Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Din

 -  nov. 12

Vertrek:

Woensdag 13 nov 2019

Locatie

Hostel Roots

Oliemeulen

Heb jij altijd al een wurgslang met twee koppen, vliegende hondjes of loslopende stinkdieren willen zien? Breng dan een bezoek aan de Oliemeulen, wellicht krijg je de kans om tijdens een demonstratie een slang of vogelspin aan te raken!

Hotel van de Week

Hostel Roots, Tilburg

Stationsstraat 41, 5038 EC , Tilburg

Gastbeoordelingen voor Hostel Roots

Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8.9 Comfort: 8.0
  Locatie: 9.3 Prijs/kwaliteit: 8.2
  Hygiëne: 8.6    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (80%)
  Zakelijke doeleinden (20%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 7 )
  • Reizigers alleen | Sao joao da madeira , Portugal | 02-11-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Everthing
     Nothing to point

    Reactie van het hotel: Dear Pedro, w-o-w what an amazing review! It was good having you here :) Cheers, Hostel Roots Team
  • Reizigers alleen | Arnhem, Nederland | 01-11-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Beste Suwelo,

    Bedankt voor de review dit waarderen we zeer en we hopen dat je een goed verblijf hebt gehad en dat je bij je volgende feest in Eindhoven weer aan ons denkt om te overnacht. Fijne zondag!

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Reizigers alleen | Turnhout, Belgie | 31-10-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Super vriendelijk personeel.

    Reactie van het hotel: Beste Mieke,

    Bedankt voor je review en leuk om te horen dat ons personeel je goed heeft ontvangen. We hopen je in de toekomst nog vaker te mogen verwelkomen bij Hostel Roots.

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Families | Antwerpen, Belgie | 30-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Beste Eva, bedankt voor het achterlaten van deze review! wij hopen je in de toekomst nog eens te kunnen verwelkomen.

    Groet, Hostel Roots Team

  • Vrienden | Nijmegen, Nederland | 26-10-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Check in bijzonder vriendelijk en persoonlijk; bijzonder attent dat even later op kamer op krijtbordje stond 'welcome & happy birthday Sarah'. Combi locatie en sfeer/inrichting = ideale prijs-kwaliteitverhouding. Aanbod privé kamer (4 pers.)
     Geen last van gehad maar hal/gang is gehorig.

    Reactie van het hotel: Beste Nanette, bedankt voor je toffe review! Wij hopen je in de toekomst nog eens te kunnen verwelkomen bij Hostel Roots :) Groetjes, Hostel Roots Team
  • Vrienden | Amsterdam, Nederland | 25-10-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Goede ligging, schoon, vriendelijk personeel, we hebben leuke tips gekregen over bezienswaardigheden, bars en restaurants in Tilburg
     In de 4 persoons kamer zou een stoel comfortabel kunnen zijn. Verder waren we heel tevreden!

    Reactie van het hotel: Beste Corina,

    Fijn om te horen dat jullie een goed verblijf hebben gehad bij Hostel Roots en bedankt voor de positieve review. Wij gaan aan de slag met jullie feedback over de stoel :)

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Reizigers alleen | Aalst, Belgie | 21-10-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Een toffe, open sfeer
     Geen female dorms en vooral: geen aparte badkamers voor meisjes!

    Reactie van het hotel: Beste Sophie,

    Bedankt voor de review! We gaan aan de slag met je feed-back. Female dorm gaan we realiseren, douches hebben we meerdere op verschillende etages dat is misschien niet helemaal duidelijk geweest excuses hiervoor. We hopen je in de toekomst vaker te mogen verwelkomen bij Hostel Roots.

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Families | Lichtenvoorde, Nederland | 19-10-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Top Locatie.

    Reactie van het hotel: Beste Annemiek,

    Bedankt voor de review en we hopen je in de toekomst vaker te mogen verwelkomen bij Hostel Roots.

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Reizigers alleen | Jyvaskyla, Finland | 15-10-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Super nice and friendly staff!!!One of the lady in reception helped me print some copies for my posters which is really important for me. Many thanks! :) The beds are big enough and really comfortable. Location is perfect, just 3 minutes walking distance to center station, and about 10 minutes to a large supermarket. Highly recommended if you are traveling alone!
     The bathroom in the room doesn't have a lock which is a little bit inconvenient.

    Reactie van het hotel: Dear Qianru,

    Really thanks for this amazing review it is great to read that you had a good time had Hostel Roots and that you recommend is for people traveling alone.

    All the best,

    Team Hostel Roots

  • Reizigers alleen | Aix-en-Provence, Frankrijk | 15-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 5
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Sehr sauber
     Bett direkt an der Tür, daher sehr laut

    Reactie van het hotel: Dear Mareike, Thank you for your review and feedback! We hope to welcome you again in the future. Cheers, Hostel Roots Team
  • Families | Weesp, Nederland | 11-10-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Beste Wilma,
    Bedankt voor het achterlaten van je review en feedback. Dit is inderdaad een goed idee. Hier gaan wij zeker mee aan de slag! Wij hopen je in de toekomst nog eens te kunnen verwelkomen bij Hostel Roots.

    Groet, Catarina Hostel Roots

  • Families | Bornerbroek, Nederland | 11-10-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Gemoedelijk, sfeervol, ruime kamer, schoon.

    Reactie van het hotel: Beste Nancy,

    Bedankt voor de review en we hopen je in de toekomst vaker te mogen verwelkomen bij Hostel Roots.

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Vrienden | Nisse, Nederland | 10-10-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Doordat veel oude elementen behouden zijn, hangt er een goede sfeer. Tegelijk is het hotel heel modern ingericht.
     Tijdens het boeken was de site niet altijd helemaal duidelijk. Boeken inclusief ontbijt was uiteindelijk wel gelukt, maar het ging omslachtig.

    Reactie van het hotel: Beste Saartje,

    Bedankt voor deze positieve review en goed om te horen dat je een fijn verblijf hebt gehad bij Hostel Roots. Met de feedback van over de site gaan we aan de slag.

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Jongeren | Enschede, Nederland | 07-10-2019
    Totaal: 7.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 3
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 8    


     The location is very suitable
     There are no charging plugs on the top bed which is quiet annoying and my lamp was not working.. room 4

    Reactie van het hotel: Dear Muhammad, thank you for your review and feedback. We really appreciate this! We will look into this and try to fix the lamp as soon as possible. We hope to welcome you in the future again.

    Best,

    Catarina, Hostel Roots

  • Reizigers alleen | Alkmaar, Nederland | 04-10-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Het personeel was heel gastvrij, behulpzaam en enthousiast bij binnenkomst. Ik voelde mij meteen thuis.
     Geen

    Reactie van het hotel: Beste Ezra,

    w-o-w wat een fantastische review! Hier worden wij enorm blij van! Wij hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Hostel Roots :)

    Groetjes, Hostel Roots Team

  • Vrienden | Lievelde, Nederland | 02-10-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Dichtbij centrum
     Toiletrol aan de muur plaatsen ivm vochtig worden. Ventilatie in douche trekt geen frisse lucht aan. Zal geen vloerbekleding doen in kamers maar laminaat ivm hygiëne.

    Reactie van het hotel: Beste Peter,

    Bedankt voor je review wij waarderen alle feedback heel erg. We hopen dat je een goed verblijf hebt gehad en we nog vaker mogen verwelkomen bij Hostel Roots

  • Reizigers alleen | Amsterdam, Nederland | 02-10-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     De sfeer is top en het personeel is ontzettend vriendelijk en voelen zich niet bezwaard om een extra service te verlenen! Ik verbleef in de the Tiny House en wat was dat een leuke ervaring! Het maakte het tot een zeer bijzonder verblijf! Ik zal het dan ook aan een ieder die ik ken aanraden om zijn of haar verblijf in Tilburg te boeken bij Hostel Roots!
     NVT

    Reactie van het hotel: Beste Anouschka,

    Bedankt voor deze geweldige review en goed om te horen dat zo'n fijn verblijf hebt gehad in het Tiny House. We hopen je in de toekomst nog vaker te verwelkomen.

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Senioren | Twello, Nederland | 28-09-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Dicht bij de koepel
     Geen tv

    Reactie van het hotel: Beste De Haan,

    Bedankt voor het achterlaten van deze geweldige review! Wij hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij Hostel Roots :)

    Groet, Hostel Roots Team

  • Reizigers alleen | Arnhem, Nederland | 25-09-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Fijne plek dicht bij het station. Prima sfeer. Comfortabel bed.
     Ik zou het fijn vinden als ik thee kan zetten. Liefst op de kamer. Ik kwam pas laat aan, rond 22.30u en geen behoefte meer aan de bar oid. Verder was de badkamer muf (overigens wel schoon).

    Reactie van het hotel: Beste Petra,

    Bedankt voor je positieve review. We gaan aan de slag met je feedback de geur in de badkamer was ons ook opgevallen na je bezoek we hopen dit zo snel mogelijk te hebben verholpen en de oorzaak te vinden. Mvg team Hostel Roots

  • Families | Neuenegg, Zwitserland | 22-09-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Gutes Preis Leistungsverhältnis. Gute Lage. Gut für Familien
     Kleines Frühstück

    Reactie van het hotel: Hi Luc,

    Vielen Dank für die Bewertung und wir hoffen, Sie in Zukunft öfter im Hostel Roots begrüßen zu können.

    Mvg,

    Team Hostel Roots

  • Jongeren | Stompetoren, Nederland | 21-09-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Beste Sylvia, bedankt voor het achterlaten van een review :) Wij waarderen je feedback, en gaan hier zeker mee aan de slag. Groet, Hostel Roots Team
  • Vrienden | Strijen, Nederland | 21-09-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 7    



    Reactie van het hotel: Beste Tanja,

    Hartstikke bedankt voor je positieve review :) Wij gaan zeker aan de slag met de feedback. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

    Groet, Hostel Roots Team

  • Reizigers alleen | Ieper, Belgie | 18-09-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Dear Febe,

    Thanks for your great review we hope to welcome you again in de future at Hostel Roots. Cheers Hostel Roots Team

  • Reizigers alleen | Bremen, Duitsland | 16-09-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Very clean and friendly place! So many nice and interesting people

    Reactie van het hotel: Dear Lille, Thanks for your great review we hope to welcome you again in de future at Hostel Roots. Cheers Hostel Roots Team
  • Vrienden | Fribourg, Zwitserland | 15-09-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    



    Reactie van het hotel: Dear Joel, thank you for leaving us this nice review! We hope to see you again in the future :) Cheers, Hostel Roots Team
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 7 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken