Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Don

 -  okt. 18

Vertrek:

Vrijdag 19 okt 2018

Locatie

Stravinsky slapen

Stravinsky Eten & Drinken

Een eigentijdse horecagelegenheid in het hart van Hengelo. Een warme trendy sfeer, een terras in de zon en (h)eerlijk eten voor een goede prijs. Je kunt bij ons terecht voor mooie à la carte gerechten, verrassende tapas en gezellig borrelen. De gehele dag geopend, 7 dagen per week, want lekker eten en drinken, dat wil je elke dag!

Gratis WiFi, je GSM opladen, gratis kraanwater, gastvrije bediening en van donderdag t/m zondag brengen wij jou na jouw diner gratis met onze fietstaxi naar het theater, de bioscoop of naar jouw auto. Allemaal extraatjes voor jou, die wij graag inzetten om een lunch, diner of borrel bij ons compleet te maken. Gewoon, omdat het kan!

Hotel van de Week

Stravinsky slapen, Hengelo

Burgemeester Jansenplein 20, 7551 ED, Hengelo

Gastbeoordelingen voor Stravinsky slapen

Totaal: 7.9 Service / Personeel: 8.1 Comfort: 6.8
  Locatie: 8.5 Prijs/kwaliteit: 7.8
  Hygiëne: 8.2    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (68%)
 Zakelijke doeleinden (32%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 5 )
  • Senioren | Malden, Nederland | 01-10-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Service/personeel en gezellig eten ondanks de maandag avond
     Kerkklok ieder uur. Zeer gehorig +> Vertrekkende mensen om 6:00 uur, te luide waterleiding en verwarming
  • Stellen | Den Haag, Nederland | 28-09-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Schoon en vriendelijk personeel
     Eerste nacht lawaaierig, gehorig. Je hoort geluiden van beneden. Zijn tweede nacht op verzoek naar derde etage verhuisd. Daar was het rustig
  • Stellen | Groningen, Nederland | 27-09-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 9    


     Het is een mooi hotel met ruime kamers. In de kamer is alles aanwezig wat je nodig hebt. De locatie is perfect en in het restaurant kun je voor een leuk prijsje heerlijk eten.
     We konden de gast in de aangrenzende kamer luid en duidelijk horen. We konden precies horen naar welke zender hij op tv keek, hoe laat zijn wekker ging of wanneer hij naar het toilet ging. Het is niet alleen onprettig om dit allemaal te horen, het idee dat hij jou ook kan horen is nog onprettiger. Je hebt voor je gevoel geen privacy. Dit is de enige reden waarom ik dit hotel niet weer zal bezoeken of zal aanraden.
  • Groepen | Zoetermeer, Nederland | 08-09-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Hotel midden in het centrum boven een restaurant met gezellig terras. Uitstekende locatie om de stad te bezoeken en ' s avonds een hapje te eten. De kamers zijn modern, netjes en schoon.
     Nee, maar als je een hotel midden in het centrum boven een uitgaansgelegenheid boekt, weet je dat dit drukte en geluid met zich medebrengt. Ga je voor deze gezelligheid dan is het een echte aanrader!
  • Stellen | Hengelo, Nederland | 17-08-2018
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 4 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Heeerlijk ontbijt gehad, mooie lokatie
     Jaaaa... Schreeuwend mensen op de gang midden in de nacht eerst om 0200,toen 0430..slaande deuren midden in de nacht verschrikkelijk echt een rot nacht gehad, en de kamer was heeel erg benauwd ondanks het raam wel open stond! En het stond er heel erg naar rook. Het ontbijt heeft het zeker weer goed gemaakt de volgende dag!
  • Stellen | Apeldoorn, Nederland | 16-08-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Erg veel overlast van de benede liggende kroegen, geen oog dicht gedaan en nog nooit zo slecht geslapen. Kamer en ontbijt waren prima.
  • Reizigers alleen | Knittlingen, Duitsland | 14-08-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Gute zentrale Lage
  • Reizigers alleen | 's-Hertogenbosch, Nederland | 15-07-2018
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Locatie
     Onduidelijkheid over het klaarleggen van de factuur; gelukkig achteraf gemaild maar ik was hierdoor te laat voor mijn afspraak. jammer dat er geen airco was in de kamer
  • Reizigers alleen | Mainz, Duitsland | 10-07-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Staff was very friendly and very helpful
     Wifi didn't work in my room; ventilation system was loud at times
  • Reizigers alleen | Hengelo, Nederland | 28-06-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Utrecht, Nederland | 25-06-2018
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Fijne locatie, vriendelijke personeel en lekker eten.
     De kamer 204 is erg gehorig. We konden helaas om 3u 's nachts letterlijk horen wat de gasten in de kamer naast ons zeiden en dat terwijl de gasten in de kamer naast op een normaal praat niveau spraken.
  • Stellen | Hengelo, Nederland | 13-06-2018
    Totaal: 4.8 Service / Personeel: 6 Comfort: 1
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 5    


     Niets
     Vreemde indeling: badkamer/toilet in dezelfde ruimte als bed. Bed onder het raam slechts van 1 plek benaderbaar. Ontbijt niet bijzonder.
  • Vrienden | Baisieux, Frankrijk | 09-06-2018
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Le confort et la localisation
  • Groepen | Heino, Nederland | 25-05-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De locatie en zeker ook de prijs.
     We misten de airco op de kamers en bedden zijn niet praktisch om in te komen omdat je maar aan 1 kant kan inatappen. Toilet in apaete ruimte zou ook fijner zijn.
  • Stellen | Wilnis, Nederland | 20-05-2018
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 4
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 8    


     Ligging uitstraling
     Zeer gehorige kamer en erg veel gasten die laat thuis kwamen, bijzonder bed niet comfortabel, warme kamer en ook weinig privacy met toilet midden in de kamer
  • Reizigers alleen | ?, Nederland | 19-05-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ligging en goed eten
     Desserts prijzen vind ik aan de hoge kant.
  • Stellen | Hengelo, Nederland | 12-05-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 6 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Rosendahl, Duitsland | 11-05-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Families | Waardenburg, Nederland | 05-05-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Dichtbij centrum en de terrassen.
  • Reizigers alleen | Alphen aan den Rijn, Nederland | 02-05-2018
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


     Leuke Ligging
     De hotelkamer was voordeliger alleen was kwam het parkeren daar nog bij. Ik moet regelmatig voor mijn bedrijf reizen naar Bornerbroek en ben hiervoor opzoek naar een betaalbaar hotel. Dit dacht ik in eerste instantie gevonden te hebben. Vind het een minpunt dat er geen parkeergelegenheid is bij het hotel of dat de parkeerkaart vergoed wordt. De prijzen van het eten waren erg aan de hoge kant. De jongeman die mij bediende heb ik om advies gevraagd voor het avond eten. Ik vroeg wat een gerecht precies was en hij gaf aan kaashapjes maar dit bleken aardappel krokantjes te zijn iets heel anders nadat ik dit tegen hem gezegd had gaf hij aan dat ik het niet goed begrepen zou hebben. uiteindelijk heb ik het na een paar stukjes laten staan bij het afrekenen kreeg ik wel iets korting want hij had het wel verkeerd gezegd zei hij. Het was een beetje een vervelende ervaring. Volgende keer weer een VD Valk hotel voor mij qua kosten zit hier geen verschil in en alles is luxer ook het ontbijt vond ik erg karig
  • Vrienden | Nvt, Nederland | 21-04-2018
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Goed en open personeel, vlot en gastvrij
     Dat is maar 1 punt en dat is het ontbijt dat was tot 10 uur toegankelijk maar vanaf 9.30 niet meer compleet, niet genoeg bestek, glazen, koffie,eieren, jus d' orange en beleg. heb gezegd dat dit een verbeter punt moet zijn voor de volg gasten. kon geld terug krijgen maar geweigerd en gezegd stop het maar in de fooienpot
  • Reizigers alleen | Amsterdam, Nederland | 11-04-2018
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 3
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Kon nog laat inchecken
     Douchekop was kapot hierdoor vervelend douchen, en geluid van de terrassen.
  • Senioren | Aalborg, Denmark | 08-04-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     De behulpzaamheid van het personeel.
     Ik heb een klacht via email ingediend over het extreme lawaai van een of andere (afwas?)machine afgelopen zondagavond van 8 tot 10 uur. Helaas is daar niet opgereageerd.
  • Vrienden | Hasselt, Nederland | 06-04-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Fantastiche locatie midden in het centrum. kwaliteit eten en drinken zeer goed.
     Erg hoog bed. geen lift, staat niet/slecht aangegeven. waterleiding maakt veel lawaai waardoor je kamergenoot wakker word bij gebruik water in de nacht.
  • Stellen | Wendeburg, Duitsland | 29-03-2018
    Totaal: 4.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 1
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 2
    Hygiëne: 2    


     Die gute Lage
     Toilette und Dusche/Waschbecken direkt im Zimmer....kein extra Raum, keine Tür, keine Sitzmöglichkeit im Zimmer (nur ein Stuhl). Wenn man mit zwei Personen reist kann der andere nur auf dem Bett liegen, da ein Sitzen auf dem Bett nicht möglich war
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 5 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken