Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Din

 -  mei 21

Vertrek:

Woensdag 22 mei 2019

Locatie

Eurohotel Centrum

Euromast

De Euromast is 1 van de hoogste torens in Europa. Je bezoek aan Rotterdam is niet compleet als je de Euromast niet hebt meegemaakt! Een mooi uitzicht over Rotterdam, en, wanneer de lucht helder is, is er een mogelijkheid om Antwerpen(BELGIE) te zien!

Hotel van de Week

Eurohotel Centrum, Rotterdam

Baan 14, 3011 CB, Rotterdam

Gastbeoordelingen voor Eurohotel Centrum

Totaal: 7.1 Service / Personeel: 7.7 Comfort: 6.1
  Locatie: 8.0 Prijs/kwaliteit: 6.9
  Hygiëne: 6.6    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (73%)
  Zakelijke doeleinden (27%)
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )
  • Groepen | Bruxelles, Belgie | 29-04-2019
    Totaal: 3.0 Service / Personeel: 5 Comfort: 1
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     La position dans la ville
     J'y suis restée une nuit à la place de 5, il y avait des punaises de lit dans quasiment toutes les chambres, en plus d'une qualité et d'une propreté inexistante. L'hôtel a ce problème des punaises depuis longtemps et ne fait rien pour le régler. Je déconseille très fortement cet hôtel.
  • Reizigers alleen | HÖLÖ, Sweden | 29-04-2019
    Totaal: 2.0 Service / Personeel: 3 Comfort: 2
    Locatie: 3 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     Très peux
     L’ hotel était plein de punaises de lit et ça était très difficile de ce faire rembourser la réservation. Tout le personnel est au courant mais il leur est interdit d’en parler. Les chambres ne semblé pas très propre non plus... C’est une arnaque !!!
  • Families | Alkmaar, Nederland | 28-04-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Ligging
     Gedateerd interieur
  • Families | Monnickendam, Nederland | 16-04-2019
    Totaal: 4.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 4
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 2    


     Dichtbij het oogziekenhuis
     We hadden twee nachten geboekt. Één voorafgaand aan mijn operatie, zodat ik niet heel vroeg naar Rotterdam hoefde te rijden. De tweede om na de operatie niet helemaal naar huis te rijden, terwijl de volgende dag een controle afspraak was. Mijn dochter was mee. We zijn toch na de operatie naar huis gegaan. De kamer was zo vies, bv schimmel overal op de muren, haren op de grond, dat we liever heen en weer rijden dan een extra nacht daar slapen.
  • Reizigers alleen | Middelburg, Nederland | 09-04-2019
    Totaal: 1.8 Service / Personeel: 5 Comfort: 1
    Locatie: 1 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     NIKS, ZO SLECHT.
     Vies, oud, naar rook stinkend, en een bed/ badkamer met bedwantsen. Ik heb hierdoor niet geslapen, en ben s' ochtends vroeg uitgecheckt, ik had in principe voor 2 nachten geboekt. Ik stond huilend aan de receptie en vertelde over de bedwantsen en de beten en de jeuk. De receptioniste vond het heel erg en heeft mij een klachten formulier laten invullen. Tevens kreeg ik 2 e-mail adressen waar ik ook mijn klachten neer kon leggen. Dit direct gedaan maar tot op heden nog niets gehoord. Ik wil mijn geld terug. Echt nog nooit zoiets smerigs meegemaakt. Doordat mijn dochter ernstig ziek in het ziekenhuis ligt, wil ik bij haar in de buurt zijn. En dan wil je geen beestjes meenemen naar een ziekenhuis waar mensen al zo kwetsbaar zijn. Echt dit hotel mag geen 3 sterren hebben.
  • Senioren | Noord-Scharwoude, Nederland | 04-04-2019
    Totaal: 2.2 Service / Personeel: 1 Comfort: 1
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     Niets
     Alleen negatief. Smerige matrassen, bloed en urinevlekken, ongedierte, slecht ontbijt, slechte hygiëne in het restaurant.Kortom een zeer slecht hotel.
  • Stellen | Schijndel, Nederland | 14-02-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Midden in de stad en betaalbaar.
     Niet echt
  • Stellen | Breda, Nederland | 12-02-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 5    


     The price and the location
     I wish the cleaners would come back later to your room if they come at an inconvenient time. We were sleeping when they tried to come in and never came back afterwards. Also you need to do something about your locks. It's not normal that you have people locked in their rooms at least once every 2 months. It's a health hazard and also generally unpleasant. Other than that it was fine, I guess.
  • Stellen | Elst, Nederland | 08-02-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 5
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 5    


  • Families | Teodelina, Argentina | 21-01-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Families | Spijkenisse, Nederland | 11-01-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 6    


     Wij waren hier hier voor de tweede keer. Aangezien wij met een klein kind kwamen heb ik dit keer gevraag voor een wat grotere kamer met eat meer beweegingsruimte. En die kreegen wij! Super leuke kamer met een grote bad waarvan mijn zoontje heeft super genoten! Het was echt een super aangenaame verblijf voor een leuke prijs! Bedankt en tot volgende keer!
     De hygiëne kan wat beter...
  • Stellen | Bergambacht, Nederland | 31-12-2018
    Totaal: 3.6 Service / Personeel: 4 Comfort: 1
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 2
    Hygiëne: 2    


     Goede ligging
     Personeel niet erg behulpzaam en niet nederlands.erg lelijke kamers met totaal geen ruimte. Vlek in het bed en in de muur. Brood bij ontbijt erg droog
  • Families | Brussel, Belgie | 26-12-2018
    Totaal: 1.8 Service / Personeel: 2 Comfort: 1
    Locatie: 4 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     Hygiène déplorable . Nous avons eu des punaises de lit...nos enfants ont été piqué. Nous allons porter réclamation
  • Families | Etterbeek, Belgie | 25-12-2018
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     Hotel well located
  • Families | Schin op geul, Nederland | 24-12-2018
    Totaal: 1.0 Service / Personeel: 1 Comfort: 1
    Locatie: 1 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     NIETS!!!!!
     IK heb direct weer uitgecheckt, oud, vies hotel! Op de etage waar we moesten slapen werd wiet gerookt. De kamer waren smerigggg!!!!! Niet boeken dit hotel!
  • Stellen | Haarlem, Nederland | 21-12-2018
    Totaal: 6.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 3
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 2    


     Aardige medewerkers, goede service.
     Niet schoon, slecht onderhouden. Heel kleine kamer.
  • Stellen | Alkmaar, Nederland | 21-12-2018
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 5
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     Niks
     Te heet, tv stuk en wifi werkte niet, haakje van de douchekop hing los aan de muur
  • Stellen | Franeker, Nederland | 20-12-2018
    Totaal: 2.0 Service / Personeel: 3 Comfort: 1
    Locatie: 4 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     Hygiene was not so good... the room was not cleaned properly and the bathroom the same. The water from shower was cold.
  • Vrienden | Werder, Duitsland | 19-12-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Rotterdam, Nederland | 17-12-2018
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Super goede service toen een aantal nachten extra nodig waren was dit geen probleem en zeer netjes geprijsd
     Eigenlijk niet
  • Senioren | Heiloo, Nederland | 14-12-2018
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Personeel en ligging
     Ja, gedateerd en achterstallig onder onderhoud
  • Reizigers alleen | Deventer, Nederland | 11-12-2018
    Totaal: 6.2 Service / Personeel: 6 Comfort: 7
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 5    


     Prijs/kwaliteit
     In kamer 104 was geen ophangruimte voor kleding. bij aankomst was in het troilet nog urine er was geen prullenbak de zeepdispenser ontbrak de tv werkte niet toen ik deze om 22:30 aanzette. Toen ik de volgende ochtend om 7 uur met de melding kwam dat de tv niet werkte, werd er lauw gereageerd ("niet mijn probleem")
  • Reizigers alleen | Makkum, Nederland | 25-11-2018
    Totaal: 5.2 Service / Personeel: 5 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 3    


     Gunstige ligging in centrum en korte aanrijtijd snelweg.
     Gebrekkige hygiene: urinestank toiletpot. Erg gehorig; vooral lawaai van andere gasten is hinderlijk. Andere low budgets bieden een betere p/k-verhouding.
  • Stellen | Utrecht, Nederland | 02-11-2018
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    


  • Stellen | Schagen, Nederland | 25-10-2018
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Vriendelijke ontvangst, goede bedden, goed ontbijt.
     1 nacht gebleven ipv de geboekte 2 nachten ivm overlijden vriend moesten we 1 dag eerder onverwacht naar huis. gevraagd bij receptie of we een dag restitutie kregen, tot op heden niets over gehoord! dus het was een (te) duur nachtje!
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken