Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Don

 -  jun. 04

Vertrek:

Vrijdag 05 jun 2020

Locatie

Hotel Port Rotterdam

Koopgoot - Winkelstraat


De Beurstraverse, ook bekend als de Koopgoot in Rotterdam, is de bekendste winkelstraat van de stad. Het ligt onder het straatniveau van de Coolsingel, en erboven bevindt zich ook het World Trade Center Rotterdam. De Beurstraverse begon oorspronkelijk als een deel van het Metrostation Beurs en voor voetgangers een veilige manier om de drukke Coolsingel over te steken. Grappig genoeg pakte dat helemaal anders uit dan verwacht. Op drukke winkeldagen stopte het autoverkeer op de Coolsingel om er zo voor te zorgen dat voetgangers veilig konden over steken. Dit is de reden dat de Beurstraverse vandaag de dag een klein winkelparadijs is, het winkelhart in van het centrum van Rotterdam. De Nederlandse architect Pi de Bruijn heeft inmiddels niet alleen de Koopgoot ontworpen maar ook de bijbehorende Beursgallery, The Mall, Rode Zand en een gedeelte van de Hoogstraat.

Hotel van de Week

Hotel Port Rotterdam, Rotterdam

Pieter de Hoochweg 115, 3024 BG, Rotterdam

Gastbeoordelingen voor Hotel Port Rotterdam

Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8.9 Comfort: 7.8
  Locatie: 8.4 Prijs/kwaliteit: 8.2
  Hygiëne: 8.6    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (87%)
  Zakelijke doeleinden (13%)
LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )
  • Groepen | Stevensweert, Nederland | 29-11-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


  • Reizigers alleen | Amsterdam, Nederland | 27-11-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Zeer vriendelijk personeel! Prima kamer
     Prijs ontbijt aan de hoge kant voor de kwaliteit.Redelijk gehorig, beetje vervelend omdat mensen soms al om 6.00 opstaan. Deur kamer sloot niet goed. Stond open toen ik eind van de dag terugkwam.
  • Stellen | Eindhoven, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Aardig personeel en schone kamer
     Niets
  • Stellen | Lelystad, Nederland | 15-11-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     In een leuke buurt en op loopafstand van Delfshaven. Ongelofelijk aardig personeel.
  • Stellen | London, Verenigd Koninkrijk | 14-11-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Location, support and care by front of house staff. They paid a lot of attention and explained in English. They were very patient.
     Lighting in bedroom by beds - its a common problem with all hotels; we need brighter reading lights at the side of the bed
  • Stellen | Liège, Belgie | 01-11-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 7    


     Personnel
     Chambre un peu vétustes. Petite. Pas de porte à la douche. Mauvais rapport qualité prix.
  • Reizigers alleen | London, Verenigd Koninkrijk | 28-10-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     De locatie is erg goed. En het is een prettig hotel om te verblijven.
  • Vrienden | Duizel, Nederland | 18-10-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Zeer vriendelijk personeel.
     Misschien iets langer zoeken naar parkeerplek maar ook dat valt best mee.

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij hopen u weer te mogen ontvangen in ons hotel.

  • Vrienden | Groningen, Nederland | 10-10-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamer met fijne bedden.
     Geen

    Reactie van het hotel: Dag meneer Janssen, wij willen u graag bedanken voor uw uiterst vriendelijke opmerkingen, en hopen u snel weer te mogen ontvangen!

    Met vriendelijke groet,

    Team Hotel Port

  • Reizigers alleen | Riga, Letland | 05-10-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Considerate and forthcoming staff, close to tram and metro, pretty quiet, gorgeous garden.
     Slightly bizarre shower cabin door (stubbed my toes twice and you can't close it all the way), not the most comfortable bed ever though not terrible

    Reactie van het hotel: Dear Ms. Smilskalne, we would like to thank you for your precious time taken to share your experience. We are happy you enjoyed your stay, and hope to host you soon again!

    Kind Regards,

    Team Hotel Port

  • Reizigers alleen | Falkirk, Verenigd Koninkrijk | 06-08-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Good location for my planned business in Rotterdam at a great rate
     Good, clean hotel with friendly staff at a great rate for Rotterdam city centre.

    Reactie van het hotel: Dear Mr. Macleod, we would like to thank you for your super friendly review, and hope to host you soon again!

    Kind Regards,

    Team Hotel Port

  • Reizigers alleen | Hoogvliet Rotterdam, Nederland | 18-07-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Voor mij was het enthousiasme van uw medewerkers bijzonder positief. Verder was het erg schoon en comfortabel allemaal. Ik kom graag bij u terug als een hotel overnachting noodzakelijk is.
     Daar kan ik geen antwoord opgeven simpelweg omdat er geen minder positieve kanten waren.

    Reactie van het hotel: Dag heer Croese, wij willen u graag bedanken voor uw uiterst vriendelijke opmerkingen en hopen u tijdens een volgend verblijf weer te mogen ontvangen!

    Met vriendelijke groet,

    Team Hotel Port

  • Families | Culemborg, Nederland | 13-07-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     No nonsense, vriendelijk, alle basisvoorzieningen aanwezig, prima ligging bij metro en Coolhaven is een leuke omgeving, net even weg uit de drukte van de stad. M.a.w. prima uitvalsbasis om een stad, festival of concert te bezoeken.
     Geen

    Reactie van het hotel: Dag mevrouw Setz, wij willen u graag bedanken voor uw super vriendelijke review en hopen u snel weer te mogen ontvangen!

    Met vriendelijke groet,

    Team Hotel Port

  • Stellen | Gent, Belgie | 13-07-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Families | Luyksgestel, Nederland | 30-06-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk personeel, kamer was voorzien van alles wat nodig is.
     Hadden ontbijt en dit vonden wij persoonlijk iets minder
  • Senioren | Gendringen, Nederland | 14-06-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Prijs/kwaliteit en nabijheid van bestemming in Rotterdam
  • Stellen | Rynkeby, Denmark | 08-06-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    


     Nice and friendly atmosphere
  • Stellen | Leeuwarden, Nederland | 30-05-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 6    


     We kwamen voor het concert van Marco Borsato en zaten wat krap in tijd. We mochten wel eten bestellen en dan nuttigen in de tuin. Mooi gebaar. Ook handig dat we fietsen konden huren en zo op ons gemakkie naar de kuip konden fietsen. Een echt aandachtspunt is dat de verlichting het wel moet doen omdat we in donker terug gingen en de verlichting van drie fietsen niet deugdelijk was en de banden ook helemaal zacht tot op de velg. Met de Erasmusbrug over zijn de banden dan snel versleten.
     Bij warm weer wil je het raam open maar is er een hele drukke weg voor de deur.

    Reactie van het hotel: Beste de heer van der Leij,

    Wij willen u bedanken voor uw recensie.

    Wat betreft de fietsen zullen wij hiervoor direct contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. De fietsen worden één keer in de maand gecontroleerd en zijn helaas niet in onze eigen bezit, maar wij zijn blij om te lezen dat de fietsen nog een check-up kunnen gebruiken.

    Wij hopen dat u heeft kunnen genieten van het concert en hopen u wellicht in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen.

    Met vriendelijke groet,

    Front office Hotel Port

  • Vrienden | Tiel, Nederland | 18-05-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Vriendelijk personeel
     Een veel te laag en klein toilet .Met mijn gebroken heup was het kunst en vlieg werk om er goed vanaf te komen .veel gehoorde klacht .Met beter sanitair zal het gasten aantal zeker stijgen.
  • Reizigers alleen | Versailles, Frankrijk | 01-05-2019
    Totaal: 4.0 Service / Personeel: 5 Comfort: 3
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 5    


     La situation
     Beaucoup de choses: Douches qui fuit, odeur d'égout (cachée le lendemain avec beaucoup trop de deodorisant ) , le bruit (on entend tout les voisins), le petit déjeuné hors de prix. La taille de la chambre qui oblige a dormir sous la fenêtre: bref chambre pas accueillante.
  • Senioren | Rotterdam, Nederland | 24-04-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Location is good ,with different transports nearby. The Hotel is near the Historical Center . The staff of the Hotel was really kind and familiar.
     There were no less posiitive things about the hotel.
  • Families | Kortenhoef, Nederland | 21-04-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Het personeel was zeer vriendelijk en erg behulpzaam. De auto kon vlakbij geparkeerd worden, we hebben lekker ontbeten, ‘s middags nog een poosje in de tuin gezeten en de kamer was netjes.
  • Reizigers alleen | Elst, Nederland | 19-04-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Leuke ligging, relaxte sfeer
  • Vrienden | Torgon, Zwitserland | 04-04-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Delfzijl, Nederland | 25-03-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Het is een mooi hotel waar je je welkom voelt. Zeer gastvrij en gaven ons de perfecte informatie mbt gebruik van metro naar Ahoy.

    Reactie van het hotel: Dag mevrouw De Groot, wij willen u graag bedanken voor uw vriendelijke opmerkingen, en hopen u snel weer te mogen ontvangen!

    Met vriendelijke groet,

    Team Hotel Portt

LaatsteVolgende EersteVorige
123
( 1 van 3 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken