Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Din

 -  dec. 10

Vertrek:

Woensdag 11 dec 2019

Locatie

De Baak Seaside

Geschiedenis De Baak Seaside

Het hotel was ooit het statige Hotel Astrid, dat in september 1957 aangekocht door het Centraal Sociaal Werkgevers Verbond (CSWV). Het CSWV had een eigen conferentiehuis voor cursussen en conferenties op het oog, waar ook ledenvergaderingen en de ontvangst van binnen- en buitenlandse gasten konden plaatsvinden.
Hotel Astrid werd daartoe grondig verbouwd naar een ontwerp van architect A.C. Gathier uit Oegstgeest. Er kwamen 4 conferentie- en vergaderzalen, 40 logeerkamers, een eetzaal voor 120 gasten, een ruime lounge, kantoorruimten, een recreatieruimte en een forse keuken. De totale verbouwingskosten: 2,2 miljoen gulden. Pas op 17 juni 1959 nam het CSWV zijn conferentiehuis officieel in gebruik.

De nieuwe naam werd ‘de Baak' een streekwoord voor (vuur)baken. Drie maanden later ging de eerste leergang van start, bedoeld voor commerciële functionarissen. De basis voor de huidige leeromgeving was gelegd.

Hotel van de Week

De Baak Seaside, Noordwijk aan Zee

Koningin Astrid Boulevard 23, 2202 BJ, Noordwijk aan Zee

Gastbeoordelingen voor De Baak Seaside

Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8.5 Comfort: 7.6
  Locatie: 9.1 Prijs/kwaliteit: 7.8
  Hygiëne: 8.2    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (98%)
  Zakelijke doeleinden (2%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )
  • Stellen | Lünen, Duitsland | 22-11-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Lage , Ambiente, Sauberkeit, sehr freundliche Personal.

    Reactie van het hotel: Sehr geehrte Frau Walter-Hansen,

    Vielen Dank für Ihre Erfahrungen in unserem Hotel. Wie schön zu lesen, dass Sie dank der Lage, des Zimmers und freundliche Personal einen angenehmen Aufenthalt hatten. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder zu empfangen.

    Mit freundlichen Grüßen,

    Team Hospitality

  • Stellen | Enschede, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Eigenlijk alles!
     Beide ochtenden was het nogal koud in de ontbijtzaal.

    Reactie van het hotel: Beste mevrouw Heitkamp-Verkuil,

    Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad in ons hotel. Graag tot een volgende keer.

    Met vriendelijke groet,

    Team Hospitality

  • Stellen | Weerselo, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     Puur de ligging
     Minder positief wil ik het niet noemen, maar wel voor verbetering. Onderhoud van de kamers en badkamers, wel zichtbaar nodig, ook meubilair etc. Tip voor het ontbijt, veel keuze uit brood, zoetigheid, kazen, maar vleeswaren is minder.

    Reactie van het hotel: Beste meneer Oude Engberink,

    Bedankt voor het schrijven van deze review en uw eerlijke feedback. We zullen dit meenemen voor in de toekomst. Wij serveren alleen in het weekend vleeswaren, vandaar dat er iets minder keus is.
    Graag ontvangen wij u nogmaals in ons hotel.

    Met vriendelijke groet,

    Team Hospitality

  • Stellen | Boskoop, Nederland | 15-11-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Ligging van hotel, klant vriendelijk
     Kamers afwerking, heel muffe lucht in de kamers
  • Stellen | Dortmund, Duitsland | 15-11-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Wir fahren mindestens 1-2x im Jahr nach Noordwijk und in das Hotel. Die Nähe zum Strand ist einfach wunderbar.

    Reactie van het hotel: Sehr geehrte Frau Scholtyssek,

    Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diesen schönen Bericht zu schreiben. Wir freuen uns sehr zu lesen, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel begrüßen zu dürfen!

    Mit freundlichen Grüßen,

    Team Hospitality

  • Senioren | Gronau (Westfalen), Duitsland | 09-11-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Ligging, sfeer,
  • Stellen | Dortmund, Duitsland | 08-11-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Emmerzhausen, Duitsland | 22-10-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Lage, Sauberkeit
  • Stellen | Geldern, Duitsland | 19-10-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Einfach alles
     Habe lange überlegt, finde aber nichts
  • Families | Vriezenveen, Nederland | 19-10-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Rustige locatie, netjes, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt
     Nee
  • Reizigers alleen | Düsseldorf, Duitsland | 18-10-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 9    


     Aussicht
     Keine überwachte/abgeschlossene Depot-Möglichkeit für das Gepäck. Sehr hoher Preis für recht kleines Zimmer.
  • Stellen | Etten-Leur, Nederland | 12-10-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Prima prijs/ kwaliteit. Heel goed ontbijt buffet . Schone kamer en badkamer.
     Was heel erg warm in de kamer.

    Reactie van het hotel: Beste mevrouw Dirven,

    Wij willen u graag bedanken voor het schrijven van deze recensie. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de kamer als ook ons uitgebreide ontbijtbuffet. Hopelijk kunnen we u nogmaals als gast ontvangen binnen ons hotel.

    Met vriendelijke groet,

    Team Hospitality

  • Senioren | Aachen, Duitsland | 11-10-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Barrierefreiheit fehlt !

    Reactie van het hotel: Sehr geehrter Herr Eisenhurth,

    Vielen Dank für Ihren Bewertung.
    Wir sind uns bewusst, dass es für behinderte Gäste schwierig ist, die Toilette in den allgemeinen Bereichen und bestimmten Zimmerkategorien zu benutzen.

    Mit freundlichen Grüßen,

    Team Hospitality

  • Senioren | Aachen, Duitsland | 11-10-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Heel gezellig en de locatie.
     Kamer met zeezicht en algemeen toilet niet bereikbaar zonder trappen (niet eens een handloop beschikbaar)

    Reactie van het hotel: Beste meneer Eisenhuth,

    Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een gezellig verblijf heeft gehad en dat u genoten heeft van de locatie.
    Wij ontvangen u graag de volgende keer in ons hotel.

    Met vriendelijke groet,

    Team Hospitality

  • Stellen | Almere, Nederland | 05-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Zeer goed ontbijt, ongecompliceerd hotel Heerlijke kussens, goed bed
     Ruimte in de badkamer voor spulle, planchet bijv, haak om jassen op te hangen, overdreven veel ruimte voor tijdschriften

    Reactie van het hotel: Beste meneer Renes,

    Wij willen u graag bedanken voor het schrijven van deze recensie. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze bedden als ook ons uitgebreide ontbijtbuffet. Wij zullen uw punten meenemen, mochten er in de toekomst veranderingen komen in de kamers. Hopelijk kunnen we u nogmaals als gast ontvangen binnen ons hotel.

    Met vriendelijke groet,

    Team Hospitality

  • Stellen | Wuppertal, Duitsland | 04-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Top Lage
     Kein Deutsch sprechendes Personal

    Reactie van het hotel: Sehr geehrter Herr Golletz,

    Vielen Dank für Ihren Bewertung. Wie schön zu lesen, dass Sie dank der Lage einen angenehmen Aufenthalt hatten. Die meisten Kollegen an der Rezeption sprechen Deutsch, aber nicht allen.
    Wir freuen uns darauf, Sie das nächste Mal in unserem Hotel begrüßen zu dürfen.

    Mit freundlichen Grüßen,

    Team Hospitality

  • Families | Dortmund, Duitsland | 04-10-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Läge, Frühstück

    Reactie van het hotel: Sehr geehrte Frau Gemming,

    vielen Dank für Ihren schönes Bewertung. Wir freuen uns darauf, Sie das nächste Mal in unserem Hotel begrüßen zu dürfen.

    Mit freundlichen Grüßen,

    Team Hospitality

  • Stellen | Apeldoorn, Nederland | 20-09-2019
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 4
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     Uitzicht op zee
     Ongezellig, harde matrassen, gehorig

    Reactie van het hotel: Beste meneer Maassen,

    Bedankt voor het geven van uw feedback. Fijn dat u genoten hebt van het uitzicht.
    We zien u graag nog eens terug in ons hotel.

    Met vriendelijke groet,

    Team hospitality

  • Stellen | Holzwickede, Duitsland | 14-09-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 5    



    Reactie van het hotel: Sehr geehrter Herr Berndt,

    Ärgerlich zu sehen, dass die Reinigung des Zimmers in Ihrer Bewertung nicht hoch bewertet wird.

    Wir werden Sie persönlich kontaktieren, um Sie zu fragen, was im Zimmer besser kann.

    Wir freuen uns darauf, Sie das nächste Mal in unserem Hotel begrüßen zu dürfen.

    Mit freundlichen Grüße,

    Team Hospitality

  • Stellen | Düsseldorf, Duitsland | 13-09-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Sehr geehrte Frau Wiedera,

    Vielen Dank für Ihre schönes Bewertung.
    Wir freuen uns darauf, Sie bei Ihrem nächsten Aufenthalt zu begrüßen.

    Mit freundlichen Grüße,

    Team Hospitality

  • Stellen | Beusichem, Nederland | 13-09-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Ligging 'aan het strand' , goede tarieven, modern interieur, het ontbijt, fairtrade bio enz
     Parkeergelegenheid, maar dit keer kwam het door het grote aantal mensen die trainingen volgden (wij kwamen op vrijdag aan)

    Reactie van het hotel: Beste mevrouw Hoegee,

    Wat leuk om te horen dat jullie verblijf naar wens is verlopen en dat jullie lekker hebben kunnen genieten van het uitzicht en de omgeving.
    We zouden het leuk vinden om jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen.

    Met vriendelijke groet,

    Team Hospitality

  • Stellen | Düsseldorf, Duitsland | 02-09-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Die tolle Lage. Der Service mit Kaffee und Tee inklusive den ganzen Tag.
     Die Bar, der offene Wein war nicht besonders gut und nicht gekühlt. Für den Aperol Spritz gab es kein Eis. Und dafür waren die Preise ziemlich hoch.

    Reactie van het hotel: Sehr geehrter Herr Garchow,

    Vielen Dank für Ihre Erfahrungen in unserem Hotel.

    Dennoch bedauere ich zu lesen, dass Sie denken, dass das der offene Wein besser sein kann. Wir werden darüber diskutieren, ob wir das in Zukunft verbessern können.
    Leider ist die Eismaschine an diesem Wochenende ausgefallen.

    Trotzdem hoffen wir, Sie wieder in unserem Hotel begrüßen zu dürfen

    Mit freundlichen Grüße,

    Team Hospitality

  • Vrienden | Amsterdam, Nederland | 30-08-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Locatie en ontbijt zijn perfect
     Het sluiten van de kamer deuren maakt erg veel geluid. Niet fijn als je wilt uitslapen en andere gasten vertrekken rond 7.00. Zou simpel opgelost moeten kunnen worden We miste ook een koelkastje en een pas spiegel.
  • Stellen | Maastricht, Nederland | 30-08-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Prijs-kwaliteit prima, ligging uitstekend. Prima parkeerregeling
     Ontbijt aandachtspunt
  • Reizigers alleen | Zeist, Nederland | 27-08-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 10    


     De ligging van het hotel, vriendelijkheid personeel. Voorzieningen
     Geen arico in de kamers

    Reactie van het hotel: Beste mevrouw van Dort,

    Wij willen u graag bedanken voor het schrijven van deze mooie recensie. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de locatie als ook de service van het personeel. Hopelijk kunnen we u nogmaals als gast ontvangen binnen ons hotel.

    Met vriendelijke groet,

    Team Hospitality

LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken