Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Woe

 -  mei 27

Vertrek:

Donderdag 28 mei 2020

Locatie

Hotel Parkzicht Eindhoven

x

x

Hotel van de Week

Hotel Parkzicht Eindhoven, Eindhoven

Alberdingk Thijmlaan 18, 5615 EB, Eindhoven

Gastbeoordelingen voor Hotel Parkzicht Eindhoven

Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9.1 Comfort: 8.2
  Locatie: 9.1 Prijs/kwaliteit: 8.3
  Hygiëne: 8.5    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (81%)
  Zakelijke doeleinden (19%)
LaatsteVolgende EersteVorige
12
( 1 van 2 )
  • Reizigers alleen | Schipluiden, Nederland | 11-12-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Sfeervol hotel . Heerlijk ontbijt.
     De douchecabine is te klein.
  • Reizigers alleen | Diemen, Nederland | 02-12-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Senioren | Vlaardingen, Nederland | 29-11-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


  • Stellen | Zaandam, Nederland | 17-11-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Goedendag. Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn op dit moment ons ontbijt aan het beoordelen en nemen uw mening hierin mee.
    Een gastvrije groet,
    Team Parkzicht

  • Groepen | Eelderwolde, Nederland | 14-11-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


  • Reizigers alleen | Waskemeer, Nederland | 05-11-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Veiendemijk personnel, gunstige ligging
     Restaurant is zeker mating, ontbijt is onbetaalbaar.

    Reactie van het hotel: Goedemorgen,
    Hartelijk dank voor uw review en feedback. Fijn dat u genoten heeft van onze ligging. Wij streven altijd naar verbetering, daarom horen wij ook graag wat wij zouden kunnen verbeteren om ook aan u de juiste prijs / kwaliteit verhouding te bieden. Wij zien u graag terug! Met gastvrije groet, Team Parkzicht

  • Families | Pöttsching, Oostenrijk | 29-10-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Lage, Personal, Frühstück,Zimmer
     Die Dusche spendet Wasser ohne Druck, das Waschbecken rinnt nicht sehr gut ab

    Reactie van het hotel: Good afternoon,
    Thank you for your review and feedback! Good to hear that you have enjoyed your stay. Kind regards, Team Parkzicht

  • Stellen | Vinkeveen, Nederland | 25-10-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Goededag, hartelijk dank voor uw review en score! Met gastvrije groet, Team Parkzicht
  • Stellen | Barcelona, Spanje | 24-10-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Very cozy public spaces. Very nice people working there. Very good value for money and great restaurant

    Reactie van het hotel: Thank you for this review! We appreciate your kind words and we are glad you enjoyed your stay. Warm Regards, Team Parkzicht
  • Vrienden | Eelderwolde, Nederland | 23-10-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 5
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Friendly staff
     Squeeking ceiling

    Reactie van het hotel: Good afternoon,
    Thank you for you review! Good to hear that you appreciated our friendly staff members. Our hotel is situated in a monumental building, which has it's charme but sometime squeeking floors as well.
    Kind regards, Team Parkzicht

  • Reizigers alleen | Weimar, Duitsland | 23-10-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Win Win Situatie door direktboeking zonder tussenkomst derden. Ongekompliceerde en snelle kommunikatie per E-Mail en telefoon. Oprechte vriendelijkheid van der medewerkers. Huislijke sfeer mede door het beperkte aantal kamers. Ik kreeg een ruime kamer. Terughoudende maar aktuele interieur architectuur. Goede bedden. Waterkoker en nespressoapparaat in de kamer aanwezig. Aangename ontbijtruimte. Verschillend brood en zelf te snijden. Vers geperste sinaasappelsap. Goede roerei op aanvrag bij de kok. Gemoedelijk buitenterras Zeer rustig gelegen tegenover een park. Kostenloos parkeren voor de deur.
     Volgende opmerkingen enkel te betrachten in relatie tot de omvang van mijn geboekte kamer: Donkere kamer aan de achterkant van het gebouw gesitueerd. Veel te kleine monitor/televisie voor afstand bed-televisie. Te kleine bürotafel. Geen kluisje. Geen schoenlepel gevonden. Badkamer zeer krap bemeten. Hoge instap douche. Gekompliceerde mechanische douchedeuren waardoor deze moeilijk schoon te houden zijn door het personeel en er dus veel kalk en ook schimmel zichtbaar blijft. Watermeng armaturen niet van deze tijd, veroudert. Zeer lage waterdruk. E-kabel van de föhn zeer kort. Weinig smakelijke kaasaanbod bij ontbijt en tevens onbeschermd waardoor deze snel uitdroogt en als plakken leer aangeboden worden. NO GO! Fruit uit blik voor de joghurt of muesli. Helaas te weinig biologische kwaliteit en nog te veel verpakt in plastic.

    Reactie van het hotel: Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw tijd en duidelijke review! Wij gaan zeker met uw feedback aan de slag. Wij zien u graag weer! Met gastvrije groet, Team Parkzicht
  • Senioren | Schoorl, Nederland | 19-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Heet restaurant
     Bed slordig opgemaakt, geen schone bekers de tweede nacht. Een fiets had geen voorlicht en het zadel was niet verstelbaar.

    Reactie van het hotel: Goedemiddag,
    Hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel en uw review. De fietsen zullen wij weer winterproof laten maken door onze fietsen maker, hartelijk dank voor de tip.
    Met gastvrije groet, Team Parkzicht

  • Stellen | Falkensee, Duitsland | 14-10-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Convenient location. Easy parking. Very dog friendly. Good breakfast. Spacious and comfortable accommodation. Extremely friendly, helpful and polite staff.

    Reactie van het hotel: Thank your very much for these loveley words! It makes us happy to read everything was fine. Warm regards, Team Parkzicht
  • Stellen | Kloetinge, Nederland | 12-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Lekker ontbijt en kleinschalig. Vriendelijk personeel
     Geen lift, Voor ons geen probleem maar als je minder goed ter been bent een min punt

    Reactie van het hotel: Goedemorgen, wat fijn dat u ons een review heeft gegeven! Goed om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad bij ons. Ons hotel beschikt vanwege haar monumentale status niet over een lift maar voor de mensen die slechter ter been zijn hebben wij 2 appartementen op de begane grond.
    Wij kijken uit naar uw volgende verblijf!
    Een gastvrije groet, Team Parkzicht

  • Stellen | Leeuwarden, Nederland | 04-10-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Prima kamer voor een redelijke prijs
     Ontbijt in het hotel is te duur, De verwarming laag gezet, maar desondanks was de kamer 's nachts te warm.

    Reactie van het hotel: Goedemorgen, hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u genoten heeft van de kamer, vervelend dat de temperatuur echter te warm was. Wij zullen hier naar gaan kijken. Mocht u tips hebben om ons ontbijt te verbeteren, dan horen wij het graag. U mag ons altijd mailen voor tips en suggesties: reception@hotelparkzicht.nl
    Wij zien u graag weer! Met gastvrije groet, Team Parkzicht

  • Reizigers alleen | Zuidhorn, Nederland | 29-09-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Friendly staff

    Reactie van het hotel: Good morning, Thank you for your review. Very kind of you! We hope to welcome you again. Kind regards, Team Parkzicht
  • Families | Saint-Étienne-du-Rouvray, Frankrijk | 14-09-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Calme et proximité du centre pour s y rendre à pief

    Reactie van het hotel: Good morning, Tahnk you for your review. Good to hear that you have enjoyed your stay. We hope to welcome you again. Kind regards, Team Parkzicht
  • Senioren | Oost-Souburg, Nederland | 14-09-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De ligging (t.o. theater en in de buurt van centrum). Gezellig. Goed restaurant. Prettige bediening.
     Nee.

    Reactie van het hotel: Goedemorgen, hartelijk dank voor uw review! Goed te horen dat u heeft genoten van uw verblijf. Wij ontvangen u graag weer. Met gastvrije groet, Team Parkzicht
  • Stellen | Berlin, Duitsland | 04-08-2019
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Die exponierte Lage am Park und die Parkmöglichkeiten in unmittelbarer Nähe des Hotels
     Man kann sein Essen auf der Terrasse einnehmen wo man will sondern wird gezwungen unter den großen Schirmen bei den Rauchern zu sitzen.

    Reactie van het hotel: Thank you for your review. Good to hear that you have enjoyed your stay. In the Netherlands it is allowed to smoke on the terraces, if this law changes we will change our policy as well. We hope to welcome you again. Kind reagrds, Team Parkzicht
  • Families | Winterswijk, Nederland | 29-07-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ligging Service Tuinstudio
     Geen magnetron/oven in tuinstudio
  • Stellen | Bellingwolde, Nederland | 27-07-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     De rustige locatie met parkeerruimte voor de deur en het stadswandelpark aan de overkant. En het hotel ligt centraal voor het familiebezoek dat we hebben gepland.
     Jammer dat de verdiende vouchers niet gebruikt mogen worden voor het drinken van een glaasje wijn.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor de review! Onze lokatie is inderdaad erg fijn, leuk dat u dit ook vind. Nee, het zijn food-vouchers. Drink-vouchers geven wij niet uit. Met gastvrije groet, Team Parkzicht
  • Senioren | Den Haag, Nederland | 25-07-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ligging t.o.v. centrum en vrij parkeren
     Slechte internet erbinding ( maar er bleek een storing te zijn). In kamer 124 een hoge afstap vanuit de douchebak. Voor ouderen (met slechte knieën) is dat lastig/gevaarlijk.
  • Stellen | Dublin 16, Ierland | 24-07-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Friendly staff excellent location
     Renting bikes. had to exchange my bike 2 days from the 3 as 1st no back lights and 2nd day got a new one and no front light. Needs to be more control on bikes as we left hotel morning time ad returned late so not nice to drive without lights, Exchanged no problem but a small check before one leaves would save a lot of hassle . we had to walk back on 2 occasions because we had no lights. this should not take away from the excellent staff and how much we enjoyed our stay but find it so important to mention
  • Stellen | Vlaardingen, Nederland | 10-07-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Senioren | Bussum, Nederland | 27-06-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     De ligging aan het park niet te ver van de stad
LaatsteVolgende EersteVorige
12
( 1 van 2 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken