Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Maa

 -  sep. 16

Vertrek:

Dinsdag 17 sep 2019

Locatie

Van Rossum Woerden

Locatie

In het hart van Woerden staat een machtig mooi monument: Het Arsenaal. Sinds het begin van de grootscheepse restauratie en verbouwing komt er met de dag meer licht en leven terug in dit robuuste gebouw uit 1762. Met liefde en vol overgave wordt inmiddels ruim twee jaar gewerkt aan de droom van de nazaten van Driekus van Rossum. En deze gaat in oktober 2014 in vervulling: het mooiste en eigenzinnigste horecaconcept Het Groene Hart van Holland is dan werkelijkheid.
Er is op de begane grond hard gewerkt aan het gezellige restaurant Van Rossum met bar en een verleidelijke verswinkel. Op de twee bovenverdiepingen zijn de 25 unieke sfeervolle suites en kamers van Stadshotel Woerden, uiteraard voorzien van de modernste gemakken.
Zoals u ziet kunt u nu al een suite of kamer in Stadshotel Woerden reserveren. Boek dus vast als u binnenkort zin heeft in een ‘lekker verblijf in Het Groene Hart van Holland’, of vanuit zakelijk oogpunt een topaccommodatie zoekt om centraal in de Randstad te overnachten, ontbijten en te dineren.

Hotel van de Week

Van Rossum Woerden, Woerden

Meulmansweg Woerden 33m , 3441 AT, Woerden

Gastbeoordelingen voor Van Rossum Woerden

Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9.4 Comfort: 9.1
  Locatie: 9.3 Prijs/kwaliteit: 8.8
  Hygiëne: 9.3    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (81%)
  Zakelijke doeleinden (19%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 8 )
  • Stellen | Woerden, Nederland | 30-08-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 7 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Prachtige kamer, sfeer heel goed.
     Kleine details hadden beter gekund. Wij hadden al twee keer een aantal dingen doorgegeven die niet zo goed zijn doorgekomen. Zo hadden wij al doorgegeven dat ik zwanger was, maar er stond wel alleen een fles champagne op de kamer. Daarnaast voor ontbijt was er ook champagne en geen alcohol vrije variant. Met deze kleine details zou het een 10 zijn geworden.
  • Stellen | Helmond, Nederland | 23-08-2019
    Totaal: 7.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 6
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Mooi, verzorgt hotel. De kamers zijn mooi ingericht, smaakvol met leuke details. Uitgebreid ontbijtbuffet met veel verse produkten.
     De vloer van de badkamer is gevaarlijk glad na het douchen en de douche loopt niet goed af, wat maakt dat de vloer blank komt te staan
  • Vrienden | Voorburg, Nederland | 21-08-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Ligging, interieur, luxe, historie
  • Stellen | Uithoorn, Nederland | 17-08-2019
    Totaal: 6.4 Service / Personeel: 1 Comfort: 7
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 10    


     Ik ben meerdere keren na het restaurant geweest. Woerden is een mooi stad en als travelwriter moet ik een artikel schrijven over Woerden, daardoor ben ik geweest. Het kamer is mooi, inhoud van ontbijt was lekker, sfeer is leuk.
     Te weinig personeel aanwezig, en veel stond te kletsen in het restaurant Mijn verwachtingen waren hoger omdat ik had de restaurant voor het diner meerdere keren bezocht. Ik heb gebeld toen ik onderweg was en voor over een half uur nam niemand op. Jullie moeten een cordless telefoon krijgen, misschien? Dit was zeer irritant. Bij het aankomst op het hotel en bij het ontbijt was er geen gastvrouw/heer aanwezig. Ontbijt was leuk maar geen bediening dus geen koffie tot meer dan halverweg door het ontbijt. Prijs/kwaliteit ratio was daardoor beinvloed. Jullie hotel zal op cheeseweb.eu in een artikel over woerden komen te staan. Ik hoop dat de service beter wordt.
  • Stellen | Tonden, Nederland | 16-08-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Leigh, Verenigd Koninkrijk | 15-08-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Hard to find anything wrong. From start to finish the stay was perfect. The room was fantastic, the building was amazing, the staff so friendly and helpful. The breakfast was sensational. Perfect!
     It's a tiny thing but we arrived on a (quite expensive) tandem and while there was a rack to lock it to, I was uncomfortable with it being right on the main street. Nothing happened to it but I would have been happier with somewhere more secure.
  • Families | Georgsmarienhütte, Duitsland | 13-08-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Thorn, Nederland | 12-08-2019
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Stellen | Den Haag, Nederland | 11-08-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Geschiedenis pand, luxe op de kamer en de gastvrijheid
     Nee
  • Stellen | Rijswijk, Nederland | 11-08-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Locatie (geraliteerd aan ons doel), Vriendelijk personeel (eerdere ervaring), Sfeervol hotel, goed ontbijt.
     Hoewel de kwaliteit van zeepjes e.d. goed was, miste ik wel de aanwezigheid van een tandenborstel, shaving kit, wattenstokjes & nagelvijltje. Dit is toch wel standaard bij de meeste andere hotels met pretentie van enige luxe.
  • Stellen | Essen, Duitsland | 10-08-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Sehr freundliches Personal
  • Stellen | Sneek, Nederland | 10-08-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Mooie locatie, stijlvol hotel en vriendelijk personeel
     Geen
  • Families | Baruta, Venezuela | 10-08-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Gratifying
     Temperature of 19 degrees in summer, sometimes cost sleep
  • Stellen | Den Haag, Nederland | 09-08-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Veldhoven, Nederland | 09-08-2019
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 7
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Personeel, het gebouw, de bedden ontbijt allemaal zeer goed. Beste ontbijt en personeel dat we ooit in een hotel hebben gehad.
     Ventilatie (kamer 23) was goed hoorbaar ook al stond de climate control uit. Dit hebben we opgelost met oordopjes, verder alles uitstekend.
  • Stellen | Zwaag, Nederland | 27-07-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Het vriendelijke personeel en het interieur
  • Stellen | Gouda, Nederland | 26-07-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Een heel sfeervol gerenoveerd gebouw.
     Het geluid van de klimaatregulering in de kamer.
  • Stellen | Alphen aan den Rijn, Nederland | 20-07-2019
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Gastvrijheid, flexibiliteit, relaxed gevoel.
     Beperkte ruimt voor het stallen van fietsen
  • Stellen | Alphen aan den Rijn, Nederland | 19-07-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Alles!!!
     Niets dat we weer weg moesten
  • Stellen | Kudelstaart, Nederland | 14-07-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Wij waren zeer positief verrast! Doordat wij een vaartochtje wilde maken langs de prachtige oude Rijn en de rustgevende Gregt, lag Woerden op onze route. Wij kregen jullie aanbevolen en die aanbeveling kunnen wij zeer zeker doorgeven! Heerlijke en sfeervol ingerichte kamers! Bijzonder lekker gegeten bij zowel diner als ontbijt. De totale ambiance die door de unieke uitstraling van het gehele hotel, maar zeer zeker ook door de mensen die we daar getroffen hebben, erg warm en welkom aanvoelt. Wij hebben genoten een komen zeer zeker graag terug!
     Die zijn er eigenlijk niet, alles was even prachtig, goed en lekker! Maar toch twee kleine tips; In onze kamer was er in het toilet geen plankje of rekje waar je even iets in of op kan zetten. Het krukje echter in de douche had daar niets te doen, dus deze hebben wij zelf stiekem verplaatst naar toilet, makkelijk opgelost. En wij zijn per boot gekomen, dat is allemaal zeer goed bevallen, alleen zijn jullie op deze wijze nauwelijks vindbaar per internet. En met zo’n prachtige passantenhaven, die zo nabij is, is dat het gat in de markt. Let wel, dit mag niet als “minder positief” gelezen worden, maar alleen als tip, want wij zijn echt vol lof!

    Reactie van het hotel: Beste familie Zethof,
    Ontzettend bedankt voor uw prachtige review. Heel fijn dat u zó genoten heeft in onze wereld van gastvrijheid. Wij zijn dan ook alleen maar blij met deze twee tips! Woerden is inderdaad een heerlijke stad om te vertoeven en goed te bereiken per boot. Wij hopen jullie dan ook zeer zeker nog eens te mogen verwelkomen. Hele fijne dag gewenst en een zonnige groet van ons!

    Receptie Team Van Rossum Stadshotel Woerden


  • Stellen | Purmerend, Nederland | 13-07-2019
    Totaal: 8.6 Service / Personeel: 8 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


  • Families | Woerden, Nederland | 12-07-2019
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Schitterende aankleding van de kamer en hotel, zeer goede en warme service, heerlijk eten
  • Stellen | Georgsmarienhütte, Duitsland | 12-07-2019
    Totaal: 8.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Zeer aangename stijl en een moderne professioneele uitstraaling
     Nee
  • Stellen | Fonthill, Canada | 11-07-2019
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 9    


     Your hotel was truly the most unique hotel. That we have ever stayed at. Your bar, restaurant, open kitchen was outstanding. Your vision for this old aresenal was spectacular!!!! Thank you.
     Nothing bad to say!!
  • Reizigers alleen | Haarlem, Nederland | 06-07-2019
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


     Het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken zijn leeslampjes naast het bed
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 8 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken