijk aan Zee, Nederland | 30-10-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 4
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 4    


     Locatie Mooie ontbijtzaal in café.
     Kamer 120 was rumoerig, ik denk dat er een installatie beneden permanent veel geluid maakte. Ook hoorde ik vaak achteruitrijdende piepende vuilniswagens en ander rumoer rond de vuilcontainers. De kamer komt wat onfris over, met name de badkamer. Deze wordt onvoldoende geventileerd. Als je doucht wordt de hele badkamer nat. De bedrading van de televisie en het televisiekastje is knullig gedaan. Het kastje bungelt aan de draden, in plaats van op de juiste manier te zijn geïnstalleerd aan een beugel of muur.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank allereerst voor de complimenten en verdere terugkoppeling over de kamer. Onze oprechte excuses dat uw kamer niet aan uw verwachtingen voldeed. Volgende keer kunt u in het opmerkingenveld van uw reservering vermelden dat u een rustige kamer wenst. Inderdaad is onlangs de provider van alle televisies in het hotel veranderd, waardoor wij de Ziggo kastjes nog niet perfect hebben geinstalleerd.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Reizigers alleen | Amsterdam, Nederland | 26-10-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 5    


     Lawaai in andere kamers hoorbaar. Bij open zetten raam ivm te hoge temperatuur hinderlijk geruis van apparaten buiten goed hoorbaar.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank voor uw complimenten en verdere terugkoppeling over uw kamer.
    Onze excuses voor de gehorige kamer. Volgende keer kunt u vragen om een rustige kamer met airco.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Senioren | Hillegom, Nederland | 20-10-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank voor de mooie cijfers in uw review, speciaal over ons personeel!
    We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Vrienden | Waddinxveen, Nederland | 18-10-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 5    


     Rustig gelegen kamer, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt.
     Hygiëne in de badkamer was minder.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Allereerst hartelijk dank voor de mooie complimenten over de kamer, het personeel en het ontbijt en verdere terugkoppeling over de badkamer.
    Onze excuses dat uw badkamer niet geheel schoon was. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Families | Tampere, Finland | 05-10-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Location

    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you for your nice compliments on the Crown Inn. We do hope to welcome you again in the near future.
    With best regards,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Families | Sint Jansteen, Nederland | 27-09-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Super vriendelijk personeel. Mooie kamers en geweldige ligging.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Heel hartelijk dank voor uw mooie complimenten voor ons personeel, kamers en de locatie van Crown Inn.
    We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Senioren | Bad Tölz, Duitsland | 26-09-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Zentrale Lage
     Bett sehr schmal

    Reactie van het hotel: Dear Sir,
    Thank you for your nice compliment on our location and further feed back on the bed. We do apologize for the fact that your bed was only 1.40m. Next time you can book a Twin room, 2 beds of 0.90m or a Doubledeluxe room, bed size 1.60m, or a Suite, bed size 1.80m.
    With kind regards,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Reizigers alleen | Monza, Italie | 24-09-2019
    Totaal: 5.6 Service / Personeel: 1 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


  • Reizigers alleen | Beverwijk, Nederland | 21-09-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


  • Vrienden | Villanueva del Pardillo, Spanje | 19-09-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Localización
  • Families | Málaga, Spanje | 02-09-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Personal y las instalaciones
     Ninguna

    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you very much for your nice compliments.
    We do hope to welcome you once more to the Crown Inn!
    With best regards,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Reizigers alleen | Maassluis, Nederland | 23-08-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Close to train station, city centre, friendly staff, clean.
     Windows leaked sound in from busy city centre at night. Interior finishing a bit cheap. Nothing too bad.

    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you very much for all of your nice compliments and further feed back on the room. We do apologize for the fact that your room was a bit noisy. Next time you might visit us, please let us know in the Remarks of your reservation that you would like to have a quiet room at the back of the hotel.
    With kind regards
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Reizigers alleen | Den Haag, Nederland | 22-08-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Families | Sint Jansteen, Nederland | 15-08-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Dicht bij de winkels,dicht bij voetbal stadion
     Sommige kamers slecht uitzicht

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank voor de mooie complimenten en verdere terugkoppeling over uw kamer.
    Mocht u nogmaals bij ons reserveren, vermeld in het Opmerkingenveld dat u graag een kamer wenst met mooi uitzicht, bijvoorbeeld op de Markt van Eindhoven.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

  • Stellen | Millingen aan de Rijn, Nederland | 09-08-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     Zo dicht bij het centrum. Goed bed. Ruime kamer. Vriendelijk personeel.
     De suite was anders dan op de foto’s op de site, het had allemaal wat schoner gekunt. Spiegel in de badkamer was erg vies, het bad was niet helemaal schoon. Doucheputje liep haast niet door. Achter het gordijn bij het randje onder het raam lagen dooie beestjes en viezigheid.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Hartelijk dank voor de mooie complimenten en verdere terugkoppeling over uw suite. Onze excuses voor het feit dat uw (bad)kamer niet naar behoren was gepoetst. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
    Met vriendelijke groet,
    Hetty
    Front Office Crown Inn

LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 5 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken