Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Don

 -  nov. 14

Vertrek:

Vrijdag 15 nov 2019

Locatie

art hotel Spaander

Omgeving

Omgeving
Als gast van Hotel Spaander kunt u volop genieten van cultuur én natuur. Eeuwenoude huisjes en kerken, historische havens, winkelboulevards, uitgestrekte weilanden, molens en de grachten van Amsterdam. Binnen een straal van 20 km. vindt u voor elk wat wils. Onderstaand treft u een aantal populaire bestemmingen, maar eigenlijk is heel Waterland de moeite waard.

- Volendam
- Edam
- Monnickendam
- Amsterdam
- Schiphol
- Volendam

Toeristen van over de hele wereld kunnen erover meepraten.
Volendam, het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer, met zijn klederdracht, voetbal, muziek en vis. Kleine huisjes op het doolhof achter de haven en souvenirwinkels die 7 dagen per week zijn geopend.
Zelf kunt u ook in kostuum een foto laten maken. Voor de liefhebbers van watersport is Volendam een ideale plaats om te zeilen of te windsurfen.
Wilt u wel graag het water op maar u niet inspannen? De Marken Express brengt u per boot naar Marken. Vanaf april tot eind oktober is er elk half uur een afvaart vanuit de haven van Volendam.
Een bezoek aan de windmolen van Volendam maakt uw bezoek compleet. Buiten het dorp kunt u de kaasboerderijen en klompenmakerijen bezichtigen.
Diamantslijpen is een van oudsher Amsterdams beroep, maar ook in Volendam te bezichtigen. Het museum is ook een absolute aanrader. Met de oude vissersinterieurs, klederdracht, foto's en het sigarenbandjes huisje krijgt u hier een goed beeld van het verleden van Volendam.
Volendam biedt u van alles en nog wat voor een leuke dag of een langer verblijf.

Edam
Loopt u over de dijk richting het noorden dan bent u binnen 15 minuten in Edam.
Edam biedt u naast een schat aan historische monumenten een keur aan bezienswaardigheden. Het loont de moeite om via een georganiseerde stadswandeling een goed beeld te krijgen van dit kaasstadje.
Een stad met een rijke geschiedenis van scheepswerven, houthandel en koopmansgeest.

Jaarlijkse evenementen zijn o.a. de kaasmarkten, Waterdag, de kunst aan huis route en vele andere items. Edam is een 5-sterren locatie en een omweg meer dan waard, zelfs een 'must' bij uw bezoek aan Nederland.

Monnickendam
Op nog geen 5 minuten rijden van Volendam ligt het historische stadje Monnickendam.
Dit oude stadje aan het IJsselmeer maakt deel uit van de gemeente Waterland. Waterland was eens een uiterwaardengebied aan de rand van de Zuiderzee. Omstreeks het jaar 1000 is men begonnen met de ontginning van Waterland. In de 17e eeuw kwam deze streek tot bloei, dit met name door de rol van Monnickendam als havenplaats. Deze haven is nu een schitterende jachthaven geworden voor pleziervaart. De stad heeft veel monumenten uit de 17e en 18e eeuw, zoals het Stadhuis, de Waegh en een aantal 16e-eeuwse gebouwen zoals de speeltoren. De St. Nicolaas kerk staat er zelfs al vanaf de 15e eeuw. Als er ijs ligt trekt Waterland veel schaatsliefhebbers.

Amsterdam
Wereldstad Amsterdam ligt op nog geen 20 km. van hotel Spaander.
Amsterdam heeft vele gezichten. Iedereen kent de 165 romantische grachten met de 1281 bruggen, de ruim 600.000 fietsen, het nachtleven en de bloemenmarkt. Maar daarnaast biedt de stad vele andere bezienswaardigheden, uitstekende winkelmogelijkheden en uiteenlopende tentoonstellingen in 50 musea. Elke dag heeft u de keuze uit vele concerten en theatervoorstellingen. Amsterdam heeft 't allemaal! Speciaal aanbevolen: een rondvaart door de grachten, en een bezoek aan het Van Gogh- en Rijksmuseum (Rembrandt van Rijn).

Schiphol
Verblijft u in hotel Spaander dan bent u slechts 30 km. verwijderd van de internationale luchthaven Schiphol Amsterdam.

Hotel van de Week

art hotel Spaander, Volendam

Haven 15-19, 1131 EP, Volendam

Gastbeoordelingen voor art hotel Spaander

Totaal: 7.7 Service / Personeel: 7.8 Comfort: 7.2
  Locatie: 9.0 Prijs/kwaliteit: 7.2
  Hygiëne: 7.5    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (97%)
  Zakelijke doeleinden (3%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 14 )
  • Stellen | Erps-kwerps, Belgie | 28-10-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Zoals altijd weeral heerlijk geslapen en gegeten, heel vriendelijk personeel overal, niets was teveel. Komen zeker nog terug Greetz Ulrich en Marianne
     Geen

    Reactie van het hotel: Beste Ulrich en Marianne,

    Heel hartelijk dank voor uw recente verblijf en uw mooie en positieve woorden!
    Daar worden wij heel vrolijk van!

    Graag tot de volgende keer!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Families | Groningen, Nederland | 20-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     De ligging
     Het eten (‘s avonds) viel wat tegen. Ik miste de zalm bij het ontbijt.

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw, Staal,

    Hartelijk dank voor uw recente verblijf in ons hotel!

    Wij zijn blij om te lezen dat onze ligging midden in het centrum van Volendam u is bevallen!

    Jammer om te lezen dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen betreft het diner. Wij bieden een uitgebreid koud en warm ontbijtbuffet aan, helaas staat zalm niet bij ons op het menu.
    Ik zal dit zeker melden aan onze chef, wellicht treft u de zalm de volgende keer aan op het ontbijtbuffet!

    We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen wanneer u een bezoek brengt aan Volendam!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Stellen | Doetinchem, Nederland | 19-10-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Prachtig authentiek, genoten van de schilderijen

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw de Wolf,

    Heel erg bedankt voor uw recente verblijf in ons hotel.

    We zijn blij om te zien dat u een aangenaam verblijf bij ons hebt gehad en dat u heeft genoten van de prachtige schilderijen!
    We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in art hotel Spaander!

    Met vriendelijk groet,
    art hotel Spaander

  • Vrienden | Bovenkarspel, Nederland | 18-10-2019
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Udenhout, Nederland | 16-10-2019
    Totaal: 7.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     De liging van het hotel vriendelijk personeel lekker ontbijt.
     Nee.

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw Van de Wouw,

    Hartelijk dank voor uw recente verblijf en uw positieve feedback!
    We zijn blij te horen dat u heeft genoten van uw verblijf.

    We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen wanneer u een bezoek brengt aan Volendam!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Stellen | Best, Nederland | 15-10-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 5    


  • Reizigers alleen | Essen, Deutschland, Duitsland | 15-10-2019
    Totaal: 6.8 Service / Personeel: 6 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 7    


     Het hotel is erg gehorig. Dat is als je goede nachtrust wilt hebben wel een uitdaging.
  • Reizigers alleen | Or-yehuda, Israel | 13-10-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     All is the best
     The Room above trash trucks
  • Stellen | Groningen, Nederland | 11-10-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Sfeer, ligging, diversiteit. En heel erg schoon!!!
     Heel klein detail: Op de kamer werden handdoekhaakjes gemist.
  • Senioren | Walsall, Verenigd Koninkrijk | 10-10-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Traditional feel
     Very crowded at breakfast when coach parties staying at hotel.
  • Stellen | Brussel, Belgie | 09-10-2019
    Totaal: 6.6 Service / Personeel: 3 Comfort: 6
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Het decor
     Lage vriendelijkheid van het personeel

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw Klein,

    Bedankt voor uw review en uw verblijf.

    Het spijt mij te lezen dat u niet geheel tevreden was over de gastvrijheid van ons personeel. Gastvrijheid staat bij ons op nr. 1 en ik vind het heel vervelend dat u dit niet zo heeft mogen ervaren!

    Ik hoop dat u heeft genoten van onze locatie midden in het centrum van Volendam, ondanks de ongemakken die u heeft ervaren.

    Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen om u de service te kunnen bieden die u van ons mag verwachten.

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Stellen | Schönebeck, Duitsland | 06-10-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 3    


     Die Lage
     Sauberkeit war nicht in Ordnung. Es war kalt, erst nach Aufforderung wurde das Problem gelöst.

    Reactie van het hotel: Dear Sir / Madam,

    Thank you very much for your recent stay! And for the time and effort taken to write us a review!

    We are happy to see that you enjoyed the location!

    We apologize for the hygiene in the room. We pass on your feedback directly to housekeeping so that they must to do their job better! Sorry for the inconvenience!

    I am glad that the problem with the cold could be solved immediately!

    I hope you enjoyed your stay and time in Volendam! We look forward to seeing you again!

    Kind regards,
    art hotel Spaander

  • Groepen | Dieren, Nederland | 04-10-2019
    Totaal: 6.0 Service / Personeel: 3 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 5
    Hygiëne: 7    


     Locatie
     Zeer onvriendelijk personeel vooral bij de receptie. Geen goedemorgen, geen vraag hoe het verblijf was, moeten zeker allemaal op cursus. Incl manager achter de balie.

    Reactie van het hotel: Geachte mevrouw van der Heiden,

    Hartelijk dank voor uw recente verblijf in art hotel Spaander en bedankt voor de tijd die u heeft genomen om ons een review te schrijven.

    Wij zijn blij om te lezen dat de locatie van ons hotel u is bevallen!

    Uiteraard minder blij om te zien dat het receptiepersoneel niet vriendelijk was tijdens uw verblijf. Zij zijn het visitekaartje van het hotel; gastvrijheid en vriendelijkheid hoort op nummer 1 te staan. Mijn excuses dat u dit niet zo heeft mogen ervaren!
    Wij zullen dit intern uiteraard bespreken!

    Wij hopen u in de toekomst nogmaals van harte welkom te mogen heten!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Families | Nieuw Scheemda, Nederland | 04-10-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 5    


     De locatie is super, het personeel is zeer vriendelijk en er wordt niet moeilijk gedaan als je eerder aankomt dan verwacht.
     De kamers zijn wel wat onderhoud nodig, zo rammelt bij harde wind de deur heel erg. de badkamers zijn zo klein dat je amper in de douchecabine kan komen. verder zou het handig zijn als in de badkamer ruimte was om je spullen te bergen.

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw Rietveld,

    Heel hartelijk dank voor uw recente verblijf en de tijd en moeite die u heeft genomen om een review te schrijven.

    Wij vinden het heel erg leuk om te horen dat u onze locatie super vind! Mooi gelegen in het centrum, direct aan het IJsselmeer!

    Onze superior kamers zijn eerder dit jaar geheel gerenoveerd. Ik ga onze technische dienst direct naar de deur laten kijken; het is niet de bedoeling dat hij klappert met wind!
    Qua ruimte kunnen wij helaas niets veranderen. Betreft opbergmogelijkheden uiteraard wel! Dit zal ik direct doorspelen aan de desbetreffende afdeling. Bedankt voor het aangeven!

    Uw feedback wordt zeer gewaardeerd!

    Wij hopen u in de toekomst nogmaals van harte welkom te mogen heten.

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Stellen | Den Haag, Nederland | 01-10-2019
    Totaal: 5.0 Service / Personeel: 6 Comfort: 4
    Locatie: 7 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 7    


     Hotel met sfeer Het wanddoek op de kamer sprak mij erg aan..
     Uitzicht op het ijsselmeer volgens de folder.Dit was zeer beperkt.We keken tegen een dak aan. Er was constant een laag frequent gebrom te horen. Weinig ruimte op het toilet. Ook de douche was veel te klein.

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw van Os,

    Heel hartelijk dank voor uw recente verblijf en de tijd die u heeft genomen om ons een review te schrijven.

    Wij zijn blij om te lezen dat u heeft genoten van de sfeer in het hotel en de wanddoek op uw kamer!

    Helaas kijken niet alle kamers uit op het IJsselmeer, een deel wel, en ander gedeelte kijkt uit op het dorp, de dijk of een deel van het hotel. Jammer dat dit niet duidelijk is gecommuniceerd!
    Betreft de ruimte zou ik u voor de volgende keer een Deluxe kamer kunnen aanraden; deze kamers zijn ruimer dan de superior kamers!

    Nogmaals bedankt en graag tot ziens!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Vrienden | Poortugaal, Nederland | 29-09-2019
    Totaal: 5.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 5
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 4
    Hygiëne: 3    


     Prachtige ligging! De sfeer in het hotel is ook erg leuk en service was goed.
     Aangekomen in de kamer zaten er allemaal doodgeslagen muggen op het plafond, erg vies. Gelukkig kregen we een andere kamer. Helaas ook daar was de hygiëne niet al te best (vlekken, stof en schimmel). Verder erg gehorig. Prijs en kwaliteit waren daardoor niet in verhouding.

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw van Dongen,
    Heel hartelijk dank voor uw recente verblijf in ons hotel! En bedankt voor het schrijven van een review.

    Wij zijn blij om te zien dat u heeft genoten van de ligging, de sfeer en de service in het hotel.

    Wat ontzettend vervelend dat de hygiëne niet zo was, als dit hoort te zijn! Excuses hiervoor. Uw review wordt doorgestuurd aan de afdeling housekeeping.
    Helaas kunnen wij niet veel doen aan de gehorigheid in het hotel. Het is een oud gebouw, het hotel stamt uit 1881.

    Nogmaals bedankt voor uw verblijf en wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Vrienden | Heemskerk, Nederland | 21-09-2019
    Totaal: 3.2 Service / Personeel: 7 Comfort: 1
    Locatie: 6 Prijs/kwaliteit: 1
    Hygiëne: 1    


     Locatie
     Niet schoon
  • Senioren | Nijmegen, Nederland | 20-09-2019
    Totaal: 7.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    


     Ligging mooie aan het water en in het centrum
     Wij hadden op kamer 313 geen spiegel boven de wastafel ,geen zeepjes of badschuim . Op het balkon lagen een paar losse planken met uitstekende spijker. s'avonds weinig te doen de pup was om zes uur dicht
  • Stellen | Hilvarenbeek, Nederland | 06-09-2019
    Totaal: 6.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 1    


     De locatie
     Schimmel in de douchebak en cabine niet waterdicht. Geen spiegel bij de wastafel

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw Simons,

    Bedankt voor de tijd die u genomen hebt om uw ervaring van uw recente verblijf in ons hotel te delen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

    Wij zijn blij om te horen dat de locatie van ons hotel u goed is bevallen, zo midden in het centrum van Volendam.

    Uw feedback betreft de badkamer ga ik intern bespreken met housekeeping. Dit probleem wordt direct aangepakt. Onze excuses dat u dit heeft moeten ondervinden!

    We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel in de nabije toekomst!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Jongeren | Zwammerdam, Nederland | 06-09-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Hele goede service
     Er had wel vermeld mogen worden dat de kamer direct boven de pub zit en dat je bijna ALLES kunt horen wat er beneden gebeurd. Ik wist dat het kermis was want daar kwam ik voor maar als ik had geweten dat die kamer zó gehorig was dan had ik voor iets anders gekozen

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw Muller,

    Bedankt voor de tijd die u genomen hebt om uw ervaring van uw recente verblijf in ons hotel te delen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

    We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de service. Altijd goed om te horen.

    Het spijt me om te horen van uw teleurstelling over de kamer. Ondanks de kermis, wilt u ook graag een goede nachtrust. Ik ga dit intern bespreken, hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Onze excuses voor de overlast.

    Ondanks de gehorige kamer, hoop ik dat u een fijn verblijf bij ons heeft gehad en dat wij u in de toekomst weer mogen verwelkomen.

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Stellen | Panningen, Nederland | 06-09-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


  • Stellen | Oss, Nederland | 04-09-2019
    Totaal: 9.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Een erg gezellig hotel, goede nette kamer.

    Reactie van het hotel: Geachte heer, mevrouw van Werkhooven,

    Bedankt voor de tijd die u genomen hebt om uw ervaring van uw recente verblijf in ons hotel te delen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

    Wij zijn blij om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf!

    We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel in de nabije toekomst!

    Met vriendelijke groet,
    art hotel Spaander

  • Stellen | Sint Willebrord, Nederland | 31-08-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 8    



    Reactie van het hotel: Beste Rees,

    Allereerst bedankt voor uw vriendelijke recensie. Goed te horen dat het hotel naar wens was. Wij hopen dat u uitermate heeft genoten van uw verblijf en wij hopen u nog eens terug te zien.

    Met vriendelijke groet,
    Team Spaander

  • Stellen | Mechelen, Belgie | 31-08-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 7 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Ligging, uitzicht, vriendelijkheid receptie
     Ontbijt: vlugger tafels afruimen. Laat een slordige indruk na. Hygiëne: terras kan een grote schoonmaakbeurt gebruiken. Vast tapijt in kamer vertoont vlekken.

    Reactie van het hotel: Beste Micheline,

    Allereerst bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed te horen dat de locatie en het uitzicht naar wens was. Verder zijn wij blij te horen dat jullie goed en vriendelijk zijn geholpen door de receptionist. Echter, vervelend te horen dat het afruimen bij het ontbijt niet vlug genoeg ging. Wij zullen uw feedback doorgeven zodat het in het vervolg beter gaat. Ditzelfde geldt voor het terras en het tapijt, wij zullen dit doorgeven aan het schoonmaakteam. Wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf en wij hopen u nog eens terug te zien.

    Met vriendelijke groet,
    Team Spaander

  • Stellen | Eindhoven, Nederland | 31-08-2019
    Totaal: 7.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 7    


     Alles
     De barkeeper was ziek dus de pup was niet open heel jammer

    Reactie van het hotel: Beste Bianca,

    Allereerst bedankt voor uw vriendelijke recensie. Goed te horen dat het hotel naar wens was. Echter, vervelend te horen dat de pub onverwachts gesloten bleef. Wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf en wij hopen u nog eens terug te zien.

    Met vriendelijke groet,
    Team Spaander

LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 14 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken