Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Maa

 -  jun. 01

Vertrek:

Dinsdag 02 jun 2020

Locatie

Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht

Restaurant

Buitenplaats Vaeshartelt heeft zijn eigen restaurant SEQ
. Ook heeft het kasteel een bar en een lounge.
Naast een uitgebreid diner bestaat er ook de mogelijkheid een lunch te bestellen van de kleine kaart. Een mooie salade of een werelds broodje. Als het weer het toelaat is het plezierig vertoeven op onze terrassen of ergens in het 10 hectare groot Engels park.

Hotel van de Week

Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht, Maastricht

Weert 9, 6222 PG, Maastricht

Gastbeoordelingen voor Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht

Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8.2 Comfort: 7.7
  Locatie: 9.0 Prijs/kwaliteit: 7.7
  Hygiëne: 8.5    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (86%)
  Zakelijke doeleinden (14%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 8 )
  • Families | Keerbergen, Belgie | 14-02-2020
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Het spek bij het ontbijt mocht wat warmer zijn
  • Reizigers alleen | Dongen, Nederland | 27-01-2020
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Prachtige locatie, heerlijk ontbijt
     N.v.t.
  • Stellen | Deventer, Nederland | 02-01-2020
    Totaal: 4.0 Service / Personeel: 1 Comfort: 1
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 8    


     De ligging
     Het was dramatisch slecht deze keer. Eigenlijk is het een schandaal dat het hotel open is tijdens de zeer ingrijpende verbouwing. Ontbijten, zittend in de vensterbank is erg oncomfortabel. Het personeel deed waarschijnlijk zijn best, maar liep als een kip zonder kop rond, niet wetend wat ze moesten doen om dit gigantische probleem op te lossen. Hier heeft het management van het hotel gefaald. Wij hebben vroeg geboekt, rechtstreeks bij de site van het hotel, maar geen enkele informatie over de verbouwing gekregen. Ook toen we naderhand tot 2x toe een mail kregen om ons te triggeren om ook nog het ontbijt te boeken (hadden we trouwens al gedaan, ook een foutje in de communicatie naar de klant dus), werd er met geen woord over de toch echt wel van te voren geplande verbouwing gerept. Na prettige vroegere ervaringen is dit een dieptepunt. Management schaam je!

    Reactie van het hotel: Hallo,

    Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het is uiteraard nooit leuk om een negatieve recensie te lezen, maar hier kunnen wij enkel van leren en groeien. We willen dan ook onze oprechte excuses aanbieden voor de overlast die u heeft ervaren tijdens de verbouwing. We realiseren ons goed dat het een vervelende fase van de renovatie is geweest ten tijde van uw bezoek, maar we hebben alsnog ons uiterste best gedaan om ons product zo goed mogelijk aan al onze gasten aan te bieden. Helaas zijn we hierin tekort geschoten. Graag hebben we hier nog persoonlijk contact over. We zullen u dan ook een uitgebreider antwoord sturen via mail.

    Vriendelijke groet,
    Team Vaeshartelt

  • Stellen | Rotterdam, Nederland | 02-01-2020
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Het is een prachtig aangelegen etablissement. Nette kamers met eromheen een hoop historie.
     Er werd verbouwd, wat op zich geen probleem is. Enkel werd dat te pas en te onpas gebruikt als excuus voor een aantal dingen.

    Reactie van het hotel: Hallo!

    Bedankt voor je recensie. We proberen tijdens de verbouwing alles zo goed mogelijk te regelen, maar het is voor ons allemaal een onzekere en spannende periode. Het kan dus inderdaad voorkomen dat bepaalde zaken anders lopen dan normaal. We blijven in ieder geval ons best doen om iedereen een zo prettig mogelijk verblijf te laten hebben.

    Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen om het eindresultaat van de verbouwing te ervaren!

    Vriendelijke groet,
    Team Vaeshartelt

  • Stellen | Renkum, Nederland | 31-12-2019
    Totaal: 4.6 Service / Personeel: 2 Comfort: 4
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 8    


     Ligging, comfortabele kamer
     Ja, die waren er zeker. Het was een chaos bij het ontbijt op nieuwjaarsdag, te veel gasten, te weinig personeel, koffieuitgifte punten. Ik had expliciet om een vegetarische maaltijd bij het oudjaarsdiner gevraagd: die was er niet. Ik mocht het doen met wat salade en aardappels. Op oudjaarsdag geen mogelijkheid tot borrelen in de bar omdat er opgedekt moest worden. Allemaal dankzij de verbouwing, waarvan ik niet op d ehoogte ben gebracht. Er gaat een formele klacht naar het hotel.

    Reactie van het hotel: Hallo,

    Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw feedback met ons te delen. Het is uiteraard nooit leuk om een negatieve recensie te lezen, want we hopen dat iedereen een zo prettig mogelijke tijd heeft bij Vaeshartelt. Echter kunnen we hier enkel van leren en groeien. We willen dan ook onze oprechte excuses aanbieden voor de overlast die u heeft ervaren tijdens uw verblijf. We zullen zeker uitgebreider reageren op uw formele klacht.

    Vriendelijke groet,
    Team Vaeshartelt

  • Stellen | Düsseldorf, Duitsland | 31-12-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Anstandsloses Entgegenkommend bei Reklamationen / Beschwerde zum Frühstück
     Leider wurde während unseres Aufenthaltes umgebaut, so dass ab 9.00 Uhr der Presslufthammer anfing und die Kapazität des Frühstückraumes hatte eher den Charater einer Jugendherberge, so dass wir das letzte Frühstück haben ausfallen lassen müssen. 15 Minuten an der Kaffeemaschine anstehen und teilweise Frühstück im Stehen wg. Platzmangels haben wir von dem Hotel so nicht erwartet. Schade.

    Reactie van het hotel: Hello!

    Thank you for taking the time to write a review. Unfortunately, due to our renovation, we only had limited space available, which we tried to use as best as we could. We agree that this had a negative effect on the facilities for our guests. The renovation will increase the space available, which means we can improve our services in many ways. For now, we want to apologize for the inconvenience, and we sincerely hope to see you again in the future so you can experience the renewed Vaeshartelt!

    Kind regards,
    Team Vaeshartelt

  • Senioren | Apeldoorn, Nederland | 28-12-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     De locatie en bereikbaarheid tov Maastricht.
     - De uitrusting van de kamer (o.a. te weinig kastruimte voor hangende kleding). - De comfort-kamer straalde geen comfort uit, maar kale zakelijkheid. Dat paste niet bij de prijs. - De niet aangekondigde overlast van de verbouwing op 2 en 3 januari 2020. - De uitstraling van de grote eetzaal voor de verbouwing (plastic stoelen verwacht je niet in een buitenplaats als Vaeshartelt). - het servies voor het ontbijt was niet schoon

    Reactie van het hotel: Hallo!

    Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Hier kunnen wij enkel van leren en we zullen jouw punten dan ook zeker oppakken. We realiseren ons goed dat het een vervelende fase van de renovatie is geweest ten tijde van jullie bezoek, maar we hebben alsnog ons uiterste best gedaan om ons product zo goed mogelijk aan al onze gasten aan te bieden. Hierin zijn we in jouw geval helaas tekort geschoten. Onze welgemeende excuses hiervoor.

    De uitstraling de grote eetzaal zal na de verbouwing geheel anders zijn, met prachtige nieuwe stoelen, banken en tafels die écht bij Vaeshartelt passen. We hopen dat we je in de toekomst nogmaals mogen ontvangen zodat je dit zelf kunt ervaren!

    Vriendelijke groet,
    Team Vaeshartelt

  • Families | Angeren, Nederland | 26-12-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 5    


     De schone hotelkamer
     Het kerstbuffet ,2e kerstdag was een aanfluiting. Te weinig voor zoveel gasten. Zalm was op en werd niet meer gebakken. Slasoorten veel te weinig. Dessert was een lachertje, wat dachten jullie er komen 20 personen. Werkelijk om je diep voor te schamen. BORDEN waren vies , vettig en nat. Ook met drukke dagen hoort de afwas perfect te zijn. Ontbijt wat moet ik daar over zeggen. Wij hebben nauwelijks ontbeten , veel was uitgedroogd en zag er niet uitnodigend uit. En dat vonden veel hotelgasten. Medewerkers liepen met oogkleppen op. Ook bij het ontbijt waren de borden vies, vettig en nat. Een hotelgast legde een croissantje op zijn bord en dat dreef weg. Ok bij het ontbijt waren wij niet de enige hotelgasten die klaagde. Te weinig voor alle gasten en ook niet voor alle gasten een plaats. De cappuccino bij het diner en ontbijt was een aanfluiting , melk niet schuimig. Kwam enkel een laagje melk op. Ik ga deze beoordeling ook vermelden op TripAdvisor, doe ik sowieso altijd

    Reactie van het hotel: Hallo,

    Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback met ons te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad, maar we zullen tevens de door jou aangegeven punten meenemen zodat we hiervan kunnen leren.

    Op dit moment zijn we bezig met een verbouwing, waardoor sommige zaken anders lopen dan verwacht. Wanneer deze verbouwing afgerond is hebben wij ook meer mogelijkheden om o.a. het ontbijt en ons Kerstdiner op een andere wijze in te vullen.

    We hopen dan ook dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven om jouw vertrouwen terug te winnen.

    Vriendelijke groet,
    Team Vaeshartelt

  • Stellen | Groesbeek, Nederland | 23-12-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 4 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Mooi hotel en mooie kamers
     We zouden om 14.00 uur kunnen inchecken, eenmaal aangekomen moesten we wachten tot 15.00 uur omdat de kamer nog niet schoon was. Hier was verder geen compensatie voor, bijv. In de bar een drankje om te wachten.
  • Families | Molenbeek, Belgie | 17-12-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Dat we kunnen met onze hond komen.
     Deze keer de wifi van onze kamer (301) was niet goed.
  • Stellen | Heesch, Nederland | 13-12-2019
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 5
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 8    


     Ligging en sfeer
     Bedden waren matig. Kamers zijn zeer pover uitgerust, Prijs-kwaliteit is niet goed!
  • Vrienden | Voorburg, Nederland | 11-12-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Prachtig hotel, mooi gelegen , fijne service, heerlijk eten, kortom FIJN
     We hadden een comfort kamer, ik vond de afscheiding van de wc en douche minder prettig, je hebt geen privacy
  • Stellen | Steinsel, Luxemburg | 02-12-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     De ligging en het prachtige gebouw. De vriendelijkheid van het personeel.
     Kleine badkamer.
  • Stellen | Delta, Canada | 02-12-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 10    


     Lovely setting and elegant building
     No coffee or tea facilities in room. No fridge in room No english bbc channels on tv
  • Stellen | Mijnsheerenland, Nederland | 29-11-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Prachtige locatie (voorste gedeelte), mooie omgeving
     Aangebouwde annex is erg lelijk en oud. Kamers doen me denken aan studentenkamers. Waterschade op de deur, geen faciliteiten, 1 handdoek op. Verlichting in de hal doet denken aan noodverlichting en de muren zijn niet eens gestuct. Allemaal niet erg, als het niet te duur is. Maar voor deze prijs verwacht je toch net wat meer.
  • Vrienden | Putte, Belgie | 22-11-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 6 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


  • Senioren | Schalkhaar, Nederland | 17-11-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Prachtig park, zeer vriendelijk personeel.
     In zo'n mooi hotel is het een lelijk gezicht als het personeel haar werk moet doen met die lelijke zwarte oortjes in. Afschaffen die dingen.
  • Stellen | Breda, Nederland | 15-11-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 6 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 7    


     Mooie ligging, fijne sfeer. Moderne kamer en hele fijne badkamer!
     Het receptie personeel was niet zo behulpzaam. Reageerde erg kortaf en had er duidelijk niet zo’n zin in. Bij aankomst in de kamer 2 zilvervisjes moeten doodmaken. Daarna geen last meer gehad.
  • Stellen | Amsterdam, Nederland | 15-11-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Ideale locatie net buiten de stad, maar wel goed de stad te bereiken (ook met de fiets!).
  • Stellen | Hilversum, Nederland | 14-11-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     De ligging net buiten Maastricht, mooie tuin, mooi gebouw en kamers prima. Vriendelijk personeel.
     Geen laadpaal. Het restaurant voor ontbijt vonden wij niet erg sfeervol. Plastic stoelen en alle tafels tegen elkaar aan, bij het ontbijt niet genoeg ruimte. Ik miste bij het ontbijt variatie aan brood, geen rooster. Kosten van 16,50 te duur voor aanbod. De brasserie vonden wij ook niet erg sfeervol. Het is het net niet qua aankleding. Mag wat hipper.
  • Vrienden | Amsterdam, Nederland | 10-11-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Mooi gebouw, op mooie en rustige locatie en toch op korte afstand van het centrum van Maastricht. Goede service van vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt. Geen diner geprobeerd. Kom zeker terug!
     De vele lange tafels in ontbijtruimte, waardoor bijna altijd genoodzaakt om bij ander, groter, gezelschap aan te schuiven.
  • Reizigers alleen | Blankenberge, Belgie | 28-10-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Tuin, omgeving, parkeergelegenheid, mooi, aanwezigheid van bar en restaurant,...
     Bed te zacht, jammer dat er geen gemakkelijk zeteltje was om te zitten in de kamer of salon/bar, restaurant vlees niet voldoende gaar
  • Vrienden | Senningerberg, Luxemburg | 26-10-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Dog-friendly and availability of rooms compared to all other places we checked out
     Very nice hotel, and although in general everything was very nice and some decoration was really nice, a small facelift of furniture in some ares could make this an even more special place.
  • Stellen | Ootmarsum, Nederland | 23-10-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 5    


     Rustige omgeving
     Geen welkoms drankje geen snoep. geen kaart. Ze doen gewoon niet wat er aangeboden wordt. Is een business hotel. Absoluut geen aanrader voor toeristen
  • Senioren | Hengelo, Nederland | 18-10-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Het hotel biedt hetgeen wij graag willen. Uitstekend.
     Is ons niet opgevallen.
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 8 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken