Hi! Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek een hotel
Taal
Valuta
Reserveer: +31(0)20 531 33 32
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
hoteliers.com

Zoek uw hotel

  1. Selecteer thema (optioneel)

Vri

 -  jul. 10

Vertrek:

Zaterdag 11 jul 2020

Locatie

Fort Resort Beemster

Beemster

De Beemster biedt cultuur, historie en natuur. Stoere stolpboerderijen, het bijzondere kruisdorp Middenbeemster met musea en historische kerk en vooral het typische Noord-Hollandse landschap maken een bezoek aan De Beemster meer dan de moeite waard. De eerste nederzettingen ontwikkelden zich in de afgelopen vierhonderd jaar tot een moderne gemeente. Maar de structuur van zuivere vierkanten en kwadranten bleef ongeschonden.
In 1999 verkreeg De Beemster de status van werelderfgoed, vanwege die unieke verkaveling én vanwege het uitzonderlijke voorbeeld van een door de mens geschapen architectonisch ensemble en landschap.
Er zijn (fiets-) routes die langs prachtige monumenten en interessante bezienswaardigheden leiden.

Hotel van de Week

Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

Nekkerweg 24, 1461 LC, Zuidoostbeemster

Gastbeoordelingen voor Fort Resort Beemster

Totaal: 8.9 Service / Personeel: 9.0 Comfort: 9.1
  Locatie: 9.3 Prijs/kwaliteit: 8.3
  Hygiëne: 8.9    

Dit hotel wordt bezocht door:
  Vrije tijd (100%)
  Zakelijke doeleinden (0%)
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 35 )
  • Stellen | Oegstgeest, Nederland | 21-06-2020
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 7    


     Sfeer, personeel, mooie kamers, goede massages. Heel erg leuk lounge terras
     Kwaliteit eten kan iets beter (diner), was goed maar ik had voor de prijs toch net iets beter verwacht, en spinnetjes (2 hooiwagens) in kamer
  • Stellen | Hoek van Holland, Nederland | 14-06-2020
    Totaal: 8.4 Service / Personeel: 7 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 9    


     Ruime schone kamer en het is heerlijk dat je zo door kunt lopen naar de wellness
     Het verblijf was helaas niet onbezorgd, doordat het bedienend personeel een tussendoortje met melk op tafel zetten terwijl van tevoren was aangegeven dat er sprake is van een allergie. Vanaf dat moment heb je toch twijfels bij elk gerecht dat op tafel wordt gezet.
  • Stellen | Delft, Nederland | 05-06-2020
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Alles zag er rustgevend uit.
     Nee
  • Senioren | Amsterdam, Nederland | 25-05-2020
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 8 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     (Sent this via email as well) after we checked out: we had a fabulous time at the resort yesterday. Our only regret is that we didn’t check in earlier. What a beautiful spot; everything was fantastic for my husband’s Birthday. The staff was wonderful from the lovely lady at the front desk, and please extend a huge thank you to Jeroen, your sauna meester for the tour of the island and his wonderful outlook on life; the very nice server who served us that unbelievable meal last night (please thank the chef for that heerlijk surprise!) and the server this morning who was also very kind. I would apologize for our bad Nederlands, but of course you all speak beautiful English. *sigh. But we will keep trying. What a special treat in this weird time to enjoy a real cup of coffee, a glass of wine and wonderful food in a special atmosphere. Thank you again! And if you see the owner, please extend our compliments for his incredible vision including the sculptures and art.
     The only thing I can think of is that you could do a better job of promoting the spa and clarity on the website. The photos do not do the place justice in my opinion (my husband and I were in the booking accommodation business for 30 years). Also, the booking process was not very clear if it was for one or two people, and I was only able to book one arrangement online and it was not the one I wanted. Also, you might consider reviews more prominently on your site. It is a very special place and at least two employees we talked to have been there 7+ years. I would suggest you have a meet your staff page; they were incredible. Thank you and we look forward to coming back. Sharene Klein I use to consult for hotels so feel free to call me or my husband (we are retired, not looking for work, just happy to help) test your booking process. email is sharene@klein.org
  • Stellen | Monster, Nederland | 25-05-2020
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Uniek hotel met een historie. Prachtige hotelkamer met een geweldig groot bed met heerlijk luxueus beddengoed. Badkamer met een mega regendouche. Aandacht voor detail, zoals een geurtje voor op je kussen. In de ochtend een uitgebreid ontbijt, waarbij alles heerlijk vers is en het 3-gangendiner was een feestje. Heerlijk buitenverblijf en prachtig welness center.
     Nee
  • Stellen | Purmerend, Nederland | 23-05-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Goed verzorgd. Correcte en vriendelijke bediening. Fijne kamer. Goede welness voorzieningen. Bijzondere locatie.
     Neen. Nu in coronatijd rustig en veel ruimte.
  • Stellen | IJmuiden, Nederland | 21-05-2020
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Bed, stilte, ruimte
     Klok buiten graag gelijk laten lopen, iets meer gezelligheid in kamers aankleding
  • Senioren | Grootebroek, Nederland | 14-03-2020
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 7
    Hygiëne: 10    


     Heerlijke bedden . Prachtige ontbijtbuffer lekker knus .. goed ontbijt met super service .. voelde me de koningin
     Ik vond de gang een beetje nauw en benauwd aanvoelen .. snel er doorheen
  • Stellen | Almere, Nederland | 14-03-2020
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 8 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Aan alle details is aandacht besteedt
     De temperatuur van de vloer in de badkamer en wc is koud
  • Stellen | Aalsmeer, Nederland | 13-03-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     De omgevingen is geweldig
     Nee geen
  • Stellen | Uithoorn, Nederland | 13-03-2020
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 8
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Prachtig hotel! Mooie inrichting, alles netjes verzorgd. Erg genoten!
     De kamer was qua temperatuur aan de lage kant, maar is later bijgesteld.
  • Stellen | Nieuw-Vennep, Nederland | 13-03-2020
    Totaal: 8.2 Service / Personeel: 8 Comfort: 8
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 8    


     Alles netjes verzorgd en mooie kamer
     Geen
  • Stellen | Amsterdam, Nederland | 12-03-2020
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Faciliteiten, kamer, ontbijt en gastvrijheid
     Nee
  • Stellen | Leek, Nederland | 11-03-2020
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Fijn om vanuit het hotel direct de wellness te kunnen bezoeken. Sfeervol en met stijl ingericht. Heerlijk bed.
     De afvoer van de wasbak liep niet goed door. Vergeten dit bij het uitschenken te vermelden. Dus hierbij (kamer 5)
  • Stellen | Haarlem, Nederland | 08-03-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Families | Oost-, West- en Middelbeers, Nederland | 02-03-2020
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 9 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 10    


  • Stellen | Zwanenburg, Nederland | 02-03-2020
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Heel de sfeer / inrichting in het hotel :combinatie van stoerheid,mooie inrichting, toch knus. Vriendelijkheid (oprecht)van personeel.
  • Stellen | Wageningen, Nederland | 01-03-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


     Mooie locatie. Geweldig vriendelijk personeel. Veel keuze uit diverse sauna's, goede restaurants en de kamer was ook mooi en ruim.
     Nee, het was allemaal heel goed verzorgd
  • Stellen | 's-Hertogenbosch, Nederland | 01-03-2020
    Totaal: 9.2 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 6
    Hygiëne: 10    


     Heel rustig klant vriendelijk mooi
     Drinken eten duur
  • Vrienden | Assendelft, Nederland | 28-02-2020
    Totaal: 9.4 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     Prachtige suite(lokaal7) , heerlijk bed, eten alles was lekker, ondanks dat het vol geboekt was geen last van drukte. Kortom een ideale plek om een week end te ontspannen en verwend te worden.
  • Stellen | Nootdorp, Nederland | 27-02-2020
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Mooie en rustige omgeving
  • Stellen | Amsterdam, Nederland | 26-02-2020
    Totaal: 9.8 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 10    


     Onderscheidend vermogen te bieden tov andere wellness centra door kwalitatief hogere service, fantastische F&B met extra toelichting goed- ervaren en betrokken personeel ! ) , heerlijke kamers, suite in ons geval, aan te bieden.
  • Stellen | Nederhorst Den Berg, Nederland | 26-02-2020
    Totaal: 8.8 Service / Personeel: 9 Comfort: 9
    Locatie: 9 Prijs/kwaliteit: 8
    Hygiëne: 9    


     We hebben echt heerlijk gegeten! De kamers zijn prachtig, lekker ruim, mooie douche en toilet. Fantastische Wellness met bijzondere faciliteiten. bv sneeuwdouche, het eiland ook heerlijk. Vriendelijk personeel. Top! wij komen zeker terug.
     Nee het is allemaal buitengewoon goed geregeld.
  • Stellen | Hoorn, Nederland | 26-02-2020
    Totaal: 9.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 7
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 9
    Hygiëne: 9    


  • Vrienden | Barendrecht, Nederland | 25-02-2020
    Totaal: 10.0 Service / Personeel: 10 Comfort: 10
    Locatie: 10 Prijs/kwaliteit: 10
    Hygiëne: 10    


     Mooi. schoon . Ruime kamer. Apart
     Lange rij voor inchecken en uitchecken bij balie ivb sauna gasten. Verder is alles prima
LaatsteVolgende EersteVorige ( 1 van 35 )

Bezig hotels en prijzen te zoeken