Taal
Valuta
Reserveer bel +31 (0)20 - 531 33 32
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Zon

 -  okt. 22

Vertrek:

Maandag 23 okt 2017

Locatie

Marienpoel Hotel

Sfeer

Het 4 sterren Mariënpoel Hotel Leiden is een nieuw hotel in Leiden met een gezellige en karakteristieke sfeer dat op loopafstand ligt van het Centraal Station, het Bio-Sciencepark, Centrum, de Universiteit en het LUMC. Het gebouw dateert uit 1907 (monument) maar voldoet aan alle eisen van de moderne tijd. Het pand is geheel brandbeveiligd en. Dankzij haar ligging zijn zowel grote steden als Amsterdam, Den Haag, en Rotterdam als gezellige plaatsen zoals Katwijk, Noordwijk en Scheveningen makkelijk bereikbaar. Let op: dit is een niet-rokers hotel! Reserveren zonder geldige creditcard gegevens is NIET mogelijk. Het hotel biedt een 24 uur check in service.

Hotel van de Week

Marienpoel Hotel, Leiden

Rijnsburgerweg 29 - Marienpoelstraat 1A, 2334 CW, Leiden

Gastbeoordelingen voor Marienpoel Hotel

Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8.0 Comfort: 7.7
  Locatie: 8.8 Prijs/kwaliteit: 7.8
  Hygiëne: 8.7    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (65%)
 Zakelijke doeleinden (35%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )
  • Families | Ranst, Belgie | 25-02-2017
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Ontbijt op de kamer was heel gezellig. Fijn om in pyama te kunnen ontbijten. Zeer goede ligging
     Bad en douche samen, hoge instap voor de douche
  • Senioren | Culemborg, Nederland | 18-02-2017
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Weinig negatiefs, dus....
     We misten wat hartig broodbeleg. (Ham/kaas). Verder prima ontbijt.
  • Families | Dongen, Nederland | 26-10-2016
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 6 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Fijne 3 persoonskamer. Handig voor ouders met een kind dat er een appart zitje is waar je nog wat kunt zitten als je kind al slaapt.
  • Families | Bakel, Nederland | 24-10-2016
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Het hotel was ruim, schoon en comfortabel en heeft een uitstekende ligging t.o.v. station en centrum
     Het ontbijt was voldoende en goed maar de kwaliteit van sommige producten kan beter in onze ogen.
  • Families | Megchelen, Nederland | 20-10-2016
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     We hadden een zeer ruime 4-persoonskamer met erg fijne bedden. Dicht bij Naturalis en het centrum.
     Het ontbijt vonden we wat karig, het serveren op de kamer was wel prettig.
  • Reizigers alleen | Middelburg, Nederland | 05-10-2016
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Het bed lag erg goed, schone badkamer met bad. Mini bar geeft extra luxe.
     Eigenlijk kan ik weinig negatieve punten opnoemen. Ondanks dat ik goed had geslapen is misschien een aandachtspunt de vloer te verbeteren die kan gehorig zijn als bovenburen er lopen.
  • Vrienden | Venhuizen, Nederland | 01-10-2016
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    


     Heerlijke douche, goede bedden. Kreeg niet t idee dat er moeilijk gedaan werd over aankomst en vertrektijden.
     Vond de kaas en vleeswaren een beetje jammer bij het ontbijt. Parkeerkosten.
  • Reizigers alleen | Amsterdam, Nederland | 01-10-2016
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Aanwezige personeel was vriendelijk en behulpzaam, de kamers waren netjes.
     1e telefoontje met het hotel (met de hoteleigenaar denk ik) was zeer moeizaam, 2e was beter omdat excuses werd aangeboden. Bed was een beetje ingezakt en badkamer kon wat schoner (er lagen wat haren, kalkvorming en vieze wc borstel).
  • Reizigers alleen | Ladenburg, Duitsland | 24-09-2016
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Receptie heel vriendelijk. Goede service. Thee, koffie, koekjes op de kamer.
     De douche in bad.
  • Stellen | Reading, Verenigd Koninkrijk | 16-09-2016
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 5
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     Excellent, convenient location. Very clean.
     We had stayed once time before and all was well, but this time we arrived in a heat wave and it was boiling hot in the room. Not only was there no air-conditioning (fair enough in an old building), but there was no protection from insects when we had to sleep with our windows open, so we got bitten badly by mosquitoes. In other words: this hotel is friendly, charming and clear, but extremely uncomfortable when it is hot! They did supply us with a fan, but it would help a great deal if they also had insect-protection at the windows!

    Reactie van het hotel: Thank you very much for the review. This is a good idea! Next time in summer season we will provide spray for insects. We hope we may be at your service next time. With greetings, the Hotel Manager
  • Reizigers alleen | Middelburg, Nederland | 07-09-2016
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     De persoonlijke service.
  • Families | Assen, Nederland | 27-08-2016
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Grootte van de kamer, hygiene.
     Gehorig!!!
  • Families | Leeuwarden, Nederland | 27-07-2016
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


  • Families | Collegno, Italie | 22-07-2016
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Families | Grave, Nederland | 09-07-2016
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 4 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 9    


     Kamer en ligging.
     Ontbijt, geen volledig bemande receptie, parkeerplaats krap en prijzig, enige geluidsoverlast bovenburen.
  • Reizigers alleen | Berlin, Duitsland | 06-07-2016
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     I don't really like having breakfast in the room. The breakfast itself was not very appealing.
  • Reizigers alleen | Haifa, Israel | 06-07-2016
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Location.
     Breakfast, no proper receipt was provided.
  • Reizigers alleen | Tilburg, Nederland | 29-06-2016
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


     Prettige locatie nabij bestemming; goed bed;sfeervolle kamer.
     -niet van tevoren aangekondigd dat er niemand bij receptie zou zijn als ik om 22.00 uur zou arriveren (aankomsttijd wel gemeld). Sleutel bleek in kastje naast voordeur te hangen waarvan ik telefonisch de code kreeg toen in belde omdat ik niet wist waar ik moest zijn.Achteraf had men verwacht dat ik buiten zou aanbellen, maar ik was al met iemand mee naar binnen gelopen en stond naast gesloten receptie waar geen informatie voor mij was. -minibar leeg, niets te krijgen, alleen een briefje op de koelkast dat ik er geen meegebrachte spullen in mocht doen -geen welkom woord op de kamer, alleen een briefje dat ik maar 1 bed mocht gebruiken als alleengaande reiziger omdat ik anders meer zou moeten betalen. De combinatie van bovenstaande dingen gaf geen warm welkom gevoel en ook geen hotel gevoel. Meer iets van redelijke maar verder onpersoonlijke bed and breakfast. -alle broodbeleg verpakt in plastic of papier of kuipjes.
  • Reizigers alleen | Madrid, Spanje | 10-06-2016
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Middelburg, Nederland | 08-06-2016
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Goede bed, schone slaapkamer en badkamer , vriendelijke en eigenaar en vanwege de kleinschaligheid van het hotel is het persoonlijker.
     Kamer was 's avonds en 's nachts lawaaierig door bovenburen. Loopgeluiden en stemmen waren goed te horen en enigszins storend.

    Reactie van het hotel: Beste mevrouw, Er zijn altijd wel wat geluiden te horen in hotels. Het is spijtig, dat uw bovenbuur storend is geweest. Dit komt vaker niet dan wel voor. U had mij hiervoor gerust op mijn mobiele nummer mogen bellen dan had ik per direct het probleem opgelost. Met vriendelijke groet, de Hotel Manager
  • Reizigers alleen | Roma, Italie | 06-06-2016
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Mainly the position.
     During sunny days, on the second floor where I stayed the lack of air conditioning affects the overall comfort.

    Reactie van het hotel: Dear guest, Many thanks for the review. In the Netherlands it is more cold weather than warm. This is the reason why most hotels don't offer air conditioning. With regards, the Hotel Manager
  • Stellen | Zwevegem, Belgie | 03-06-2016
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Heel goede ligging met parking.
     Ik ontbijt liever niet op de kamer zelf.
  • Senioren | Aachen, Duitsland | 02-06-2016
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Pensionkarakter.
  • Reizigers alleen | Zwolle, Nederland | 11-05-2016
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Bernburg (Saale), Duitsland | 09-05-2016
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken