Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Maa

 -  feb. 24

Vertrek:

Dinsdag 25 feb 2020

Locatie

Hotel Rotterdam City
Hotel van de Week

Hotel Rotterdam City, Rotterdam

Schiekade 658, 3032 AK , Rotterdam

Gastbeoordelingen voor Hotel Rotterdam City

Totaal: 7.9 Service / Personeel: 8.2 Comfort: 7.4
  Locatie: 8.4 Prijs/kwaliteit: 7.7
  Hygiëne: 7.7    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (78%)
  Zakelijke doeleinden (22%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 4 )
  • Vrienden | Emmen, Nederland | 23-01-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Ideale locatie voor een bezoek aan de Vrienden van Amstel in Ahoy
  • Vrienden | Stockholm, Sweden | 29-11-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Location, price, convenient

    Reactie van het hotel: Dear Guest,
    Thank you for taking your time to review us. We are glad that you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you back on your next visit.

    Yours Sincerely,
    Sunjoy Gurung
    Front Office Manager

  • Reizigers alleen | ROMA, Italie | 14-11-2019
    Totaal: 4.2 Service / Personeel: 3 Comfort: 3
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 7    


     Walking distance from the station.
     Cold room; no extra blanket. It is rather a Rotterdam paradigm: supply is no-frills at Sheraton price. Very low value for money.
  • Stellen | Deventer, Nederland | 14-11-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     De aandacht die je voelt; echte vriendelijkheid. Het is gewoon fijn om in het hotel te zijn. En de bedden en het ontbijt waren super.
     Badkamer een beetje gedateerd.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons en we kijken ernaar uit je weer te zien bij je volgende bezoek.

    Hoogachtend,
    Sunjoy Gurung
    Front office manager

  • Vrienden | Guadalupe, Mexico | 12-11-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     The location of the Hotel was convenient to get to the WTC of Rotterdam.
     Probably, you can reduce the use of disposable plastic putting fixed dispensers of soap and shampoo as well as reusable cups for water.
  • Families | Kapellen, Belgie | 25-10-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


  • Families | Rhenen, Nederland | 20-10-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Snel geholpen aan de balie.
     De parkeergarage is te krap om je auto er en goed in te krijgen en eruit te rijden,dat vonden wij een drama. De bedden waren ook wat doorgezakt en s’morgens gelijk al wakker. om 9.00 uur de schoonmaakster die bijna de deur open wilde doen en een half uurtje later zien wij ineens een ladder tegen het raam aan staan ,een man die de ramen komt zemen ofzo. Dat vonden wij zeker niet prettig als je net de douche uitkomt.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Bedankt voor je positieve reacties en we hopen je weer te zien op je volgende reis naar Rotterdam.

    Hoogachtend,
    Sunjoy Gurung
    Front office manager

  • Groepen | Newbuildings, Verenigd Koninkrijk | 09-10-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Really good stay with the staff the friendliest I met at a hotel is a very long time !!
     Nil

    Reactie van het hotel: Dear Guest,
    Thank you for your positive comments and we hope to have you again on your next trip to Rotterdam.

    Yours Sincerely,
    Sunjoy Gurung
    Front Office Manager

  • Stellen | Kurri Kurri, Australia | 28-09-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Heerhugowaard, Nederland | 27-09-2019
    Totaal: 5.0 Service / Personeel: 5 Comfort: 4
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 4    


     Locatie
     Wel heel veel geld voor een suite! Daar verwachten we toch meer ruimte om te leven en vooral in de badkamer....die was wel heel klein en krap en vies. Verder was de kast in de kamer kapot ( al heel lang, dat was duidelijk) verder lagen er veel stofnesten op de plinten. De tv deed het heel slecht, geen geluid op de meeste zenders. Bij de waterkoude stond alleen koffie, geen thee en voor dit alles betaalden we meer dan €400 voor 3 nachten. Op ons kaartje stond aangegeven inclusief ontbijt, maar dit bleek toch niet zo te zijn, de mevrouw bij de receptie zei dat hier niet voor was betaald!
  • Reizigers alleen | Velp, Nederland | 22-09-2019
    Totaal: 4.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 2
    Locatie: 4 Prijs/kwaliteit: 2
    Hygiëne: 6    


  • Reizigers alleen | Rotterdam, Nederland | 18-09-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 9
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Netjes, schoon, vriendelijk
     Tv had een ruis, verder helemaal tevreden!

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Bedankt voor je positieve reacties en we hopen je weer te zien op je volgende reis naar Rotterdam.

    Hoogachtend,
    Sunjoy Gurung
    Front office manager

  • Stellen | Pontecagnano Faiano, Italie | 06-09-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 6
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 5    


  • Stellen | Alkmaar, Nederland | 01-09-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Ligging en zeer goed en schoon hotel voor een spotprijs.
     Bleef een hoge broemtoon klinken in de kamer, hele nacht door.

    Reactie van het hotel: Beste gast,
    Ik ben blij dat je een plezierige ervaring hebt gehad en het geeft ons veel plezier om je vriendelijke woorden over onze service te lezen.

    Hoogachtend,
    Sunjoy Gurung
    Front office manager

  • Families | London , Verenigd Koninkrijk | 05-08-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    


     The location was great.
     My children slept in room 561 and when they woke up, they had bites all over their bodies - probably bed bugs. I intend to send you pictures. That kind of put a dampener on things. Otherwise , we had a pleasant stay. My wife and I lodged with you a few months ago and that was the reason we returned.
  • Families | Castel San Giovanni, Italie | 27-07-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


      Breakfast is delicious. A lot of choice, excellent Strawberry, good croissants and what you want. A stroll to train station
     The beds not so comfortable. Too soft
  • Jongeren | Barneveld, Nederland | 15-07-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    


  • Reizigers alleen | Scotch Plains, Verenigde Staten | 27-06-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     The front desk staff were very helpful and informative. The breakfast was an excellent value and delicious. When I requested service for my room, it was prompt and complete.
     I have stayed in many hotels around the world and am very satisfied with the Hotel Rotterdam.
  • Stellen | Pittem, Belgie | 15-06-2019
    Totaal: 5.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 4
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 4    


     Vriendelijk personeel en lekker ontbijt.
     De kamer was verouderd de prijs was te hoog voor wat we kregen. Maar 1 batterij in het bakje van de airco, het stopcontact in de badkamer werkte niet, de horloge ook niet, 1 nachtlampje werkte ook niet, de badkamer moet eens onder handen genomen worden ivm nieuwe sillicone om schimmels te vermijden.
  • Stellen | Oldenburg, Duitsland | 12-06-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Es gab keine Möglichkeit (außer den Fußboden), um Sachen abzulegen. Zum Beispiel eine Bank für den Koffer.
  • Vrienden | Kamperland, Nederland | 04-06-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    


     Perfect breakfast !!
     Not really
  • Reizigers alleen | Karaman, Turkey | 03-06-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     The location
     Not really
  • Reizigers alleen | Bergen, Norway | 24-05-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Close to the station in a quiet area. Perfect room, nice and clean, good wifi and fine breakfast
  • Vrienden | De Meerm, Nederland | 11-05-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Goede locatie dicht bij theater! Prima ontbijt voor nette prijs ! Vriendelijk en behulpzame balie medewerkers. Kamer was als vroeg toegankelijk en laatste dag goede regeling voor bagage opslag tot later Kamer was naar wens
     Liever n thermostaat kraan bij douche/Bad TV aan voeteneind tegen de muur ipv rechts van 2 persoonsbed.
  • Senioren | Groningen, Nederland | 01-05-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    


     Ligging, uitstekend ontbijt. Prijs-kwaliteit verhouding. Prima bedden.
     Kamer 122: warm water douche was regelmatig koud. Last van lawaai bij open raam: generator airconditioning op het dak.
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 4 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken