Taal
Valuta
Reserveer bel +31 (0)20 - 531 33 32
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Woe

 -  jan. 17

Vertrek:

Donderdag 18 jan 2018

Locatie

Hotel de Kroon Kaatsheuvel
Hotel van de Week

Hotel de Kroon Kaatsheuvel, Kaatsheuvel

Gasthuisstraat 140, 5171 GJ, Kaatsheuvel

Gastbeoordelingen voor Hotel de Kroon Kaatsheuvel

Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9.3 Comfort: 8.1
  Locatie: 9.1 Prijs/kwaliteit: 8.4
  Hygiëne: 8.8    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (97%)
 Zakelijke doeleinden (3%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 20 )
  • Jongeren | Monster, Nederland | 03-01-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Aardig personeel, prima kamer en prima ontbijt
  • Stellen | Bradwell, Verenigd Koninkrijk | 31-12-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     The refurbishment, the old rooms are looking nicer. Always clean. All the staff are very friendly and genuine. The complementary tea and coffee and Olieballen are nice too. The AH that is only a few minutes walk away is perfect. Breakfast was also nice too. We were early so they held our bags and put them into the room for us.
     Nothing! Couldn’t have had a better stay!
  • Families | Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk | 28-12-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Hospitality, location, staff
     Nothing
  • Families | Hersberg, Luxemburg | 17-12-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Families | Landgraaf, Nederland | 16-12-2017
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Mooie speelkamer voor de kinderen, heerlijk ontbijt en oo loopafstand van de Efteling
     Matrassen van bedden waren erg zacht.

    Reactie van het hotel: Vriendelijk bedankt voor de review en uw komst. Vervelend om te horen dat de matrassen niet helemaal naar uw wens waren. Bedankt voor de terugkoppeling wij nemen dit zeker mee!
  • Families | Zeijen, Nederland | 27-11-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk personeel, lekker ontbijt, grote speelruimte, fijne sfeer.
     Nee
  • Reizigers alleen | Ommen, Nederland | 19-11-2017
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


     Positief was de ontvangst en begeleiding van het personeel
     De kamer was geschikt voor 4 personen, maar daarvoor wel erg klein. Praktisch geen ruimte om de bedden en geen zitgelegenheid.
  • Stellen | Antwerpen, Belgie | 19-11-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Families | Margate, Verenigd Koninkrijk | 12-11-2017
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Friendly atmosphere. Well thought out. Family friendly. Very clean.

    Reactie van het hotel: Good Morning,
    Thank you for the beautiful reaction. Maybe we can welcome you in the future again.

    With kind regards,
    Daan
    Hotel de Kroon

  • Vrienden | Friesenheim, Duitsland | 09-11-2017
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Die familiäre Athmosphäre, der faire Preis
     Es gibt aus meiner Sicht nichts negatives!

    Reactie van het hotel: Vielen Dank für die Tolle Review. Wir möchten Sie bitte nochmal verwilkommen! Mit freundlichen Grüßen, Hotel de Kroon.
  • Families | Odoornerveen, Nederland | 06-11-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Personeel; zeer vriendelijk en gastvrij. Heel fijn om hier met je gezin te zijn! De speelkamer is een zeer mooie aanvulling! De reden van ons verblijf was het bezoek aan de Efteling en dat was in alle opzichten een goede keus!
     Nee, alles was goed voor elkaar!

    Reactie van het hotel: Goedemorgen.
    Wauw! wat een mooi reactie om de dag mee te starten. Fijn om te mogen lezen dat u heeft genoten van onze gastvrijheid en dat de kinderen zich uitstekend hebben vermaakt. Wellicht tot een volgende keer.

    Met vriendelijke groet,
    Daan
    Hotel de de Kroon

  • Families | Wezembeek-oppem, Belgie | 04-11-2017
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Dichtbij de eftelung, supermarkt en restaurantjes.

    Reactie van het hotel: Goedemorgen,
    Fijn om te lzen dat u onze locatie geschikt vind qua ligging van de Efteling en de Restaurants in de omgeving.

    Fijn weekend.

    Met vriendelijke groet,
    Daan
    Hotel de Kroon

  • Families | Rijssen, Nederland | 25-10-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Gratis koffie en thee ruime kamers hartelijke ontvangst leuke speelruimte voor kinderen loopafstand van de efteling
     Bedden (teveel vering in de matrassen)

    Reactie van het hotel: Goedemorgen,
    Bedankt voor de leuke review hopelijk heeft u genoten van uw verblijf en mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen.

    Met vriendelijke groet,
    Daan
    Hotel de Kroon

  • Families | Amsterdam, Nederland | 19-10-2017
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Gratis koffie en thee en optie in de lobby/woonkamer te verblijven. Lokatie is ook erg gunstig voor de Efteling en personeel is heel vriendelijk.
     Als ik heel hard nadenk kom ik op de ramen van onze kamer, die zijn niet veilig voor kleine kinderen die er vanaf het bed zo uit konden vallen

    Reactie van het hotel: Bedankt voor de leuke review en jullie komst. Bedankt ook voor de tip fijn om zulke dingen te horen van families zoals die van u.
  • Families | Rotterdam, Nederland | 17-10-2017
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Dichtbij Efteling , kindvriendelijk en betaalbaar! Er werd zelfs koemelkvrij brood gehaald voor onze jongste!
     Nee

    Reactie van het hotel: Goedemorgen,
    Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Uiteraard denken wij graag mee met eventuele allergieën u bent een weekendje weg dus wij nemen graag deze zorgen voor u uit handen. Wellicht tot een volgende keer.

    Met vriendelijke groet,
    Daan
    Hotel de Kroon

  • Families | Grobbendonk, Belgie | 15-10-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Heel vriendelijk personeel! Speelruimte naast ontbijtruimte was super. Keuzemogelijkheid van kamer met of zonder stapelbed en parkeermogelijkheid aan het hotel. Verse producten bij het ontbijt. Voor ieder wat wils.
     Kamer was basic maar meer hadden we niet nodig.

    Reactie van het hotel: Goedemorgen,
    Fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze diverse facilliteiten. Hopelijk heeft u ook genoten van uw dag in de Efteling. Wellicht tot een volgende keer bij Hotel de Kroon of bij ons nieuwe hotel dat opent in juni 2018.

    Met vriendelijke groet,
    Daan
    Hotel de Kroon

  • Families | Assen, Nederland | 13-10-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Sfeer, klantvriendelijk, ontbijt.
     Als ik iets moet noemen dan de prijs, 150 euro voor 4 personen voor 1 nacht vind ik aan de hoge kant, maar andere hotels waren nog duurder.

    Reactie van het hotel: Goedemorgen,
    Hartelijk dank voor uw reactie.
    Fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf. Wat vervelend om te lezen dat u de prijs net iets te duur vond. Hopelijk mogen wij u nogmaals welkom heten.

    Met vriendelijke groet,
    Daan
    Hotel de Kroon

  • Families | Haarlem, Nederland | 11-10-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Personeel was er bijzonder aardig en attent, Nog nooit eerder zo meegemaakt. Mijn zoon van 8 vond het allemaal lieve mensen.

    Reactie van het hotel: Goedemorgen,
    Wat heerlijke om de dag te beginnen met deze geweldig leuke reactie! Wat ontzettend fijn dat u de vriendelijkheid van onze medewerkers waardeert. Hopleijk mogen wij u nogmaals welkom hete bij Hotel de kroon of bij ons nieuwe hotel met veel speelmogelijkheden die opent in juni.

    Met vriendelijke groet,
    Daan
    Hotel de Kroon

  • Families | Kfar sava, Israel | 05-10-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Thank you for the review. We are sorry the room did not meet your expecations but we are glad to hear you enjoyed the place.
  • Senioren | Westkapelle, Nederland | 01-10-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Mooie vrij nieuwe inrichting van de hotelkamer. Persoonlijke ontvangst. Gemoedelijke sfeer

    Reactie van het hotel: Bedankt voor uw komst en de leuke review. We hopen u graag nogmaals te verwelkomen.
  • Reizigers alleen | Hazerswoude-Rijndijk, Nederland | 25-09-2017
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Kleinschaligheid, Gastvrijheid, Goede bereikbaarheid, Gratis parkeren
     De mogelijkheid om 's avonds iets (kleins) te kunnen eten. Maar gelukkig is er een cafetaria tegenover het hotel.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor uw komst en de leuke review. We hopen u graag nogmaals te verwelkomen. Wellicht kunt u volgend jaar in ons nieuwe hotel komen en dan verwelkomen wij u graagin het nieuwe restaurant.
  • Groepen | Rozenburg, Nederland | 22-09-2017
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Het personeel was super vriendelijk, het ontbijt was goed en broodjes in overvloed, en dicht bij de efteling
     Geen, maar een opknap beurtjes zou niet mis staan.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor uw komst en de leuke review. We hopen u graag nogmaals te verwelkomen. Wij zijn druk bezig met de aanloop naar een opknap beurt op de kamers en in het restaurant.
  • Families | Sneek, Nederland | 17-09-2017
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Locatie, heel dichtbij de Efteling. Voldoende ruimte op de kamer. Vriendelijk personeel, goede service
     Wij misten voornamelijk een minibar op de kamer om wat voedsel/drinken koud te houden.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor uw komst en de leuke review. We hopen u graag nogmaals te verwelkomen. U bent altijd meer dan welkom om onze gezamenlijke koelkast op de begane vloer te gebruiken de volgende keer.
  • Families | Erpe-Mere, Belgie | 07-09-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Super vriendelijk personeel! Niets is teveel! Mooi, uitgebreid en voor zeer lekker ontbijt!! Super kindvriendelijk met een ruime speelruimte naast de ontbijtruimte zodat de volwassen rustig kunnen ontbijten en de kinderen terwijl kunnen spelen.
     Kleine kamer, klein bed 1m40 Maar dit wist ik vooraf. Krakende vloer aan de kamer boven.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor uw komst en de leuke review. We hopen u graag nogmaals te verwelkomen. Wij zijn bezig met het verhelpen van de krakende vloer.
  • Vrienden | Bunnik, Nederland | 01-09-2017
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     De communicatie met het personeel zeer vriendelijk geholpen en ze denken met je mee. wij moesten vroeg weg te vroeg voor het ontbijt maar zelfs daar hadden ze een oplossing voor echt super.
     Jammer dat het toch wel een beetje gehorig is.
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 20 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken