Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Din

 -  nov. 19

Vertrek:

Woensdag 20 nov 2019

Locatie

Hotel ML

ML

In het prachtige, monumentale pand aan het Klokhuisplein huisvest sinds 2018 ML. Een plek waar je heerlijk kan eten, borrelen, feesten, vergaderen en overnachten.

Ons historisch hotel met vier sterren, in het centrum van Haarlem, is kleinschalig met 17 kamers en suites. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en de bijzondere historie van het pand is gekoesterd. Het hotel ademt de sfeer van vroeger, maar dan wel in een moderne, stijlvolle en comfortabele setting. Alle kamers hebben de nieuwste Hästens bedden en zijn voordelig te boeken.

Restaurant ML bevindt zich op de binnenplaats van voormalige drukker Johan Enschedé en in de oude stijlkamer van het voormalige woonhuis van de familie Enschedé. Het decor is strak en modern en vormt een prima achtergrond voor de culinaire sensaties die chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion en hun keukenteam presenteren. In 2019 is restaurant ML* wederom onderscheiden met een Michelinster!

Bistro ML is een aangename plek op ieder moment van de dag. Of het nu is voor een uitgebreid ontbijt, een kop koffie, een lunch, een glas wijn met een borrelhapje of voor een diner. De bistro is iedere dag geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. In The Bar kunt u vanaf de namiddag terecht voor een drankje en borrelhapje.

ML heeft drie ruime zalen, die u kunt huren voor een gezellig feest of een inspirerende vergadering. Wij bieden een unieke vergader- en feestlocatie tot 200 personen.

Al onze medewerkers streven ernaar om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken en staan dan ook altijd voor uw klaar. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ML!

Hotel van de Week

Hotel ML, Haarlem

Klokhuisplein 9, 2011 HK, Haarlem

Gastbeoordelingen voor Hotel ML

Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8.8 Comfort: 8.5
  Locatie: 9.5 Prijs/kwaliteit: 8.2
  Hygiëne: 8.8    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (86%)
  Zakelijke doeleinden (14%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )
  • Families | DOORWERTH, Nederland | 02-11-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Super locatie, zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten

    Reactie van het hotel: Bedankt voor het achterlaten van de recensie. We vinden het fijn om te horen dat je een fijn verblijft heb gehad! Bedankt voor de complimenten over de locatie, de bediening en het eten. Graag tot ziens.

    Vriendelijk groet,
    Kaylee

  • Families | Deventer, Nederland | 25-10-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Mooie ligging midden in het centrum. Sfeervolle inrichting. Goede klantvriendelijke service. Goed ontbijt. Kleinschalig hotel, dat maakt het juist persoonlijker en meer aandacht voor details.
     Kamers gehoriger dan verwacht. Je hoorde savonds de andere gasten (boven en gang) wandelen. Geluiden van het centrum (de klokken, is natuurlijk een kwestie van wennen) . Wij hadden kamer aan binnenzijde gekregen. Dat is wel prettig. Want buitenzijde heeft mooi uitzicht op het centrum, denk nog meer geluid van de stad.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor het achterlaten van de recensie. We vinden het fijn om te horen dat je ons hotel als persoonlijk hebt ervaren. Bedankt voor de complimenten over de klantvriendelijkheid en het ontbijt. Verder hebben we een ontzettend mooie ligging in het centrum, maar helaas is het daardoor wel iets gehorig. We zien u in de toekomst graag nog een keer terug. Vriendelijke groetjes, Kaylee
  • Stellen | Assen, Nederland | 21-10-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Perfecte locatie in het oude stadscentrum. Vriendelijk personeel. Goede service. We kregen zelfs nog een heerlijk privé-ontbijtje na de officiële ontbijttijd.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor het achterlaten van de recensie. Bedankt voor de complimenten over ons hotel, het personeel en de service. We hopen jullie in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groetjes, Liane
  • Stellen | Lake Forest Park, Verenigde Staten | 22-08-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Right in the middle of town, lovely large rooms. Comfortable bed!! Breakfast was amazing!
     Nothing

    Reactie van het hotel: Thank you for leaving us this wonderful review. We are thrilled that you loved your experience.

    We look forward to seeing you again.

    Kind regards,
    Mark

  • Vrienden | Boulogne-Billancourt, Frankrijk | 21-08-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     All was good and vert well. Thank you
     Nothing

    Reactie van het hotel: Thank you for leaving us this wonderful review. We hope to see you again in Haarlem.

    Kind regards,
    Kaylee

  • Families | Utrecht, Nederland | 13-08-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Eigenlijk alles, het telefonisch contact van te voren met telefoniste, de gratis upgrade ter plekke, mooi hotel, mooi restaurant, fijne kamer, Rituals, koffie, fijne bedden. Goed ontbijt.
     Niets

    Reactie van het hotel: Bedankt voor de onwijs lieve woorden en het mooie cijfer. We vinden het heel fijn om te horen dat jullie verblijf heel goed is bevallen.

    We zien jullie graag weer een keer terug.

    Met vriendelijke groet,
    Mark

  • Families | Kerkrade, Nederland | 10-08-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Midden in de stad. Mooie locatie. Prachtige mooie ruime kamers.
     Nee, dat je in de zomermaanden wat geluidsoverlast kunt hebben van de terrassen, is normaal, tenminste als je midden in de stad wilt zitten.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling en de complimenten over de locatie en de kamers. We zijn er zelf ook erg blij mee.

    Graag tot ziens!

    Met vriendelijke groetjes,
    Kaylee

  • Vrienden | Maassluis, Nederland | 09-08-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Ontbijt
     N.v.t.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat het ontbijt goed is bevallen. Heeft u verder een leuke tijd gehad in Haarlem?

    Graag tot ziens!

    Met vriendelijke groetjes,
    Liane

  • Stellen | Den Haag, Nederland | 01-08-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Onwijs bedankt voor het mooie cijfer. Met vriendelijke groetjes, Liane
  • Vrienden | Fijnaart, Nederland | 26-07-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ligging, de bedden
     Minder Rituals producten, geen glas (glazen) in de badkamer

    Reactie van het hotel: Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat de bedden lekker lagen en de ligging goed is. Verder nemen we de feedback mee wat betreft de glazen in de badkamer. We hopen dat u verder een fijn verblijf heeft gehad en zien u graag weer een keer terug. Met vriendelijke groetjes, Kaylee
  • Stellen | Woerden, Nederland | 19-07-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Geweldige ligging, luxe kamers, top personeel.
     Geen

    Reactie van het hotel: Wat fijn om te horen. We zien jullie graag een keer terug bij ML in Haarlem.

    Groetjes,

    Team ML in Haarlem

  • Stellen | Kingston, Jamaica | 09-07-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Thank you for your review and feedback. Hope we see you soon in Haarlem.

    Kind regards,

    ML in Haarlem

  • Vrienden | Nieuwkoop, Nederland | 27-06-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Het buitengewoon vriendelijke personeel
     Als je er echt naar op zoek gaat, is er vast wel iets te vinden, maar daar zijn wij, zo tevreden over alles, niet mee bezig geweest.
  • Families | Gorinchem, Nederland | 21-06-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Nee
  • Stellen | Haarlem, Nederland | 14-06-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     We hebben een heerlijke huwelijksnacht gehad bij ML!
  • Stellen | Den Haag, Nederland | 12-06-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Ligging in het centrum van Haarlem en toch een rustige atmosfeer. Restaurant met heerlijk eten. Ontbijt wordt op een leuke plek geserveerd en is zeer verzorgd. Bedden slapen super.
     Het welkoms gevoel in dit hotel kan beter, afstandelijke bediening zowel bij receptie als in het restaurant. Bij deze prijzen verwacht je wel een volledig assortiment aan toiletspullen in de badkamer en bij het bad. Een wastafel zonder zeep en een bad zonder badschuim geeft een karig gevoel. Ook body lotion, wattenschijfjes etc. voor de dame eventueel in plaats van het scheermes wat er wel ligt?
  • Vrienden | Groningen, Nederland | 09-06-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Ligging, klantvriendelijk personeel, zowel in bar als bij receptie, heerlijk terras. Heerlijk ontbijt
     Reclame voor ritualsproducten (had daarom eigen producten niet mee) maar met 1 flesje conditioner was dat een tegenvaller. Gordijnen sloten niet aan dus kamer was wat licht. Ook veel lawaai bij dichtdoen.
  • Stellen | Boskoop, Nederland | 07-06-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Berkeley, CA USA, Verenigde Staten | 07-06-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Wonderful staff. Friendly and helpful. Made our trip a success.
  • Senioren | Fayetteville, Verenigde Staten | 06-06-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 10    


     Location great Front desk was fabulous, Kim was great! restaurant food was good. We had tea in the bar. Big rooms. Bathtub was great!
     No curtain on one of the room windows.
  • Stellen | Lanaken, Belgie | 06-06-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Straat kabaal
  • Stellen | Leiden, Nederland | 05-06-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Mooie ambiance. Heel vriendelijk personeel. Prachtige ligging, voor ons ideaal i.v.m. trouwerij op stadhuis.
     Werkzaamheden aan badkamer niet af. Jammer. Op kamer 25 geen lichtpunt in of boven de kledingkast. Kluisje daardoor ook nauwelijks "zichtbaar" en dus lastig te bedienen. Twee nachtlampjes aan 1 zijde van het bed defect.
  • Stellen | Mathews, Verenigde Staten | 03-06-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Great location
  • Senioren | Vancouver, Canada | 30-05-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Amenities, welcoming atmosphere, friendly greetings by most staff
     None! I cannot wait to come back!
  • Reizigers alleen | Portland, Verenigde Staten | 26-05-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken