Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Din

 -  jun. 02

Vertrek:

Woensdag 03 jun 2020

Locatie

Apart Hotel Randwyck

Omgeving

Hotel Randwyck is aan de rand van het Heuvelland gelegen. Al het openbaar vervoer is op loopafstand van het hotel, u kunt het stadscentrum binnen 5 minuten met de bus bereiken.

Hotel van de Week

Apart Hotel Randwyck, Maastricht

Endepolsdomein 30, 6229 EM, Maastricht

Gastbeoordelingen voor Apart Hotel Randwyck

Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8.1 Comfort: 7.3
  Locatie: 7.8 Prijs/kwaliteit: 7.0
  Hygiëne: 7.6    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (81%)
  Zakelijke doeleinden (19%)
LaatsteVolgende EersteVorige
12
( 1 van 2 )
  • Reizigers alleen | Columbia, New Jersey, Verenigde Staten | 28-02-2020
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Close to MECC
     Just OK breakfast.

    Reactie van het hotel: Dear William,
    Thank you very much for your nice review.
    Kind regards,
    Frans Wiggers
    director

  • Stellen | Hünxe, Duitsland | 21-12-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 4
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Die Lage zum MECC und zur Innenstadt
     Die Ausstattung des Zimmers könnte mal erneuert werden

    Reactie van het hotel: Dear Evelyne,
    Thank you very much for taking the time to write us a review.
    Next year the last of our rooms will be renovated.
    Kind regards and hope to see you again soon.
    Team Apart Hotel Randwyck

  • Stellen | Castricum, Nederland | 20-12-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Locatie dicht bij het Mecc
     Niets

    Reactie van het hotel: Beste Anthonius,
    Bedankt voor je mooie review.
    Graag tot snel ziens in ons hotel.
    Vriendelijke groet,
    Team Apart Hotel Randwyck

  • Stellen | Nieuw-Vennep, Nederland | 20-12-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 6    


     Locatie. Prima bedden. Mooie kamer 330.
     Hygiëne: douche-afvoer niet berekend op aanwezige regendouche. Geen stopcontact bij wastafel.

    Reactie van het hotel: Geachte heer De Waal,
    Bedankt voor uw fijne review over uw verblijf in ons hotel.
    Uw opmerking geef ik door aan onze technische man.
    Vriendelijke groet,
    Team Apart Hotel Randwyck

  • Stellen | Rotterdam, Nederland | 20-12-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Net hotel. Goede ontvangst. Prijs kwaliteit was ietwat uit verhouding om reden dat Andre Rieu concerten gaf en vraag uiteraard zeer hoog was deze nachten. En dan doet iedereen mee met wat verhoging en pikt een graantje mee. Maar toch zonder meer een aanrader zeker vlak bij MECC.
     Door drukte werd ontbijt (geen gebruik van gemaakt) in lobby als buffet gegeven. Lijkt niet de plaats maar door drukte toch klanten tevreden stellen is een flexibele en juiste attitude - dit hotel is dan ook een aanrader.

    Reactie van het hotel: Beste Jan,
    Bedankt voor de genomen moeite om ons een mooie review te geven. Graag tot snel ziens in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Senioren | Wachtberg, Duitsland | 20-12-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Lage
     Nichts

    Reactie van het hotel: Dear Gabriele,
    Thank you very much for your very nice review.
    We do hope to see you again soon in our hotel.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Stellen | Amstelveen, Nederland | 14-12-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     Het personeel is erg vriendelijk, je wordt keurig geholpen.
     Op de foto's zien de hotelkamers er vele malen mooier uit. Ik vond onze kamer erg gedateerd. dat vond ik super jammer. Voor een nachtje was her wel prima.

    Reactie van het hotel: Beste Minouche,

    Fijn dat je onze staf zo gewaardeerd hebt.
    Onze kamers worden in 2020 gerenoveerd zodat wij u bij een volgend bezoek een mooie kamer kunnen aanbieden.
    Vriendelijke groet,
    Team Apart Hotel Randwyck

  • Stellen | Alkmaar, Nederland | 07-12-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Beste Martha,
    Bedankt voor de genomen moeite om een mooie recensie te plaatsen.
    Vriendelijke groet,
    Team Apart Hotel Randwyck

  • Senioren | Bergen, Nederland | 07-11-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Rustig hotel, goed comfort, goed gelegen bij bus en station
     Geen

    Reactie van het hotel: Beste Ruud,

    Bedankt voor je super mooie review.
    Wij hopen je graag weer snel te zien in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Team Apart Hotel Randwyck

  • Groepen | AMMAN, Jordan | 01-10-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Quit and big room
     Light is very poor inside the room Beds are not comfortable

    Reactie van het hotel: Dear Mr.Abassi,
    Thank you very much for your nice review.
    We do hope to see you again soon in our Apart Hotel Randwyck.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    Director

  • Stellen | Noordwijk, Nederland | 11-07-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Heel erg behulpzaam personeel. We zijn super goed behandeld
     Geen. We kregen wat we verwachtten

    Reactie van het hotel: Beste mevrouw Haveman,

    Hartelijk dank voor uw super mooie review.
    Wij hopen u volgend jaar weer te zien bij het concert van Andre Rieu.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur



  • Reizigers alleen | Utrecht, Nederland | 04-07-2019
    Totaal: 4.8 Service / Personeel: 4 Comfort: 2
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 3
    Hygiëne: 7    


     The location was perfect, and the breakfast was rich and fresh. The room was very clean.
     The room was very small, not as pictured on the website. It was extremely warm even with two windows open, and the very old fan provided was broken. I could not sleep all night, and I attended a very important meeting very tired. Not a positive experience.

    Reactie van het hotel: Dear Ambra,
    Thank you for your review.
    We will put an other fan in the room. Nice that you appreciated our location, room and breakfast.

    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Stellen | Achterveld, Nederland | 10-05-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Goede prijs-kwaliteit. uiterst vriendelijk personeel.

    Reactie van het hotel: Beste Menno,

    Bedankt voor je super mooie review.

    Wij hopen je snel weer te zien in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Reizigers alleen | Rijswijk, Nederland | 25-04-2019
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Bed en locatie bij mumc
     Ongezellig, bar/zitruimte nodigt niet uit er gebruik van te maken (en was onbemand), op kamer alleen vieze thee (kamille oid), douche wel erg spaarzaam met water, ontbijtruimte klein en druk, spaarzame verlichting op kamer.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor je review over je verblijf in ons hotel.
    In verband met de Green Key eisen gebruiken wij spaarlampen in ons hotel.
    Onze receptionsite verzorgt ook je drankje aan de bar.
    Je had altijd andere thee kunnen vragen aan de balie.

    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Families | Ermelo, Nederland | 19-04-2019
    Totaal: 5.4 Service / Personeel: 6 Comfort: 3
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Locatie
     (te) Smalle bedden en erg warm op de kamer. Hotel is gedateerd. Voorheen altijd Nh en eenmaal gekozen voor apart hotel maar zal dit niet weer doen.

    Reactie van het hotel: Beste Klaas,
    Hartelijk dank voor je review. Jammer dat je verblijf niet helemaal naar wens was.
    Wellicht kun je in de toekomst nog eens gebruik maken van ons hotel.
    Vriendelijke groet
    Frans Wiggers
    directeur

  • Reizigers alleen | Campinas, Brazil | 07-04-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 5    


     Good breakfast
     The study table in the room needs an outlet for a laptop and better Light. also you defenatly need to hyginise ( or change) the elevator walls

    Reactie van het hotel: Dear Caio,
    Thank you very much for your nice review.
    We will inform the housekeeping to clean the elevator.
    Kind regards,
    Frans Wiggers
    director

  • Families | Velserbroek, Nederland | 02-04-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Zeer mooie en grote kamer , handig ingericht. Wij kwamen met een baby en er was een mooie hoek in de kamer waar zijn bedje kon staan Mooie locatie vlakbij het MECC
     Niet wat betreft het hotel, ik vond de website wat onduidelijk.

    Reactie van het hotel: Beste Miriam,

    Bedankt voor je super mooie review. Fijn dat jullie zoontje het ook naar zijn zin heeft gehad.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Reizigers alleen | Dublin, Ierland | 22-03-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 6 Comfort: 10
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 10    


     Location for the MECC
     A terrible breakfast. The scrambled eggs were dry. The butter was poor but that might just me being used to Irish butter. I was sure that for €18 I would get a full English breakfast and thought that is what I had booked. Oddly enough, I could not find the main light in the room. It was only the next day in the daylight I noticed it was attached to something else. Weird design You should have a map for customers with the hotel in the centre and the location of the nearest restaurants

    Reactie van het hotel: Dear Brendan,
    Thank you very much for your review. We will evaluate our breakfast with our team.
    Hope to see you next time in our hotel.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Stellen | Eindhoven, Nederland | 14-01-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Ligging tov MUMC
     Parkeren was even een zoekplaatje en de ruimte achter het hotel is beperkt.

    Reactie van het hotel: Bedankt voor je mooie review.
    Graag tot zien in ons Apart otel Randwyck.
    Vriendelijke groet,
    Frans Wiggers
    directeur

  • Stellen | Kleve, Duitsland | 28-12-2018
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 5
    Locatie: 5 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Parking

    Reactie van het hotel: Dear Marco,
    Thanks for your review.
    Hope to see you again soon in our hotel.
    Kind regards,

    Frans Wiggers
    director

  • Senioren | Raalte, Nederland | 14-12-2018
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk personeel, de kamers waren netjes en schoon en de liggen was goed met een treinstation in de buurt.
     Het ontbijt was schrikbarend duur!!!!

    Reactie van het hotel: Geachte heer Segbers,
    hartelijk dank voor uw mooie review over uw verblijf in ons hotel.Wij hopen u ook in 2019 te mogen ontvangen bij ons.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Stellen | Westervoort, Nederland | 01-12-2018
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Teveel gasten om te kunnen ontbijten. Te weinig parkeerkaarten.

    Reactie van het hotel: Beste Willie,
    Bedankt voor je mooie review.
    Wij splitsen de ontbijt gasten in twee sessies in het weekend om het capaciteit probleem op te lossen.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Stellen | Hoornaar, Nederland | 03-11-2018
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Omdat wij een activiteit hadden in de MECC was dit heel dicht bij. En ook de binnenstad is goed te berijken.
     Geen

    Reactie van het hotel: Geachte heer Klasens,
    Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Stellen | De Meern, Nederland | 19-10-2018
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Rustige sfeer
     Nee

    Reactie van het hotel: Beste Ron,

    Bedankt voor je mooie review.
    Wij hopen je snel weer te mogen begroeten in ons hotel.
    Vriendelijke groet,

    Frans Wiggers
    directeur

  • Stellen | Stedum, Nederland | 29-09-2018
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht, vriendelijk personeel, nette en schone kamer, goede prijs
     Geen gegarandeerde gratis parkeergelegenheid bij de kamer, gedateerd uiterlijk van vooral de bovenverdiepingen (donkere hallen, witte bakstenen, donkere deuren, Sporthuis Centrum anno 1980 gevoel)

    Reactie van het hotel: Beste Jaco,
    Bedankt voor je mooie review.
    Wij hopen je snel weer te zien in ons hotel.
    Vriendelijke groet,
    Frans Wiggers
    directeur


LaatsteVolgende EersteVorige
12
( 1 van 2 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken