Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Zon

 -  okt. 21

Vertrek:

Maandag 22 okt 2018

Locatie

Boutique Hotel Rembrandt
Hotel van de Week

Boutique Hotel Rembrandt, Leiden

Nieuwe Beestenmarkt 10, 2312 CH, Leiden

Gastbeoordelingen voor Boutique Hotel Rembrandt

Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8.3 Comfort: 7.4
  Locatie: 8.6 Prijs/kwaliteit: 7.3
  Hygiëne: 8.3    

Dit hotel wordt bezocht door:
 Vrije tijd (77%)
 Zakelijke doeleinden (23%)
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )
  • Stellen | Sheffield, Verenigd Koninkrijk | 04-10-2018
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Great location, lovely decor and very helpful staff. Easy to find and our room was really comfortable.
     Nothing... except that we had to move on after only 1 night!
  • Senioren | Breda, Nederland | 21-09-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Prima ligging om Leiden te verkennen
     's nachts [vr-za] luidruchtig op straat
  • Stellen | Emmen, Nederland | 05-09-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk personeel. Mooie ligging. Keurige kamer.
     Er werd verbouwd. Dit zag je . Oogde rommelig. Geen excuus of uitleg zonder een vraag van ons. Er werd niet afgerond bij het ontbijt en niet op tijd aangevuld.
  • Stellen | Delfzijl, Nederland | 31-08-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Ligging was perfect. Alles op loopafstand. Ontbijt was prima verzorgd. Ook hier was alles aanwezig (croissant, gekookt eitje, diverse broodjes en beleg. De kamer zag er schoon uit.
     We hadden de Deluxe kamer en hebben niet echt negatieve punten te melden (wellicht dat het wat gehorig is, zowel de buitengeluiden als binnen geluiden). Wellicht wat tips: - Wellicht goed om bij de kleinere raampjes ook verduisteringsgordijnen te plaatsen. Het grote raam had deze wel, maar had geen waarde, omdat de kleinere raampjes 's morgens teveel zonlicht doorlaten. - Het gebruik van anti kalk op de spiegels en doucheramen
  • Jongeren | OOSTKAMP, Belgie | 03-08-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Netjes en dichtbij het station
     Gemis van roomservice
  • Vrienden | Raeren, Belgie | 17-07-2018
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 1
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Dear guest,
    Thank you for your review. We will be fixing the issues you mentioned.

    Warm Regards,
    Team Rembrandt


  • Reizigers alleen | Neuilly-sur-Seine, Frankrijk | 11-07-2018
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Location, renovated rooms, excellent staff
     Electricity doesn't work well in the room, no hand soap, no tissues
  • Reizigers alleen | Balcombe, Verenigd Koninkrijk | 19-06-2018
    Totaal: 5.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 3
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 3    


     Friendly staff
     Cleanliness of breakfast dishes.Room not cleaned during my stay. Noisy neighbours above me.
  • Families | Geleen, Nederland | 10-06-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Fijne service
     Geen
  • Reizigers alleen | Madrid, Spanje | 04-06-2018
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 9    


     La cama era cómoda. Y buena higiene. Está próximo a la estación de tren.
     Entra demasiada luz por la ventana durante la noche. El primera noche no pude volver a dormirme desde las 04:00 am. Quizás podrían facilitar antifaces para dormir. O colocar unas cortinas que permitieran cubrir por completo la pared e impedir así la entrada de luz.
  • Stellen | Winschoten, Nederland | 29-05-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Mooie locatie, fijne sfeer, comfortabel, goed ontbijt, prettig ontvangst / gastvrij
     De kamer was aan de warme kant (niet onlogisch gezien het weer) en de airco leek, op 18 graden en vol vermogen, niet veel te doen. Daarnaast was vanuit bed het licht niet te bedienen, alleen schakelaars bij de deur.
  • Reizigers alleen | Vernon, Canada | 27-05-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Exceservice, comfortable rooms etc.
     Nothing I can think of...maybe clean glasses in the room each day. Mine were a bit grimy at the end of day 3.....but no real complaints...
  • Reizigers alleen | Howth, Ierland | 26-05-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Newton, Verenigde Staten | 13-05-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Friendly staff, excellent location near the train station, very clean
     A couple of small things: would have liked some soap for the bathroom sink, and the coffee cups replenished when they were used up
  • Reizigers alleen | Camp Verde, Verenigde Staten | 05-05-2018
    Totaal: 4.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 1
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 7    


     Nothing
     The owner showed a complete lack of interest in mycomfort, and I was there twelve nights! There was no furniture in the room beside the bed!!! The amenities in the room were misrepresented: there was no seating area, no desk, no safe. The night stand was removed after one night and replaced with useless headboard lacking storage room and preventing the use of night lamp! Shame! Total lack of hospitality. Avoid!
  • Families | Atlanta, Verenigde Staten | 30-04-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Good location and nice, clean rooms.
     No soap at sinks. Really need a better way to hang clothes than a wood pole hanger.
  • Stellen | Almelo, Nederland | 13-04-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Service, ligging en parkeren
     Nee
  • Stellen | Schiedam, Nederland | 30-03-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     De locatie was echt ideaal voor ons. Ook de gastvrijheid vonden wij positief wij konden prima onze koffers van te voren kwijt. Ook hadde. Wij eigenlijk ontbijt geboekt maar werd bij aankomst kenbaar gemaakt dat dit alleen koud buffet was en dat we beter ergens in het centrum konden ontbijten, hier kregen we ook diverse tips voor mee.
     Wij miste een koffiezetapparaat op de kamer. En vonden dat er s’avonds met de ramen open veel geluid uit het centrum was. De ramen open waren wel echt nodig want het was goed warm op de kamer en wij miste dan ook een instructieboekje van de thermostaat. De minibar was ook geheel leeg dit stond erg sober. Terwijl in de geboekte kamer wel een minibar en koffiezetapparaat in de omschrijving stond.
  • Stellen | Stabroek, Belgie | 24-03-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Harde bedden
  • Vrienden | Weert, Nederland | 23-03-2018
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Ligging, vriendelijk personeel
     Tijd van inchecken! Geen WiFi code op kamer.
  • Families | Eindhoven, Nederland | 09-03-2018
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 6
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Schoon, dichtbij station,lekker onbijt
     Te hard matras, raam kon niet open omdat er geen stok was om het kantelraam te openen,
  • Families | Mount Holly, Verenigde Staten | 07-03-2018
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Very clean and quiet hotel. Located very close to Leiden Centraal so traveling to other cities is easy. Friendly and helpful staff.
  • Stellen | Groningen, Nederland | 27-02-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Fijn personeel met een vriendelijke, iets informelere toon. Komt veel gezelliger over dan zo'n formele medewerker. Rituals in de badkamer is luxe en ook de kamer was prima (kamer 101). Ontbijt is lekker.
     Kleine dingetjes: het hotel is iets wat gehorig aan de binnenkant. Je hoort mensen over de gang gaan, we misten een handzeepje en stopcontacten bij het bed om de telefoons mee op te laden. Maar nogmaals dit zijn kleine dingen waar wij ons niet echt druk om maakten
  • Reizigers alleen | Great Shelford, Verenigd Koninkrijk | 22-01-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Reception staff stayed extra time to wait for me to arrive to check in. Security were able to reset my card quickly one evening when I couldn't get into my room.
     Electricity cutting out repeatedly in the room one morning (caused by local road works??). Reception staff only there till 9pm, which makes it more difficult for checking in. More variety for breakfast would be good.
  • Stellen | Groningen, Nederland | 19-01-2018
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Prettige sfeer, vriendelijk personeel
     Stevig bed, voor mij te hard, voor mijn partner precies goed. Voorzijde van het hotel gelegen aan wat onrustige straat, 's avonds zaten er 2 zwervers voor het hotel.
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken