Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Don

 -  jun. 04

Vertrek:

Vrijdag 05 jun 2020

Locatie

Hotel Restaurant De Roosterhoeve

Faciliteiten

* Hotel accommodatie van 54 kamers gelegen in de Roosterhoeve en de Maaslandburcht.

* A la carte restaurant

* Kleine en grotere zalen voor vergaderingen, diners, partijen en bruiloftsfeesten.

* Bar de Ruif met 2 kegelbanen.

* Wijnkelder met een ruim assortiment aan Franse wijnen.

* Lounge met zicht op binnentuin en terrassen.

* Binnenzwembad, sauna

* Draadloos WiFi Internet

Hotel van de Week

Hotel Restaurant De Roosterhoeve, Roosteren

Hoekstraat 29, 6116 AW, Roosteren

Gastbeoordelingen voor Hotel Restaurant De Roosterhoeve

Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8.5 Comfort: 7.7
  Locatie: 8.5 Prijs/kwaliteit: 7.9
  Hygiëne: 8.3    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (78%)
  Zakelijke doeleinden (22%)
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )
  • Reizigers alleen | Albert Lea, Verenigde Staten | 22-01-2020
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 5 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Almost everything
     Towels too thin. The phone did not work to call front desk

    Reactie van het hotel: Dear guest, thank you for your review. We are happy to hear that almost everything was good. We will check the phone in your room. We hope to see you again in our hotel. Kind regards, Team Roosterhoeve
  • Reizigers alleen | Den Haag, Nederland | 04-11-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Zeer goede samengestelde spijzen en tegenwoordig een brasserie waar men wat informeler kan dineren.
     Ik heb er geen enkele gevonden!

    Reactie van het hotel: Beste gast, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons hotel en dat alles voor u naar wens is. Wij zijn erg blij met deze beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Stellen | Bertem , Belgie | 30-10-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


  • Stellen | Riemst, Belgie | 25-10-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Goed ontvangst, mooie ruime kamer, prima bed
     Delen van het hotel mag een opknapbeurt hebben

    Reactie van het hotel: Dank u wel voor uw reactie. We zijn er volop mee bezig. Het buitenwerk wordt geschilderd en daarna staat de renovatie van enkele hotelkamers op het programma. Misschien is het leuk om eens op deze pluskamers te kijken! Dank je wel voor uw bezoek en graag tot een volgende keer
  • Stellen | Utrecht, Nederland | 20-10-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Helemaal in orde. Prettige bediening, uitstekende restaurant, prima ontbijt.
     Ik had graag een bokbier gelust, helaas niet beschikbaar.

    Reactie van het hotel: Beste gast dank uw wel voor uw reactie. Dat klopt we kopen bokbier beperkt in en op is op! :)

  • Reizigers alleen | Amstelveen, Nederland | 17-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Sfeer. Lekker gegeten. Leuk gelegen.

    Reactie van het hotel: Beste gast, hartelijk dank voor uw leuke reactie. Wat fijn om te horen dat u lekker gegeten heeft en genoten heeft van onze sfeer en ligging. Graag tot een volgende keer.
  • Families | NEDERWEERT, Nederland | 16-10-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 5    


     Aardig personeel, mooie ligging
     Kamer was niet netjes gepoetst, zwembad niet heel schoon (veel beestjes)

    Reactie van het hotel: Beste gast, bedankt voor uw review. Fijn dat u ons een complimentje geeft over ons personeel en over onze mooie ligging. Wij zullen uw opmerking over de kamer en het zwembad zeker onderzoeken, dit is niet de kwaliteit waar wij voor staan. Graag hopen wij u nog eens terug te zien in ons prachtige Limburg.
  • Families | Hilversum, Nederland | 12-10-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 6    


     Locatie
     Geen
  • Families | Heist-op-den-Berg, Belgie | 12-10-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Lekker uitgebreid ontbijtbuffet.
     Keukengeur hing overal en was niet aangenaam.

    Reactie van het hotel: Beste gast, bedankt voor uw reactie. Wij zijn erg blij met uw compliment over ons ontbijtbuffet. Dank u wel hiervoor. Waar druk gekookt wordt, hangt inderdaad de geur van lekker eten. Vervelend dat u dit als onaangenaam heeft ervaren. Tip: onze prachtige comfortkamers liggen in een aparte vleugel (ver weg van onze keuken). Graag tot ziens!
  • Reizigers alleen | Erica, Nederland | 23-09-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Vrienden | Bemmel, Nederland | 14-09-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Reizigers alleen | IJsselstein, Nederland | 06-09-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Fijne lokatie lekker zwembad en goed ontbijt
     Nee

    Reactie van het hotel: Dank je wel voor uw leuke reactie!
  • Stellen | Amsterdam, Nederland | 06-09-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Venlo, Nederland | 05-08-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Mooie ligging. Prima service. Ruime kamer
     Erg gehorig. Tot diep in de nacht hoorden wij geluiden in de onderliggende ruimte. Alsof het personeel gewoon doorwerkte. Dat maakte de overnachting onrustig. Wij vonden bovendien de matrassen te hard
  • Senioren | Tilburg, Nederland | 26-07-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Ik heb niets geen negatieve dingen gezien. Positief was zeker de invalide kamer 12
     Absoluut helemaal niets!!
  • Stellen | Aalter, Belgie | 22-07-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Slechts 1 kleine handdoek in de badkamer en geen washandje. Voor een hotel vond ik dit toch minder

    Reactie van het hotel: Beste gast, bedankt voor uw review. Fijn om te zien dat u ons zulke goede cijfers gegeven hebt. Wat vervelend dat u maar 1 handdoek had, dat is niet de service waar wij voor staan. Mocht dit in de toekomst nogmaals voorkomen willen wij u aanraden om dit meteen bij aankomst door te geven, dan kunnen wij extra handdoeken voorzien. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Stellen | Alkmaar, Nederland | 13-07-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     De kamer en vriendelijkheid
     Het bed. Dat kraakte bij iedere beweging

    Reactie van het hotel: Beste gast, bedankt voor uw beoordeling. Hartelijk dank voor het compliment over de kamer en de vriendelijkheid van ons personeel. Wij zullen uw opmerking over het bed nakijken en oplossen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Stellen | Essen, Belgie | 06-07-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Prijs/ kwaliteit was in orde. Lekker ontbijt. Mooie omgeving. Voldoende parking
     Kamer was veel te warm. Gordijnen laten te veel licht door.
  • Reizigers alleen | Tilburg, Nederland | 06-07-2019
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 4 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    


     De buitenkant van het gebouw ziet er goed en aantrekkelijk uit
     Dat het afgelegen ligt en het is een beetje oudbollig
  • Stellen | Leidschendam, Nederland | 05-07-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk, behulpzaam personeel. Prachtige en goed gelegen locatie. Voor de deur gratis parkeren. Uitstekende keuken. We gaan hier zeker nog een keer terugkomen.
     Ontbreken van airco.
  • Stellen | Burgh-Haamstede, Nederland | 15-06-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Vriendelijk personeel, snelle service.
     Inrichting is wellicht wat oubollig, er was 's avonds laat nog een feestje waar we enigszins last van hadden.

    Reactie van het hotel: Beste gast, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij met uw compliment over ons vriendelijk personeel en de snelle service. Wij zullen dit zeker doorgeven aan onze medewerkers. De Roosterhoeve is ingericht in de nostalgische stijl van onze hoeve. Onze comfortkamers hebben echter een luxere en modernere inrichting. Wij hopen u graag nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Families | Mülheim an der Ruhr, Duitsland | 09-06-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 5    


     When I tried to move the small bed table, there were a lot of dust behind it.

    Reactie van het hotel: Dear guest, Thank you for your review. We hope you enjoyed your stay in our hotel. We are very sorry for the dust behind the bed table. We hope to see you again sometimes. Kind regards, Team Roosterhoeve
  • Reizigers alleen | Andoain, Spanje | 27-05-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Meeting rooms. Relaxed environment.
     The decoration of the rooms are a bit outdated.

    Reactie van het hotel: Dear guest, thank you for your review. Thank you for your compliments about our meeting rooms and relaxed environment. For a more modern decoration, you can book ourluxury comfort rooms. We hope to see you again. Kind regards, Team Roosterhoeve.
  • Stellen | Oisquercq, Belgie | 18-05-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Prachtige en rustige ligging, ruime kamer, mooi uitzicht vàit de kamer.
     Ontbreken van tegels net boven de lavabo. Een aantal spinewebben in de badkamer. Onderhoud buitenzijde van ramen en deuren. Algemeen onderhoud van de tuin en terras aan de kamer.

    Reactie van het hotel: Beste gast, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u genoten heeft van onze prachtige en rustige ligging, de ruime kamer en het mooie uitzicht. Wij werken hard aan de renovatie van ons hotel. Ook het onderhoud aan de buitenkant staat al ingepland. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve
  • Reizigers alleen | RUDDERVOORDE, Belgie | 06-05-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Prachtige locatie rustig gelegen makkelijk bereikbaar
     Voor die2 overnachtingen die wij bij u verbleven , kan ik niets negatiefs vermelden

    Reactie van het hotel: Beste gast, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van onze prachtige locatie. Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest. Graag hopen wij u nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Roosterhoeve.
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken