Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Zat

 -  mei 30

Vertrek:

Zondag 31 mei 2020

Locatie

Hotel Asteria

Over Venray

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord Limburg, midden in het Land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Niet alleen fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die ons gebied rijk is, maar ook allerlei andere mogelijkheden, ook als het wat minder goed weer is! Van overdekt winkelen tot een bezoek aan een leuk museum, van bowlen tot een bezoek aan een brouwerij en nog veel meer!

Hotel van de Week

Hotel Asteria, Venray

Maasheseweg 80 A, 5804 AD, Venray

Gastbeoordelingen voor Hotel Asteria

Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8.7 Comfort: 8.3
  Locatie: 8.4 Prijs/kwaliteit: 8.2
  Hygiëne: 8.3    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (80%)
  Zakelijke doeleinden (20%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )
  • Stellen | Nijmegen, Nederland | 04-01-2020
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Netheid en prijs en keuze bij ontbijt
     Als er iets te noemen is het uitzicht

    Reactie van het hotel: Een mooie 8,4, hartelijk dank hiervoor!
  • Vrienden | Rotterdam, Nederland | 03-01-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Alles wel op paar kleine punten
     De kussens zijn toe aan vervanging .. niet comfortabel

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor je recente verblijf bij hotel Asteria en voor je feedback! Hier kunnen we iets mee.
  • Vrienden | Rotterdam, Nederland | 03-01-2020
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Vrienden | Vlijmen, Nederland | 03-01-2020
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Erg mooi en net hotel! Prima bedden en alles zag er keurig uit
     Ik betaalde de kamer kontant, de volgende dag bij het uitchecken werd me verteld dat de kamer nog betaald moest worden door diezelfde dame die het geld in ontvangst had genomen. Gelukkig kon ze zich het nog herinneren en was het alsnog goed maar dit vond ik erg slordig! Verder echt alles prima!

    Reactie van het hotel: Hartelijk dank voor deze mooie score en voor je recente bezoek aan ons hotel. Plezierig om te lezen dat jullie verblijf zo goed bevallen is. Onze excuses dat de check-out niet naar behoren verlopen is, gelukkig is het uiteindelijk netjes opgelost.
  • Stellen | Wilbertoord, Nederland | 03-01-2020
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Alles was keurig geregeld, ook de actie m.b.t. het darttoernooi was heel aangenaam.
     Geluidsdichtheid viel tegen, ik kon het naastgelegen Zaal7 goed horen vanaf mijn kamer 137

    Reactie van het hotel: Bedankt voor het delen van je ervaringen en voor deze mooie score. Je opmerkingen worden zeer gewaardeerd. We hopen jullie volgend jaar opnieuw te mogen ontvangen tijdens het darttoernooi.
  • Vrienden | Diest, Belgie | 30-12-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Alles was perfect, geen opmerkingen
     Neen

    Reactie van het hotel: Super fijn om te horen! Bedankt voor je recente verblijf en voor het delen van je ervaringen.
  • Senioren | Hellevoetsluis, Nederland | 28-12-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Prima kamer, goede bedden, goed eten.
     Geen.
  • Senioren | Zaandam, Nederland | 25-12-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     De sfeer en bediening van het personeel,
     Nee

    Reactie van het hotel: Hartelijk bedankt voor deze mooie 10! Fijn om te weten dat jullie verblijf zo goed bevallen is.
  • Stellen | Tilburg, Nederland | 24-12-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Senioren | Berkel en Rodenrijs, Nederland | 14-12-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Senioren | Bakel, Nederland | 14-12-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Algemeen erg goed
     Geen
  • Stellen | Dordrecht, Nederland | 13-12-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Reizigers alleen | Bonndorf im Schwarzwald, Duitsland | 03-12-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Reizigers alleen | Bretten, Duitsland | 02-12-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Zimmer & Restaurant & Personal
  • Stellen | Veldhoven, Nederland | 30-11-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Groepen | Biddinghuizen, Nederland | 30-11-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Leiden, Nederland | 30-11-2019
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Families | Dronten, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


  • Senioren | Barendrecht, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Ligging
     Neen
  • Groepen | 's-Hertogenbosch, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 8    


     Zeer vriendelijk personeel, goed eten
     Nee
  • Families | Shokan, Verenigde Staten | 22-11-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Kind, friendly, helpful,
     Could have had a better complimentary breakfast menu
  • Vrienden | Heemstede, Nederland | 22-11-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 6    


     Schoonmaken van kamer/badkamer liet te wensen over. Bij het driegangenmenu waren alle drie dagen voor- en hoofdgerecht heel goed maar het hoofdgerecht matig.
  • Stellen | Assen, Nederland | 21-11-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Wijk bij duurstede, Nederland | 17-11-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Prima ligging. Vlakbij afrit/ oprit snelweg. Voldoende parkeergelegenheid. Heerlijk eten.
  • Families | Eastleigh, Verenigd Koninkrijk | 15-11-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 8    


     Clean and modern, good service
     Broken toilet seat
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 6 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken